sams
|
pozdravljene drage moje , jaz delam čiiiiisto blizu kraja, kjer je bil včeraj medo. Ampak sem prišla prezgodaj v službo, da bi ujela akcijo in en kup policajev. Moje sodelavke so mislile, da prihaja nekdo zeeeelo VIP, ker je bilo vse zastraženo . Punce, kaj res bi nekatere rade že rodile in vam je dovolj nosečnosti in trebuščka??? Ker jaz vedno pravim, da bi lahko bila noseča tudi 2 leti (kdo bi takrat rodil in KAKO sicer ne vem), ker meni je to en sam užitek! Čutiti eno bitjece v sebi in da se zavedam, da mu jaz nudim vse, kar rabi za rast in razvoj v teh 9 mesecih .... ah .... . Pa ni da nimam nobenih težav, samo mi je res super. Pa lasje so fuuul lepi in se svetijo in nič ne odpadajo. Po porodu pa ne bom govorila, ker je vse skupaj en gnjus . Jaz še vedno ne morem preboleti, da so se mi joške povesile in tega nikoli ne bom prebolela, ker sem vedno bila obsedena z joškami in da morajo lepo pokončno stati. Sploh se ne morem več pogledati v ogledalo, sploh pa ne sedaj, ko so še večje. Gnjus. Pa lasje odpadajo, pa ful se potiš pa trebuh je kot ena žolca.... Ampak jokale bomo, ko bo čas za to. Meni se zdi, da mi je ostalo še toliko malo časa za uživati v in mi gre prehitro! kerala in sirod, kaj vi boste rodile v Izoli? Veš kerala, jaz ne bi menjala ginekologa, ker se mi ne da, ker bi itak z vsakim vsaj v kakšnem trenutku bila nezadovoljna. V bolnico h g. ne bi šla, ker sovražim gužvo, z leti vedno bolj . Anč, z zamudo ampak iz srca! Bravo , super, tudi vi boste imeli parček! Imam občutek, da bo ful parčkov! OK, zdej pa počasi grem "veselo" nazaj na delo. Kerala, upam, da bom nekoč tudi jaz lahko večinoma delala od doma. Sedaj med so mi dovolili 2x tedensko, sicer pa ne smem (čeprav delam izključno za računalnikom in bi komot lahko). In zakaj ne smem? Ker: kaj bodo rekli drugi?????? Kako jaz to sovražim! Jaz se ne vmešavam v druge, ki so itak v čisto drugem položaju, ker jaz edina delam to, kar delam in si lahko to privoščim (delo na domu). Poleg tega doma dooosti več naredim, ker imam mir.
|