opatija
|
Ojla ! Zadnje dni se je toliko dogajalo, da nisem utegnila ničesar napisati. V petek sem imela morfologijo in sem končno spet videla mojega fantička Še sedaj imam pred očmi njegov obrazek, ki se je neverjetno lepo videl na 3D UZ. Sem čisto v Še G je bila čisto raznežena. Rekla je tudi, da je vse OK, tehta 390g, rok poroda pa naj bi po UZ imela 11.8., čeprav je rekla da bomo pustili rok iz NS, ki je 6.8. Imam občutek da bo enako kot prvič, rodila bom na rok po menstruaciji, en teden kasneje od tistega ki so ga naknadno določili. Bomo pa dlje na morju Edino kar ni najbolj vzpodbudno je, da je G dvakrat rekla, da se ji zdim izredno bleda. Poslala me je v laboratorij na pregled krvi in vode. Upam, da je železo še OK. Pri Niku mi je padel šele na koncu Danes sem šla menjat obleke za Nika in sem si začela ogledovati tudi oblekice za Mi je šlo kar na jok, ko sem videla kako majhne cunjice so to. Kupila nisem še nič, ker moram še pregledati kaj bom obdržala od Nika. Vas prav občudujem, da tako zagnano naročate prek interneta. Jaz sem tak picajzel, da moram najprej dobro premisliti kaj rabim, nato pregledat vse trgovine, izbrati kaj mi je najbolj všeč in se prepričati, da se da barve lepo kombinirati z drugimi oblekicami, nato pa grem šele v šoping. Oblekice za nika sem šla menjat, ker se majčka ni ujemala z nogavičkami Grozna sem, moj se mi samo reži, čeprav se mu potem zelo dobro zdi, ko vsi hvalijo, kako je tamauček vedno zrihtan. Prijateljica pa mi je rekla, da še dobro da ne bom imela punčke, ker bi familijo spravila v bankrot Glede oblek, že nekaj časa nosim izključno nosečniške oz. take, ki so primerne za nosečnice, saj je trebušček že nekaj časa več kot očiten. Pravzaprav izgleda, kot bi pojedla košarkaško žogo Vsi mi pravijo, da je trebušček res precej večji kot prvič. Sem mi zdi prav fino, upam le, da ne bom na koncu kot slonica (če ima ženska pri 181 cm velik trebuh, si lahko predstavljate da je RES velik ) Tejči77 tudi mene dostikrat boli nožnica, še posebno če sem veliko na nogah. To me je bolelo tudi prvič, še posebaj proti koncu, sem hodila kot raca To naj bi bilo zaradi širjenja medenice. Bomo lažje rodile Kerala tudi midva z sva se pogovarjala, da bi bilo fajn iti na Kubo februarja- marca, vendar je pri nas marec bolj izvedljiv, ker imava februarja ponavadi oba preveč dela. Rezervacije tudi mene ful mikajo, žal pa ne morem planirati toliko v naprej, ker ne vem, kdaj bom imela takrat roke za oddajo projektov, moj pa mora biti prvi teden v mesecu nujno v službi Pri nas postaja tole vedno bolj nemogoče in se bojim, da sploh ne bom mogoče iti nekam za 3 tedne, ne da bi imel kdo od naju sitnosti zaradi dela Mah, upamo na najbolje Zdej pa šibam, uživajte v pomladi in božajte trebuščke!
|