|
RE: Tiste male stvari, ki nas jezijo! 20.11.2008 18:45:36
|
|
|
|
arianna33
|
Za mojo slabo voljo je pa najveckrat kriv moj dragi moz: 1. vse nogavice ko z nog potegne, se narobe obrnejo in je obrne nazaj, pol pa moram jaz, preden jih dam v pralni stroj, prav obracat in zraven piz , ker so umazane in smrdijo. In ze milijonkrat sem mu to rekla, pa ne pomaga, zato jih sedaj kar v stroj vrzem in me sploh ne briga ali so narobe obrnjene ko jih znova obuje. Itak, da ne opazi . 2. ko mi tezi, da kako je vse drago in hrana sploh, in da mecem v smeti, ko kaj ne pojem, pa se potem pokvari v hladilniku. On pa: daj mi se malo ocvrtega krompircka naredi, ker bom sigurno se lacen. Ze veckrat sem tako morala vreci v smeti. 3. "Ti si doma z otroci in ne delas, jaz sem pa po 8 urah utrujen in ne mores zahtevati od mene, da ti se pomagam." 4. Ko si umiva zobe, je celo ogledalo popleskano z zobno pasto, umivalnik ravno tako, pa se luzice okrog in okrog, ker nikoli ne pobrise za sabo. 5. Ko spoliram kopalnico do sijaja, in ko gre scat, cel pokrov umazan. Itak, da jaz pocistim. 6. V zivljenju si se ene cote ni zlikal 7. Tudi sama sebi grem vcasih na zivce, da ga ne posljem nekam in ga strezem od spred in od zad!! 8. Ko zboli (prehlad, gripa), ti da obcutek, kot da je napol mrtev in najbolj ubog . Grrrrrrrrrrrrr!!
|
|
|