Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, ja, ampak, če boš dojila ponoči, boš mogla biti še vedno na dieti? Ja res je... sej bom tud to počas nehala, ampak ne upam preveč na hitr, ker vidim, da mu manjka dojenje. Ponoč je ponavad duda pomagala, zdej se more pa obvezno priklopit, da zaspi. Najprej bova dnevno dojenje poštimala, pol pa še nočno. Nekak upam, da se bo itak manj zbujal, ko bo orng sit. eh...takle mamo. **** ja sej sm razmišljala, da pri vas je še hujš, k mu ne morš zize dat . Sam bom tud js očitno na tem, glede na to, da se bova nehala dojit. Sedenje je pa super ja... no js še nism probala, kako je, ko me ni v sobi, ampak zaenkrat še niti ne upam. Sicer čist lepo sedi, ampak bo zihr enkrat padel in zdele na začetku sm rajš skoz zraven. Estrella kazga smajlija pa js dobim???? Midva bova šla ven, sam zdele se je dal na off ... ko se zbudi pa šibava. Kdaj gremo okol Skirce? današnji datum .... go Estrella, go Estrella!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** za Žana. Tudi pri nas je šlo tako: iz danes na jutri. Čkovek kar ne more verjet, kajne? Ja ful gre na hitro ! To je po moje zrihtal zato, da bo lahko Manco iz oči v oči gledal na naslednjem čveku . Verjetn mu je bla všeč, pa ni hotu izpast "un k se sam po tleh plazi" . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Jaz sem si po pravici povedano ful želela imeti punčko v prvo, pa moj dragi tudi. Sem se kar bala, da po poba ven pršu, ker si tolk želim punčko Ma če sedaj pomislim, ne bi bilo važno kaj bi Manca bila, fantek ali punčka, ravno tako bi bila deležna vse moje ljubezni. Ja js sm mela občutek... pa sm se zmotla ! Tko da ne verjamem v to, ker maš itak fifti fifti možnosti, da te občutek ni varal . ss veš je pa res tko, da je na koncu vseeno . Midva sva si želela punčko, ampak že med nosečnostjo sm se tolk navezala na "fantka", da če bi mi pri porodu rekl, da je punčka, bi se razjokala. Zdej ga pa sploh ne bi menjala za deset punčk ! In najbolj hecno je, da bi človk pričakoval, da bova za naslednjič ful držala pesti, da bi bla punčka. No sej bi blo fajn, ampak je zadnč moj reku... a veš, da bi blo glih tko fajn, če bi bil še en fantek .