Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:26:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ne čvekajte prehitro, jaz grem do hladilnika Nič bat, jaz končujem kariero za danes. Sem grem mojemu na sedežno še malo stisnit. Lahko noč, pa čimmanj zbujanja. Grem tud jaz pod tuš in v mižakle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:27:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valentina Si šla do dežurnega? Učer sva bla... pa razen za odtenek bolj rdečega grla ni nč najdu . Zobki??? Ja, tud jest sem na to pomisnla. Zanimiv mi je edin to, da je še kašlat začel bol, pa kihat, z noska spet teče... pa glede na to, da je kašelj prisoten že od prej več kot mesec dni, sem se ustrašla, da ni kakšna pljučnica, ker je mel vročino okrog 39°C... skratka vse skup je full čudn . Sej HB, da ni kej hujšega najdu... sam, če vročina ne bo padla jutr, bo treba ponovno it k dr. Sej v sredo mava itak posvetovalnico... bomo vidl, kva bo jutr.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:27:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally No jaz pa grem aja aja. Lahko in mirno nočko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdenka sir na kruhu iz mikrovalovke.... ajoj za bruhat... Ampak dobra ideja Mc Donalds...bo dragi narocil kaj...evo ze klice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:29:05
|
|
|
|
Anitka
|
A zdaj pa vse greste v krtkovo? No pa nič zato, želim vam mirno in čimbolj naspano noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:29:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem šele zdej vidla... si se pa fulllll potrudla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:30:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdenka sir na kruhu iz mikrovalovke.... ajoj za bruhat... Ampak dobra ideja Mc Donalds...bo dragi narocil kaj...evo ze klice Dober tek ti želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:30:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem šele zdej vidla... si se pa fulllll potrudla Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej so sle vse spat.... evo me grem tarokirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:31:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so sle vse spat.... evo me grem tarokirat. Uživaj v tarokiranju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:33:12
|
|
|
|
Anitka
|
Pa grem še jaz, ker me morda že čez uro in pol čaka prva budnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 22:37:32
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, tud jest se poslavljam... noč bo še dolga... MIRNO NOČKO in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 16.11.2008 23:03:06
|
|
|
|
špelin@
|
Položnice naklofane, ve pa ste mi ušle IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so sle vse spat.... evo me grem tarokirat. Torej je svingerstvo "out" in tarok "in"?? Mene je pa ves apetit minil, ko sem videla, za koliko je položnic... Pa je šel lep kupček denarja, se je vse toliko podražilo, da bom tistemu, ki mi samo čivkne, da ni inflacije, lastnoročno zavila vrat Oz. še bolje: izropala njegovo denarnico Mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:23:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro vsem skupaj! Najprej, da se še jaz pofočkam na 5.delu Bravo punce, pridne ste bile včeraj, torej dead line je bil izpolnjen en dan prej Tako, najprej piskrček za za mamice in očke! No za nami je spet prespana noč Smo bili včeraj že bolj pozni, ko smo prišli domov, tam okoli pol osmih zvečer. Potem smo še sobno kolo sestavili, katerega smo kupili za mojo mami, Manco okopali in dali spat, tako da je spala od cc.21.30 pa do 6.20 NATY: kako pa kaj spanje pri tvojem Žanu? Upam, da ni bil spet zgoden???? Sem videla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, Ne vem kaj je z mojim . Kar naprej se zbuja in ga sraufa...pa res tako narahlo probavava GH... Potem ob 5h zjutraj se pa zbudi ves dobre volje...ko da ni nic. Pa tok je bil tecen zdej ze 3 dni da ni za nikamor no... In sploh noce bit bikjer nic sam, ceprav ze kar kakih 14 dni samostojno sedi... moram jaz zraven sedet da me ima na oku...sam nikjer nic bit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
spelin@: pridi k nam zivet, pri nas ni poloznic.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:43:44
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Najprej za 5. del.sem hotel včeraj pomagat, pa je šel ,pa se je Tilen takoj zbudil.Lakota! Jaz ne vem, ta otrok je skoz lačen,še ponoči 2-3 je.Drugače smo pa kar dobro spali, glede na to, da je bil ati v spalnici SS...hvala za kavico.Jo ravno pijem Jaz grem pa danes položnice plačat,pa mogoče še cestnino za avto, zavarovan je že.Me kar vse mine, ker bojo šli evri v luft Danes pa tašča pelje Nejca v vrtec.Jutri pa imajo medgeneracijsko druženje s starimi starši.V sredo se bom pa končno dokopala do avta, aj imava s Tilnom posvetovalnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:46:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro, Ne vem kaj je z mojim . Kar naprej se zbuja in ga sraufa...pa res tako narahlo probavava GH... Potem ob 5h zjutraj se pa zbudi ves dobre volje...ko da ni nic. Tudi našega je zvijalo, ko sva začela z uvajanjem, potem pa se je prebava uredila Pa tok je bil tecen zdej ze 3 dni da ni za nikamor no... In sploh noce bit bikjer nic sam, ceprav ze kar kakih 14 dni samostojno sedi... moram jaz zraven sedet da me ima na oku...sam nikjer nic bit. Kaj pa če mu daš kakšne kocke za dojenčka ali pa kaj podobnega? Naš odkar sedi, se sam igra,prej sem pa tudi morala biti skoz zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:47:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 7:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro, Ne vem kaj je z mojim . Kar naprej se zbuja in ga sraufa...pa res tako narahlo probavava GH... Potem ob 5h zjutraj se pa zbudi ves dobre volje...ko da ni nic. Tudi našega je zvijalo, ko sva začela z uvajanjem, potem pa se je prebava uredila Tud moj se hrani ponoci vsaj 2x, vcasih celo trikrat zdej ko uvajava GH. Ampak to nocno hranjenje me ne moti...moti me ko se kar na lepem v spanju zacne jokat pa ga nic ne more potolazit...pol mu dam kapljice za vetrove in se pocasi pomiri Pa tok je bil tecen zdej ze 3 dni da ni za nikamor no... In sploh noce bit bikjer nic sam, ceprav ze kar kakih 14 dni samostojno sedi... moram jaz zraven sedet da me ima na oku...sam nikjer nic bit. Kaj pa če mu daš kakšne kocke za dojenčka ali pa kaj podobnega? Naš odkar sedi, se sam igra,prej sem pa tudi morala biti skoz zraven. Moj tudi samostojno sedi, toda vse igrace so zanimive ce sem jaz blizu, ce opazi da me ni takoj v jok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Danes sem happy, sonček je , pa še Alja je spala 21-7.50h Joj, kako paše, samo, da ni ura pred 7 tilči, špelin@; ja obupni stroški so ratali. Mislim, da se bo treba selit Tilen pa kar 2-3 ponoč je. Ja kakšen dodndo pa je, da toliko rabi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:07:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu... ****, ne nas dražit............... anes je spala Alja v tistem pajacku z zvezdicam in kapuco Ring a bell???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:09:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro vsem skupaj! Najprej, da se še jaz pofočkam na 5.delu Bravo punce, pridne ste bile včeraj, torej dead line je bil izpolnjen en dan prej Tako, najprej piskrček za za mamice in očke! No za nami je spet prespana noč Smo bili včeraj že bolj pozni, ko smo prišli domov, tam okoli pol osmih zvečer. Potem smo še sobno kolo sestavili, katerega smo kupili za mojo mami, Manco okopali in dali spat, tako da je spala od cc.21.30 pa do 6.20 NATY: kako pa kaj spanje pri tvojem Žanu? Upam, da ni bil spet zgoden???? Sem videla oo Manca te je tud počastila z orng kosom spanja Zgleda , da jeluna popustila Hvala za kavo, jo grem kar kuj srebat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.