Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:16:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu... Si kar predstavljam.Kako bi šla nekam na toplo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:17:26
|
|
|
|
Naty*
|
Jutroooo! Ja valjdaa, kr 5. del !!!!!!!!!!!!! Adijo pamet !!!!! Sm vse prebrala, pa brez zamere k ne bom vsega komentirala, bom samo neki stvari. Hvala vsem za pohvale za sedenje, smo že dons tud prakticiral. Js sm na compu, on pa čička pa se igra . Seveda sm za vsak slučaj dala povšter zadi, da se ne bi ustrašil, če bi padel na trdo. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina ti si me pa dons čist ignorirala ... Kje sem te ingnorirala?? A sem spet kaj spregledala BRAVO ZA ŽANKOTA Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Sm te nekje vmes vprašala, če si že prooobala tisto uno ???? za Anjo, a si bla kej ponosna, ko si slišala ? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: za Žankota Alči mu pošilja: Pol jaz pričakujem čez kakih 14 dni pri Alji tak podvig emilija: 200AM, punca raste, ni kaj Hvala Alči . Mogoče te bo pa še prej presenetila veš, js sm rekla zadnjič pri teb Žanu, da glede na Manco ma še ene 14 dni časa, pa je prej ratalo ! In ja....paše ne vstat pred sedmo !!!! barbaw da je Maja zdrava! tally waw četrto zvezdico si si pridelala ! **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . sesil a zato js hujšam??? Tale moja dieta, ki so mi jo dal na pediatrični je pol dieta po montiju . No razen skute, drgač pa isto jeva ... valentina še nekaj za Matevža! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: kako pa kaj spanje pri tvojem Žanu? Upam, da ni bil spet zgoden???? Od 19.45 do 7.00 . No seveda sva vmes jedla, ampak ni blo hujšga . Pa za Manco, vidiš dons sta bla pa oba pridna !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:18:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu... ..daj nehi noooo..... tu pa že prava zima. Danes sem otroka prvič dala zimski kapi na glavo, pa sinu bundo gor.... Drugače pa dobro jutro vsem in bravo za 5. del. ampak ne vem, če bom utegnila it prečekirat 4. del. Varja je tudi bolna, podobno kot Matevž. Malo vročine (zaenkrt še ni šla čez 38), sitna, kašlja, na srečo pa ima apetit, tako da dokaj normalno je, a kaj ko po obroku ji želodček obrne, ko se sili kašljat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:19:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilen pa kar 2-3 ponoč je. Ja kakšen dodndo pa je, da toliko rabi??? Drugače ni debel, je pa močen.Naš na obrok poje okoli 140 ml mleka,je pa res, da ima Milumil, ki je bolj nasiten.Od goste hrane, pa poje velikosti malega frutka. Drugače pa je na tri ure.Nejc mi takle čas ni več jedel ponoči, oz. je bil prvi obrok okoli 5.,6. zjutraj.Ne vem, kam Tilen daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:20:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina ti si me pa dons čist ignorirala ... Kje sem te ingnorirala?? A sem spet kaj spregledala BRAVO ZA ŽANKOTA Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Sm te nekje vmes vprašala, če si že prooobala tisto uno ???? A boš dala kako fotko gor edina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:21:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Z enodnevno zamudo, pa vseeno:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:23:07
|
|
|
|
kasso
|
SS, super, da ste se danes naspali. Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:25:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, super, da ste se danes naspali. Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit. kaj pa zize, a si si jih črpala v celoti, delno, sploh ne????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:29:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, super, da ste se danes naspali. Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit. kaj pa zize, a si si jih črpala v celoti, delno, sploh ne???? sploh ne . Le leva je bila malo bolj trda, desna pa ne. Zgleda, da je v tej že manj mleka. Zaenkrat si ne bom črpala, razen če bo že bolelo. Če pa si bom, bom le delno, toliko, da popusti pritisk.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:31:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, super, da ste se danes naspali. Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit. kaj pa zize, a si si jih črpala v celoti, delno, sploh ne???? sploh ne . Le leva je bila malo bolj trda, desna pa ne. Zgleda, da je v tej že manj mleka. Zaenkrat si ne bom črpala, razen če bo že bolelo. Če pa si bom, bom le delno, toliko, da popusti pritisk. Super. A boš danes tudi leteča????Meni se čisto nič ne da Naty, kako pa vidva napredujeta z GH in nedojenjem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:44:00
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SS, super, da ste se danes naspali. Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit. sej bo počas ane !!! Upam, da se bo Varja hitro pozdravila. Estrella midva sva se včeraj dojila zjutraj in opoldne, pol pa od kosila (brokoli z rižem) do dojenja pred spanjem nič . Je pa res, da sm misla, da mi bo zize razneslo . Pa ponoči sm mela čiiiist trde, tko da sm kr vriskala skor od veselja, ko se je zbudil za jest . U glavnem mava zdej tri obroke GH, pa dojenje vmes, ampak količinsko še ni GH tolk, da bi kr nehala. Sm se pa zaenkrat odločla, da se bova ponoči še dojila, kr drugač se ga sploh ne da umirit . Vse najboljše Evi za včerajšnjo obmesečnico!!!! tilči Žan še tud dvakrat al pa trikrat je ponoči. Očitno pač rabijo, kaj čmo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 8:46:43
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +6
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:00:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. za tretji zobek. Pri vas gredi pa kot po tekočem traku A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. Ja, mi imamo adventni venček. Ga vsako leto naredim sama, zato ker uživam v tem. Tudi jaz nisem ravno glih verna, ampak tudi jaz to naredim za svojo dušo Kako sesate z otrokom???? Sesam kadar spi ali pa je ati doma. Drugače pa jo dam v ležalnik ali pa sedaj v antilopo, pa gasaaaaa po sesavcu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:00:55
|
|
|
|
kasso
|
Naty, ja, ampak, če boš dojila ponoči, boš mogla biti še vedno na dieti? Estrella, ja bi mogla it v PO, ampak ne vem, ker je Varja bolna...bom videla kasneje kako bo. Zaenkrat še spi, a mislim, da bo kamlu budna. Jaz pa sem zdaj plačala položnice preko neta in pohitet moram še nekaj narest za biznis, dokler se ne zbudi. Joj, kako bi rada bila fraj in na izi kaj naredila po bajti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:04:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. za tretji zobek. Pri vas gredi pa kot po tekočem traku še od mene čestitke. pri nas pa še nič. A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. Ja, mi imamo adventni venček. Ga vsako leto naredim sama, zato ker uživam v tem. Tudi jaz nisem ravno glih verna, ampak tudi jaz to naredim za svojo dušo pri nas ne. Če bi ga imela, bi ga dala na vhodna vrata. Kje ga pa ti imaš? Kako sesate z otrokom???? Sesam kadar spi ali pa je ati doma. Drugače pa jo dam v ležalnik ali pa sedaj v antilopo, pa gasaaaaa po sesavcu če sem sama, jo dam v ležalnik in prenašam po hiši, ona pa zraven lepo posluša kaj brenči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: **** Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit... Sam ne vem kam bi sla... Kako sem ti fovš . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu... ****, ne nas dražit............... anes je spala Alja v tistem pajacku z zvezdicam in kapuco Ring a bell??? Jaaaaaaaaaaaaaa. tist je tok topel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:08:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** SS: Tisto o prodaji hotelov in tuje ter slovenske agencije velja za EGIPT. No zdej pa se Turcijo pa Egipt sprobat..... Potem te pa nisem dobro razumela Ja, definitivno prideta sedaj na vrsto še Turčija in Egipt. V egipt imam že od nekdaj željo it, samo še čas in denar bo treba najti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:09:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, ja, ampak, če boš dojila ponoči, boš mogla biti še vedno na dieti? Estrella, ja bi mogla it v PO, ampak ne vem, ker je Varja bolna...bom videla kasneje kako bo. Zaenkrat še spi, a mislim, da bo kamlu budna. Jaz pa sem zdaj plačala položnice preko neta in pohitet moram še nekaj narest za biznis, dokler se ne zbudi. Joj, kako bi rada bila fraj in na izi kaj naredila po bajti Ko so otroc enkrat tlok samostojni, se človek sploh zaveda ne koliko časa ima, ko pa prileti en pa kar fajn čutiš stisko s časom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . Ne, prijateljica je iz Domzal originalno. Moj pa se zize noce . Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:12:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. Ja, mi imamo adventni venček. Ga vsako leto naredim sama, zato ker uživam v tem. Tudi jaz nisem ravno glih verna, ampak tudi jaz to naredim za svojo dušo pri nas ne. Če bi ga imela, bi ga dala na vhodna vrata. Kje ga pa ti imaš? Pri nas je eden na vhodnih vratih (ta je kupljen-plastik fantastik ), moj izdelek pa imamo na kuhinjski mizi. Aja pa še to: prva adventna nedelja je zadnja nedelja v novembru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:12:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . Ne, prijateljica je iz Domzal originalno. Moj pa se zize noce . Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru. ****, a si ne pumpaš več???????Je sedaj samo na AM? Nisem rzumela zgoraj napidsanega a v pravem pomenu al prenesenem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ..daj nehi noooo..... tu pa že prava zima. Danes sem otroka prvič dala zimski kapi na glavo, pa sinu bundo gor.... Drugače pa dobro jutro vsem in bravo za 5. del. ampak ne vem, če bom utegnila it prečekirat 4. del. Varja je tudi bolna, podobno kot Matevž. Malo vročine (zaenkrt še ni šla čez 38), sitna, kašlja, na srečo pa ima apetit, tako da dokaj normalno je, a kaj ko po obroku ji želodček obrne, ko se sili kašljat. Sej tud pri mnas zvecer zapiha in ponoci je prav mraz... tamalega dajem v vreco spat. In zvecer tud pri nas vidis otroke v bundah in kapah... za njih je pac tole orenk jesen... Jaz dam samo en malbolj topel pulover pa nogavice tamali zvecer, ce greva ven... Varja :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:13:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Ma ženska, ti si fenomenalna s temi smajliji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam ... Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretje . Ne, prijateljica je iz Domzal originalno. Moj pa se zize noce . Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru. ****, a si ne pumpaš več???????Je sedaj samo na AM? Nisem rzumela zgoraj napidsanega a v pravem pomenu al prenesenem V prenesenem pomenu... pumpam pumpam... sam bolj mal napumpam... samo tam okrog 250 ml na dan...glih za pocrkljat 2x....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 17.11.2008 9:15:28
|
|
|
|
Estrella*
|
A greste kaj z ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbire ****: danes sem si za zajtrk naredila: kos polnozrnatega kruha, 2 koluta šunke in belo kavo. Sedaj sem ravno porav sita, celo uspelo se mi je ne prenajest Sem pa nehala iskat ta prav datum in bo kar današnji ok. Poročam, če zdržim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.