|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
17.11.2008 8:16:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit...

Sam ne vem kam bi sla...user posted image user posted image

Kako sem ti fovšuser posted image . Jaz bi tudi sončka, ne pa to zoprno meglo

Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu...

Si kar predstavljam.Kako bi šla nekam na toplo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.11.2008 8:17:26   
Naty*
Jutroooo!
Ja valjdaa, kr 5. del user posted image !!!!!!!!!!!!! Adijo pamet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
Sm  vse prebrala, pa brez zamere k ne bom vsega komentirala, bom samo neki stvari.

Hvala vsem za pohvale za sedenje, smo že dons tud prakticiral. Js sm na compu, on pa čička pa se igra user posted image . Seveda sm za vsak slučaj dala povšter zadi, da se ne bi ustrašil, če bi padel na trdo.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina ti si me pa dons čist ignorirala user posted image ...

Kje sem te ingnorirala?? A sem spet kaj spregledalauser posted image

BRAVO ZA ŽANKOTAuser posted image user posted image user posted image

Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaauser posted image

Sm te nekje vmes vprašala, če si že prooobala tisto uno user posted image user posted image user posted image ????

user posted image user posted image  za Anjo, a si bla kej ponosna, ko si slišalauser posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: user posted image  za Žankota  Alči mu pošilja:user posted image Pol jaz pričakujem čez kakih 14 dni pri Alji tak podvig

emilija: 200AM, punca raste, ni kajuser posted image

Hvala Alči user posted image . Mogoče te bo pa še prej presenetila veš, js sm rekla zadnjič pri teb Žanu, da glede na Manco ma še ene 14 dni časa, pa je prej ratalo user posted image !
In ja....paše ne vstat pred sedmo user posted image !!!!

barbaw user posted image  da je Maja zdrava!

tally waw četrto zvezdico si si pridelalauser posted image !

**** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam user posted image ...
Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretjeuser posted image .

sesil a zato js hujšam??? Tale moja dieta, ki so mi jo dal na pediatrični je pol dieta po montiju user posted image . No razen skute, drgač pa isto jeva user posted image ...

valentina še nekaj user posted image user posted image user posted image  za Matevža!

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
NATY: kako pa kaj spanje pri tvojem Žanu? Upam, da ni bil spet zgoden????

Od 19.45 do 7.00 user posted image user posted image . No seveda sva vmes jedla, ampak ni blo hujšga user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image  za Manco, vidiš dons sta bla pa oba pridna user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.11.2008 8:18:31   
kasso

Je pa danes tak lep dan....soncek ze ob 6.30m da bom tezko doma ostala...itak ima dragi unete ucke in bo mogel avto doma pustit...

Soncka imamo vsak dan... ampak danes je prav lep. res lep dan..nic peska v zraku...ko sem sla na teraso sem imela obcutek kot da sem v Dalmaciji sredi poletja ... zgodaj zjutraj... aves tista svezina in vonj po rozmarinu...

..daj nehi noooo..... tu pa že prava zima. Danes sem otroka prvič dala zimski kapi na glavo, pa sinu bundo gor....

Drugače pa dobro jutro vsem in bravo za 5. del.
ampak ne vem, če bom utegnila it prečekirat 4. del. Varja je tudi bolna, podobno kot Matevž. Malo vročine (zaenkrt še ni šla čez 38), sitna, kašlja, na srečo pa ima apetit, tako da dokaj normalno je, a kaj ko po obroku ji želodček obrne, ko se sili kašljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.11.2008 8:19:40   
tilči

Tilen pa kar 2-3 ponoč je. Ja kakšen dodndo pa je, da toliko rabi???

Drugače ni debel, je pa močen.Naš na obrok poje okoli 140 ml mleka,je pa res, da ima Milumil, ki je bolj nasiten.Od goste hrane, pa poje velikosti malega frutka. Drugače pa je na tri ure.Nejc mi takle čas ni več jedel ponoči, oz. je bil prvi obrok okoli 5.,6. zjutraj.Ne vem, kam Tilen dajeuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.11.2008 8:20:04   
kasso

edina ti si me pa dons čist ignorirala user posted image ...

Kje sem te ingnorirala?? A sem spet kaj spregledalauser posted image

BRAVO ZA ŽANKOTAuser posted image user posted image user posted image

Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaauser posted image

Sm te nekje vmes vprašala, če si že prooobala tisto uno user posted image user posted image user posted image ????

A boš dala kako fotko gor edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.11.2008 8:21:16   
Estrella*
Z enodnevno zamudo, pa vseeno:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.11.2008 8:23:07   
kasso
SS, super, da ste se danes naspali.

Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja user posted image . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.11.2008 8:25:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz pa se moram pohvalit, ker sva včeraj z Varjo vzdržali od 10:00 pa vse do večera brez dojenja user posted image . od mleka je vmes spila 120 ml Novalaca. Bom poskušala tudi danes ne dojit.

user posted image user posted image user posted image  kaj pa zize, a si si jih črpala v celoti, delno, sploh ne????

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.11.2008 8:29:19   
kasso

user posted image user posted image user posted image  kaj pa zize, a si si jih črpala v celoti, delno, sploh ne????

sploh ne user posted image . Le leva je bila malo bolj trda, desna pa ne. Zgleda, da je v tej že manj mleka. Zaenkrat si ne bom črpala, razen če bo že bolelo. Če pa si bom, bom le delno, toliko, da popusti pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 59
17.11.2008 8:31:17   
Estrella*

sploh ne user posted image . Le leva je bila malo bolj trda, desna pa ne. Zgleda, da je v tej že manj mleka. Zaenkrat si ne bom črpala, razen če bo že bolelo. Če pa si bom, bom le delno, toliko, da popusti pritisk.

Super. A boš danes tudi leteča????Meni se čisto nič ne dauser posted image  

Naty, kako pa vidva napredujeta z GH in nedojenjem???

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.11.2008 8:44:00   
Naty*

user posted image user posted image user posted image  sej bo počas aneuser posted image !!! Upam, da se bo Varja hitro pozdravila.

Estrella midva sva se včeraj dojila zjutraj in opoldne, pol pa od kosila (brokoli z rižem) do dojenja pred spanjem nič user posted image . Je pa res, da sm misla, da mi bo zize razneslo user posted image . Pa ponoči sm mela čiiiist trde, tko da sm kr vriskala skor od veselja, ko se je zbudil za jest user posted image user posted image . U glavnem mava zdej tri obroke GH, pa dojenje vmes, ampak količinsko še ni GH tolk, da bi kr nehala. Sm se pa zaenkrat odločla, da se bova ponoči še dojila, kr drugač se ga sploh ne da umirit user posted image .

Vse najboljše Evi user posted image user posted image user posted image  za včerajšnjo obmesečnico!!!!

tilči Žan še tud dvakrat al pa trikrat je ponoči. Očitno pač rabijo, kaj čmo...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 61
17.11.2008 8:46:43   
Estrella*
barbaw: +6user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 62
17.11.2008 9:00:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tretji zobek. Pri vas gredi pa kot po tekočem traku user posted image

A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo.

Ja, mi imamo adventni venček. Ga vsako leto naredim sama, zato ker uživam v tem. Tudi jaz nisem ravno glih verna, ampak tudi jaz to naredim za svojo dušo user posted image

Kako sesate z otrokom????
Sesam kadar spi ali pa je ati doma. Drugače pa jo dam v ležalnik ali pa sedaj v antilopo, pa gasaaaaa po sesavcu user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 63
17.11.2008 9:00:55   
kasso
Naty, ja, ampak, če boš dojila ponoči, boš mogla biti še vedno na dieti?

Estrella, ja bi mogla it v PO, ampak ne vem, ker je Varja bolna...bom videla kasneje kako bo. Zaenkrat še spi, a mislim, da bo kamlu budna. Jaz pa sem zdaj plačala položnice preko neta in pohitet moram še nekaj narest za biznis, dokler se ne zbudi. Joj, kako bi rada bila fraj in na izi kaj naredila po bajti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
17.11.2008 9:04:35   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tretji zobek. Pri vas gredi pa kot po tekočem traku user posted image

user posted image user posted image user posted image še od mene čestitke. pri nas pa še nič.

A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo.

Ja, mi imamo adventni venček. Ga vsako leto naredim sama, zato ker uživam v tem. Tudi jaz nisem ravno glih verna, ampak tudi jaz to naredim za svojo dušo user posted image

pri nas ne. Če bi ga imela, bi ga dala na vhodna vrata. Kje ga pa ti imaš?

Kako sesate z otrokom????
Sesam kadar spi ali pa je ati doma. Drugače pa jo dam v ležalnik ali pa sedaj v antilopo, pa gasaaaaa po sesavcu user posted image

če sem sama, jo dam v ležalnik in prenašam po hiši, ona pa zraven lepo posluša kaj brenčiuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 65
17.11.2008 9:06:54   
Anonimen

****, ne nas dražit...............user posted image user posted image user posted image anes je spala Alja v tistem pajacku z zvezdicam in kapucouser posted image Ring a bell???

Jaaaaaaaaaaaaaa. tist je tok topeluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 66
17.11.2008 9:08:55   
Soncnica Sandra ***

SS: Tisto o prodaji hotelov in tuje ter slovenske agencije velja za EGIPT.

No zdej pa se Turcijo pa Egipt sprobat.....user posted image user posted image

Potem te pa nisem dobro razumela user posted image

Ja, definitivno prideta sedaj na vrsto še Turčija in Egipt. V egipt imam že od nekdaj željo it, samo še čas in denar bo treba najti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 67
17.11.2008 9:09:47   
Estrella*

Naty, ja, ampak, če boš dojila ponoči, boš mogla biti še vedno na dieti?

Estrella, ja bi mogla it v PO, ampak ne vem, ker je Varja bolna...bom videla kasneje kako bo. Zaenkrat še spi, a mislim, da bo kamlu budna. Jaz pa sem zdaj plačala položnice preko neta in pohitet moram še nekaj narest za biznis, dokler se ne zbudi. Joj, kako bi rada bila fraj in na izi kaj naredila po bajti user posted image

Ko so otroc enkrat tlok samostojni, se človek sploh zaveda ne koliko časa ima, ko pa prileti en user posted image  pa kar fajn čutiš stisko s časomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 68
17.11.2008 9:10:39   
Anonimen

**** a je tista punca v Sharmu original iz Maribora pa je njena mami sodnica??? Sam vprašam user posted image ...
Drgač se mi pa tud Žan zbudi sred noči in ga nč ne potolaži, pol mu dam pa zizo dvakrat potegne, uturim dudo in spi naprej. Ostalo pa nič ne pomaga ne nošenje, ne petje, duda no way... karkol naredim zverinsko dretjeuser posted image .

Ne, prijateljica je iz Domzal originalno.

Moj pa se zize noce user posted image user posted image user posted image .

Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
17.11.2008 9:12:35   
Soncnica Sandra ***

pri nas ne. Če bi ga imela, bi ga dala na vhodna vrata. Kje ga pa ti imaš?

Pri nas je eden na vhodnih vratih (ta je kupljen-plastik fantastik user posted image ), moj izdelek pa imamo na kuhinjski mizi.

Aja pa še to: prva adventna nedelja je zadnja nedelja v novembru

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.11.2008 9:12:43   
Estrella*

Je fino a ne k sedi, mas vec frej roke... samo moj me mora imet na oku, sam noce bit v prostoru.

****, a si ne pumpaš več???????Je sedaj samo na AM? Nisem rzumela zgoraj napidsanega a v pravem pomenu al prenesenemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
17.11.2008 9:13:38   
Anonimen

..daj nehi noooo..... tu pa že prava zima. Danes sem otroka prvič dala zimski kapi na glavo, pa sinu bundo gor....

Drugače pa dobro jutro vsem in bravo za 5. del.
ampak ne vem, če bom utegnila it prečekirat 4. del. Varja je tudi bolna, podobno kot Matevž. Malo vročine (zaenkrt še ni šla čez 38), sitna, kašlja, na srečo pa ima apetit, tako da dokaj normalno je, a kaj ko po obroku ji želodček obrne, ko se sili kašljat.

Sej tud pri mnas zvecer zapiha in ponoci je prav mraz... tamalega dajem v vreco spat. In zvecer tud pri nas vidis otroke v bundah in kapah... za njih je pac tole orenk jesen...

Jaz dam samo en malbolj topel pulover pa nogavice tamali zvecer, ce greva ven...

Varja :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
17.11.2008 9:13:51   
Soncnica Sandra ***

user posted image  Evo smajli za "Ta sončno"

user posted image ta bo kar mojuser posted image user posted image user posted image

Ma ženska, ti si fenomenalna s temi smajliji user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 73
17.11.2008 9:14:57   
Anonimen

****, a si ne pumpaš več???????Je sedaj samo na AM? Nisem rzumela zgoraj napidsanega a v pravem pomenu al prenesenemuser posted image

V prenesenem pomenu... pumpam pumpam... sam bolj mal napumpam... samo tam okrog 250 ml na dan...glih za pocrkljat 2x....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 74
17.11.2008 9:15:28   
Estrella*
A greste kaj z user posted image  ven????Naša bo že sitna počasi in nimam druge izbireuser posted image user posted image user posted image

****: danes sem si za zajtrk naredila: kos polnozrnatega kruha, 2 koluta šunke in belo kavo. Sedaj sem ravno porav sita, celo uspelo se mi je ne prenajestuser posted image Sem pa nehala iskat ta prav datum in bo kar današnji ok. Poročam, če zdržimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.