Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO Mi nismo spali prav nič Anja jo očitno zdelala tale 3. doza, bogica zvečer je dobla vročino, tako da jo je mami celo noč cartala, atija pa smo poslale spat v njeno sobo, da se je vsaj mal naspal, ker je moral že ob 4:30h vstati. **** in ostale: mah nisem bila posebej užaljena zaradi kogarkoli od vas, saj vem da ste vse fejst babnce in vas imam vse po vrsti radasamo ta večerja meni predstavlja edino priliko, da se po več kot enem letu malo spedenam (da končnooo skočim ven iz trenirke), ampak je čisto vseeno ker če ne vem kaj dam na nase mi ne bo všeč, ker moram najmanj 10kg spravit dol, da si bom vsaj približno všeč. Morate me razumeti, da sem jaz bila celo življenje okostnjak prav dobesedno (Anitka ti si debela, pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg), in sem bila 100% prepričana, ko rodim, da bo to lepo samo od sebe šlo dol jahh vrajt!!! Ampak v glavnem, da se me vidmo in kako dobro debato udarmo, a ne. Edinaos, ful spoštujem to, da si pripravljena priznat, da so te naše opazke prizadele in da nisi več huda na nas . Dobro veš, da smo se samo hecale. Veš vsaka od nas nosi svoj križ, enim so problemi kilogrami, drugim kaj drugega, vendar drži tisto, kar so tudi punce že rekle, kilogrami niso vzrok, da ne bi bil kdo notranje lep. Verjamem ti, da si razočarana nad tem, da se niso stopili sami od sebe in te popolnoma razumem (doživela na svoji koži po 1. porodu) vendar jih boš nekoč sigurno spravila dol, v to sem prepričana. To boš naredila zase, saj ti za okolico ni potrebno shujšat, ker si nam všeč tako kot si. Se podpišem