Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz. Jest do do dons samo 1 flaško Calpola kupila... smo bli zmer na Paracetamol svečkah... ker smo zmer s sirupi ipd. stvarmi zmer imel borbe. Zanimivo, naš pa svečke ne in ne je vedno rit skup tišal, kot babnca noge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:15
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem Tudi tebi želim končno eno MIRNO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:33
|
|
|
|
Estrella*
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uspelo mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . Kaj si pa hotla gledat? Skupaj sva gledali Umore na podeželju in mi je cel čas težila s tem kdo mislim, da bi bil . Če bi iz tega filma lahko ugotovila kdo je bil ne bi delala to kar počnem ampak bi si denar služila kot jasnovidka . Potem bi ti jaz hitro kakšen loto listek dala za izpolnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem Tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:24:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem Daj še minutko počakaj in se pofočkaj v šestici Naj bo to moje sladko pričakovanje za jutri Čau, čvekice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:25:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uspelo mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:25:59
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Potem bi ti jaz hitro kakšen loto listek dala za izpolnit. Potolaži se s tem, da ti denar od lota ne prinese sreče, ampak le skrbi .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:26:16
|
|
|
|
tally
|
Anitka a že delaš na projektu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:26:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz. Sej Lekadol sirup je skor isto kot Calpol ane? No mi smo ga dobili na 1.ceplenju,torej je res od 3m naprej Ja isto sranje od druge firme, sam je kao boljšega okusa. Jaz mam doma za Andraža 6+ in je okus pomaranče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:28:27
|
|
|
|
Anitka
|
Pridite čez
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:28:32
|
|
|
|
Katina
|
Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol? Estrella je napisala da je samo drugačnega okusa. Kdaj maš pa P? Če maš v kratkem mu reč za recept
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:30:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol? Jaz imam calpol in mali ga je brez težav pil, je pa res, da šele pri 1 letu prvič. Na zalogi so pa tudi svečke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:31:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol? Estrella je napisala da je samo drugačnega okusa. Kdaj maš pa P? Če maš v kratkem mu reč za recept To sem hotla napisat, pa si me prehtela. Ima ga 2 dni za tabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol? Estrella je napisala da je samo drugačnega okusa. Kdaj maš pa P? Če maš v kratkem mu reč za recept To sem hotla napisat, pa si me prehtela. Ima ga 2 dni za tabo Čarovnice smo mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:39:24
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jaz moram tud počas kupit Calpol, da ga bom imela za hude cajte na zalogi.Kaj priporočate Calpol ali Lekadol? Estrella je napisala da je samo drugačnega okusa. Kdaj maš pa P? Če maš v kratkem mu reč za recept Dobra ideja. Naslednji teden gremo po naslednjo dozo cepljenja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 28.11.2008 9:51:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Maj vse najboljše Danes pa sva z mojim imela celo posteljo na razpolago in to celo noč prvič odkar sem rodila Varjo. petja je najprej šla spat v svojo, potem pa sem jo našla v Varjini posteljici. Mah kaj vem kaj plete temu otroku po glavi . Varjo pa sem dala spat v Petjino in je spala veliko bolje, podojila sem jo kar na tej in se vrnila na zakonsko. Je prav pašalo, da mi ni bilo treba skrbet, da bi jo pomečkala A Petja spi drugače v majhni posteljci ali "noramlni"? ima normalno, a je skoz hodila k nama...odkar pa se je spomnila, da bo spala v Varjini spi celo noč tam, brez prekladanj To pa ni slabo, če spi celo noč v Varjini posteljici. A imaš kako možnost, da bi še eno dobila? Sicer sem videla, da Varja spi v Petjini, samo ko bo plazila naokrog ne bo mogla, da ne bi čofnila. danes pa je spala v svoji postelji...sama se je zvečer odločila...saj bo sčasoma vse poštimano...glavno da spi celo noč in ne prileze k meni. Varja pa je spala v svoji...končnoooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?