tejči77
|
]IZVIRNO SPOROČILO: opatija [quote Tejči77 tudi mene dostikrat boli nožnica, še posebno če sem veliko na nogah. To me je bolelo tudi prvič, še posebaj proti koncu, sem hodila kot raca To naj bi bilo zaradi širjenja medenice. Bomo lažje rodile [/quote] Iz tvojih "prstov" v božja užesa. Upam, da bo res potem tako. Kar naj me zdaj boli! Nosečniške hlače so pri meni nepogrešljive, imam trebuh že kot balon. Sicer oblečem gor še vedno vsake prejšnje hlače, vendar z nizkim pasom, ampak me to živcira, imam raje nosečniške, ki so spodaj bolj na okroglo krojene, da me pas ne žuli ko sedim. Majice imam nekatere stare, nekatere stare nosečniške. Ne nosim, pa tistih, ki so prekratke. kerala, saj ne morem verjet, da tvoja mama še ni vedela. Te je pa le lepo presenetila, ker je bila vesela. Ste pa bile tako pridne, da moram enih šest trani prebrat. Mi smo namreč Zboleli. Najprej je Larisa dobila afte in vročino, v ponedeljek zvečer sva pa še midva oba naenkrat dobila vročino in angino. Moj lubi je vso noč bruhal. Dva dni sva komaj prilezla do WC-ja. En dan je Lariso pazila mama, zvečer je pa prišla povedat, da gre drugo jutro na morje in se poslovila. Hočeš nočeš, sva morala dati Lariso v vrtec, hvala bogu je bila že dva dni brez vročine, potem jo je pa teta prevzela, ker midva res niti iz postelje nisva mogla. Jaz sem še zaradi hude vročine dobila koprivnico po vsem telesu. Me je tako žgalo, da sem skor znorela. Evo, danes je pa že bolje. Da ne govorim o tem kako je šef znorel ker me od torka ni bilo na šiht. Je bil čisto sam v firmi. Oh groza, kaj vse, no! Pa še plač zdaj ni bilo ker jih pač nisem zrihtala, čeprav sem hotela vse od doma in preko telefona uredit, pa ni šlo, ker sem prepozno izvedela za pekov mrk bank???? Kakorkoli glede tega jih bom še poslušala. Sem si pač enkrat dovolila preležati doma angino (prvič), drugače sem vse angine delala, saj zato sem pa toliko bolna. sulfinija, samo da je vse OK! Fine ideje za majice Čestitke vsem, ki ste že dale skozi MF, za deklice in fantke in za dobre rezultate. Mene to še čaka v sredo, danes sem pa dala vodo in kri za toxo, da bodo v sredo že izvidi. Primorke, bi nam pa lahko dale kakšen nasvet, kje se da kakšen dober domač teran al pa refošk dobit, pa olivno olje. Naše dete tudi zadnji teden take akrobacije dela. Pred tem sem čutila brcike samo čisto spodaj, zdaj pa vsepovsod, tako da se očitno veselo obrača.