|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
28.4.2009 8:23:03   
Flora2
Evo se vam spet mal pridružim, sem rabila vsaj teh par dni da odklopim, sva z mojim user posted image popokala in si privoščila dva dni na morju da sem vsaj mal 'odklopila'.

Hvala vam punce, vsem za lepe želje in misli, res ste zlate user posted image user posted image .

Skratka stvar je taka, da je v petek na pregledu G naredila še en podroben ultrazvok, predvsem srčka in ugotovila sum na luknjice na srčku oz. ni 100% da jih niuser posted image , po pravici povedano, ko je povedala kaj sumi se je zame svet ustavil in je sploh nisem več dobro razumela kaj mi govori, vem samo da je rekla, da naj opravim še en pregled, tako da imam v sredo torej jutri še en pregled srčka.
Misli imam tako zmedene, da si sploh ne upam mislit kaj to lahko potegne za sabo, zato bom do jutri počakala kaj in kako potem pa bomo razmišljali naprej.
Je pa težko, ko veš da si pri takih stvareh popolnoma nemočen in brez vpliva.

Vsem vam želim, da vam minevajo dnei brez pretresov in veselo. Pazite nase in svoje user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
28.4.2009 9:42:56   
Arwen
Hej babnice! Tudi jaz ta teden delam in zaenkrat izgleda, da bo precej umirjeno.user posted image
Ko vas takole berem, moram kar potrkat, ker mene prav nič ne boli, spim tudi v redu, WC ponoči sicer večkrat obiščem, ampak drugače pa prav nobenih težav s počutjem. Pa sem stalno v akciji, počijem mogoče kakih 5 minut po kosilu (če sem doma) in to je vse. Zadnjič so me sicer en dan malo kolki boleli, kaj drugega pa sploh ne. Zato me zanima, kako velike trebuščke imate že ve? Jaz sem si šla merit in imam 94 cm obsega. Verjetno imate ve že večje, če vas križ boli in vas moti pri spanju?user posted image

Oo, jaz sem bila tudi včeraj fullllllllllllll zoprna.user posted image Sem še taščo nadrla, pa se drugače res dobro razumeva. Je hotela, da klet malo uredimo, ker je en kup šare tam doli, pa sem ji zabrusila, da v teh nekaj dneh, kar sem doma, res ne bom kleti pospravljala. Če bi že, potem imam dovolj dela v stanovanju, ampak mi je bolj pomembno, da sem z otrokom in da gremo ven na zrak.  Prav razdražljiva sem, obupno res! Upam, da me mine po porodu.

Drugače pa tudi meni sadni dan  ne bi prav nič škodil. Sem se v nekaj tednih čisto preveč zredila.user posted image Sem v 23. tednu in imam že +7 kg. user posted image Kako kaj pri vas kaže tehtnica? Flora2- fino, da sta si z dragim privoščila oddih. Držim pesti, da bo jutri vse o.k.

Apriličica07-mislimo nate in nestrpno pričakujemo tvoje poročilo.

Grem zdaj malo delat. Se še beremo. A.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
28.4.2009 11:01:58   
Flora2
Aprilčica držim pesti za vaju z user posted image , čimprej javi kako ste opravili, verjamem, da bodo same vesele in spodbudne novice.

Arwen hvala.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
28.4.2009 11:07:32   
Reby
Dan punce! A je mogoče katera že gledala oz. kupovala pohištvo za dojenčka v Ikei? Malo sem gledala katalog in po internetu, pa imajo ful ugodne cene. Me pa zanima, kakšna je kvaliteta... Ker bi šla gor en dan, pa da nakupim še zavese, posteljnino, razne slikce itd.
Še za seznamček - 3D/4D imam 20.5.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
28.4.2009 11:40:58   
go_ta
Hej, pupike!!
Flora, upam na vse najbolše, da tvoja bebica nima luknje na srčku! Sicer se pa to baje lahko do konca nosečnosti tudi zaraste. Samo pozitivno razmišljaj! Vem, da smo mamice občutljive na vsako stvar, k ibi šla lahko narobe, ampak treba razmišljat pozitivno!!
Aprilčica, mislim tud nate!!
Vreme je dons res user posted image , še dobro, da od doma delam. Sem se pa naspala, sem 9 ur spala al celo več. Sicer sem se mal zbujala, ampak nič pretresljivga. Arwen, jst se na splošno dobro počutim, ampak ti zavidam, da te nič ne boliuser posted image  Mene takrat zagrab, če preveč sedim - to je pa itak v službi, pol še hodit ne morem oziroma sem ko račkauser posted image
Včer me je sicer ves dan nekaj špikalo v spodnjem delu, sem imela krče al ne vem kaj ... Dons je hvalabogu bolje!
Me je pa včer dragi peljal na tortico - saharco in je bla tok dobra, da bi še eno naročila, če mi ne bi blo nerodnouser posted image
Drugač sem pa jst tud nekam zoprna. V bistvu se pri meni razpoloženje spreminja iz žalostnega do živčnega. Ampak za zdaj se zadržujem in ne napadam dragega ali kogarkoli, ker se poskušam prepričat, da ni on nič krivuser posted image
Reby, jst sm bla v Ikei in se mi zdi, da pohištvo ni nekvalitetno, tud ful ljudi iz Slovenije kupuje v Ikei ... Najbolš, da sama vidiš, kakšno je. 

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
28.4.2009 11:48:56   
eee35
Draga Drnula: seveda, da je ta forum tudi za takšne stvari, ki jih opisuješ, komu naj to poveš? Pa se res tiče tudi nosečnosti. Glede tvoje šefice, to, kaj dela je navaden mobing, nažalost se to dogaja vse povsod, vsak si zdaj to dovoli, pa zelo me živcira, če slišim takšne bederije, da naj bi se bolj posvečali delu. A ŠE BOLJ?!!! A naj pol živimo v službi?
Wrrrrr.
Drži se v glavnem!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
28.4.2009 12:20:57   
Teya26
Reby: midva sva šla kupovat pohištvo v avstrijo ker je vsaj klko sem jaz gledala cenejše kot pri nas in seveda meni tudi lepše. Prvo sva šla v momaxa-vendar ta ni bilo nič kaj posebnega nobene izbire, nato sva šla v ikeo-majo kar nekaj vendar kaj se tiče previjalnih mizicpa so mi totalno mimo postlice so še ok pa še to nothing special, nato sva šla v toysa-tam pa maš cel katalog in si samo zbereš kaj hočeš met, res da je čakalna doba lahko tudi do 10 tednov vendar to je bolj tak ni še nihče tak dolgo čakal, no in midva sva si naročla kinderpet pa previjalno mizicoo tam in sva dala za oboje 250evrov, men se to ne zdi dosti glede na to da sem tukaj ko sem gledala previjalne malo lepše ble po 250 evrov, pa v toysu majo kar ti srce poželiuser posted image .....
Upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
28.4.2009 12:22:50   
Teya26
...še to cene pa so v ikei približno iste...odvisno kaj gledaš edino da so postlice večinoma 60x120, v toysu pa 70x140....

(odgovor članu Teya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
28.4.2009 12:37:54   
Reby
Teya26 - ful ti hvala za odgovor, bova pa res šla še v Toysa pogledat. Kje pa sta bila, Celovec ali Graz? A imajo tudi kaj na zalogi? Ker ne vem, če bom lahko še potem kaj dosti skakala naokrog, ker imam nizko postlco, pa bom najverjetneje zadnji mesec ali 2 v bolnišnici...
go-ta - hvala tudi tebi!!!!
A katera ve, kaj je s Sulfinijo? Se je že kaj javila?

(odgovor članu Teya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
28.4.2009 13:43:54   
Teya26
midva sva hodla v graz....če pa majo kaj na zalogi pa ne vem....najbolje da vprašata....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
28.4.2009 13:48:46   
Arwen
Je pa danes res mrtvilo tukaj gor. Kaj, ali tako zagrizeno delate?user posted image user posted image Jaz sem si za malico privoščila pleskavico s kajmakom. No, danes očitno ne bo nič od sadnega dneva.user posted image Aja, jutri pa spet nekaj praznujemo v službi in se bom zagotovo spet najedla kot na zadnji večerji.user posted image
Reby - pohištvo od Ikee je kar kvalitetno, pa tudi cenovno ugodno.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
28.4.2009 14:27:26   
go_ta
Arwen, večina jih uživa na dopustu, daleč stran od računalnikov, nekaj jih dela, nekaj nas dela in napol spi.user posted image Madona, danes je res tak tečen dan, men kr oči skup vleče! Sm si pa prejle zaželela palačinke in sem si 2 spekla ... čist tko, ker so se mi zaluštale. Zdj bom pa mal zelenjave skuhala, mal krompirja, zraven krmenadlce popekla, to bo to. Niti nisem lačna, se mi zdi, da mi maternica pritiska na želodec in se počutim user posted image . Otroček je pa živahen kot vedno. Vsaj enemu od naju se da migatuser posted image
Reby, če boš šla v Celovec, maš Ikeo, toys, Kiko vse približno na istem kupu - toys pa kika sta na poti do Ikee, če se nisem zmotila - jaz sem ful slaba v orientacijiuser posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.4.2009 14:53:18   
cowgirl
Uf, tud jaz sem tečnoba... že sama sebi grem na jetra. Učeri sem obiske nadrla, ker so me zbudili in prišli z mojim možekom rum in pivo pit... no počutila sem se tudi tako, da bi jih spodila, tudi če ne bi bila noseča. Ampak itak smo se potem imeli uredu. Me že noben več ne jemlje resno, na srečo. user posted image
Tudi jaz sem namenjena v Ikeo po pohištvo za najino nastajajoče gnezdece. Do sedaj karkoli sem kupila v Ikei je bilo kvalitetno in lepo. Res pa, da moraš pregledati katalog ali se na internetu odločit po kaj greš.
Jutri grem pa na glukozni test na polikliniko. Upam, da bo vse ok.
Flora: upam, da je lažni alarm. poročaj!
Grem še malo počivat, danes sem že kuhala puding, pisala diplomo tako da imam dovolj do večera.
Midve z user posted image se že malo pogovarjava, tako, da me ona brca, jaz pa jo žgečkam s prsti. Prav zanimivo. Ko se s prsti sprehodim čez trebuh ona butne nazaj. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.4.2009 15:30:02   
Reby
Flora - jaz sem tut imela UZ srčka in to na Pediatrični kliniki v LJ, ti res vse ful podrobno pogledajo, a to ti gleda tvoja G ali so ti dali napotnico? Če ti niso, naj ti jo dajo in se čimprej naroči. Žal vas ne spremljam skoz in mi ne zamerit, če se kaj izpustila.
Cowgirl - moj škrat je tud ful živahen, tako fejst brca že kr ene 3 tedne, zadnji teden pa sploh, ponoči me do 4x zbudi, takšno dela. Ampak je pa fajni občutek, da je tako živahen user posted image  Za Ikeo sem pogledala katalog in internet, sam majo itak še več stvari gor. Če pa nič ne bom našla, bom pa vzela od Lip Poljčane sobico Lana, mi je ful lepa.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.4.2009 17:06:36   
hel32
eee35 glede sadja, jaz jem predvsem jabolka,pomaranče, pijem kak čaj za nosečnice(teekanee),user posted image user posted image user posted image
če pa je vmes kriza z lakoto pa kake oreščke pojem, pa malo, samo tolko da daje trebuhu občutek polnosti
PA VELIKO USPEHA S SADNIM DNEVOM, aja pa še to, veloko moraš piti vode, več kot 3l, hodiš pa res potem pogosto na WC!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
28.4.2009 17:42:41   
aprilčica07
Evo mene,

na hitro, ker imam tle malega in mi ne da miru... danes sem imela še eno morfologijo v lj porodnišnici, in so mi vse še enkrat pregledali,  še posebej srček in zgleda, da je vse tako kot mora bit. Možgančki, želodček, sečne poti, mehur, rokice nogice... no, na koncu je dr. Tul še srček pregledala po dolg in počez in ni videt, da bi karkoli blo narobe. Tako, da ja, zdaj lažje dihamo. Pa dohtarca je rekla, da so možnosti, da gre kaj narobe itak minimalne, tako kot pr vsaki drugi normalni nosečnosti in da naj to kar je blo povezano z ns odmislim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flora: držim pesti za vaju... vem, da je težko, ampak boš vidla, da bo vse ok.

Hvala vsem za dobre misli. Se oglasim kaj jutri ali pa bolj pozno zvečer.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.4.2009 17:50:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela zate in za tvojegauser posted image !!!!
zdaj pa se res psrosti in uzivaj v nosecnosti....cas se nam ze pocasi izteka, zato iszkoristi se te tri mesece!!!!
samo, ko pomislis, koliko skrbi in panike in neprespanih noci!!!!jao jao
na koncu pa se izkaze, da je bilo vse lari fari!!!!PA HVALA BOGU ; DA JE TAKO!!!!!

Ne mi zamerit, jaz ravno iz tega vzroka nisem sla na NS, saj ce bi pokazalo na NS, da je karkoli narobe, bi potrdili sele zdaj, samo mojih zivcen ne bi bilo nikjer vec!!!user posted image user posted image user posted image
u glavnem, aprilcica, lepo nosecnost od zdaj naprej, pa sama sebi obljubi, da se ne bos vec sekirala....na istem si, kot smo vse, ko imamo normalno nosecnost!
edino veliko bolj se zavedas, kako srecne smo lahko vse po vrsti!!!!user posted image user posted image user posted image

flora, ti pa jutri prisi s podobno veselo novico!!!!

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.4.2009 19:03:21   
Barbk
Ej moje avgustovske sonosečke ste tolk pridne s pisanjem, da vas res ne dohajam. Pa še net mi nekaj nagaja in včasih nikamor ne pridem...Sem samo na hitro preletela in sem izredno vesela za vas Aprilčicauser posted image . Flora verjamem, da se bo vse dobro končalo. user posted image  In kako je res z našo Sulfinijo? Tudi jaz mislim nate. user posted image  Vsem čestitke za preglede, brcike-konkretne in manj konkretne, skratka za vse nosečniške užitke in radosti in tudi kakšne tečkice...Za nami je tudi morfologija pri Cerarju in je vse vredu, mala škratka pridno rasteta, Manči bo pa avgusta dobila bratca in sestrico. Danes sem imela še pregled pri svoji G-klasika (voda, kile btw. sem na +3, pritisk, poslušanje srčkov...). Za seznam pa še to-14.5 imam zopet UZ. Toliko na hitrco babuške, ker je treba Manči skopat in dati spat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.4.2009 19:45:36   
gabi05
Reby in ostale:glede pohištva v Ikei je kvalitetno nevem zakaj nebi bilo.Jaz sem vse kupila prejšni mesec v ikei kinderped.79 eur.,posteljnina 12eur., odeja 7eue.,vzglavnik 1.90 eur.,baldahin 12 eur., obroba z zelo lepim potiskom za okrog in okrog postelje za 9.90 eur., pa še jogi sem gor kupila za 40eur.,pri nas isti jogi stane skoraj 1krat več pri nas bi za vse to dala 200 do 300 eur.Tudi v toysu v celovcu imajo kvalitetne stvari pri prvem otroku sem pa vse kupila v toysu in je vse bilo ok !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
28.4.2009 20:19:44   
go_ta
aprilčica, jupi za UZ srčka!!!user posted image user posted image  zdaj pa užiiiivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!user posted image
jst sm nekj nenormalno lačna, sam jedla bi, jedla, jedla, jedla ... želodček pa skoz kruli!user posted image

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.4.2009 8:39:20   
Flora2
Dobro jutro vsem user posted image ,

Aprilčica super super super user posted image , sem se prav razveselila, ko sem videla, da je vse tako kot mora biti, zdaj pa odmisli vse slabe stvari in uživaj.

Jaz pa po svoje komaja čakam da imam pregled danes, po drugi strani pa me je strah da nimam besed, se javim, ko bo mimo.
Hvala vsem, ki mislite name.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.4.2009 8:40:25   
go_ta
Flora, držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.4.2009 8:46:16   
go_ta
Pa eno dobro jutro, punce. Lepo ravno ni, ampak bo že! Dans spet od doma delam, hvala bogu!!user posted image  Sem bla že mal pridna, zdaj pa mal surfam po netu pa razmišljam, kaj bi jedlauser posted image
Sem zadnjič razmišljala, da se nekaj avgustovk že dolgo ni oglasilo - Sisy, poopsie ... Sulfinija, upam, da se ti držiš in da boš zdržala v bolnici!!
Barbk, ti boš imela pa parček?user posted image  Samo pazi nase! pa čestitam za kile - glede na to, da nosiš dva sončka in si se samo 3 kg zredila, bi se morala po tebi zgledovatuser posted image  Ma važn, da bojo user posted image  zdravi, hujšali bomo pol. Mogoče bi pa se morala držat tvojega recepta, Hel32, in parkrat na teden imeti sadni danuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.4.2009 9:22:15   
aprilčica07
Jutro

ma mene tako zebeeeeeeeeeeeeee....... brrrrrrrrr, pa sem oblečena ko medvedek..... spali smo super, samo zjutraj sem uber težko vstala...

flora: držim pesti, da bo vse ok.. vem, da te je strah, mene je blo tudi.. od ns naprej je vsak  pregled muka in strah, ampak saj vidiš, da se stvari obrnejo na bolše.... včeraj je blo mene tako strah, da me je dr. dvakrat opomnila, da naj se umirim, ker mi bo če ne srce skočilo ven.... user posted image user posted image in je blo čut samo moje razbijanje srca... samo nimaš kaj, treba razjasnit stvari...saj bo vse ok! javi kako boš opravila! kam pa greš na pregled?user posted image user posted image user posted image
go ta: ja, vreme je fenomenalno... sem že prej napisala, da me zebe.. joj, kje je sončke??

Ah, moram it delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.4.2009 10:39:29   
*anč*
oj!

en morski pozdravček, tak deževen in vetroven user posted image

aprilčica  super za pregled! sm full vesela zate! zdej se pa prosim nehaj sekirat user posted image .

flora  držim pesti, da bo pri vama tudi vse ok!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.