|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
16.4.2009 20:37:12   
Muca83
kerala, ni bilo lulčka. user posted image Že na NS je rekla, da bolj izgleda kot punčka, potem v 17. tednu tudi, da je punčka, na morfologiji pa je lump/a imel/a skoz nogice skupaj in nismo mogli nič videti.

Če katero zanima sem v album naložila slikice otroškega kotička v najini spalnici. Pohištvo je od Lip Poljčane naročen preko Rercinkota, je bil moj tok neučakan, da je vse postavil, samo previjalna je še brez previjalnega dela. Na steni in previjalni so pa tiste nalepke, ki sva jih v Baby centru kupila.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
16.4.2009 20:49:28   
Sulfinija
Muca83,lep kotiček.Mi lahko poveš imajo takole previjalno pri recinkotu tudi natur barve?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
16.4.2009 21:05:21   
sasa84
Uf, kaj je to (dobro) spanje?user posted image  Spat grem kr kmalu, po novem ob cca. 22ih al pa mal kasnej in vstajam ob 6.15, ko sem dopoldne, ko sem pa popoldne pa ob 8ih, čez vikende malo potegnem, če mi uspe (recimo, da nekje do 9ih) ampak se ponoči zbujam. Ponavadi zato, ker mi je ful neudobno in se premetavam z leve na desno in mi itak nič ne paše. Potem me pa že na wc prime (ponavadi ob skoraj isti uri - malo čez 6) in mi ne preostane drugega, kot da vstanem in grem na wc. Sam potem težko nazaj zaspim, tko da sam dremam oz. nekako na pol spim. Tako da sem blazno srečna, ko malo dlje spimuser posted image
Arwen, dobra si, da toliko prehodiš...user posted image  Mene začne pri sprehodu v spodnjem delu trebuha bolet - se moram malo ustavit ali pa upočasnit, potem pa počasi naprej. Ampak se potem ponoviuser posted image  Pa ne da nimam kondicije, sam...ne vem. A ve katera zakaj se mi to dogaja?
77ira vse naj naj!user posted image user posted image
Sulfinija, lepo, da je z vama user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
16.4.2009 21:15:38   
simonalokar
muca 83 kak bo lepo ful ste dobr zrihtal no zdaj pa bo sam že otroček manjkauser posted image user posted image . si rekla da si nalepke kupila v beby centru kuk pa si kj dala zanje ful so dobre in kje si jih mesto kupila.

pri meni je vse po tastarem sam mal me krči vnogah matrajo sam že bo. prazniki so minili bili so v živalskem vrtu tako da je sine užival. redim se jem tuduser posted image user posted image . tako da bo ok.

sulfinija upam da boš kmal se lahk gibala zunaj in da boš uživala še preostanek nosečnosti.

vas redno berem sam pisati se mi ne da in ko preberem pol pozabm kaj moram komentirati.user posted image user posted image

simona v 24 tednu

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.4.2009 21:24:35   
aprilčica07
Dober večer,

saša84: v prvi nosečnosti sem imela tudi jst eno obdobje, ko nisem mogla spat, sem presedela cele noči.. ampak je blo kasneje, sem bla že na dopustu.. so bli 3 tedni res ubijalski, pol se je pa tamali zgleda premaknil (ker prej sem imela že napovedan carski zaradi prečne lege) in sem spet spala kot top.. zadnji dan pred porodom sem spala 12 ur v kosu, brez it lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je tudi pr tebi obdobje in bo minilo...

glede kondicije: ja, tudi to je blo prvič drgači, sem bla bolj fit in bistveno več sposobna kot sem tokrat.. moj je rekel, da se mi  leta poznajo user posted image jst pa nevem če je lih to krivo.. saj po ravnem hodim lahko ure in ure, ampak v hrib pa ne gre več.. v prvo sem pa prilezla na en hrib preko 1000 m nadmorske v 8 mesecu, skratka ko sem bla že fejst okrogla.. pa ni blo težav...

Tokrat imam pa že zdaj kr velik trebuh, pa vse me tišči, pa boli, koža me vleče.. kaj šele bo?? jao, res nista dve nosečnosti enakiuser posted image

Tako, zdaj grem ša malo kavčkat.. moj je nesel malga spat, in upam, da že oba spita..user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.4.2009 21:41:27   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Uf, kaj je to (dobro) spanje?user posted image  Spat grem kr kmalu, po novem ob cca. 22ih al pa mal kasnej in vstajam ob 6.15, ko sem dopoldne, ko sem pa popoldne pa ob 8ih, čez vikende malo potegnem, če mi uspe (recimo, da nekje do 9ih) ampak se ponoči zbujam. Ponavadi zato, ker mi je ful neudobno in se premetavam z leve na desno in mi itak nič ne paše. Potem me pa že na wc prime (ponavadi ob skoraj isti uri - malo čez 6) in mi ne preostane drugega, kot da vstanem in grem na wc. Sam potem težko nazaj zaspim, tko da sam dremam oz. nekako na pol spim. Tako da sem blazno srečna, ko malo dlje spimuser posted image

Sem že mislila, da kak svoj komentar berem user posted image , tudi ure so točne user posted image . Včeraj sem šla spat okrog 22ih in do polnoči nisem zaspala, potem sem se pa ob 6.13 zbudila, 2 min. pred budilko... že kakšno uro prej sem pa samo napol spala. Včasih se mi zdi, da celo noč napol prebedim, da tako rahlo spim, kot da bi dremala. Zvečer imam pa izlete na wc - na 10 minut.

Meni se zdi, da moj user posted image non stop brca. Skoz ga čutim, edino popoldne med 14 in 16 (približno) ga ne. Pa se mu ne posvečam cel dan, ampak ga že fajn čutim tudi med hojo. Zvečer pa brca, dokler ne zaspim, potem pa ne vem... zjutraj pa se spet.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.4.2009 21:53:51   
sasa84
Jaz tudi tako računam - iz tednov preračunam v dneve in potem v mesece. Rečem, da sem 5mesecev in še kakšen dan+ pa je mir.
user posted image user posted image user posted image  Anč za super opravljeno MF in Hel32 zauser posted image !
Zadnjič sem bila frej in sem malo bluzila po mestu in itak zavila v chiccota - grozno luštne in drage stvari. Sem hitro pofirbcala in še hitreje odbrzela ven...
Mi je zadnjič stric rekel, da sem se kar malo poredila in sem ga hitro podučila, da sem zrastla! Da se temu ne reče "rediti", ampak "rasti"user posted image  Ker se res nisem zredila - tistih pol kile, kila pa res ni nič...
Danes ponoči sem sanjala, da so na pregledu ugotovili, da bova imela dvojčka! In to tako živo, da sem zjutraj kar nekaj časa razmišljala ali je res ali kaj...user posted image
Mene so vsi spraševali kaj bi imela raje - fantka ali punčko. Pa sem nekaj časa govorila, da po eni strani punčko, ker so bolj za cartkat, po drugi pa fantka, ker je pač fajn, da je fant starejši (če je 2user posted image slučajno punčka). Itak mi je bilo vseeno, ampak nekako sem vedno čutila, da bo prvi fantek, ne vem kako. Ves čas sem bila skoraj 100%, da bouser posted image . In bo resuser posted image  6.čut user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
16.4.2009 21:57:55   
tulpek
Js pa kr tej strani prepustim, da mi pove, v katerem mesecu sem (spodaj desno):
http://www.i-am-pregnant.com/

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.4.2009 22:07:39   
sirod
Lep pozdrav iz primorskega konca.

Sem nova na forumu ampak vam sledim že nekaj časa in sedaj
je napočil čas da se vam pridružim. To je moja 1user posted image po 11 poskusih. Stara sem pa 40 let. Danes sem napolnila 22 tednov. PDP imam 20.8.09. Pričakovali naj bi kar pa ni še sigurno. Sem videla da je bila debata o tednih oz. mescih. Jaz se zgledujem po tem izračunu  http://theparentsite.com/pregnancy/trimesters.asp

Lepo noč vam želim.

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.4.2009 22:17:38   
sasa84
Tulpek, vidim, da sva precej na istem - in s spanjem in z brcanjem.
Meni se tud zdi, da mali kar precej brca. Je sodelavka rekla, da bo gotovo nogometaš, jaz pa pravim, da bo kickboxer, ker ne da samo brca, ampak tudi boksauser posted image Zadnjič pa je dal kar nekaj časa mir, potem sva pa z lubijem gledala nogomet in je začel brcat ko strela! In drug dan istouser posted image  Že zdej je faca...user posted image  Me je pa lump zadnjič pod rebra brcnil, da sem kar poskočila.
Aprilčica07, meni se je samo ene parkrat zgodilo odkar sem noseča, da sem prespala noč v kosu - brez lulanja. Pa baje pravijo, da se ravno v tem obdobju ne hodi toliko lulat... Saj ne vem več kaj je res in kaj ne in kaj drži in kaj ne in... Evo, ravno brcauser posted image  Se strinja z manouser posted image  Al mi pa hoče povedat naj ne bom huda.
Lubi mi je rekel danes, da komaj čaka, da rodim, da ne bom več taka žogica, ker sem mu bila "šlank" bolj všečuser posted image  No, pa saj tudi jaz komaj čakam, da rodim, ampak to zato, ker me že vse tišči in otesnjuje-in trebuh in cote, komaj se priklonim (čevlje si komaj zavežem), sam jedla bi, spala, vroče mi je,...in pa zato, da vidim našega tamaučka, ga stisnem, pocrkljamuser posted image  Ampak, ker bom še 4mesece 2v1 bom poskusila čim bolj uživati in se veselila vsakega trenutka, ki je res unikaten.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.4.2009 22:32:15   
Muca83
Sulfinija, ja pri Recinkotu imajo baje na voljo belo, natur in kombinacija bela-natur (mislim, da je pri kombinaciji zgornji del in ročaji v barvi natur, ostalo belo). Jaz sem dolgo razmišljala kaj bi bilo bolje za v najino spalnico, ker imava pohištvo nenavadne barve, take sivkasto svetlo modre. In sem potem prišla do zaključka, da bela bolj paše notr kot natur.

simonalokar, manjka pa še kar nekaj stvari. Naslednji podvig bo najbrž jogi in posteljnina. Ampak predvidevam, da nekje konec maja, ker imava zdaj cel kup drugih izdatkov.
Drugače si pa lahko nalepke ogledaš tukaj: KLIK
Medvedki so bili sicer 14,90 EUR, robni trak pa 8,90 EUR, pa še tisti obešalniček sva vzela, ki je nad previjalno, je bil 7,90 EUR. Meni se ni zdelo preveč drago. Ker je robnega traku 5 metrov ga je kar nekaj ostalo in sem potem tiste manjše medvedke, ki so na previjalni izstrigla kar iz ostanka traku in nalepila. Se pa dajo lepo odstranit in ponovno uporabit. Kar fina zadeva. user posted image Aja, pa v Ljubljani v BTC sva jih vzela, sem jih pa videla tudi drugje.
Sam ko imajo vsi kar ene pripombe, da sva izbrala nalepke za fantka user posted image Nama se pa tako unisex zdijo. Sploh pa bolje tako, kot če bi vse rozaste kupila, potem bi se pa izkazalo, da je fantek. user posted image

tulpek, dober kalkulator! Vidim, da sem prav izračunala mesece. user posted image

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
16.4.2009 22:39:53   
sirod
Sorry!

Se mi je zbrisal znak. Pričakovali naj bi user posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.4.2009 6:24:21   
Sulfinija
Jutro!

Evo punce jaz in moja user posted image  sma že nared za materinkso šolo in za pregled,jaz pa cela panična.

Evo pa saj sem vam rekla,da nam ne manjka ravno veliko do sedmega meseca nosčnosti,kajne?Sirod hvala za tole fensi tabelico.

Muca83,tudi tebi hvala za posredovano informacijo o recinkotu.Mi še lahko poveš kako dolga je čakalna doba za previjalno?

Takole sedaj pa spijem kavico nato pa v avto in do zdravstvnega doma kjer imam materinsko in pregled.

Punceve pa pridno navijajte za naju z user posted image .Javim se,da vam poročakm okorg pol dneva,ker potem grem še ko vse opravim  v šoping in po rožiče za na balkon.

LP Mojcauser posted image 23t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
17.4.2009 6:36:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sirod

Lep pozdrav iz primorskega konca.

Sem nova na forumu ampak vam sledim že nekaj časa in sedaj
je napočil čas da se vam pridružim. To je moja 1user posted image po 11 poskusih. Stara sem pa 40 let. Danes sem napolnila 22 tednov. PDP imam 20.8.09. Pričakovali naj bi kar pa ni še sigurno. Sem videla da je bila debata o tednih oz. mescih. Jaz se zgledujem po tem izračunu  http://theparentsite.com/pregnancy/trimesters.asp

Lepo noč vam želim.

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirod)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.4.2009 6:41:24   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Lubi mi je rekel danes, da komaj čaka, da rodim, da ne bom več taka žogica, ker sem mu bila "šlank" bolj všečuser posted image  No, pa saj tudi jaz komaj čakam, da rodim, ampak to zato, ker me že vse tišči in otesnjuje-in trebuh in cote, komaj se priklonim (čevlje si komaj zavežem), sam jedla bi, spala, vroče mi je,...in pa zato, da vidim našega tamaučka, ga stisnem, pocrkljamuser posted image  Ampak, ker bom še 4mesece 2v1 bom poskusila čim bolj uživati in se veselila vsakega trenutka, ki je res unikaten.

Mojemu je pa nosečniški trebušček seksi user posted image in se ne pritožuje nad njim. Ampak še ni ekstra velik, me še nič ne ovira, povečal se je natanko za 10 cm.
Imam pa že sama dosti nosečnosti, ker se skoz slabo počutim: ali mi je slabo in me sili na bruhanje, ali sem grozno utrujena, včasih neznosno tečna, drugič vsakih 15 min na WC-ju in ne morem nikamor... v glavnem, nič še ni od dobrega počutja v 2. tromesečju.

POnoči se mi je sanjalo, da sem bila na testu za glukozo, tešča tam, potem sta pa dve m. sestri jedli čips zraven mene, pa je moja roka šla kar sama not user posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.4.2009 6:58:43   
aprilčica07
Jutro bejbe,

sirod: dobrodošla med nami in čestitke za uspeh po tolkih poskusih! user posted image user posted image user posted image user posted image   si napisala, da si iz Primorskega konca, jst sem tudi... pa me malo firbec daje, če sva kje blizekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še PDP imava zelo blizek, moj je 22 08, če bo vse ok, ker če si brala kaj tle gor, si zasledila, da se imela amnio in zdaj čakam še na pregled srčka in morfologijo.. ampak upam, da bo vse ok:)
tulpek: evo, moj pravi tudi, da sem mu strašno seksi s trebuščkom, no, vsaj njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image ker sama sebi nisem lih seksi, vse kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija: fanj opravi danes na pregledu!
saša84: ja, te tegobe spadajo zraven.. mene edino moti to, ker se mi je za Jakoba to začelo dogajat bistveno poznejo, tokrat sem pa že zdaj fejst neokretna in šlampasta..user posted image user posted image sicer pa spim še kot top, bh, trkammmmm.. danes ponoči je bla uber huda nevihta pr nas, jst sem pa prespala vse po vrsti...

Sem pa že danes dala kri in vodo, izvide dobim v ponedljek pr moji g na pregledu. Za vodo me ne skrbi tolko, bolj me matra kri in ta  moja nesrečna nevem kašna krvna telesca. To je pač dar, ker sem rh negativna, moj je pa pozitiven. Ma bo že:)

Danes je petek, vikend pred nami. Ampak vreme je bolj grdo napovedano. Smo mislili it v živalski vrt v Lignano (Italija), ma če bo tako vreme nima  smisla lazit tja dol.. Bomo vidli sproti...  Se bomo pa drgači zamotli. Je formula in bo  moj imel zeloo dosti dela s tem:)user posted image user posted image user posted image takrat rabi mir, morava jst in mali se umaknit in ga pustit na miru.. Po tolkih letih se že navajena in me ne gane več..

Lepo se mejte in se beremo.  

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.4.2009 8:50:43   
Flora2
Jutro babnice,
petek je in jaz sem spet čist dobre volje ker je vikend, res se mi ne da več delat, pa ne da sem lena enostavno pasalo bi se mi malo odklopit in zadihat bolj umirjeno, tako pa že od 7h zjutraj hitim in doživljam šokeuser posted image .

Muca83 midva sva bila ta teden v BC-ju in izbrala enako dekoracijouser posted image , meni je bila ta najlepša in taka res cute, pa še ogromno barvnih kombinacij je možnih. Lep kotiček sta naredilauser posted image .

Glede sprehodov je pa pri meni tako, da je popolnoma odvisno od dneva, če je vikend kar pomeni da ni službe, mi ni problema it v hrib, med tednom ko me že služba izmuči mi pa najbolj odgovarjajo sprehodi po ravnem.

Aprilčica kje v Lignanu pa je živalski vrt?
Meni so te konci tako všeč, naša primorska in takoj za mejo, ker greva kar velikokrat tam mimo bi se pa kdaj ustavila.
Pa še nekaj izven teme, ali mogoče veš kje tam v bližini je kakšna trgovina z lučmi in raznimi dodatki, enkrat sem nekje pa se ne spomnim kje zasledila, da takoj za mejo prodajajo res lepe luči in stenske ure, pa če mogoče veš bom zeloooo vesela.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
17.4.2009 9:26:26   
aprilčica07
Flora2: kje točno v Lignanu je živalski vrt nimam pojma... user posted image user posted image ampak pravijo, da je ful lepo tam, sploh za male otročke, da je bistveno bolj poštimano kot v LJ.. Nevem bom vidla ko bom tam, če je res taka razlika.. Sicer pa smo mi tle prav pr meji, tako, da nam ni daleč it do tja.. Ja, res je lepo na našem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image

trgovina z lučmi? hm, kaj vem.. ma veš kaj več podatkov? recimo za katerim nekdanjim prehodom? Vrtojba, Rožna Dolina.. tle okoli je kr neki trgovin, ampak za luči se mi pa lih ne sanja kje bi to blo.. mogoče Palma Nova, ampak to je malo dlje kot takoj za mejo...user posted image bom malo čekirala pa ti že sporočim, če kaj zvohamuser posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
17.4.2009 9:31:33   
Flora2
Aprilčica  to bi bilo super če bi ti uspelo kaj izvedeti, bom pa poskusila najti kakršenkoli podatek kje je bila ta domnevna trgovina, vem samo da sta dva bivša soseda tam kupila luč in stensko uro za v kuhinjo in sicer keramično in res noro lep komplet, prodajal se je sicer tudi pri nas ampak za 40% dražje kot v I, midva pa tudi sedaj rabiva luč in uro za v novo kuhinjo.
Glede ZOO-ja pa le javi kako je če boste šli, bi šla midva z veseljem pogledat.

Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
17.4.2009 9:42:07   
hel32
Jutro punce
SIROD,dobrodošla med nami in vse čestitke k tolikšnem pogiumu po tolikih neuspehih,uživaj v nosečnosti, to je najlepši čas v življenju ženske!
Vidim da imatedebato glede trebuščkov in tega, jaz se mojmu zdim sexi,ker imam navado da se slečem v spalnici in grem v kopalnico, mi vedno reče,
ne me r****, zdaj,jaz pa sem sama sebi všeč in čeprav imam že ogromen trebušček(110cm),me še ne moti tako grozno.
Ja našiuser posted image  so vedno večji,zato so njihove brce vedno bolj močne,našnogometaš tudi cel dan boksa in brca, najbolj takrat,ko očka pride iz službe,
je tako veseli da kr skače!
Sulfinija:držim pesti zate!
Danes imam MŠ,jaz sem se odločila da grem, čeprav sem po izobrazbi vzgojitelj predšolskih otrok, mi koristi,kejti tavelika ima letos 11.8. RD in to 11.
se hecamo, da dobi za darilouser posted image brateca!user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.4.2009 10:01:28   
simonalokar
dobro jutro vsem.

krasno jutro je sonček sije ampak mal piha

muca 83 hvala za link grem v nabavo. mal bom tavelkemu sinu kupila avtke da bo sobica mal lepšauser posted image user posted image .

sulfinija držim pesti da ti uspeuser posted image user posted image in da boš zadovoljna v materinski šoli. pri moji 1user posted image . je bil še en gospod in je nam razdleil od nuka vrečke notri pa dudka pa flaška in še druge drobnarije in nato še od nivje. smo ble kar presenečene nosečke. kajti nuk je kar drag. ste ve tud imele kaj te sreče v vaši materinski šoli . sulfinija poročaj kak je blo. 

jaz grem v materinsko šolo v mesecu maju tko da bom lahk še brez problemov sedela čeprav že zdaj vse veže in tišči. imam  pa še vedno probleme da včasih bruham - še posebej po sadju tjko da ga ne jem in jaz bi ga zelo rada. no vsaj solatka pašeuser posted image user posted image .

al katera tud poje ogromno saldoleda res ogromno sam ko se zbudim je že misel na sladoled in ne na zajtrk user posted image .

no zdajle pa pred tv in bomo videli če je kj novga.

pa pa simohna  v 24 tednu

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.4.2009 10:17:46   
sams
pozdravljene drage moje user posted image ,
jaz delam čiiiiisto blizu kraja, kjer je bil včeraj medo. Ampak sem prišla prezgodaj v službo, da bi ujela akcijo in en kup policajev. Moje sodelavke so mislile, da prihaja nekdo zeeeelo VIP, ker je bilo vse zastraženo user posted image .

Punce, kaj res bi nekatere rade že rodile in vam je dovolj nosečnosti in trebuščka??? Ker jaz vedno pravim, da bi lahko bila noseča tudi 2 leti (kdo bi takrat rodil in KAKO sicer ne vem), ker meni je to en sam užitek! Čutiti eno bitjece v sebi in da se zavedam, da mu jaz nudim vse, kar rabi za rast in razvoj v teh 9 mesecih .... ah .... user posted image . Pa ni da nimam nobenih težav, samo mi je res super. Pa lasje so fuuul lepi in se svetijo in nič ne odpadajo. Po porodu pa ne bom govorila, ker je vse skupaj en gnjus user posted image . Jaz še vedno ne morem preboleti, da so se mi joške povesile in tega nikoli ne bom prebolela, ker sem vedno bila obsedena z joškami in da morajo lepo pokončno stati. Sploh se ne morem več pogledati v ogledalo, sploh pa ne sedaj, ko so še večje. Gnjus. Pa lasje odpadajo, pa ful se potiš pa trebuh je kot ena žolca.... Ampak jokale bomo, ko bo čas za to. Meni se zdi, da mi je ostalo še toliko malo časa za uživati v user posted image  in mi gre prehitro!

kerala in sirod, kaj vi boste rodile v Izoli? Veš kerala, jaz ne bi menjala ginekologa, ker se mi ne da, ker bi itak z vsakim vsaj v kakšnem trenutku bila nezadovoljna. V bolnico h g. ne bi šla, ker sovražim gužvo, z leti vedno boljuser posted image .

Anč, z zamudo ampak iz srca! Bravo user posted image user posted image , super, tudi vi boste imeli parček! Imam občutek, da bo ful parčkov!

OK, zdej pa počasi grem "veselo" nazaj na delo. Kerala, upam, da bom nekoč tudi jaz lahko večinoma delala od doma. Sedaj med user posted image  so mi dovolili 2x tedensko, sicer pa ne smem (čeprav delam izključno za računalnikom in bi komot lahko). In zakaj ne smem? Ker: kaj bodo rekli drugi?????? Kako jaz to sovražim! user posted image  Jaz se ne vmešavam v druge, ki so itak v čisto drugem položaju, ker jaz edina delam to, kar delam in si lahko to privoščim (delo na domu). Poleg tega doma dooosti več naredim, ker imam mir.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.4.2009 10:20:48   
Sanikaa
Sirod čestitam in dobrodošla ..samo pogumno !!!

Punce moram vam povedat svoje jade. Danes sem poklicala svojo zdravnico , da se nekaj zmeniva za naslednji teden in me začne nadirati. nadirala me je da sem v resnem prekršku, da se njej moram javiti v treh dneh ko mi ona odpre bolniško!!!  Da ona ne ve če sem sploh zaposlena, če imam zavarovanje...Bila sem pa eno uro pri njej v čakalnici direkt prvi dan bolniške in me ni sprejela samo mi je sestra dala bolniški list in mi rekla da v roku 30 dni prinesem novo mnenje ginekologa. Zdaj ko sem doma in ležim po navodilih ginekologa sem v resnem prekršku!! toliko me je zmedla in mi vrgla slušalko , da sem mislila da se je nekaj zmotila. In sem jo še enkrat poklicala,( Dobro kaj spet hočete!! je rekla) da ne vem če sva se dobro zastopile. In je potem pogledala v računalnik in rekla da sem po čistem naključju v računalniku..(ma kar neki).... Ker delam v zdravstvu me je totalno šokiralo da se zdravnik tako pogovarja z pacienti in to po telefonu!! Še vedno sem v šoku in res ne vem kaj naj ji rečem naslednjič ko se bova vidle! za take pogovore res ni opravičila!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.4.2009 10:28:11   
Sanikaa
Sams ..jaz poznam fanta , ki tudi izključno dela na računalniku in se je zmenil z šefi da je delal 6 m iz Vietnama, ali Šri lanke  nisem popolnoma prepričana !! In je lepo vsak dan prek interneta 8 ur delal kot da je v Ljubljani user posted image !

NEXT paket je končno prišel.... stvari so tok luštkane..bodiji so iz debelega bombaža in mi delujejo res kvalitetni user posted image
Imam novico da bo pri nas spet odprt Mother care v hali 10!! Samo ne vem kdaj in upam da bo čim prej ker imajo super stvari po normalnih cenah!!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.4.2009 11:10:09   
hel32
Da ne pozabim spet,
ANČ,da ti še jaz čestitam za dobre izvidi,tako kot mi, boste tudi vi imeli paruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.