|
RE: Tiste male stvari, ki nas jezijo! 19.11.2008 9:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj me jezi, je odvisno od mojega trenutnega razpoloženja. Če sem dobre volje, potem me ne zjezi NIč. Če sem slabe volje, bi se našel en dooolg spisek, običajno je na tapeti mož . - ker mi cel teden razlaga, da je potrebno oprat njegove kavbojke, pa nima moči, da bi jih s stola dal v koš za umazano perilo. 2.5 letnica to zna . In potem se čudi, ker kavbojke še niso oprane. Jah, zakaj že? - Ker so na vseh 4-ih stolih v jedilnici nastlane njegove cunje, čiste, umazane, za doma, za v službo,... - Ker umazane robčke pušča povsod. - ker meče smeti v smetnjak, ko je že čez in čez poln in se mu ne ljubi zamenjat vrečke z novo. Ko ni več prostora, smeti zlaga na pult nad smetjakom. Če že odstrani polno vrečo smeti, zagotovo ne bo v smetnjak dal nove . - Ker je pomivalni stroj prazen, pa bo vso umazano posodo zložil v korito, pult, štedilnik,... če jo ne bo pustil kar na mizi. OK, zadnje čase pospravi mizo za sabo, ker mu teži 2.5-letnica . - ker prazne flaše piva, vode, radenske, sokov,.. pušča na pultu, ker je klet predaleč (10 korakov tja in nazaj ). - Ga moram vseeno pohvalit, da se je po desetih letih navadil metat umazano perilo (razen kavbojk ) vsaj na koš za umazano perilo, če že ne v njega. Pa da dvigne in nazaj spusti pokrov od wc-ja. - Zihr bo zazvonil telefon z neko nujno zadevo ravno ko se spravim jest. Jem rada v miru!!!!!! Ne me takrat klicat! - Zakaj mi računalnik crkne ravno, ko imam za urediti nekaj res zelo nujnega? - Zakaj se električarji spravijo popravljat daljnovod po vasi ravno, ko nujno rabim elektriko? In brez poprejšnega obvestila? Aja, ste pogruntali, da sem danes slabe volje?
|
|
|