Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:14:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . Kaj si pa hotla gledat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:15:20
|
|
|
|
tally
|
Anitkkaaaa kje si ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:15:25
|
|
|
|
Anitka
|
Tu sem, pripravljena na otvoritev , sem moj računalnik čist zj..., zdaj sem pa začasno na compu od . A ostane naslov isti v 6.delu??? Jana - si dobila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:15:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. Aja sej res. Ma upam da rešite zadevo. Jest zihr ne bi plačala,ker se vse da stornirat. Sej kaj ti pa lahko naredijo? Verjetno samo mal grozijo. Ne vem... vem samo to, da sem jih SITA... naslednji dan po naročilu sem ji napisala, da sem se pač zmotila in da stajice ne bom kupila... pa so zgleda kr ignoriral... so mi iz ene 2 mailov pošilal stvari, jest sem na enga pač napisala oz. odgovorila, da ne nucam... po 3 tednih pa kr spet začnejo težit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:16:11
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. A si slučajno kupovala na ebayu? Glede na to, da je omenjena avkcija. Kot vem se na ebayu zavežeš, da zlicitirano tudi plačaš. Ne vem pa kako je, če naročiš povsem nov izdelek. Še 1x preberi pogoje za reklamacijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . O kok sm jest tud jezna če nekaj gledam pa mi en hoče vsebino povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:16:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu sem, pripravljena na otvoritev , sem moj računalnik čist zj..., zdaj sem pa začasno na compu od . A ostane naslov isti v 6.delu??? Jana - si dobila? Oh olajšanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:17:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:17:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. A si slučajno kupovala na ebayu? Glede na to, da je omenjena avkcija. Kot vem se na ebayu zavežeš, da zlicitirano tudi plačaš. Ne vem pa kako je, če naročiš povsem nov izdelek. Še 1x preberi pogoje za reklamacijo. Ne, ne na ebayu... Bambino World... baje maš 7 dni časa, da prekineš... no jest sem jim drugi dan napisala, da pač ne bom itd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:17:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . Znajo otroci vse pokvarit. Moj je tudi tak in ga komaj prepričam, da mi ne sme povedat nič o filmu. Misli pa res niso kaznive, pa še dobro, da nam jih noben ne more brat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:18:09
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . Kaj si pa hotla gledat? Skupaj sva gledali Umore na podeželju in mi je cel čas težila s tem kdo mislim, da bi bil . Če bi iz tega filma lahko ugotovila kdo je bil ne bi delala to kar počnem ampak bi si denar služila kot jasnovidka .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:18:24
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu sem, pripravljena na otvoritev , sem moj računalnik čist zj..., zdaj sem pa začasno na compu od . A ostane naslov isti v 6.delu??? Jana - si dobila? Oh olajšanje Tud men se je kr oddahnil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:19:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:20:02
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Katina Moj je na srečanju z okroglim usnjem. je šla končno spat, jaz pa hop za comp. Kakšno srečanje pa je to Kdo pa je to a nimaš ti fantka? A maš še hčerko? Joj a sm ferbčna ane? Ja, res si firbčna . Imam najstnico, ki mi je danes zamorila gledanje filma, ker mi je na vsak način hotla povedat vsebino, ker ga je že gledala, jaz pa ne . Bi jo najrajš zvezala in na usta prilepila selotejp - sam pol bi me prjavli na CSD. K sreči misli niso kaznive . O kok sm jest tud jezna če nekaj gledam pa mi en hoče vsebino povedat Jest tud, pol si lahko misliš kako mi je skakala po živcih .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:20:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. Aja sej res. Ma upam da rešite zadevo. Jest zihr ne bi plačala,ker se vse da stornirat. Sej kaj ti pa lahko naredijo? Verjetno samo mal grozijo. Ne vem... vem samo to, da sem jih SITA... naslednji dan po naročilu sem ji napisala, da sem se pač zmotila in da stajice ne bom kupila... pa so zgleda kr ignoriral... so mi iz ene 2 mailov pošilal stvari, jest sem na enga pač napisala oz. odgovorila, da ne nucam... po 3 tednih pa kr spet začnejo težit VALENTINA, umiri se in ignoriraj maile. Nič nisi naredila narobe, nobenemu nisi nič ukradla ali kaj podobnega. Naj oni pravno ukrepajo, samo ne vem na podlagi česa, ker podlage ni. Imaš vso pravico sim premislit, saj tud v navadno trgovino lahko neseš stvar nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:20:31
|
|
|
|
Anitka
|
Sem prej skoraj popiz..., ko Gal ni in ni hotel zaspati, pa sem že mislila, da bom 6.del zamudila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:20:48
|
|
|
|
Katina
|
Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Thanx.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:21:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz. Jest do do dons samo 1 flaško Calpola kupila... smo bli zmer na Paracetamol svečkah... ker smo zmer s sirupi ipd. stvarmi zmer imel borbe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:21:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. Aja sej res. Ma upam da rešite zadevo. Jest zihr ne bi plačala,ker se vse da stornirat. Sej kaj ti pa lahko naredijo? Verjetno samo mal grozijo. Ne vem... vem samo to, da sem jih SITA... naslednji dan po naročilu sem ji napisala, da sem se pač zmotila in da stajice ne bom kupila... pa so zgleda kr ignoriral... so mi iz ene 2 mailov pošilal stvari, jest sem na enga pač napisala oz. odgovorila, da ne nucam... po 3 tednih pa kr spet začnejo težit VALENTINA, umiri se in ignoriraj maile. Nič nisi naredila narobe, nobenemu nisi nič ukradla ali kaj podobnega. Naj oni pravno ukrepajo, samo ne vem na podlagi česa, ker podlage ni. Imaš vso pravico sim premislit, saj tud v navadno trgovino lahko neseš stvar nazaj. Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:21:43
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mi smo firbci IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj.... spet so mi zatežil po e-mailu... bom mal skopirala... in mal pokemetnirite plizzzzzz unfortunately we have not received any payment, despite our previous reminder, for the following auction/s which you have won. We have reported this incident to the auction house subject to legal measures. With best regards, Sem že pred dnevi spraševala o tej zadevi, danes sem pa dobila zgornji mail... k mi grozijo... skratka 2.11. sem na spletu v eni štacuni naročila stajico in izbrala plačilo po predračunu... naročilo je blo izdelano, predračun sem dobila, plačala pa ne... ker sem se že takoj naslednji dan odločila, da stvari ne bom kupila pri njih... zdej mi pa pošilajo raznorazne maile... in sem barbaw prosila za pomoč, ker je moja angleščina v ku rcu. A si slučajno kupovala na ebayu? Glede na to, da je omenjena avkcija. Kot vem se na ebayu zavežeš, da zlicitirano tudi plačaš. Ne vem pa kako je, če naročiš povsem nov izdelek. Še 1x preberi pogoje za reklamacijo. Ne, ne na ebayu... Bambino World... baje maš 7 dni časa, da prekineš... no jest sem jim drugi dan napisala, da pač ne bom itd. Potem jim pa v svoj post skopiraj to klavzulo in jih prosi, da naj ti več ne težijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:21:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz. Tu je tudi EMŠO v igri, saj 6 let več izkušenj se mora nekje poznati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Čeeeeeeer, a čm še jest mal pomagat? Ja gledam kje je Anitka, pa je poniknila Nate si nisem upala pomislit, da bi vskočila Ja nekam težko bo danes sprevit na 200 Nič več, ker bo Katina pomagla. Jaz bom verjetno še mogla skakat vmes v spalnico. Tale Calpol ni nič zalegel. A imaš Calpol na zalogi od prej, al ga lahko kupiš v lekarni brez recepta? Bogica Maja . Upam, da kmalu zaspi. Calpol imam od prej, pa se mi zdi, da je samo na recept. Je pa od 6m starosti naprej. Moja lajtunga je pa danes zeloooo dolga. Se vidi, da je dolg dan za mano. Ja okrogla usnjena žoga mi je znana. Calpol je v prosti prodaji in je od 3m naprej Ena, ki ve več kot jaz. Sej Lekadol sirup je skor isto kot Calpol ane? No mi smo ga dobili na 1.ceplenju,torej je res od 3m naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:22:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:22:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem Mirno nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:23:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Točno tako Zdaj grem pa kar spat, itak Gregi že stoka in vzdihuje, spet bo ena luštna noč Mirno nočko vsem Daj še minutko počakaj in se pofočkaj v šestici
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?