Naty*
|
Jutroooo! Ja valjdaa, kr 5. del !!!!!!!!!!!!! Adijo pamet !!!!! Sm vse prebrala, pa brez zamere k ne bom vsega komentirala, bom samo neki stvari. Hvala vsem za pohvale za sedenje, smo že dons tud prakticiral. Js sm na compu, on pa čička pa se igra . Seveda sm za vsak slučaj dala povšter zadi, da se ne bi ustrašil, če bi padel na trdo. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina ti si me pa dons čist ignorirala ... Kje sem te ingnorirala?? A sem spet kaj spregledala BRAVO ZA ŽANKOTA Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Sm te nekje vmes vprašala, če si že prooobala tisto uno ???? za Anjo, a si bla kej ponosna, ko si slišala ? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: za Žankota Alči mu pošilja: Pol jaz pričakujem čez kakih 14 dni pri Alji tak podvig emilija: 200AM, punca raste, ni kaj Hvala Alči . Mogoče te bo pa še prej presenetila veš, js sm rekla zadnjič pri teb Žanu, da glede na Manco ma še ene 14 dni časa, pa je prej ratalo ! In ja....paše ne vstat pred sedmo !!!! barbaw da je Maja zdrava! tally waw četrto zvezdico si si pridelala ! **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . sesil a zato js hujšam??? Tale moja dieta, ki so mi jo dal na pediatrični je pol dieta po montiju . No razen skute, drgač pa isto jeva ... valentina še nekaj za Matevža! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: kako pa kaj spanje pri tvojem Žanu? Upam, da ni bil spet zgoden???? Od 19.45 do 7.00 . No seveda sva vmes jedla, ampak ni blo hujšga . Pa za Manco, vidiš dons sta bla pa oba pridna !