|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
6.4.2009 10:42:50   
eee35
Dober dan, punce! A ni čudovito vreme? user posted image Jaz sem danes doma, koristim star dopust, ful mi pašejo ti krajši delovni tedni...Grem malo v BTC pogledat, če imajo kaj pametnega za oblečt, ker mi bo kmalu zmanjkalo idej, samo neke debele majce na zalogi z dolgim rokavom imam...
Joob: držim pesti, meni je bilo tudi zelo težko čakat na MF. Dobila sem slikco, filma nič. Na monitorju se jeuser posted image zelo dobro vidlo, ampak na slikci bolj švoh...no ja, samo da jeuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
6.4.2009 10:45:45   
Joob
eee35, torej je morfologija že za tabo...uff srečnicauser posted image ...kaj točno pa gledajo na tem pregledu in koliko časa traja morfologija?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
6.4.2009 11:21:59   
eee35
A ne, da sem srečnica? Zelo sem bila živčna prej...Gledajo vodo, vzamejo ti kri iz žile (za toksoplazmozo), pa s prsta. Pol tehtajo (jaz sem bila kregana, pa zdaj pridno zelenjavo žvečim i musli, adijo kruh in sladkiše...). In na koncu ultrazvok, dost dolgo, ker mora zdravnik vse natančno pregledat, vse organe, če so se razvile tako kot potreba. Aha, pa še dolžino materničnega vratu preverjajo, če je kratek, je večja verjetnost prezgodnjega poroda.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
6.4.2009 11:33:34   
Joob
A tako, no hvala...joj me že zvija...upam, da preživim današnji dan.user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
6.4.2009 11:58:29   
Joob
Fračice, kje ve čutite otročička? Jaz sem danes stopila v 22.teden in nekje prve brcike sem začutila kak teden nazaj...jih pa čutim ful spodaj...tam par cm nad sramno kostjo...pa ko čutim brco, jst ne vem, a me brca v mehur, ampak mam takrat vedno občutek, da me tičši na wcuser posted image , pa me sploh ne. Parkrat sem že šla na wc, pa nisem nič naredila.user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
6.4.2009 13:00:24   
sams
Drage moje,
vedno pravijo, da moraš paziti, da to, kar si želiš, se ti ZARES ne uresniči. In ko sem vam rekla, da imam krizo, ker grem nazaj v službo, se mi je "želja" uresničila in sem doma. Zakaj? Ker je v noči iz sob na ned naš mali user posted image  vse, kar je imel v sebi, pobruhal. Od 2h naprej smo ga samo preoblačili in jaz sem nosila namakat v kopalnico. Oblekic zmanjkalo user posted image , tudi majčk za spat od mojega, ker mu je vse pobruhal. V nedeljo je dobil še vročino in jo ima še vedno user posted image . A zunaj tak leeeep dan. Meni se moj mali tako smili, on je drugače ful zelo ogromno aktiven in zdej je kar miren, ga ne prepoznam. Tako da kerala, še malo bom doma, ampak zdej v house arrestu, dokler user posted image  ne bo boljši. Upam, da v petek končno vsaj na telovadbo pridem, ker doma samo žrem.

aprilčica, mnjami tiramisu, jaz ga imam ful rada. Ampak to je neverjetna sladica, ker ne poznam niti 2 oseb, ki ga naredita enako. In vsak je dober. Ej, kaj zdej, ko si se malo sprostila, ker si dobila dobre novice za user posted image , imaš več apetita? Kaj se ti trebuh ful bolj pozna (kot da bi v 1 tednu ful zrastel)? Ker poznam 1 primer, 1 teden, preden je dobila izvide iz amnio, se ji ni poznalo praktično nič, v roku 1 tedna ji je zrastel trebuh na velikost 5. meseca user posted image .

Drnula, ful se mi smiliš. Ma kaj je to nova šefica ali se je stari šefici malo odtrgalo? V kakšnem kolektivu pa delaš? Kaj ful ne marajo mladih mamic? Kaj ima otroke? Ful grozno. Mogoče ima ona probleme doma in jih ne zna reševati drugače kot tako, da se izživlja nad podrejenimi. Oh, o šefih in šeficah bi znala marsikaj povedati... Pri nas ful spodbujajo, da imajo ženske otroke (kar je super), mogoče celo pretiravajo, ker ne zastopijo, da nekatere pač ne morejo tako zlahka zanositi in ful vrtajo v punce, kdaj pa bo... Sicer so malo manj veseli, ko si na bolniški zaradi otrok, ker vse mislijo, da doma izkoriščamo none in strice in pridemo delat tudi, ko so user posted image  ful bolani, tako da ne zastopijo, če katera to ne dela. Jaz imam mojo službo (oz. moje delo) fuuuul rada, mi je kot hobi in mi je ful izziv. Tudi jaz ful s težkim srcem grem na bolniško, ker je moj user posted image  ful bolan user posted image  in .... da ne govorim preveč, jaz pravim tako kot eee35, raje premaknem svojo rit, kot da izzivam in bi res bilo kaj narobe.

Aja, kerala. Danes sem mojega poslala na pošto, da vrne 2 stvari od Next, ki so prevelike. Baje ti nakažejo nazaj denar, pa ti potem še 1x naročiš. Bom sporočila, kako se je izteklo.

Morfologija: pri nas ni takih pregledov, tudi gin. ne pogleda maternični vrat, samo pač dolgi ultrazvok in to je to. Vodo mi pregleda vsakič, glede toksoplazmoze pa on pravi, da če se ne okužiš v prvih 3 mesecih, potem so šanse za okužbo itak še toliko manjše in niti ni tako kritično za otročička. Ali pa samo pozabi in mu je to izgovor user posted image  (čeprav je res).

Včeraj sem na National geographic gledala dokumentarce in posnetke iz maternice, kako pač otročički rastejo in dvojčki, trojčki, četverčki... in na koncu so kazali ženske, kako rojevajo. Seveda sem jokala ko zmešana, saj še sama ne vem, od veselja ali od straha.

OK, OK obljubim, da zdej neham in grem (če ste sploh prebrale do sem user posted image ).

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
6.4.2009 13:01:49   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Fračice, kje ve čutite otročička? Jaz sem danes stopila v 22.teden in nekje prve brcike sem začutila kak teden nazaj...

Čestitke, kaj se nisi glih zasekirala, da jih ne čutiš. Kaj ni user posted image ? Jaz jih tudi čutim nekje spodaj, vedno močnejše so user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
6.4.2009 13:14:31   
Tanchy
Sams podobne težavesmo mi imali z našil malim prejšnji teden v sredo. Sredi noči je začel kašljat (je še malo prehlajen), nato pa nulo bruhat user posted image . Tako da prav sočustvujem s tabo. Samo potem se je umirilo in je zjutraj še enkrat bruhal, potem smo mu pa postopoma po žličkah dajali juhico. In smo bili rešeni. Kako se pa vi držite? Mali še bruha ali je bilo samo nočno?

Sem opazila, da ste se pred časom pogovarjale glede vozičkov - mi imamo že od Leona Quinnyja Freestyle 3XL in sem še vedno navdušena nad njim.... dokupili smo še košalo, ker je prej nismo rabili, zdaj se mi zdi pa kar fajn, ko bo potem jesen....

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
6.4.2009 13:46:54   
tejči77
Babike, kako pridno pišete!user posted image user posted image user posted image Jaz seveda skoz čekiram med službo, za pisat pa nimam toliko časa. Doma pa sploh ne.

Naše dete je tudi zbolelo. Predvčerajšnjim ponoči je bila vročična, pa včeraj ves dan, ni imela pa nobenih drugih znakov. Danes zjutraj jo pa voham, da ji iz ust tako čudno smrdi, sem jo vprašala če jo v ustih kaj boli in peče, pa je rekla da ne. Pokazat pa ni hotela. Ampak sem skoraj prepričana, da ima afte in sem ji dobro namazala z gelom. Bomo videli kaj se bo razvilo. Revica. Pa takoj zjutraj je hotela zobke čistiti, je pomoje imela grozen okus v ustih.

Glede Nexta, jaz še čakam na MF, da potrdijo spol, potem pa jaz tudi naročim za obe pupeuser posted image user posted image . Potem pravite da so velikosti nekako ekvivalentne H&M-u?

Drnula, tale tvoja šefica skoraj zagotovo še nima otrok, če jih pa že ima pa verjetno njena mama skrbi zanje. Pogosto taki sploh nimajo razumevanja.
sams, kje pa delaš, a še rabite koga? Takoj pridem k vam.
Pri nas v službi je pa namreč situacija takšna, da sem prejšnji teden pripravila knjige za vse zaposlene (razen za direktorja, mene in še eno v skladišču), namesto, da bi pripravila anekse k pogodbam za podaljšanje. In meni se je podaljšalo še samo za tri mesece. Potem sem brez službe. user posted image
Tako sem računala, da sem potem po prvem maju že doma, da še izkoristim dopust. Pa sem delala v tej firmi 9 let. No ja, saj je morda res čas za novo službo, ampak ne med porodniško. In nimam pojma, kako bom prišla do nove službe. Ko sem jo leto nazaj iskala mi ni šlo, ker sem večkrat dobila notranje info, da je razpis zaradi lepšega.
Brcike čutim tudi jaz čisto spodaj, je tako smešno, ker trebuh imam gromozanski, brca pa tam nekje spodaj. Verjetno lepo na ritki sedi, ali pa prečno.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
6.4.2009 13:47:19   
aprilčica07
Živjo

ma kašno lepo vreme imamo, saj je rpavo poletje tle pr nasuser posted image user posted image

Drnula: kaj naj ti rečem? pri nas je dosti reči narobe v službi, ampak glede bolniških, vsem šeficam kapo dol... vedno dajo človeka na prvo mesto, nato je vse ostalo.. ti držim pesti, da si poštimaš tako, da bo trebi najbolj prav...
kerala:hvala za čestitke.. ja, ta prva euforija je mimo, zdaj me je pa strah morflogoije, ki jo imam 20 aprila in je do tja še dooolgo.. ampak se držim in sem optimistična, da bo vse ok..
sams: ja, tudi pri meni je trebuh zrastel v parih dneh.. saj sem se prejšnji teden še v svoje kavbojke zbasala, zdaj pa ne gre več.. envem ali je to psiha lali kaj drugega....user posted image   držim pesti, da se tamali čimprej pocajta.. sicer je naš včeraj zvečer tudi bruhal, ampak mislim, da je blo kaj drugega in ne kašna viroza, ker je blo pol takoj ok (trkammmmmmmmmmmm)

Sem se pa z mojo g zmenila, da grem drugi teden delat, da mi bolovanje ne gre preko 30 dni. Ker komplicirajo za podaljšat na komisji. Itak sem imela namen ti delat po 20 aprilu, bom šla pa malo prej. Če bi se na MF kaj zalomilo, mi bo pa itak dala spet bolovanje. Me kr zmrazi, ko pomislim, da bom šla spet na šiht, ampak je tud tako dobro, da grem, ker  sem doma že kr en kup cajta, pa mi malo manjka miselnih aktivnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo na kavč, dokler jakob spi.  Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
6.4.2009 14:14:23   
tejči77
So pa res bogi tile vaši otročki z bruhanjem. Zgleda en tak virus razsaja, ker so tudi odrasli tako bolani. Upam, da mi ne pokasiramo kaj.

Jaz sem pa spet tako utrujena in vrti se mi, pa vse me boli. Včeraj sem več ali manj ves dan počivala, samo zlikala sem ena dva stroja, kuhal je moj lubi.user posted image

Kar ne vem kaj mi je. V soboto smo šli samo v trgovino po hrano in kovter kupit za tamalo, pa me je po eni uri vse tako dol tiščalo, da me je prav nožnica bolela. Mislim, kaj vse. Ne se smejat, ampak tako grozen občutek, da sem komaj prilezla domov. Potem je bilo bolje ko sem malo odpočila. A se vam tudi to dogaja. Sej vem, to je gotovo čisto normalno, ampak jaz v prvi nosečnosti tega nisem doživljala, sploh ne tako zgodaj. Mogoče potem čisto na koncu, ne pa v 22t.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
6.4.2009 14:15:07   
M1987
user posted image user posted image user posted image

Evo mene po dolgem času user posted image  No, kaj ima novega? Dobili bomo pupiko, skozi smo dali morfologijo, naslednji pregled imam 6.5. - po poroki user posted image  Sedaj se bomo počasi prijavili na 4D UZ v Septumu. Naša pupika veselo brca in boksa, je zdrava in se lepo razvija user posted image  PDP mi je ustno potrdila 12.08.2009. user posted image

Glede BUM. Tudi jaz sem vključena v ta program, ko sem šla na NS v Lj porodnišnico. Brezplačno so mi opravili DHT, ter imam še 2 UZ pri njih. Prvega imam sedaj 14.04.2009. Komaj čakava z mojmu user posted image  Kaj točno naredi oz. ali je samo ultrazvok ali morfologija ne vem, bomo videli.

Ali že ful nakupujete? Jaz imam nekaj oblekic, duduko, stekleničke user posted image  Ha, ha, ha... Drugače pa mislim posteljico in previjalno šele v mesecu juliju. A je že prepozno? Kako daleč ste ve s tem?

Bodite mi na sončku in uživajte s user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.4.2009 14:25:48   
M1987
Podatki za seznamček: user posted image

M1987  - 21, zaročena (do 25.04.09), LJ, (1 user posted image )user posted image , BUM 14.04.2009, NP (naslednji pregled)06.05.2009

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
6.4.2009 14:44:54   
modrasmotka
aprilčica a bi ti men mogoč poslala ali pa povedala kako delaš tiramisu.meni je tut zelo dober,si mi kr lušte naredila ko sem takole brala kaj ješ.
tejči77 a ne obstaja nek zakon da te kao v nosečnosti ne morejo vrž iz službe?al kako je to naret?pr nas jih tut pridno "pucajo"ven me je že kr mal strah k avgusta mamo rok septembra mi pa pogodba poteče,da nebom kje med tistimi nesrečniki ki so brez zaposlitve.
grem se še mal ven sončit
nosečke uživite kojker se da
lp

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
6.4.2009 14:47:17   
tejči77
modrasmotka, odvisno od pogodbe. če imaš za nedoločen čas, te ne morejo kar tako. Če se ti pa pogodba izteče, si pa noseč ali nenoseč brez službe. Pa si pomagaj sam, pogodba je pogodba, tu ti nihče nič ne more pomagat.

Slikice naše Larise

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
6.4.2009 18:06:24   
modrasmotka
aha veš to je pa tisto kar nisem vedela.brala sem da te nemorejo ni pa podrobno pisal v katerem primeru te ne morejo.
hvala za razlago sedaj vemuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
6.4.2009 18:07:59   
eee35
Tejči77: mene tudi parkrat tiščalo, pa nožnica me je bolela, ginekologinja mi je rekla, da to zaradi teže kao, če je res, nimam pojma, pred pregledom sem vprašala sestro, pa je rekla, da je normalno...Sicer ne vem, če me je ginekologinja razumela, da me nožnica boli, ali da me nogi bolijouser posted image , ker mi je rekla, naj si spodnjo polovico telesa v takšnem primeru tuširam s hladno vodo, pa noge držim bolj gor na nivoju glave.
Šla sem danes v BTC, malo me je skrbelo, če bom kaj najdla, zaradi teh jošk še nosečniške obleke moram si večje kupovat, zgledam kot vreča krompirja, jošk več od trebuha. Pa sem vidla takooo lepo oblekco in kaj? In nič, ker od spodaj mi je vse viselo, od zgoraj je preveč stiskalouser posted image . končno sem šla v new yorkerja, pa dve majci xl kupila s kratkim rokavom k.... to gleda, kaj čem. Hlače pa si M kupim, ali 38 številko. A ni grozno? Skrbelo me je tudi zaradi modrčkov za dojenje, ampak sem odkrila, da v Kepici imajo velike številke košarc, če pa še premajhne lahko naročijo. Znamka je Anita, neka nemška. Verjetno bi lahko tudi sama naročila po internetu, ne vem še, moram preverit.
Glede službe - pri meni tudi kar pestro, ker z različnih razlogov se dogovarjam z delodajalcem, da bom sp. Nimam nažalost druge možnosti, ali drugače - ta je še najboljša, k sreči delo še bom imela, ker sem za njih najboljša rešitev trenutno, ampak od decembra bom najverjetneje nazaj v službi:(

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.4.2009 19:17:09   
aprilčica07
modra smotka: evo recepta za moj tiramisu..

v eni posodi zmešam 4 žlice cukra in 4 rumenjake, to počasi zamešam, da rata gladka masa. Nato dodam moscarpone (500 gramski, in ne light)  in ga mešam tolko cajta, da postane vse bolj tekoče in gladko. Nato dodam vsemu temu še 4 stepene beljake, vmešam počasi, ne vsega naenkrat. V pekač dam bejbi kekse (savojardi keksi), namočene v kavo.Če imaš rada okus po kavi, jih pač fanj namočiš, drgači jih namočič pa malo manj. Na te namočene kekse dam zmes, nato na zmes spet kekse, ki so tudi namočeni v kavo in nato na vrh spet zmes. Vrh vsega potresem z kakavom, ker mi je črna čokolada škifo. In to počiva v hladilniku 4 do 5 urc. Ni težko, celo meni rata, ki sem bolj šwoh v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.4.2009 19:27:13   
Serendipity
Ejla prinčipese,

se po doooolgeeem času spet malo oglašam tudi pri vas (če se me še spomnite user posted image ). MF je za nami detece je superca, vse bp, nogice je tak skup držalo, da ja na bi videli kaj skriva, tak da je zaenkrat še presenečenje. Sva pa imela MF prav na prvi april, tak da če drugo ne je pa ziher en ta pravi šaljivec, da naju je tak za nos potegnil/a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajte mi nekaj povedat - jaz imam zadnji teden taaaakeee napade lakote (volčje lakote bentiš no), da se mi za trenutke ko jem (ok, ok žreeem) kar tema naredi pred očmi, posledica: prazen hladilnik  user posted image user posted image Ma se komaj komaj zadržim. Ma še kera take probleme? Ker sem probala že skoraj vse - od sadnih solat do grickanja zelenjave, na koncu pa vseeno konča še kaj bolj konkretnega v želodčku. In seveda se kar takoj prilepi na rito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še info za seznamček - naslednji pregled imamo 24.4

Neposredna povezava do sporočila: 3444
6.4.2009 19:31:50   
Serendipity
Jaz pa delam tiramisu z galetta pudingom (naredim vanilijev galetta puding, stepem sladko smetano - zmešam skupaj in voila - tiramisu je tu) - tiste bejbi kekse položim na dno, polijem s kavo, polijem z zmesjo, dam spet bejbi kekse in ponovim postopek, nazadnje pa posipam še mal s kavo in dam v hladilnik.

Mi je všeč, ker ni treba jajc dat not pa še okus mi je čist ist ...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
6.4.2009 19:39:18   
Muca83
Kakšno lepo vreme nas je našlo, zdaj imam pa težave z oblačili, ker so mi vse majčke za toplejše vreme preozke ali prekratke user posted image Bo treba it kaj kupit. No, saj sem si včeraj tudi majčko Pridem avgusta naročila in še eno. user posted image

Danes sem šla dat kri in vodo, ker imam jutri morfologijo. Je že čas user posted image Sploh se mi ni tako vleklo kot do NS, ampak danes me pa malo stiska, je le pomemben pregled. Moj gre z mano in se tudi že veseli. Pa še za spol bomo za 100% izvedeli, če le ne bo postal(a) sramežljiv(a). Pismo pa šele ob 15h imam. To bo doooolg dan user posted image

Mene zanima kaj ve zdaj nosite. Za zgornji del mislim. A so vam še prav "navadna" oblačila, ali nosečniška ali kaj drugega? Ker meni so navadna majhna, nosečniška pa velika user posted image

A se je kateri že popek izbočil? Jaz imam drugače fuuuul globoko jamico, pa sem mislila, da se mi najbrž ne bo izbočil, ampak se je že zdaj zelo zmanjšala globina jamice, tako da pomoje tudi brez tega ne bo šlo user posted image

Pridno božajte svoje trebuščke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3446
6.4.2009 21:55:51   
modrasmotka
hvala aprilčica in serendipity!user posted image
sedaj imam dva recepta.bom obadva poskusla in povedala kateri mi je bolj ratal in bolj pasal po okusu.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
6.4.2009 21:56:00   
kerala
Dober večer moje user posted image !
Pa smo dali skozi še morfologijo - in vse je OKuser posted image user posted image user posted image ! Bila sem na pregledu na kliniki v LJ, sam je trajalo kar precej manj časa kot prejšnjič, pri 17 tednih. Kaj vem, bi rekla da max 15 min. Že prejšnjič je pregledala vse organe in ostalo, zdaj jih je pa samo še enkrat preverila. Je pa bil naš mali tokrat zelo nefotogeničen in je bil v taki čudni pozi, gledal je v hrbtenico in se sploh ni hotel slikat. Le petelinčka nam je spet pokazal in tega imamo tudi na slikici! Moj user posted image je bil čist srečen, samo da nam ga je mali spet pokazaluser posted image . Tako da nič drugih slikic, nič filmčkov tokrat, žal.

Sem pa vprašala še glede urinskih testov, saj sem povsod prebrala, da se jih dela ob vsakem pregledu (ugotavljanje beljakovin za določanje okužbe sečil). In je potrdila moje dvome, da mi moja G MORA narediti test na vsakem pregledu, a meni ga je naredila le ob prvem, pri 6 ali 7 tednih, potem pa nič več. Zdaj pa ne vem ali naj ji to kar direkt povem ali naj se malo zlažem, da me peče ko lulam... Ponavadi zdravniki kritike neradi slišijo in me je kar malo strah, da bi se ji zamerila. Kaj bi pa ve naredile? Bolj odgovorno bi bilio, da ji prijazno razložim, da so to pač vsem user posted image dolžni delati vsaj na 6 tednov, kaj vem...user posted image

Drnula, res je zoprno, če klima v službi ne štima. No, pa saj kmalu greš, v vmesnem času se pa lahko spet vse premeni... upam, da bo bolje.
Sams, pa bo še en teden okrog, ko ni treba v LJ, čeprav bi verjetno ob teh dveh možnostih vseeno raje šla v službo. Tele okužbe pa v vrtcih kar skačejo iz enega na drugega, to je težko preprečit. Pa upam, da ti tokrat v petek uspe prit do telovadbe...
Muca, jaz nosim le nosečniške hlače, majice pa imam pa kar svoje, so kar elastične, čeprav zdaj na meni zgledajo čisto drugače kot prej, se mi zdi da sem čisto neprepoznavna... Nosečniških majic nimam namena kupovat, mogoče kasneje, če bo res nujno. Popek mi pa že kar dobro ven leze, tudi v prvih dveh nosečnostih mi je čist ven štrlel, kaj čem, sej gre potem spet nazaj user posted image
eee35, ponavadi se ženske glih ne razburjajo, če imajo št. zgornjega dela na račun prsnega obsega veliko večjo kot spodnji. Ob št. 38 se res ni treba kaj sekirat! Jaz sem šla iz 36-38 že na 42, ko sem si kupila nosečniške kavbojke - to je groza! In sigurno je, da se joškice potem spet zmanjšajo, čeprav ob tem žal še mal dol spustijo, za tisi del okrog riti pa noben ne garantira!
Aprilčica, se mi kar sline cedijo po tiramisuju, sam ni šanse, da ga naredim, k bi pol vsega sama požrla, grozna semuser posted image .
Danes sva z mojim jedla v Lj pri Škofu, kjer imajo zelo fina kosila - in sem ugotovila najbolj verjetni razlog za moje + kilograme! Ko sem pojedla celo porcijo, se mi je zdela tako mala, da bi še kar eno zmazala, prej je bila pa čisto dovolj velikauser posted image Očitno sem se nezavedno prilagodila na dvojne porcije, potem se pa čudim, zakaj tako vzhajamuser posted image - o groza, zihr bom na +20 pristala!

Ma evo, sem spet nakucala cel roman, sorry, prav ne znam na kratko česa sporočit, se bom probala v bodoče bolj potrudit (hihi, se hecam)

Lepo spančkajte, pa sladke sanje!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
6.4.2009 22:20:28   
eee35
kerala: ma jaz sem mogoče malo čudnauser posted image , ampak sem imela dost zgodaj velike joške, ko so bile ostale punce še čist ploščate, pristala pri 75D in že to mi je bilo zoprno (šele zadnje čase recimo se da neke spodobne kopalke dobiti, prej sem nosila vzorce kot za stare mame, pa še gate so mi vedno iz rite dol nekje visele...). Ampak zdaj je že pretiravanje: 75 G ali 80F. To so že psihične težave, saj vemuser posted image , ampak se počutim, kot en velik jošk (no oki, par)! Pa še na živce mi grejo vsi naokrog, vsak stavek se začne: ampak joške pa so ti zrasle! Jaz pa sem kar sramežljiva živalca...In samo skoz vse večje majice kupujemuser posted image Pol me še ginekologinja sekira zaradi kil...Pa naj bi ona takšne joške dobila, me prav zanima za kok bi se zredila!user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
7.4.2009 8:58:17   
Flora2
Kje ste zaspanke?
Meni se kar srce trga, ker moram v takem vremenu sedeti v pisarniuser posted image .....

Kerala glede testiranja urina, bi jaz na tvojem mestu G vprašala na prijazen način, kako to da si ga imela ti samo enkrat, mogoče je pa pozabila kaj veš? Mislim da te ne bo nič postrani gledala, konec koncev gre za tvoje in user posted image zdravje. Joj sem pa smotana najprej pa še čestitke za MF user posted image . To bo pravi fant od fareuser posted image .
Glede hrane se pa meni zadnje čase tudi zdi da so povsod manjše porcijeuser posted image , se mi dogaja enako kot tebi ko pojem se mi zdi da sem šele dobro začela.

Muca83 jaz nosim zgornje dele še vedno vse svoje, majice imam v večini vse raztegljive, bo pa potrebno v kratkem v šoping po majice na kratek rokav, nekaj imam sicer nosečniških večinoma bom pa kar navadne kupovala v H&M-u ker imajo še največjo izbiro barv in cenovno so ugodni.

še eno prošnjo imam, tiste, ki ste že naročile preko next-a kako je s številkami, rada bi naročila eno jaknico za user posted image za malo bolj hladne dni in takrat bo star približno 3m+, pa ne vem katero številko bi naročila. Pomoč bo dobrodošla.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.