Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:53:35
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Ah... to sem jest tko vsak dan ... J E Z N A na
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:54:24
|
|
|
|
valentina2006
|
Kje je pa Anitka... mislim, da jo bomo kr hitro rable za odpiranje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:54:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Bom kr slikco prpopala... A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil? Tud jest mam voziček bolj črn... pa se mi mucke ne poznajo ... za stolč sem pa rekla, da bom prevlekco itak kupla... mi je bil ta tak univerzaln... če bom mela še kakšno punčko ... kakšen roza al pa moder dodatek in smo zmagal. Bil pa je 140 € v Turbo limaču Ja takrat se je splačalo,super. Men se pa ni dal it,pa sm pol brez ostala. Za prevleko sm pa tud jest že razmišljala,sam so baje ful drage Prevleka za maxi cosi priori pride cca 30€. Ja, mislim da je zlo tm... pomoje se jo kr splača nabavt... vsaj stolček ostane bolj ohranen, če ga spet kmal nucaš al pa prodaš. Ja to je res. Naš je oba zdrajsal in smo oba poflikali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:54:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce moje, jaz vas za nocoj zapuščam. Postelja kliče Je moj reku, da bom dobila odpustnico za večerjo, če bom pridno izpolnjevala "zakonske" dolžnosti NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:54:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Kako si vedla, da mam noge na mizi. A imam kamero vklopljeno. Majo spravljam spat ja, pa še pravljico sem vmes prebrala. Odgovor poznaš barbaw: A ti je kej jasn??? Še nisem tako daleč, ker imam Majo na rokah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina našmu je iz HM 80 še prevelika, ker je suhcen, ma pa dolge noge in trup Jest sem mu prejšn teden kupla 2 puloverčka v H&M 80, pa sta mu k ulita... žabce ma tud 80... pa flis tud 80 in nč ne visi na njemu. 74 je pa zlooooo na knap, mu kr prekratki rokavčki ratajo Jao jao mi smo pa komi na 68 Mi tud,neki mamo še celo 56 ,neki pa 74,večinoma pa 68
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:55:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Bom kr slikco prpopala... A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil? Tud jest mam voziček bolj črn... pa se mi mucke ne poznajo ... za stolč sem pa rekla, da bom prevlekco itak kupla... mi je bil ta tak univerzaln... če bom mela še kakšno punčko ... kakšen roza al pa moder dodatek in smo zmagal. Bil pa je 140 € v Turbo limaču Ja takrat se je splačalo,super. Men se pa ni dal it,pa sm pol brez ostala. Za prevleko sm pa tud jest že razmišljala,sam so baje ful drage Prevleka za maxi cosi priori pride cca 30€. Ja, mislim da je zlo tm... pomoje se jo kr splača nabavt... vsaj stolček ostane bolj ohranen, če ga spet kmal nucaš al pa prodaš. Ja to je res. Naš je oba zdrajsal in smo oba poflikali Jaz sem jo imela na lupinici je bla pa 25€
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:55:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no jst grem zdej pod tuš, valentina ne preveč klofat da mi ne boš preveč pobegnala A, me boš kr hit ulovila... ma valentina svoje dneve zabušavanja VALENTINA, si je privoščila mesce zabušavanja bo kr držal pa ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:55:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Kje je pa Anitka... mislim, da jo bomo kr hitro rable za odpiranje Jaz kar naprej čekiram, če je prijavljena in se mi je porodilo enako vprašanje kot tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:56:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina našmu je iz HM 80 še prevelika, ker je suhcen, ma pa dolge noge in trup Jest sem mu prejšn teden kupla 2 puloverčka v H&M 80, pa sta mu k ulita... žabce ma tud 80... pa flis tud 80 in nč ne visi na njemu. 74 je pa zlooooo na knap, mu kr prekratki rokavčki ratajo Pa po kom so tvoji otroc tolk veliki???A maš dedca 2metraša? Po kom le??? Sej je mami dost obilna ... ati pa mer 181 cm Pol bi mojo mogl razganjat Ne , koliko si pa ti velika , mal čez 160 a ne??? 165
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:56:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:57:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Kje je pa Anitka... mislim, da jo bomo kr hitro rable za odpiranje Jaz kar naprej čekiram, če je prijavljena in se mi je porodilo enako vprašanje kot tebi Sem tudi jaz na to pomislila. Hmm spet telepatske sposobnosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:58:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Kako si vedla, da mam noge na mizi. A imam kamero vklopljeno. Majo spravljam spat ja, pa še pravljico sem vmes prebrala. Odgovor poznaš barbaw: A ti je kej jasn??? Še nisem tako daleč, ker imam Majo na rokah. Nč hudga... sam zanimal me je... jih morva mal zatret nazaj, da mi dajo že 1X mirrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:58:13
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, sem za.je.bala citat zgoraj, ampak se mi ne ljubi popravljat! Grem pod tuš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:58:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no jst grem zdej pod tuš, valentina ne preveč klofat da mi ne boš preveč pobegnala A, me boš kr hit ulovila... ma valentina svoje dneve zabušavanja VALENTINA, si je privoščila mesce zabušavanja bo kr držal pa ... No sedaj te moram izrecno pohvalit, da pridno sodeluješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:00:25
|
|
|
|
barbaw
|
Nimam pojma kako naj spravim Majo spat. Kar nekaj se cmizdi in mijavka in .... Glavobol pa imam že do Indije. Danes mi tole res ne gre od rok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:00:32
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no jst grem zdej pod tuš, valentina ne preveč klofat da mi ne boš preveč pobegnala A, me boš kr hit ulovila... ma valentina svoje dneve zabušavanja VALENTINA, si je privoščila mesce zabušavanja bo kr držal pa ... No sedaj te moram izrecno pohvalit, da pridno sodeluješ Se trudim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:00:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo... O to je pa . A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ti imaš noge na mizi in čakaš , da pade 200tka??? hec, Majo spat spravljaš??? VALENTINA: V čem je razlika med tema dvema maxi cosijema. Men je ta tvoj tak kot moj priori Kako si vedla, da mam noge na mizi. A imam kamero vklopljeno. Majo spravljam spat ja, pa še pravljico sem vmes prebrala. Odgovor poznaš barbaw: A ti je kej jasn??? Še nisem tako daleč, ker imam Majo na rokah. Nč hudga... sam zanimal me je... jih morva mal zatret nazaj, da mi dajo že 1X mirrrrr mi smo firbci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo... Ja to pa je zaj.... Sam jeza pa tud škoduje lepoti,ne smeš bit preveč jezna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:02:03
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam pojma kako naj spravim Majo spat. Kar nekaj se cmizdi in mijavka in .... Glavobol pa imam že do Indije. Danes mi tole res ne gre od rok. o boga...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:02:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam pojma kako naj spravim Majo spat. Kar nekaj se cmizdi in mijavka in .... Glavobol pa imam že do Indije. Danes mi tole res ne gre od rok. In če jo daš v posteljco, kaj je potem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:02:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo... O to je pa . A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Moj pa se HB ne izgovarja, mu je pa bilo prej večkrat kaj težko naredit. ko pa so bolani pa itak .... brez besed.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:03:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam pojma kako naj spravim Majo spat. Kar nekaj se cmizdi in mijavka in .... Glavobol pa imam že do Indije. Danes mi tole res ne gre od rok. In če jo daš v posteljco, kaj je potem??? 4. poskus je zdaj, ko jo dam v posteljico. Dere se tako, da hripava postane. tile zobje me bodo na psihiatrijo spraivli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 22:03:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna Kaj je pa spet ušpičil??? Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo... O to je pa . A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj Moj pa se HB ne izgovarja, mu je pa bilo prej večkrat kaj težko naredit. ko pa so bolani pa itak .... brez besed. Kater letnik je tvoj???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?