|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
7.4.2009 19:41:43   
M1987
Muca83 jaz sem ta test imela v petek. Nič tako groznega kakor so mi govorili, da ti je ful slabo po tej tekočini, ki jo moraš spiti, da naj imam s seboj pol limone, da si stisnem notri, da bom lažje spila, vendar meni ni bilo noben problem spiti tisto mešanico, niti mi ni bilo slabo, ko je minilo ena ura, so mi vzeli kri, sedaj pa čakam na rezultate user posted image  nič se bat, je pa zelo sladko to za spit user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
7.4.2009 19:45:43   
M1987
opatija sedaj sem videla kaj si napisala. No mi imamo user posted image  in so mi najprej dali PDP po ZM 04.08.2009, potem na NS pa 11.08.2009, pa je rekla da raje 12.08.2009, in sem imela zadnjič v 21. tednu morfologija in je mala imela 315 gramov. A ni malo premalo? Čeprav mi ni nič rekla. user posted image  Aja moja prijateljica je imela rok 06.08.08 pa so ji prestavili na 11.08.08 pa je rodila 01.08.09 tako, da bodi kar vnaprej pripravljena user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
7.4.2009 19:45:57   
eee35
Punce, čestitke za uspešno MFuser posted image
Vidim, da že par dni ni bilo med nami Sulfinje, pa Anč - seveda, če nisem spregledala kakšnega vpisa. Upam, da je z njima vse v redu!
Jaz sem se danes s šefkotom zmenila za denar, tako, da bom zgleda sp kmalu...Me prav zanima kako bo šlo, delo isto, malo več stvari za rightat na moji glavi.
Zelo slabo sem spala danes, malo živčna sem bila zaradi službe, pa še sanjala sem, da sem začela krvaveti, malo, ampak sem se ustrašila, moj pa je rekel, da ne gre z mano v bolnico, ker ima izobraževanje v Portorožu!!! Grozllivka...Tako sem bila mokra cela, pa še zlasti po trebuhu in joškah, da sem se kar slekla, pa gola naprej spala. user posted image pa vsakič ko sem vstala na wc, ali se slečt, ali piti začenjal brcatiuser posted image , cel dan spi, pol pa ponoči nagaja!user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
7.4.2009 20:39:45   
kerala
Bravo bravo za uspešne MF še od mene - zdaj že skoraj vse, ki nas to zanima, vemo kaj nosimo pod srčki, kako lepouser posted image

Jaz tudi Sulfinijo pa še kar nekaj drugih pogrešam. Zgleda, da nas ti lepi dnevi pridno odganjajo izpred računalnikov. Pa tudi Lorian se nič ne javi, zdaj bi že morala imeti rezultate od AC, če se ne motim. Upam, da je vse OK.

A ni krasno, da se je končno začela pomlad - vse že cveti, dan je doooolg, temperature na sončku so že skoraj poletne - pa še naši trebuščki so lepo okrogli in jih ponosno nosimo pred seboj... meni se tako fajn zdiuser posted image

eee35, a ti večkrat tako intenzivno sanjaš? Meni se v nosečnosti to konstantno dogaja, večkrat neprijetno kot prijetno, enkrat sem se celo objokana zbudila, groza! Se pa praktično nikoli ne zbujam, razen zaradi kakih čudnih sanj, lulat pa tudi med spanjem še nisem šla. Kako pa kaj ostale sanjate?

Glede kontrole urina sem moji G že na prejšnjem pregledu prijazno povedala, da sem povsod zasledila, da se ga vsakič kontrolira, pa je rekla, da jim lekarna ne naroča lističev za hitre teste, zato ga pač gledajo redkeje - halo!?! Samo zato sem zdaj razmišljala, da bi se kr mal zlagalauser posted image , raje ko da ji pamet solim, ne vem??

Opatija, danes sem gledala karte, samo jih še praktično ni za toliko v naprej, tako da je za to še veliiiko časa. Upam, da se vam bo uspelo zorganizirati za vsaj 3 tedenski dopust.

No, zdaj grem pa spet v hladilnik pokukat, bom musli pojedla, so mi tako zapasali.
Lepo preživite večer, naspančkajte se, jutri se pa spet kaj beremo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
7.4.2009 20:41:06   
cowgirl
Ojla punce!

Po dolgem času spet pišem... med odsotnostjo sem bila na MF in pristala na bolniški. Z malčkom je vse ok, se lepo razvija, pred enim tednom je bil težak 450g! Brca kot nor. user posted image Na bolniški sem pa zaradi otrdevanja trebuha. Popoldne se mi je že dalj časa dozdevalo, da imam trd trebuh, ampak se mi ni zdelo to nek problem. Ko sem to omenila moji G. me je kar pogledala in rekla, da se s tem ne smem hecat in da naj bom doma. Res je, da sem od 6h zjutraj do 17h skakala naokoli in sem vse počela enako. Tako, da sedaj hodim na sprehode z mojimiuser posted image in počivam.

Zadnjič sem bila tudi na poroki moje tabolše prijateljice  in seveda sem mogla skočit v novo obleko user posted image , ki mi jo je sešila šivilja.  (v galeriji) Itak sem pa že skoraj 2 meseca v nosečniških oblekah, ker sem že kot balon.  user posted image

Carpe diem

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.4.2009 20:49:47   
*anč*
oj!

čestitke  vsem za dobro opravljeno morfologijo! user posted image
jst mam v četrtek pregled, naj bi bla že morfologija,sam nevem če mi jo bo delala, ker mi jo boljo nardili naslednji teden v porodnišnici. drgač pa še vedno čakam na rezultate, jutri bojo 3 tedni od amniocenteze, ampak jst mam itak full dobr feeling user posted image .

lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.4.2009 21:07:52   
*anč*
cowgirl  kupi si magnesol. men je v prejšnji nosečnosti začel trebuh otrdevati okoli 5. meseca kr redno, sam se nisem neki full sekirala, ker sm brala, da je to normalno. ginekologinja mi je rekla naj pijem magnesol 4 tablete na dan, ker je za otrdevanje par mesecev pred porodom še mal zgodaj. in je kr pomagalo user posted image , na koncu so mi porod še sprožili, pa tko so se bali da bo prej user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
7.4.2009 21:37:27   
aprilčica07
anč:  če verjameš ali ne lih prej sem te imela v mislihuser posted image user posted image ... itak je pr tebi vse ok, jutri je tri tedne od posega in si zagotovo že na varnem .. jst sem dobila izvide po 25 dneh, tako, da lahko kmalu pričakuješ pisemce:):)
lorian: tudi nate sem se spomnila... kako se držiš?

Pogrešam še kargo, pa sulfinijo, pa sisy se tudi ni oglasila že zeloooo dolgo..

otrdevanje trebuha: meni je v prvi nosečnosti začel otrdevati sicer bolj proti koncu, ampak pomagal mi je deino počitek in noge v luft...

opatija: ha ha, sem se nasmejala, da še katera tako komplicira glede oblačenja malega.. meni se tud vsi smejejo, ko gremo ven, ker mora bit lepčkan cel od glave do petk.. pa kompliciram ko hudič... mi je rekel moj, da ko bo šel mali v vrtec me bo  zihr minilo..
kerala: dober tek.. se pa jst provam malo brzdat pr hrani, saj ne da se nevem kolko redim, ma imam tako zgago po skoraj vsem kar dam vase, da je za znoret... po slani hrani sem pa vsa zatečena.. ker obožujem sladko in slano, sem zdaj bolj na slabem... se trudim s sadjem ampak mi lih ne gre... joj...
eee35: imam tud jst vsake tolko kašne bolane sanje, v smislu, da se mi kaj dogaja, pa se pol zbudim in nevem ali je res, dali ni res.. pa en cajt študiram kje sem sploh... user posted image user posted image

Sicer sem pa prej šla z malim k maši in ne boste verjele, da je bil cele pol ure priden in pri miru. Je sicer neki godrnjal, ampak pol mu je ratalo zanimivo, ker so orgle igrale in so peli.. priden moj fantekuser posted image user posted image user posted image ko sva šla zadnjič provat, sem ušla ven po 10 minutah, tokrat je blo pa bolše:):)

Grem na kavč, sem sama, moj ima tarko večer, jakob spi, jst grem pa čitat..

Lepo se imejte. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
7.4.2009 21:52:45   
eee35
kerala: glede sanj, ja, vedno imam neke nore, tako, da nosečnost ni nič spremenila, samo da se pač user posted image še pojavlja zraven!user posted image saj včasih so te sanje čist zabavne - enkrat je celo Mel Gibson stanoval v bloku zravenuser posted image ...
Jaz ne prepoznam, če mi trebuh otrdeva - včasih je zelo trd par minut, ampak ponavadi ko nekaj pojem, pol imam občutek, da imam neko žogo noter. Kok pa je to nevarno če se ti dogaja že zdaj? Mogoče bo res treba kakšen magnesol začet piti...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.4.2009 8:24:26   
go_ta
Hej, pupe! Kako smo? Očitno bo danes spet en lep dan!user posted image  jst sm kr dobr spala, edin krč me je prijel v nogo, booooli, zdj se bom pa na magnezij vrgla, po tem ko pospravim, grem pa mal noge pretegniti ... Bebika brca, včer je bla sploh živahna, najhujš je pa blo, ko je začela v mehur brcat!!! Najprej mi sploh ni blo jasno, za kaj gre, sem misla, da se bom polulalauser posted image  Mal se zafrkava z manouser posted image
Zdaj pa mal pospravit, pregledat recepte, kaj bomo pekli za veliko noč, pol pa mal ven na zrak!
Za zdaj en lep pozdravček!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.4.2009 8:37:04   
tulpek
go_ta, mene so tudi krči začeli napadat, že nekaj dni pridno pijem magnesol (2 tableti) pa se je danes ponovil krč, ampak samo v na eni nogi in veliko šibkejši, tako da upam, da se kmalu pomirijo. Je pa moj user posted image tudi našel mehur in ga veselo izkorišča. Zvečer sem cel čas na WC-ju, ko pridem v posteljo me pa spet tišči user posted image . V službi sem pa tudi več na WCju, kot na delovnem mestu.

Uspelo mi je pridelat prvo kilo viška glede na december.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.4.2009 9:54:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 15.04., 3D-08.04. 
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, 24.04.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , 05.05.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , 3D-20.04.

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 14.04.
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.04.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), ??

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +7, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , 06.05., BUM-14.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 22.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, MF-09.04.
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , 05.05., BUM-21.04.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +1, user posted image , 07.05.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), MF-22.04.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), 24.04.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, MF-23.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , MF-08.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, MF-15.04.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-10.04.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-14.04., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+2,5, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +6, ?? 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , MF-20.04.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +3, user posted image , MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), MF-09.04.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, MF-09.04. 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , MF-08.04. 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, 08.04. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, MF-15.04.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , 15.04.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, ??.
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), +0, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 92 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.4.2009 10:05:53   
HeGa
Ojla punce! Se nisem nič javla, ker je moja pikica zbolela, pa sem se skoz sam z njo ukvarjala. Kar je blo pa kaj prostega časa, pa je blo treba še kaj postorit. Zdej je bolje, tako, da bo šla verjetno jutri že v vrtec, ampak sem pa včeraj popoldne jst ležala. Me je tko trebuh bolu, sploh nimam pojma od česa. Sem spila 1 liter baby čaja pa se je malo umirilo. Zdej mam pa sam še kepo v želodcu in pridno delam v službi. Je tokrat moj dragi na bolniški, ker imam jst v službi norišnico, pa ne morem doma ostat. Še 3 tedne nadomeščanja, pol bo pa bl na izi.

Me je pa včeraj bolu trebuh, pol je pa tole moje dete še mehur našlo za brcat - sem bla čist happy. Moram pa tud jst že nekaj časa magnezij pit. Pa moram rečt, da kar pomaga.

Mam pa danes MF - komaj čakam. Še 3 urce. Juhuhu. Zdej pa že res dolgo nisem user posted image  vidla. No, spola pa še zdaj nočeva vedeti. Upam, da se ne bo zagovorila.

Zdaj pa nazaj na delo, da bom lahk brez slabe vesti že ob 12 šla.

Čestitke vsem za rezultate na MF.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.4.2009 10:40:09   
opatija
Ojla user posted image !

Vidim, da ful hitro mineva čas, nedolgo nazaj smo javljale opravljene NS in jamrale nad vremenom, sedaj pa že uživamo na pomladno poletnem sončku in sporočamo vesele novice z morfologijeuser posted image V ponedeljek je rodila ena od 3 kolegic, ki so zanosile pred mano. Je že ena kljukica pred mojim porodom in takole se še posebej zavem, kako čas hitro mineva.

Danes sem bila že na sprehodu na Rožnik in se prav super počutim, čeprav sem se komaj priplazila do doma. Ne vem zakaj sem zadnje dni tako nenormalno utrujena. Včeraj sva bila z Nikom vso popoldne na likovni delavnici. Je bilo zelo luštno, zvečer pa sem bila tako uničena, da sem skoraj zaspala medtem ko sem mu pela pesmice za lahko nočuser posted image

Spet me čaka razmetano stanovanje, morala bi preštudirat eno knjigo za seminarko, meni pa se čisto nič ne ljubiuser posted image
Si grem skuhat eno kavico, tokrat kar kofeinsko v upanju, da mi da malo energije.

Večkrat sem se že spomnila na Sisy, ki se res že zelooo dolgo časa ni oglasila. Mislim, da je ona celo začela naš forum avgustok 09 in se je na začetku zelo pogosto javljala. Od tiste vroče debate o bolniških (če se ne motim je to iz obdobja pred NS) pa se ni več oglasila. Če jo katera pozna, naj prosim sporoči, če je z njo vse OK.

Lepo se imejte!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.4.2009 10:44:35   
Anonimen
mene pa kr malo za sulfinijo skrbi....na zadnje( ce nisem spregledala) se je javila, ko nam je povedala, da ji je G rekla, da ima prekratek MV.....da le ni kaj narobe....
SULFINIJA; javi se nam!!!!

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.4.2009 11:30:00   
kerala
Ojla,
res je dan spet mamljiv, prav grešno je pred računalnikom viset, ko bi svež zrak in sončni žarki sigurno blagodejno vplivali na naše telo in duše... prav zavidam tistim, ki se lahko zunaj sprehajate - saj niste jezne, auser posted image ?

Sem pa danes kljub krasnemu vremežnu prav slabe volje - računalnik me jezi, pa v službi mi samo nalagajo, vsakič ko se mi zdi, da bom le malo zadihala, kaj novega in spet se dušim. Počasi mam tega dost, zamenjave zame prav nobene, nekaj naj bi šefica kar sama delala skupaj s še eno drugo vodjo, nekaj naj bi pa kar enmu študentu prepustila, sam se mi zdi, da se nobenemu nič ne mudi... Pa OK, če bi imela dela za 8 ur, sam zadnje čase še cele popoldneve za tole škatlo sedim pa ves čas me mori, česa vsega še nisem naredila - več kot delat pa tut ne morem, hudiča!!!user posted image

Ajde, dost jamranja - danes itak zaključim ob 16:30 ker GREM na telovadbo, pa če se svet podre! Pol zvečer pa še z user posted image na koncert Šukarjev (punce sploh več nočeta slišat, da bi šle kam z nama - evo viditie kaj vas še čakauser posted image ), pa še moje ciganke z njimi plešejo, joj, kako mi jih je težko gledat, ko bi jaz morala tudi zraven bit, me pete tko srbijo... res telovadba ne more plesa nadomestit, je žal le samo za telo, duše pa prav nič ne nasitiuser posted image

Evo, spet sam jamram - še kaj bolj spodbudnega:
Včeraj se je po dolgem času (izza zida, ki ločuje naši hiši) pojavila moja mati (ko je vidla, da je moj ravno punce odpeljal, pa da se ne bi slučajno soočila) in rekla, da sem nekam okrogla zadnje čase in vprašala, če slučajno kaj spet prilčakujemouser posted image !?! Oooo, je le opazila! Ja, res je na žalost prav zadnja, ki je izvedela. Presenetilo pa me je, da je rekla, da je vesela! Ne morem verjet!

Za nekatere pa mene tudi skrbi, Sulfinija, Sisy, Lorian. Upam, da ste vse OK!

Uživajte ta krasen dan!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.4.2009 11:40:30   
TjasaJ
Ojla!

Mene tudi že en lep čas ni bilo. Končno so nam v šoli uredili brezžično povezavo, da lahko kdaj smuknem v kabinet... Žal vas še vedno ne morem vse prebrat...

Me veseli, da je vse ok pri vas (upam, da nisem kaj zgrešila). Tudi pri meni je ok, MF sem imela prejšnji teden in je bil user posted image čudežno pri miruuser posted image . Moj je čisto navdušen! Jaz pa tudi, čeprav bi bila enako pri user posted image . Zdaj pa imam pregled 30.4. Glede urina in krvi - pregledali so mi jih drugič, saj tukaj bolj kot ne šparajo... Dokler se počutim ok, se ne sekiram...

Zdaj pa šibam naprej k poukuuser posted image , čeprav bi kar čvekala... Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.4.2009 12:49:14   
Sanikaa
Živijo!!
Oh moram si zapomniti prav vsak dan ..KAKO MI JE LEEPOuser posted image . Trebušček pa res ne morem skriti in ga kar ponosno sprehajam po sončku :)
Hodim sam na krajše sprehode , pa čist brez zraka pridem v naš tretji štukuser posted image  Baterije mi od samega začetka nosečnosti laufajo na LOW.
Čist sem brez energije.
Bila sem mal danes v vrtcu od sinčka povprašat kaj moram narediti da se zmanjša plačilo ko pride drugi otrok. In so rekli da samo prinesem kopirano odpusnico iz porodnišnice in oni vse uredijo :) Vprašala sem, če je velika gneča v jaslih ..pa so rekli da imajo kar veliko povpraševanje. In punce če ste v MOL vloge za vrtec se morajo prinest v vrtec do 31.3.2010. Imamo še nekaj časa user posted image .
Lepo se imejte..uživajte

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.4.2009 13:04:46   
sams
Drage moje user posted image ,
upam, da ste boljše kot jaz. Plošča se je čisto obrnila in sedaj si želim, da bi bili vsi zdravi in bi šla v službo. Ah, user posted image  je skorajda okužil še mene in user posted image , ampak zaenkrat samo s prehladom. Ta pa je takšen, da RES ne morem dihat in to noč nisem spala. Ker pač ne znam spati z odprtimi usti user posted image . Pomagalo je edino, če sem si dala prst v usta, ZA BOŽJO VOLJO! Kot da imam spet 4 leta!!!!! Groza. Vsa sem fuč. In itak do konca tedna bomo doma...upam, da "samo" toliko in ne še več.
Kaj vaši user posted image  kaj pojejo ko so bolani? Moj je ultra jedec, sedaj pa noče nič jest user posted image , samo pije.

Z mano je nočno delal tudi user posted image  v trebuščku, non-stop sem ga čutila user posted image .

Aprilčica, kdaj aprila je rojen tvoj starejši (sklepam, da je aprila, glede na tvoj nick)? Ker moj bo kmalu kmalu imel 1 leto.

eee35, ful smešne sanje... jaz sem enkrat sanjala, da sem user posted image  z Rodom Stewartom!!! Do takrat mi je bil ogaben, po teh sanjah, kjer je bil fenomenalen ljubimec pa mi je postal še kar znosen user posted image .

tejči77, oh, ful mi je žal zate! Meni je iskanje službe tak stres, ker dostikrat nima veze, kdo si in kaj znaš, ampak samo, če poznaš prave ljudi. En veeeelik user posted image .
Tudi tebi kerala, da se ti malo sprosti v službi. Groza ti šefi, ki mislijo, kako je kdo nadomestljiv, potem pa se brez tebe ne bodo znašli....

Evo, sedaj pa grem probat (ne vem kolkič) dati našemu malemu kaj jest.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.4.2009 13:18:23   
aprilčica07
Ojla

sams: naš jakob je rojen 23 04, bo kmalu dopolnil 2 letiuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bogica ti, te je prav položilo... daj se počuvat ker ni dobro, da te kaj zdaj prime.... kadar je naš bolan je zelo malo, je pa tudi drgači ta prav jedec.. poje par žličk in pol se konča.. sicer mene to ne moti, ker mi je bistveno, da dosti pije.. in HB pije tudi kadar je bolan...
tejči77: joj, te službe.. kakorkoli držim pesti, da se obrne najbolje zate.user posted image user posted image
kerala: ja, vreme je superca.. ne se pusti, da te služba mori... sej vem ko so kašni dnevi, ko ti enostavno ne znese več in ti baterije popustijo... ma bo bolše:):)
HeGa:  fanj, da je lahko tudi mož na bolniški.. pr nas je to bolj težko izvedljiva varijanta, zaradi njegovo službe.. če bi bla nevem kašna nuja bi mu mogoče še ratalo, drgači pa je pr njih tako, da raje ne hodijo moški na bolniške..
opatija: superca za tak sprehod... jst sem bla v prvi nosečnosti bolj v formi, sem šla v 8 mesecu tle na en bližnji hrib, tokrat se mi pa zdi, da tudi zdaj ne bi več gor prlezla.. ful sem hitro upehana in komi diham, če grem samo po štengah gor k mami (emšo najbrž)user posted image user posted image
miskamccute: tudi jst mislim na sulfinijo, prej se je pogosto oglašala zdaj je pa že en cajt ni...user posted image

Jst bom pa zdaj malo počivala, noge gor v luft, da ne bojo otekale. Kosilo je skuhano, pojedli smo, jakob spi.. čakam, da pride moja mami domov, da bomo skupaj kafe spili.. Moja zgaga je trenutno bolše, sem si prvoščila en rupurut, mi je rekla lekarnarca, da naj ne bi škodovalo.. Je blo pa že tako hudo, da sem ful slabo ponoči spala, sem mogla del noči presedet, ker sem mislila, da me bo prežgalo..user posted image user posted image

Se beremo. Uživajte na sončku!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.4.2009 13:30:35   
Flora2
Hej babnice, spet ste se razgovorile, da sem vas komaj uspela prebrat, sicer pa super da nam laufa tale forum.

Drugač je res prav lep dan, ampak mislim da luna trka vse naokrog,  tako napornih ljudi kot so danes že dolgo ni bilo, prav kri mi pijejo.user posted image Mislim, da je počasi čas za daljši dopust vsaj en teden, da se odklopim.

Načeloma pa pri nas vse ok, user posted image živahno, se premetava, brca v mehur kot za šalouser posted image tako da veselica.

Kerala sem videla v albumu fotko ko plešeš, prov super je za videt, res. Kje pa to plešeš oz. si plesala, imate to punce kakšno skupino ali je predvsem ljubiteljsko? 

Res pa tudi mene zanima kam so poniknile nekatere, upajmo da je vse ok z vsemi.
Pridne bodite se beremo še naprej.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.4.2009 13:31:33   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

sams: naš jakob je rojen 23 04, bo kmalu dopolnil 2 letiuser posted image user posted image

Opa, trojna žurka: naš je rojen 21.4. lani, jaz pa 24.4. (30. rojstni dan sem preživela v porodnišnici user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.4.2009 13:55:14   
aprilčica07
sams: dobro ste to splaniraliuser posted image user posted image user posted image user posted image 30 rojstni dan v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image moj je pa ugotovil, da očitno na iste dneve delamo otroke.. za jakoba sem imela rok 22 4, zdaj ga imam pa 22 8 (če bo vse ok in zvozim do konca)...

Prosim, dajte mi povedat kašen domač recept za odpravo zgage, da ne bom celel škatle rupuruta zmazala v enem dnevu.. ma me tako muči, da bom ponorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.4.2009 13:59:46   
Tanchy
Pozdravljene,

sem ravnokar prispela od pregleda in kaže, da je z user posted image vse ok, le jaz imam težave user posted image . Morfologija je šla brez težav skozi, za spol bomo pa preverili še naslednjič, da bo ziher. Baje je user posted image pravo živo srebro user posted image . Še vedno ostajam na bolniški, me je pa G dala na preiskave, da vidimo kaj in kako. Joj, kdaj bo že konec teh slabosti user posted image . Pri prvem sploh nisem imela nobenih težav, zdej pa zgleda še vse za nazaj.

Naslednji pregled imam 6.5.2009, trenutni kilogramčki pa so +0,5.

Lepo uživajte na sončku!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.4.2009 14:36:36   
hel32
Aprilčica zelo pomagajo mandlji,poskusi meni je ta recept svetovala mama,pomaga preverjeno,
drugače pa pazi da ne ješ začinjene hrane!
lep danuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.