Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:16:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz preventive si grem , da ne bo pojedine boga miška, upam da tvoji zobje niso tako trpeli?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:17:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:17:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . Ne, prijateljica je iz Domzal originalno. Moj pa se zize noce . Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru. ****, a si ne pumpaš več???????Je sedaj samo na AM? Nisem rzumela zgoraj napidsanega a v pravem pomenu al prenesenem V prenesenem pomenu... pumpam pumpam... sam bolj mal napumpam... samo tam okrog 250 ml na dan...glih za pocrkljat 2x.... Ma dobro je , jaz si ga verjetno ne bi več tolk načrpala, mogoče kak dober deci Ne vem, dojim samo na levo zizo, desna je out. Sem prejšnič narobe napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** SS: Tisto o prodaji hotelov in tuje ter slovenske agencije velja za EGIPT. No zdej pa se Turcijo pa Egipt sprobat..... Potem te pa nisem dobro razumela Ja, definitivno prideta sedaj na vrsto še Turčija in Egipt. V egipt imam že od nekdaj željo it, samo še čas in denar bo treba najti To bos pa prov hiter zrihtala, mislim cajt pa denar...sej je ratalo ze ceneje kot vse ostalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:18:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas Megla??????Pri nas je sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:19:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo js se spet mal javljam . A veste kaj je novga? Žan čist sam sedi . Včeri je sedel kaki dve minuti in konec, dons pa že kr več kot 15 minut ! Kr sedi, nič obložen, nič ne pade, se ne nagne naprej, prav šokirana sem bla, kolk na hitro je blo tole! za Žana. Tudi pri nas je šlo tako: iz danes na jutri. Čkovek kar ne more verjet, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire ****: danes sem si za zajtrk naredila: kos polnozrnatega kruha, 2 koluta šunke in belo kavo. Sedaj sem ravno porav sita, celo uspelo se mi je ne prenajest Sem pa nehala iskat ta prav datum in bo kar današnji ok. Poročam, če zdržim Go go go....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:20:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:22:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire ****: danes sem si za zajtrk naredila: kos polnozrnatega kruha, 2 koluta šunke in belo kavo. Sedaj sem ravno porav sita, celo uspelo se mi je ne prenajest Sem pa nehala iskat ta prav datum in bo kar današnji ok. Poročam, če zdržim Go go go....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Estrella... sem pozabila povedat za zajtrk sem pojedla dva cokoladna pudinga Dej se men mal volje...jo nujno rabim. Dones si grem mogoce kupit superge...inshallah... to je zacetek a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:24:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naša je zaspala, tako da se lahko malce RR posvetim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:25:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** SS: Tisto o prodaji hotelov in tuje ter slovenske agencije velja za EGIPT. No zdej pa se Turcijo pa Egipt sprobat..... Potem te pa nisem dobro razumela Ja, definitivno prideta sedaj na vrsto še Turčija in Egipt. V egipt imam že od nekdaj željo it, samo še čas in denar bo treba najti To bos pa prov hiter zrihtala, mislim cajt pa denar...sej je ratalo ze ceneje kot vse ostalo... Pa še mojega morem prepričat, za Egipt bi se še dalo kaj zmenit, Turčija mu pa ne diši prav preveč Ah ga bom že prepričala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:26:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas Megla??????Pri nas je sonček Ej ženska, tolko megle kot mamo pri nas to jesen, je jaz še v življenju nisem videla n tem našem koncu Če se pa samo malce dvigniš je pa že sonček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:28:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim Pri nas se počasi dviguje megla, ampak bo še trajalo nekaj časa. Za sonček se mi pa vse bolj zdi, da ga bo danes bore malo pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:29:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
samogovori, samogovori,.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:30:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire ****: danes sem si za zajtrk naredila: kos polnozrnatega kruha, 2 koluta šunke in belo kavo. Sedaj sem ravno porav sita, celo uspelo se mi je ne prenajest Sem pa nehala iskat ta prav datum in bo kar današnji ok. Poročam, če zdržim Go go go.... ej bomo navijali, tako da boš sigurno vzdržala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:31:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas Megla??????Pri nas je sonček Dobro jutro! Kje je sonček? Jaz vidim malo skozi mego sosednji blok oddaljen 20m : Spet ne bo nič sonca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:32:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim Pri nas se počasi dviguje megla, ampak bo še trajalo nekaj časa. Za sonček se mi pa vse bolj zdi, da ga bo danes bore malo pri nas pri nas pa je bil zjutaj sonček, zdaj pa se nekan oblači , pa še burja ....brrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:33:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim Tilči ti me razumeš kar se megle tiče a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:33:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, ko se non stop pogovarjate o hrani, jaz se trenutno bašem s tortiljami in nacho omako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:34:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim Pri nas se počasi dviguje megla, ampak bo še trajalo nekaj časa. Za sonček se mi pa vse bolj zdi, da ga bo danes bore malo pri nas pri nas pa je bil zjutaj sonček, zdaj pa se nekan oblači , pa še burja ....brrrr Še burja za povrhu al kva . Ti nisem nič fovš, burje jaz ne maram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:35:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu... ooooo kok sem ti fouš. a si kej tarokirala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:37:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tally...ali kaj v Fructala hodiš v Kamnik? Nič ne hodim sploh ne vem kje je ? Ko se pelješ iz Mengša proti Kamniku, je malo pred Kamnikom tabla za Vodice levo proti Podgorju.Tam kjer je Jata in Stol, če ti je kaj bolje poznano.Sem mislila iti malo pofirbcat, koliko so frutki in sokovi Tilči: kaj imajo tudi frutke tam v tisti prodajalni? Sem bila že kar velikokrat tam, ko smo sokove nabavljali, sam nisem nikoli pogledala za frutke. Nazadnje sem bila tam nekje po novem letu letos. Pa se kar splača, če vzameš malo več. Za samo liter al pa dva se seveda ne splača vozi tja, vsaj meni ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:38:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire Naša bo zdele kmal šla prvo rundo odšlafat, pol pa tud greva ven. Upam da se ta megla kej razkadi ta čas naš tudi spi, je pa taka megla zunaj, da nosa pred sabo ne vidim Tilči ti me razumeš kar se megle tiče a ne? Ma obupno vreme. Včeraj sem vzela kengurujčka iz avta, ampak v takem vreme pa že ne greva ven . Upam, da bo vsaj popoldne kaj bolje, drugače se mi bo sfuzlal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:39:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Jaz sem si po pravici povedano ful želela imeti punčko v prvo, pa moj dragi tudi. Sem se kar bala, da po poba ven pršu, ker si tolk želim punčko Ma če sedaj pomislim, ne bi bilo važno kaj bi Manca bila, fantek ali punčka, ravno tako bi bila deležna vse moje ljubezni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?