kerala
|
Dober večer moje ! Pa smo dali skozi še morfologijo - in vse je OK ! Bila sem na pregledu na kliniki v LJ, sam je trajalo kar precej manj časa kot prejšnjič, pri 17 tednih. Kaj vem, bi rekla da max 15 min. Že prejšnjič je pregledala vse organe in ostalo, zdaj jih je pa samo še enkrat preverila. Je pa bil naš mali tokrat zelo nefotogeničen in je bil v taki čudni pozi, gledal je v hrbtenico in se sploh ni hotel slikat. Le petelinčka nam je spet pokazal in tega imamo tudi na slikici! Moj je bil čist srečen, samo da nam ga je mali spet pokazal . Tako da nič drugih slikic, nič filmčkov tokrat, žal. Sem pa vprašala še glede urinskih testov, saj sem povsod prebrala, da se jih dela ob vsakem pregledu (ugotavljanje beljakovin za določanje okužbe sečil). In je potrdila moje dvome, da mi moja G MORA narediti test na vsakem pregledu, a meni ga je naredila le ob prvem, pri 6 ali 7 tednih, potem pa nič več. Zdaj pa ne vem ali naj ji to kar direkt povem ali naj se malo zlažem, da me peče ko lulam... Ponavadi zdravniki kritike neradi slišijo in me je kar malo strah, da bi se ji zamerila. Kaj bi pa ve naredile? Bolj odgovorno bi bilio, da ji prijazno razložim, da so to pač vsem dolžni delati vsaj na 6 tednov, kaj vem... Drnula, res je zoprno, če klima v službi ne štima. No, pa saj kmalu greš, v vmesnem času se pa lahko spet vse premeni... upam, da bo bolje. Sams, pa bo še en teden okrog, ko ni treba v LJ, čeprav bi verjetno ob teh dveh možnostih vseeno raje šla v službo. Tele okužbe pa v vrtcih kar skačejo iz enega na drugega, to je težko preprečit. Pa upam, da ti tokrat v petek uspe prit do telovadbe... Muca, jaz nosim le nosečniške hlače, majice pa imam pa kar svoje, so kar elastične, čeprav zdaj na meni zgledajo čisto drugače kot prej, se mi zdi da sem čisto neprepoznavna... Nosečniških majic nimam namena kupovat, mogoče kasneje, če bo res nujno. Popek mi pa že kar dobro ven leze, tudi v prvih dveh nosečnostih mi je čist ven štrlel, kaj čem, sej gre potem spet nazaj eee35, ponavadi se ženske glih ne razburjajo, če imajo št. zgornjega dela na račun prsnega obsega veliko večjo kot spodnji. Ob št. 38 se res ni treba kaj sekirat! Jaz sem šla iz 36-38 že na 42, ko sem si kupila nosečniške kavbojke - to je groza! In sigurno je, da se joškice potem spet zmanjšajo, čeprav ob tem žal še mal dol spustijo, za tisi del okrog riti pa noben ne garantira! Aprilčica, se mi kar sline cedijo po tiramisuju, sam ni šanse, da ga naredim, k bi pol vsega sama požrla, grozna sem . Danes sva z mojim jedla v Lj pri Škofu, kjer imajo zelo fina kosila - in sem ugotovila najbolj verjetni razlog za moje + kilograme! Ko sem pojedla celo porcijo, se mi je zdela tako mala, da bi še kar eno zmazala, prej je bila pa čisto dovolj velika Očitno sem se nezavedno prilagodila na dvojne porcije, potem se pa čudim, zakaj tako vzhajam - o groza, zihr bom na +20 pristala! Ma evo, sem spet nakucala cel roman, sorry, prav ne znam na kratko česa sporočit, se bom probala v bodoče bolj potrudit (hihi, se hecam) Lepo spančkajte, pa sladke sanje!