|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.4.2009 9:25:39   
hel32
user posted image Dober dan
Zgleda,da še spite,al pa ste na šončku,meni je tako strašansko vroče,da ni za povedat,tak,da mi moj ne vrjame,ker me je prej zeblo
zdaj pa ne pustim radiatorja zvečer vklapljat.
Glede oblačil,jaz malo kombiniram,imam nekaj navadnih majic s kratkim rokavom,nosečniške imam bolj za" na boljše"user posted image ,trenerke velike,raztegljive
in tudi nekaj kapri hlač sem si kupila nosečniških.
Meni je popek kr fajn ven pogledal že,ja prsi,zeeeelo velike iz80A sem trenutno na90C in še rastejo,nevem če si nebom kupila modrca za dojenje kr
90D,ampak za to je še čas,
Dobili smo voziček,za zdaj smo ga kr spravli,tk,da imam najpomembnejše stvari doma,zdaj pa pleskanje sobe,okna so za zatesnit,nove karnise,zavese
otroške motive,popucamo,in soba bo nared,s tem da nekaj stvari še ni doma,mamo še mal časa, bo počasi steklo!
Zdaj pa grem na sončka malo regrad nabirat.
Aja Kerala jaz moram vodo dat na 14 dni, zdaj pa 2 za toxo,in še na koncu ,aja pa indirektno combsov test ker sem RhD neg,tudi 3*.
Komaj čakam na MF 15.4. da vidimo kaj dobimo,se mi zeeeeeeeeeelo vleče!
Se pišemo.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
7.4.2009 9:30:11   
go_ta
Dober dan, babniceuser posted image
Flora, še ena zaspanka tiči v pisarni, žaluser posted image  Sem pa jutri doma, juhu, pol pa neslednji tedenuser posted image
Kerala, meni vsakič pregledajo urin, so pa zdravniki različni. Najbolš, da ji poveš na lep način, da si se pogovarjala s sonosečkami pa da so rekle, da jim vsakič pregledajo urin, pa vprašaš, kako je s tem pri njej.
Muca, zgornje dele še dam nase, čeprav, kakor je Kerala rekla, se mi zdi, da zdaj to drugač na meni zgleda - bolj oprijetouser posted image  Spodnji del je bolj kriza. Teh nosečniških hlač sem se naveličala, tko da grem čez kakšen teden, dva v avstrijo, da si kakšno krilo kupim pa spravim na svojo debelo zadnjicouser posted image
Sem včer odkrila lubenico v trgovini in sem bla ko mali otrok, zvečer sem jo pol zmazala! Pol sm bla pa vsake pet sekund na wc-ju. Sam je bla tkoooooooooooooo  dobra. Mah te kile, v teh štirih mesecih jih bom pomoje še dost dobila, ker sem kot hrček. Skoz samo: Lačna, lačna, lačnauser posted image
ee35, sj men tud ni všeč, da so moji joški se kr naenkrat napihnili (s 75 b na 80 c), ampak kaj češ. Se počutiš kt en balon, vem ja. Ampak mal na to vpliva tud prsni koš, ker pljuča začnejo bolj delat - sem nekje prebrala, pol ti pa še joški ven padejo ... 

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
7.4.2009 9:47:13   
Flora2
 go_ta jaz sem si pa za v torek izborila dopust, jeeeeeeeeeej, mene tale moja služba že tolk mori, prov odveč mi je hodit, vem pa tudi da če bi bila doma bi morala nujno nekaj počet, ker nisem tip za počivanje in lenarjenje, zato mogoče bolje da delam dokler lahko

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
7.4.2009 10:01:55   
Joob
Dobro jutro...končno sem spala brez skrbi...včeraj smo imeli morfologijo in je vse ok...razen mehurja ni mogla ocenit, ker je bil prazen...tako, da imam na naslednjem pregledu 4.5.09 zopet UZ in takrat upam, da se ne bo prej polulal in da bo mehur poln, da se bo videlo kako in kaj. Aja, imamo pa pobčekauser posted image , velikega 20 cm, težkega 400g.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
7.4.2009 10:02:36   
Joob
Aja, pa do sedaj imam +5 kg. (za seznamček)

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
7.4.2009 10:07:27   
Flora2
No evo pa je mim MF, user posted image pa še ena čestitka za user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
7.4.2009 10:22:06   
go_ta
Aja, čestitke za MF Joob (pa za fantka) pa Kerala!!!!user posted image  Pa bo še en fantekuser posted image  meni vsi govorijo, da bo fantek, včer sem pa sanjala punčkouser posted image  Bomo vidli.
Flora, še mal, pa bomo se doma ukvarjali z drugimi stvarmiuser posted image  Ma, jst odštevam dneve do konca junija, vmes še mal dopusta pa bo. Tud jst ne morem samo sedet in nič ne delat, ampak ko so taki dnevi, bi bila pa kjerkoli drugje kot za računalnikom.
Aja, vozek so poslali, zdaj mora še samo do naju pridetuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
7.4.2009 10:23:05   
modrasmotka
joob  čestitke za user posted image !
upam da bo pr nas tut.cilamo na fatka sam kaj ko noče nč pokazatuser posted image
ja glede urina.jst ga moram vsak mesec dat v laboratoriju poleg krvi.pa nikol niso zadovolni z vodo.sedaj sem celo neke svečke in kremico dobila ki se imenuje canesten3/canesten.
glede oblek še vedno nosim stara oblačila res da sem zadnje čase več v trenirki ostalo mi je pa še vedno prav samo hlače smo začeli nosit brez pasu.ja velik sm shujšala pred zanositvijo da mi je vse še prav.
sedaj pa gremo orehe razbijat.me je soseda kar zaposlila ko sm zj v bolniški no bomo pa letost potico pr sosed jedl pa bouser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
7.4.2009 10:35:07   
Flora2
Sej vem go_ta, ko bomo enkrat doma bo dela dost, sam jaz se kr bojim zdej doma ostat, pa vem da bi v takem vremenu sam okrog hodila in bi mi blo prov fino, pa se kar ne morem odločit.
Super za vozek, midva ga bova pa še doooooooolgo čakalauser posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
7.4.2009 12:18:04   
Sanikaa
Živijo punce!! Kako lepo vreme imamouser posted image !!! Čestitam vsem za MF in vaše user posted image -ke in user posted image -ke !! Mi vsi želimo punčko, jaz sem tudi sanjala da imam še enega fantka. Čist sem zmedena..močno sem čutila da nosim punčko, pa me Pušenjak smotal , da je fantek, zdaj je moj G. rekel da je verjetno punčka. Ampak jaz res čutim da je punca..tudi prvič sem bila 100% da je fant in je bil :)

Imam en problemček in me zanima če je mogoče kaj katera izvedla. V JUliju ( en mesec pred porodom) imava z možem kar dve poroki na katere sva povabljena. Problem je kaj bom jaz kot en balonuser posted image in nimam pojma kaj obleč. Zanima me če je kakšna najdla kakšno fajn štacunco za nasuser posted image . Če nič ne najdem bom si morala dat šivat po meri in upam da ne bom rodila prej user posted image .
lp in uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
7.4.2009 12:26:57   
go_ta
Flora, sj je samo še mal ... Pomoje nam bo ta čas tooooooooooooooook hitro minil, da še vedele ne bomo, pol bomo pa imel drugačne zabaveuser posted image  če lahko delaš, delaj, pa to lepo vreme seveda karseda najbolje izkoristi zase!
Sanikaa, tud jst mam en mesec pred rokom eno zabavo in že zdj mislim, kaj bom oblekla. Šotor vrjetnouser posted image  Ne, bom mal pogledala naokrog, kje bi imeli kaj lepega, mogoče kakšno oblekico ...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
7.4.2009 12:42:08   
modrasmotka
a ma katera izkušnje že z to komisijo glede bolniškega staleža???ginekolog je napisu da nisem zmožna delat,zdravnica me je dala v bolniško sedaj so mi pa oni poslali da sm zmožna delat ..... sestra pri os.zdravnici mi je pa sedaj rekla da nj pritožbo napišem.a ma kera izkušnje in kaj je bolš naredit.mene resnično boli križ k našega sončeka bolj uzad nosim.zj pa nevem al nj napišem pritožbo al bom tih pa grem delat?

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
7.4.2009 12:46:59   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Živijo punce!! Kako lepo vreme imamouser posted image !!! Čestitam vsem za MF in vaše user posted image -ke in user posted image -ke !! Mi vsi želimo punčko, jaz sem tudi sanjala da imam še enega fantka. Čist sem zmedena..močno sem čutila da nosim punčko, pa me Pušenjak smotal , da je fantek, zdaj je moj G. rekel da je verjetno punčka. Ampak jaz res čutim da je punca..tudi prvič sem bila 100% da je fant in je bil :)

Imam en problemček in me zanima če je mogoče kaj katera izvedla. V JUliju ( en mesec pred porodom) imava z možem kar dve poroki na katere sva povabljena. Problem je kaj bom jaz kot en balonuser posted image in nimam pojma kaj obleč. Zanima me če je kakšna najdla kakšno fajn štacunco za nasuser posted image . Če nič ne najdem bom si morala dat šivat po meri in upam da ne bom rodila prej user posted image .
lp in uživajte v sončku user posted image

Tudi jaz sem prvič vedela, da nosim punco, kot praviš 100%,in ko se je rodila, mi je babica rekla da je deklica pa sem ji rakla, je saj vem,
zdaj pa tudi jaz močno čutim da nosim fantka, baje je to mogoče čutit, jaz sem celo čutila,gdaj sem zanosila,počakala 5 dni in naredila test
je bilo ne +, nekateri stokovnjaki pišejo, da je to mogoče! Bomo vidli,do 15. 4. ,ko imamMF.
Aja tudi jaz častitam za opravljene MF in user posted image  in user posted image ,
božajte svoje bušije.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.4.2009 13:58:02   
romana24
modra smotka jest sem imela isto zavrnjeno bolniško iz strani komisije, pa se je šef pritožil na odločbo pa so me zavrnili, češ da naj me da na tako delovno mesto kjer ne bom imela težav. vendar to v praksi ni bilo možno. tko da probaj s pritožbo samo mislim da ti ne bo uspelo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
7.4.2009 13:59:34   
aprilčica07
modrasmotka: jst sicer nimam izkušenj, ampak so mi tle svetovali (moja g in neki ljudi, ki je imelo komisijo) da če se da naj grem vsaj tolko delat, da se mi prekine bolovanje.. tle pri nas baje vse po spisku zavračajo .... sicer se jst fizično dobro počutim, tako, da bom šla drugi teden delat, pol bomo pa vidli kako dalje.. jst bi na tvojem mestu napisala pritožbo, saj izgubit nimaš kaj...
saanika: ja, vreme je super....  v prvo sem tudi jst vedla, da je fantek od samega začetka naprej, pa nevem zakaj, ampak sem čutla da je mulček in res je bil.. za tokrat pa nisem bla tako zihr, ampak ker sem imela in imam še vedno en kup takih in drgačnih težav je moj odločil, da je zihr babura in je res..user posted image user posted image

Trenutno mali spi. Jst si kuham slivov komptot, da bom šla pogledat kako zgleda pkolja od blizek..user posted image user posted image Popoldan pa bova itak sama, moj dela več, pa zvečer ima tarok danes.. Jutri dela popoldne, v četrtek  pa grem jst upam končnooo v šoping.. sem se zmenla z mojo mami, da gre z mano, ker sem bla v soboto z mojim in je popiz.. pr prvih hlačah, pa gužva je bla itak... sva se pol pogovarjala, da če pogleamo tle okoli pr nas so vsi šoping centri več ali manj polni, kot, da bi ne bilo recesije.. pa prej sem se jezila, je pršla soseda in je prinesla jakobu ta večje kinder jajčke..    ma zakaj za vraga? itak je drago, pa mali ga ne poje (ga jstuser posted image ), kaj ni škoda denarja??

grem brat knjigo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
7.4.2009 14:17:27   
šivilja
Zdaj sem šla preko drugega brskalnika, kjer pa lahko pišem odgovore (pri običajnem nisem imela rubrike odgovor - a se je to že kater zgodilo?)

modrasmotka torej kot sem ti že v ZS napisala - vsekakor se pritoži, moraš pa rpedložiti dokumentacijo, ki podpira G. mnenje - ali kopijo materinske ali njegovo razširjeno mnenje. meni je pritožba uspela.

romana24 - če prav razumem tvoj odgovor, naj bi bila ti na bolniški zaradi narave oz. pogojev dela. zukaj pa nastane problem. Bolniška je zaradi zdravstvenih problemov. Delodajalec pa ti mora zagotoviti varno delovno okolje, brez škodljivih vplivov med nosečnostjo. Tega ne krije ZZZS in so na to zelo občutljivi, ker pravijo da ne poznamo zakonodaje. Tudi v moji službi smo se s tem srečali, pri neki drugi nosečnici in smo zaprosili za mnenje in dobili odgovor, da če ji ne moremo zagotoviti ustreznega delovnega mesta brez škodljivih vplivov, naj bo doma in dobiva redno plačo (pravilni o zaščiti nosečnic in doječih mater). Nenavadno je tudi, da se pritoži delodajalec - ponavadi je situacije taka, da se za podaljšanje bolniške pritoži tisti ki je na bolniški, delodajalec pa se ponavadi pritoži kadar nekomu podaljšajo bolniško, pa je mnenja da to ni potrebno.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
7.4.2009 14:20:32   
aprilčica07
Še to:

kerala: meni vodo ta tanova dohtarca pogleda vsakič, ampak ko sem čakala jakoba (dve leti nazaj) sem imela drugo dohtarco in mi je vodo kontrolirala 3x.. zdaj nevem ali so se od takrat običaji spremenili, ali je ta bolj podrobna in je bla una bolj kavbojska.. nevem no, ampak se mi zdi, da se kr spremnija ta sistem.. tudi morfologijo sem imela za jakoba v 20 tednu, zdaj jo imam v 22, mi je g razložila, da se baje mf zamika nevem zaradi česa... booo, nekam dosti sprememb je.. vsaj mei se zdi..

oblačila: jst še kr klatim  okoli v mojih kavbojkah, gre na tesno, ampak ta teden bo še šlo.. zgornje dele tudi še oblečem, ampak sem tako povita, ta ni apetitlih to gledatuser posted image user posted image sem si pač kupla par majčk, bombažnih navadnih raznobarvnih v M izvedbi, ker drgači imam pa S in zgleda čisto ok.. mi lih trebušček lepo pokrije... grem pa ta teden obvezno šopingirat, ker grem drug teden delat, tja pa moram it kolko tolko spodobna..user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3467
7.4.2009 14:24:21   
romana24
ja naj bi te dal na drugo delovno mesto. ker pa to  pri nas ni bilo mogoče, ker drugega delovnega mesta sploh ni bilo, starega pa nisem mogla opravljati me je na koncu poslal domov in mi vsak mesec pač nakazoval plačo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
7.4.2009 14:34:15   
simonalokar
hoj

ste veliko napisale da kar pozabim kaj moram napisati. najprej čestiteke za M in lepe razultate- zdaj pa naprej in veselo nakupovanje za naše sonček.
drugi mesec grem sestri po oblekice da bom počasi pregledala kako in kaj je uporabno - kajti počakala bom še da mi še nekrat pove za spol kajti najprej je bil fantek napovedan zdaj punčka tko da nevem pri čem sem . Na M so mi rekli da je 99% punčka upam da je res tako in da dobim še endo potrdilo in da bom prebrala cunjice za punčke kumaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

glede bruhanja naših malčkov tudi moj je prejšni teden bruhal samo ponoči in drugi dan kukr da ni nič. in je šel čez 2 dni v vrtec. no sem jo pol pa še jaz dobila.

kile mi kar rastejo. zdaj ne grem več gor. sladoled mi tako paše da se z vsemi štirim i stran držim.  trebuh imam pa že ornk nabit da je že zravnan popek kaj bo še saj sem kumj v 23 tednu. joj raje ne pomism kakšna bom na koncuuser posted image user posted image .

vprašanje brala sem od herbalike a katera to pije no jaz ga imam doma pa se ga ne upam pit da ne bi škodovalo mi. nasvet punce prosim.

simona

Neposredna povezava do sporočila: 3469
7.4.2009 15:08:15   
Sanikaa
Mislim da v zadnje čase ful komplicirajo z bolniškimi ker nas je veliko več nosečnic kot prejšnja leta. In je to seveda dodatna oziroma večja obremenitev na ZZZS. Itak gledajo kje bodo prišparali. Modralastovka seveda se pritoži in te dneve dokler ti ne odgovorijo pejt na dopust(če ga seveda še imaš) in potem spet na bolniško. Če se prekine bolniška to ZZZS ju odgovarja ker potem spet delodajalec plača naslednjih 30 dni bolniške.  Seveda delodajalci to ne marajo.
lp držim pesti da ti bo uspelo.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
7.4.2009 15:22:00   
modrasmotka
hvala šivilja in ostale za nasvet.sm jst tut tuhtala da najboljš da pritožbo napišem in če nebo uspešna grem za 14 dni na dopust do naslednega pregleda upam da v službi dopust odobrijo,ga namreč ne radi.
sanikaa drgač mam jst ime nicka modrasmotka ne modralastovkauser posted image pa sj ni panike sj vemo zaka se gre.
hvala vam za nasvete vam sporočim kaj mi bodo odgovorili oz.zatežiliuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
7.4.2009 15:26:46   
opatija
Ojla user posted image !

Zadnje dni se je toliko dogajalo, da nisem utegnila ničesar napisati. V petek sem imela morfologijo in sem končno spet videla mojega fantičkauser posted image Še sedaj imam pred očmi njegov obrazek, ki se je neverjetno lepo videl na 3D UZ. Sem čisto v user posted image Še G je bila čisto raznežena. Rekla je tudi, da je vse OK, tehta 390g, rok poroda pa naj bi po UZ imela 11.8., čeprav je rekla da bomo pustili rok iz NS, ki je 6.8. Imam občutek da bo enako kot prvič, rodila bom na rok po menstruaciji, en teden kasneje od tistega ki so ga naknadno določili. Bomo pa dlje na morjuuser posted image Edino kar ni najbolj vzpodbudno je, da je G dvakrat rekla, da se ji zdim izredno bleda. Poslala me je v laboratorij na pregled krvi in vode. Upam, da je železo še OK. Pri Niku mi je padel šele na koncuuser posted image

Danes sem šla menjat obleke za Nika in sem si začela ogledovati tudi oblekice za user posted image Mi je šlo kar na jok, ko sem videla kako majhne cunjice so to. Kupila nisem še nič, ker moram še pregledati kaj bom obdržala od Nika. Vas prav občudujem, da tako zagnano naročate prek interneta. Jaz sem tak picajzel, da moram najprej dobro premisliti kaj rabim, nato pregledat vse trgovine, izbrati kaj mi je najbolj všeč in se prepričati, da se da barve lepo kombinirati z drugimi oblekicami, nato pa grem šele v šoping. Oblekice za nika sem šla menjat, ker se majčka ni ujemala z nogavičkamiuser posted image Grozna sem, moj user posted image se mi samo reži, čeprav se mu potem zelo dobro zdi, ko vsi hvalijo, kako je tamauček vedno zrihtan. Prijateljica pa mi je rekla, da še dobro da ne bom imela punčke, ker bi familijo spravila v bankrotuser posted image

Glede oblek, že nekaj časa nosim izključno nosečniške oz. take, ki so primerne za nosečnice, saj je trebušček že nekaj časa več kot očiten. Pravzaprav izgleda, kot bi pojedla košarkaško žogouser posted image Vsi mi pravijo, da je trebušček res precej večji kot prvič. Sem mi zdi prav fino, upam le, da ne bom na koncu kot slonica (če ima ženska pri 181 cm velik trebuh, si lahko predstavljate da je RES velik user posted image )

Tejči77 tudi mene dostikrat boli nožnica, še posebno če sem veliko na nogah. To me je bolelo tudi prvič, še posebaj proti koncu, sem hodila kot racauser posted image To naj bi bilo zaradi širjenja medenice. Bomo lažje rodileuser posted image

Kerala tudi midva z user posted image sva se pogovarjala, da bi bilo fajn iti na Kubo februarja- marca, vendar je pri nas marec bolj izvedljiv, ker imava februarja ponavadi oba preveč dela. Rezervacije tudi mene ful mikajo, žal pa ne morem planirati toliko v naprej, ker ne vem, kdaj bom imela takrat roke za oddajo projektov, moj pa mora biti prvi teden v mesecu nujno v službiuser posted image Pri nas postaja tole vedno bolj nemogoče in se bojim, da sploh ne bom mogoče iti nekam za 3 tedne, ne da bi imel kdo od naju sitnosti zaradi dela user posted image Mah, upamo na najboljeuser posted image

Zdej pa šibam, uživajte v pomladi in božajte trebuščke!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
7.4.2009 18:04:03   
sasa84
Muca83 jaz nosim še nekaj starih majic, ampak je blazno smešno, ker mi kakšne ful gor lezejo zarad trebuha potem si jih pa skoz dol vlečemuser posted image Drugač imam pa že ene par nosečniških, tud s kratkimi rokavi, in potem kombiniram kolikor pač vem in znam. Sem si pa zadnjič kupila spalno srajco in mojemu sunla eno velko srajco, ki je v bistvu ne nosi, ker me pižama že ful tiščiuser posted image  Eno oblekico sem si še kupila, ampak ne nosečniško, je pa mal bolj široka in raztegljiva.
Popek se mi kar razteguje, izbočil se mi ni. Je moj zadnjič kar pogledal od začudenjauser posted image  Drugač pa trebuh raste na polno!
Tejči77 upam, da ne ostaneš brez službe...Če pa že, ti želim veliko sreče pri iskanju nove. Tega pa v današnjih časih nikomur ne privoščimuser posted image
M1987 jaz imam bum šele 21.4. Komaj čakam! Ful je fajn gledat tamaučkauser posted image  Pa ko zveš, da je vse ok, je tud neki najlepšga. Daj boš malo poročala kako in kaj je bilo na bum testih, ker me ful firbec matra...
Drugače smo pa danes imeli nuhalno in je šel moj z mano. Sej ne vem koga je blo bolj fajn gledat - tamaučka al mojgauser posted image Mali je bil ful živahen. Sicer ga že ene 3 dni ful čutim, ampak, ko sem ga dejansko videla kako brca, se razteguje in hkrati to tud čutla...Uauuuuuser posted image  Vse je ok, v mejah normale, potrdil je, da je fantek, tud maternični vrat je primerno dolg. Mi ga je pa meril z vaginalnim UZ. Sicer sem pričakovala, da ga bo zmeril z navadnim UZ in sm bla kr mal presenečena (ampak vseeno pripravljena). Naslednji pregled imam pa 5.5. pri svoji ginekologinji.

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 7.4.2009 18:07:30 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.4.2009 18:59:49   
M1987
sasa84 ali kaj veš, če v porodnišnici opravljajo tudo 4D UZ in koliko stane? user posted image  Bom poročala o BUM-u, pa prosim, da tudi ti user posted image  Na NS mi je naredila kar nekaj posnetkov in tudi slikic in sva bila zadovoljna.

Ste se ostale kaj odločile, da boste šle na 4D ultrazvok? Kam in koliko stane? Menda je najbolje med 24. in 28. tednom. Jaz sem gledala pri Septum in traja okoli eno uro, stane 85 evrov, s seboj lahko pripelješ še 4 osebe, ki gledajo user posted image  na plazmi. Dobiš slikice in DC, če pa hočeš še kako podrobnost o user posted image  pa že štejejo kot morfolofijo in te potem vse pride 120 evrov user posted image

user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.4.2009 19:32:48   
Muca83
Čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijo in fantičke in deklince user posted image
No pa sem tudi jaz opravila morfologijo in vse je ok user posted image user posted image user posted image

Se je pa moje detece očitno odločilo, da bo začelo nagajat in je imelo ves čas tako nogice, da nismo nikakor uspeli videti spola. user posted image user posted image Zdaj pa ne morem vedeti, če je res dečva. Je pa moja G zelo prijazna in je napisala v kartoteko, da bo naslednjič naredila UZ samo zato, da bomo probali videti spol.

Sicer je pa vse ok, edino malo visok pritisk so mi namerili, na zgornji meji normalnega, samo meni se zdi, da je bilo to zaradi živčnosti.

Ja pa moje dete je spet ves čas spalo. Moj ga budnega sploh še ni videl, vedno spi user posted image Jaz sem videla budnega na prejšnjem pregledu, ampak je bil zelo kratek uz. No, glavno da je detece normalno razvito, zdaj bom pa naročila posteljico in previjalno. user posted image

Aja pa 04. maja grem še na test za sladkorno. A ste druge tudi dobile napotnico za to?

Podatki za seznam: naslednji pregled 07.05., teža +1 kg

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.