|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
10.4.2009 9:55:45   
Sanikaa
Dobro jutro upam da ste spile svojouser posted image user posted image user posted image user posted image  in namazale trebuščke z oljem user posted image ...jaz namreč pogosto pozabim , pa me koža žgečka in zateže user posted image .
Železo Telo veliko bolje izkorišča železo v Fe3+ obliki kot Fe2+. Npr. v naravi ..v špinači prevladuje Fe2+ v blitvi pa Fe3+; naravni viri Fe so tudi sok od borovnic, rdeča vina.. teranček (seveda v razumnih količinah), kumina...rdeče zelje..verjamem da jih je ogromno.
Osebno ne maram zdravila , ki vsebujejo samo železo. Rajši kakšne multivitaminske tablete (Prenatal , ali od California Fitness-a za nosečnice).

Oh kakšno lepo vreme že cel teden....upam da bo vikend ostal tako lep. Lepo se imejte in uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.4.2009 12:25:38   
opatija
Ojla user posted image !

Bliža se podaljšan vikend, ki se začne že danes ob 15h s piknikom za našega Nikcauser posted image Končno bomo s širšo familio širše proslavili njegov rojstni dan. Včeraj sem mu naredila torto v obliki ježka. Sem prav ponosna nanjo, ker izgleda super, upam le še da bo tudi dobrauser posted image

Sicer sem danes čisto naspidirana, že zjutraj sva šla s tamaučkom k frizerju. Za prvič se je kar dobro držal, le na koncu je bil malo nezadovoljen, ko je frizerka skakala okoli njegovih ušesk z brivskim aparatom. Ima tako luškano frizurco in je pravi cukerčekuser posted image Od kar sem ga dala v vrtec šponam kot zmešana, ker se danes predpraznično vse takooo mudi, da je joj.

Aprilčica lepo, da kot prava Kraševka promoviraš teranuser posted image Tudi jaz sem slišala, de je 1 dcl na dan super za kri. Ali ga ti mešaš s cukrom iz kakšnega posebnega razloga ali imaš raje slajši okus? Uh, tudi meni se lušta kak res dober domač Teran, bo treba malo v vaše konce v nabavo. Ta flaširan teran iz trgovine mi ni pol toliko všečuser posted image

Hel32 Kakor vem lahko jemo rake. Jaz jih jem, izogibam pa se školjkam. Menda je nevarno zaradi zastrupitve in pa vprašanje je, kje so jih nabirali. Obstaja namreč verjetnost, da vsebujejo težke kovine. Lahko da so filtrirale zelo onesnaženo morje...

Sulfinija ne skrbi, boš videla da bo s tabo in tvojim user posted image vse OK. Predlagam, da sedaj počivaš na zalogo, ker bo avgusta pestrouser posted image

Sem videla, da ste začele debato glede imen. Jaz že od kar sem zanosila razmišljam o Jurčku, še predno sem sploh izvedela da bo fanek. Kadar Niku pojem pesmice, se hitro v besedilih najde kakšen Jurček in imam občutek, da pojeva našemu user posted image . Sedaj diplomatsko pripravljam mojega dragega (da seveda ne bo imel občutka, da sem samo jaz izbrala imeuser posted image ) da bo našemu fantičku ime Jur.

Drage punce, želim vam lepe praznike, brez zgage ali zaprtosti po obilnem prehranjevanjuuser posted image !

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.4.2009 13:48:18   
77ira
Pozdravljene avgustovke!

Glede na to, da ni nikoli prepozno, se pridružujem vašim čvekom.
Sem sveže prijavljena v forum, pa menim, da bi bilo zanimivo deliti svoje izkušnje z drugimi avgustovkami. Sicer se bolj redko vsedem za računalnik, vsaj doma, ker ga imam že v službi vrh glave, ampak nekaj časa se že najde.
Druga user posted image , enuser posted image  že doma, PDP 18.8.2009
Na nuhalni so mi najprej rekli da bomo imeli user posted image , zdaj na morfologiji pa se je lepo videl user posted image . Tudi prav!

Piha, kar se železa tiče, jaz redno jemljem Retafer, vendar na priporočilo moje g. nikoli na prazen želodec, kljub malo manjši absorbiciji, pa seveda nobenega mleka ali jogurta čez, najboljše je kakšen pomarančni ali pa grenivkin sok, ker je v kombinaciji s C vitaminom najboljši izkoristek. Pa mi nikoli ni slabo po njem.

Hel32, jaz se morskih sadežev ne branim, sicer školjke res niso najbolj zdrave, ampak če jih kupiš v ribarnici, je itak vse pod sanitarno kontrolo in ne more oz. ne sme vsebovati preveč škodljivih snovi. Pa tega tako ali tako ne poješ toliko, kot bi kakšnih zrezkov, ampak bolj za pocrkljat, tako da kar brez skrbi. Pri nas veselo jemo ribe, škampe in tudi školjke, njam...

Pa lep sončen pozdravček vsem!

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.4.2009 14:14:04   
aprilčica07
Evo še ne praznični pozdravček od mene,

na hitro, ker sem tudi jst naspidirana danes... nevem kaj mi je, ampak bi lahko gore premikala:)

opatija: piijem teran z cukrom, ker mi trenutno tako paše.. to izvajam samo v nosečnosti drgači ga žlogam kot vsi ostali, brez cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image   lepo se imejte na pikniku danes! vreme je fenomenalno!
77ira: dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj dosti vaas ne bom komentirala, ker sem prebrala bolj na hitro in pol lahko kaj zablodim.. zdaj bom malo pospravila tle  okoli, pol pa gremo k tašči... vikend bo epster, bomo dosti jedli in pili, kot vsi.. ampak jst se zdaj zradai zgage ful pazim kaj jem in zgleda, da mi to pomaga.. tudi danes sem ok, in  me zaenkrat nič ne peče. trkammmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Tako, zdaj zdej tolko od mene. Bodite lepo, pazite nase in smo na liniji.

En sončni pozdravček z Krasa:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.4.2009 14:45:30   
go_ta
Hej! Upam, da ste vse že doma, da ni nobena več v službi, uživate v podaljšanih vikendih! Mi zaključujemo, upam, da bomo do 5 končal!
Včer sem bila čisto zmozgana, sem delala, pol sem spekla potratno potico do konca pa še en peciv ... Sem komaj stala na nogah. Danes bo pa dragi kruh spekel, pirhe bova nardila ... Jutri moram pa kuhinjo zribat, ker je taka, kot bi atomska bomba not padla!!
Včer me je razveselila edin ena stvar: voziček sva dobila!!! user posted image  men je ful fajn, je ful lahek, vodljiv! In pol sem ga po stanovanju vozila in zraven spuščala zvoke od formuleuser posted image  Pol sva ga rastavla, sestavla. Uglavnem, men je ful fajn, upam, da bo tko tud takrat, ko user posted image  pride.
Drugač pa trebuh kar vzhaja, se mi zdi, da sem vsak dan bolj široka!!
Sulfinija, samo da je vse v redu!
Anč, Lucy čestitke za M!user posted image
77ira, dobrodošla!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.4.2009 15:48:11   
Flora2
Go_ta še ena nesrečnica ki še vedno sedi v službiuser posted image , se pa tolažim da imam še v torek dopust kar pomeni4dni popolonoma frej.

Punce vsem lepe praznike, fajn si dajte duška in uživajte ali ob hrani ali pa kakor vam najbolj pašeuser posted image .

pa pa

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.4.2009 16:28:18   
eee35
Jaz tudi še sedim v službi, vse me že boli, hočem domooooovvv...Upam, da do 17 bom konec.
Lepe praznike vam želim, punce!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.4.2009 16:33:17   
go_ta
eee35, sva že dve ... ravno sem pomislila, kolk me rit boli, da bi že rada šla. še mal ...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.4.2009 17:22:09   
tejči77
]IZVIRNO SPOROČILO: opatija
[quote
Tejči77 tudi mene dostikrat boli nožnica, še posebno če sem veliko na nogah. To me je bolelo tudi prvič, še posebaj proti koncu, sem hodila kot racauser posted image To naj bi bilo zaradi širjenja medenice. Bomo lažje rodileuser posted image

[/quote]
Iz tvojih "prstov" v božja užesa. Upam, da bo res potem tako. Kar naj me zdaj boli!

Nosečniške hlače so pri meni nepogrešljive, imam trebuh že kot balon. Sicer oblečem gor še vedno vsake prejšnje hlače, vendar z nizkim pasom, ampak me to živcira, imam raje nosečniške, ki so spodaj bolj na okroglo krojene, da me pas ne žuli ko sedim. Majice imam nekatere stare, nekatere stare nosečniške. Ne nosim, pa tistih, ki so prekratke.
kerala, saj ne morem verjet, da tvoja mama še ni vedela. Te je pa le lepo presenetila, ker je bila vesela.user posted image user posted image

Ste pa bile tako pridne, da moram enih šest trani prebrat. Mi smo namreč Zboleli. Najprej je Larisa dobila afte in vročino, v ponedeljek zvečer sva pa še midva oba naenkrat dobila vročino in angino. Moj lubi je vso noč bruhal. Dva dni sva komaj prilezla do WC-ja. En dan je Lariso pazila mama, zvečer je pa prišla povedat, da gre drugo jutro na morje in se poslovila. Hočeš nočeš, sva morala dati Lariso v vrtec, hvala bogu je bila že dva dni brez vročine, potem jo je pa teta prevzela, ker midva res niti iz postelje nisva mogla. Jaz sem še zaradi hude vročine dobila koprivnico po vsem telesu. Me je tako žgalo, da sem skor znorela. Evo, danes je pa že bolje.
Da ne govorim o tem kako je šef znorel ker me od torka ni bilo na šiht. Je bil čisto sam v firmi. Oh groza, kaj vse, no! Pa še plač zdaj ni bilo ker jih pač nisem zrihtala, čeprav sem hotela vse od doma in preko telefona uredit, pa ni šlo, ker sem prepozno izvedela za pekov mrk bank???? Kakorkoli glede tega jih bom še poslušala. Sem si pač enkrat dovolila preležati doma angino (prvič), drugače sem vse angine delala, saj zato sem pa toliko bolna.
sulfinija, samo da je vse OK!

Fine ideje za majiceuser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ki ste že dale skozi MF, za deklice in fantke in za dobre rezultate. Mene to še čaka v sredo, danes sem pa dala vodo in kri za toxo, da bodo v sredo že izvidi.

Primorke, bi nam pa lahko dale kakšen nasvet, kje se da kakšen dober domač teran al pa refošk dobit, pa olivno olje.user posted image user posted image

Naše dete tudi zadnji teden take akrobacije dela. Pred tem sem čutila brcike samo čisto spodaj, zdaj pa vsepovsod, tako da se očitno veselo obrača.user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.4.2009 17:27:16   
kerala
Sončni pozdravček!

Okrog tega železa je res cela znanost... Jaz sem prejšnjič opisala samo zdravila, ki jih zdravniki predpisujejo za zdravljenje slabokrvnosti. Iz hrane pa se železo živalskega izvora lažje obsorbira kot rastlinskega. Jaz sem že dolgo vegetarjanka, zato zdaj še posebaj pazim na zadosten vnos železa in na vnos snovi, ki vplivajo na njegovo absorpcijo. Mleko, kava, pravi čaj absorpcijo zmanjšujejo, nasprotno pa vitamin C absorpcijo izboljša...
Seveda dokler nivo ni prenizek lahko pazimo na zdravo prehrano z veliko Fe, po potrebi dodajamo prehranske dodatke (alga spirulina, vitaminski pripravi, ki vsebujejo tudi Fe)... če pa enkrat pade prenizko, nam pa zdravila žal ne uidejo...
Aprilčica, kar pa se glažka rujnega tiče, si ga pa jaz tudi vsak dan privoščim, deci po kosilu, nujno! Naš domač refošk je tut tko črn... Pa še zelenjavne sokce si stiskam s sokovnikom in jih pijem na tešče, no, ne glih vsak dan - iz surove rdeče pese, korenčka, zelene in druge zelenjave - pa res upam, da mi ga bo tokrat uspelo ohraniti na dovolj visokem nivoju, da ne bom potrebovala zdravil!

Flora, sem čist pobrkala vse skup - sorry, Arwen, tebi dolgujem čestitke za izpit!

Anč, super za morfologijo, pa za pupiko, glede AC si pa tudi že izven nevarnosti! Gabi, tebi pa  za AC!

Jaz pa še kar čakam paket od Nexta, jutri bo že 2 tedna minilo, upam, da ni kaj narobe! Če se prav spomnim, ste ga ostale dobile hitreje, me že kar skrbi!

Zdaj sem se pa spedenčkala in grem malo ven na sprehod pa na kofetek, pol pa telovadba!

Uživajte v sončku!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.4.2009 17:37:27   
Muca83
Joj ene ste pa res boge user posted image Upam, da vam vsem minejo zgage in druge tegobe.
Vidim, da sem prava srečka, ker me praktično nič ne muči. Edino nas ponoči sem se v spanju obrnila okrog in me je noro zagrabil krč v nogo. In potem nikakor ni popustil. Sem tako javkala, da sem še mojega zbudila. Zdaj sem si šla pa kupit šumečke magnezij in kalcij pa upam, da bo pomagalo. Me že cel dan boli na tistem mestu, kjer me je zagrabilo. Sicer že tako ali tako vsak dan vzamem Elevit, ampak očitno ni dovolj. Pa tudi hemoglobin sem videla zadnjič, da imam na spodnji meji. Kriza.

Joj trebuh pa takooo raste, meni se zdi vsak dan večji. Včeraj sem se dobila s prijateljico, ki me ni videla dobra dva tedna in je kar pobuljila, ko je videla kako je zrastel. user posted image

Sulfinija, me veseli, da si bolje. Škoda pa res, da moraš ležati v teh čudovitih dnevih.

Imena so pa pri meni čisto out. Sem rekla, da bom začela z izborom po MF, ko bom izvedela 100% kaj je, zdaj je pa lumpek skrival svoje bogastvo, pa mi spet ni do izbiranja. No, saj je še čas.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.4.2009 17:42:11   
kerala
Tejči, komaj zdaj sem videla tvoj post, me tolk tale računalnik zafrkava, je poln virusov... Upam, da ste doma že OK, če ne bo pa sonček hitro vse tegobe pregnal. Tile šefi, groza, kaj bi pa naredil, če bi šla na bolniško zaradi kakih drugih težav? Zdaj bi že lahko zrihtal koga, ki te bo nadomeščal, da si ti malo oddahneš!

Evo, če rabiš, moj prideluje refošk in olivno olje, vse bio, brez škropiv in umentih gnojil. Večinoma imamo zase, nekaj malega je pa že viška, tako da malo tudi prodamo.

O, pa Miška, pozabila sem prej napisati - majčkice, super!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.4.2009 18:13:21   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.4.2009 18:31:32   
Joob
Ojla pupe, kako ste....kje ste, kaj počnete...Meni tok noge zatekajo, sem si šla danes v lekarno kupit kar eno kremo proti zatekanju nog in če bo vsaj malo pomagalo, bom super happy. Greva pa jutri v BC naročiti vozek...odločila sva se za Mutsyja 4rider...upam, da bo izpolnil pričakovanja,saj ni ravno poceni. Gledala sva tudi malo za otroške sobice, pa sem bila ze sigurna da bom imela posteljico od LipPoljčane, pa sem bila danes dopoldne pri prijateljici, ki je januarja rodila, in ima celo sobico iz Ikee...posteljica in komoda sta otroški, in garderobno omaro z drsnimi vrati...in sta dala za vse komplet 450 evr...Kje boste pa ve kaj kupovale opremo?
En sončen pozdravček!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.4.2009 19:19:50   
eee35
joob: midva bova šla glih v ikeo pogledat, konec aprila, začetek maja enkrat. Upam, da bova kaj najdla, cene pa res so tam ful ugodne, pa še stvari so dost lepe. Saj jaz bi tudi kakšen Lip, ampak kdo bi imel tok keša...

Glede šefov: tipično!user posted image , saj lahko umreš za pisalno mizo ali pač na delovnem mestu, kaj pač opravljaš, pa opazil bo samo, da ni narejeno, kaj mora biti...Najbolj mi je zabavno, recimo cel teden visiš od zjutraj do 8-9 zvečer, pol en dan greš ob 18, šef pa gleda na uro. user posted image user posted image user posted image izkoriščevalski!

Kot vidite, nisem danes sonček, prav grejo mi na živce eni...

< Sporočilo je popravil eee35 -- 10.4.2009 19:21:52 >

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.4.2009 19:23:16   
77ira
Punce, hvala za dobrodošlico.

Danes so nas malo prej spustili iz službe, tako da smo lahko izkoristili prelep dan.
Sva šla z mojim user posted image  en krog s kolesom, pa do trgovine, sva morala še barve za jajčka kupit, da bo jutri akcija!
Vidim, da že veselo nabavljate opremo in cunjice, saj je jim je res nemogoče upreti, čeprav jaz se poskušam malo zadržati, ker imamo še od prvega toliko. Najprej, ko smo mislili, da bo user posted image , sem se že veselila kakšnih corti cunjic, zdaj pa ko zgleda, da bo user posted image , pa ne bo nič roza majčk.
Tudi okrog imen za punčko smo že imeli favoritke, zdaj pa smo spet na začetku. Pa bo že, vse ob svojem času.

Zdaj me pa čaka ogroooomen kup cunj za likanje user posted image  , pa moram kar v napad.

Uživajte za praznike, pa čim manj nosečniških tegob vam želim.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
11.4.2009 8:38:41   
irency84
JuTRO nosečke,

Dobr dan se začne z dobro kavico, tko da sem vam skuhala kavico. user posted image  

Sporočam da je moj morfološki pregled mimo, vse je ok z našim pikecem, in z mano. Počutiva se super. Pridno gibljeva iz dneva v dan. Sporočam da je pregled pokazal da bova dobila user posted image . Naslednji pregled imam 6.5. Zredila sem se 4 kg.

Vsem skupaj želim lepe velikonočne praznike. 

Se javim zopet ko bom kuhala kavico user posted image

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
11.4.2009 10:59:38   
sasa84
Muca83, kje pa si naročila posteljico in previjalno? Midva bova posteljico sicer dobila, tako da dodava samo še previjalno oz. komodo. Še dobro, da bo kmalu regresuser posted image  Zadnjič sem bila spet v trgovini z otroškimi stvarcami in si nisem mogla pomagat, da ne bi kupila majičke na kateri je narisan levčekuser posted image  Pa kavbojkeuser posted image
Jaz ga z roko čutim, moj pa še ne. Mi je kar malo bad zaradi tega, ampak nimaš kej.
Piha, meni bodo kri pregledali na naslednjem pregledu 5.5., ampak mislim, da je OK, ker so mi jo pregledali že pred cca.1mesecem, ko sem bila na pregledu za ščitnico in to potrdili. Železo sem že jemala in nisem imela nobenih težav. Morda se znajo zdaj v nosečnosti pojaviti (občutljivost,...?). Drugače mi ja pa dragi zadnjič kupil magnesol, ker me hočejo spet neki krči grabit. Nekaj časa sem imela prenizek sladkor, ampak to verjetno zato, ker sem bolj malo in s težavo jedla zaradiuser posted image . Zdaj se mi zdi, da je OK.
Tanchy, najin bo (zaenkratuser posted image ) Anže. Če bi bila pa punčka, bi bila Neža. Šele potem pa sem pogruntala, da če črke malo premečeš, dobiš iz imena Anže ime Neža in obratnouser posted image  Čist po naključju.
No, jajčka so pobarvana, drugega pa ne bom delala. V ponedeljek greva k njegovim in vem, da se bova tam vsega prenajedla za celo leto, tako da...Pa še v službi bo padla ena gostijauser posted image
Lepo se imejte in uživajte v sončku!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
11.4.2009 11:09:59   
Anonimen
jutro punce!!!!
vesele praznike, pa veliiiiiko jajckov;)
evo sem naredl apar osnutkov....
http://www.moj-album.com/uredi/miska-mccute/15426780/

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
11.4.2009 12:07:55   
eee35
Ojla, punce!
Pri nas pa bo verjetno Lukauser posted image Glede cunjic pa - tako sem čakala na MF, zdaj, ko je že mimo, pa nič še nisem kupila - sploh ne vem zakaj, straaaašno se mi ne da po trgovinah hodit, pa še mislim, da če bom enkrat začela, se mi bo zmešalo.
Včeraj najin pralni stroj crknil in to čist, celo pranje sem morala pol v banji splaknit, čeprav moj je pol obešal itak me še danes vse boli. Kok smo mi babe zdaj razvajene, a si predstavljate ene na začetku 20 stoletja recimo, vse so delale naokrog...
V glavnem sva danes ob 8-ih že vstala, pa pol ob 10-ih šla v big bang. In naročila novega, tako, da v sredo bo tukaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
11.4.2009 18:10:57   
Ayo
Ojla!

Evo da se se jaz spet malo oglasim, smo bili anmrec 1 teden v LJ pa nisem imela racunalnika.
Ste pa toliko naklofale (itak!), da seveda nisem uspela vsega brati za nazaj. Bom poizkusila nadoknadit user posted image

V glavne sem fasala na dopustu (spet) prehlad z vnetim grlom in za namecek sem vceraj ostala se popolnoma brez glasu.
Busi zelo vzhaja, me je vsak dan vec. Tezav pa nimam v bistvu nobenih (ze trkam!!!), razen mogoce ful izcedka, menjam mini vlozke en za drugim.
Danes sem zavila v benetton in sem si kupila 2 majcki (se) z dolgimi rokavi in eno ful lusno poletno oblekco. Sploh ni bilo tako drago, pa sem si to brez obotavljanja privoscila.
Potem smo malo kupovali se za Gabriela...no za 2. clana pa se vedno nic. Sicer res ne bom pretiravala, ker imam ogromno stvari od Gabriela, ampak imam kar tak smotan obcutek, kot da smo na novo-prihajocega pozabili, glede na to, da sem v 1. user posted image pa kar naprej nekaj kupovala user posted image

No, pirhov pri nas nimamo v navadi delat; pa saj je se bolje tako, imam eno pospravljanje manj user posted image

Vsem zelim lepe praznike!!!

Jaz grem zdaj cunje prat, ostale 2 dni bom pa itak likala. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
11.4.2009 21:26:52   
Joob
Hey frače,
kako ste kaj?
Midva sva šla danes naročiti voz Mutsy in že komaj čakam, da ga bova lahko izprobala. Cunjic nimam še nič...bomva še malo počakal...naslednji nakup je otroška soba.
Ali vam kaj nogice zatekajo...jaz imam ful zatečene gležnje.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
11.4.2009 21:55:57   
sasa84
Muca83, zakaj še vedno jemlješ elevit? Se priporoča skozi celo nosečnost? Jaz sem nekaj časa jemala tifol, potem pa do konca 4.meseca neovin. Sem mislila, da je to to, zdaj pa vidim, da ene še vedno nekaj jemljete. Kaj in zakaj?
Glede morske hrane - jaz jem vse, razen surove ne. Tako ali tako tega bolj malo pojem in se zato ne sekiram kaj dosti pa še kupujem tam kjer vem, da je OK.
Sem se morala pa odpovedati biftkuuser posted image  Zadnjič, no še bolj na začetku user posted image , sva bila na obisku pri očetu od mojega dragega in so pripravili za predjed karpačo(še niso vedeli, da sem noseča-ravno takrat sva potem povedala) - kok so se mi sline cedile, ko so ga jedli, jaz sem jedla pa rukolo in parmezan...user posted image  
Drugače sem pa blazno vesela jagod, lubenic,...Končno nekaj "novega"user posted image ! Po pomarančah, mandarinah,...sem komaj čakala, da se spet malo obrne. Zadnje čase mi ful pašejo še banane, grozdje in jabolka. Tako da je vsaj nekaj od tega pravzaprav stalno na menijuuser posted image
Aha, a to, če te nožnica boli, pomeni, da se ti medenica širi? Ko sem povedala gin., da me boli nožnica, me je samo pogledala in nič rekla. Še slab urin sem imela, tako da je domnevala, da je to od kakšnega vnetja. Pa je bil naslednjič urin popoln, ni bilo nobenega vnetja, nožnica pa še vedno včasih boli... Pa komaj stojim včasih. Me začne tiščat v spodnjem delu trebuha, da je za znort. No, saj mi ni nič prav - ne morem predolgo sedet niti predolgo stat...Sam kaj nej v službi?! Komej čakam, da pridem domov, da se malo zleknem. Pa še mali se mi zadnje čase blazno rad na mehur parkira in malo pošpika vanj in je potem sploh veselicauser posted image
Ja, malo mi sicer roke otekajo, vidim po prstanih, mislim, da tudi noge - predvsem po tem, ker mi grejo navadni čevlji blazno na živce - imam občutek utesnjenosti, kot da so mi premajhni pa še vroče mi je v njih, tako da sem že prešaltala na balerinke in natikače.

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 11.4.2009 21:58:38 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
12.4.2009 9:46:37   
go_ta
Hej, punce!! Vesele praznike, čim lepši dan vam želim!! Jst sm se napokala ko ... Kile bojo spet šle v višaveuser posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
12.4.2009 9:52:11   
Tanchy
Zdravo, user posted image ,

mi pa danes še praznujemo, ker je naš mulček star 2 leti user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem že čist fertik, ker mi take stvari poberejo ogromno energije - sej sploh ne vem kje jo lahko še kej vzamem user posted image . Pa najprej pripravit vse za včeraj, pa še za danes....joj, bom vesela, ko bomo jutri bolj na izi user posted image .
Joob, meni gležnji še ne zatekajo, samo me pa grozno bolijo meča za popi...user posted image user posted image user posted image . Še moja stara mama zdaj lažje in boljš hodi pa ima 76 let!

No, meni se zdi, da samo še jamram user posted image , ampak enostavno sem pokasirala same težave, ker jih v 1. nosečnosti nisem imela nič. Se tolažim, da bo vsaj konec avgusta fertik. Prav zares komaj čakam našega user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.