Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:44:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso kaj name ste pozabile kassso, nič nismo pozabile nate in seveda nate računamo, samo vsaka se mora sama dopisat aha, no pol pa prou, se ne bom mujala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: zimska idila, ja vrajt zimsko prekletstvo jaz temu pravim ja zame je, ker imam vse pred nosom pa še nikamor se mi ne bo treba vozit Ja men tud ni nč fajn,sej je lepo,sam ceste bi pa lohk mal splužil, da bi jest lohk šla mal v dolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE Se pridružujeva čestitkam. Špelin@ za Gregorja,pa anitka za Gala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso kaj name ste pozabile Ja, se je treba vpisat, ne OOOOpa celih 12 nas bo Prosila bi vas, da tiste ki niste še niste 100% prepričane ali JA ali NE, da se doma do ju3 dogovorite, da potem res rezerviramo plac! Jest bom šla 100%, razen če me ne bo zamedel,upam da ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso kaj name ste pozabile Ja, se je treba vpisat, ne OOOOpa celih 12 nas bo Prosila bi vas, da tiste ki niste še niste 100% prepričane ali JA ali NE, da se doma do ju3 dogovorite, da potem res rezerviramo plac! Jest bom šla 100%, razen če me ne bo zamedel,upam da ne NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žurat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:51:17
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Podočnjaki se veeečajoooo. Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo. Estrella sem hotela napisat, da se danes odpovedujem čveku, zdaj pa nisem več tako ziher. Mislim, da se bom vseeno, da ne bom toliko zanemarjala svojega. Moja se pogovarja z medvedom, ki je večji od nje. jo bo treba spravit spat. princesa rabi lepotni spanec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:51:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Kar stisne me, ko berem o bolnih . Vsem, ki imate bolne želim, da HITROOOOOOOOO ozdravijo . Poročilo s terena: pri nas je sneg, kar ga je bilo, pobralo. špelin@, hvala za obnovo, se podpišem. Pri nas se niti pokazal ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:51:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bogi tale tvoj Gregor , res upam, da se vam bo izboljšalo tole stanje. Ma na momente sem čisto obupana, verjameš? Pa srce me boli, ko revček miga in se smeji, se stiska k meni, me grize za vrat, zraven pa hrope in piska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:51:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Torej KITAJSKA RESTAVRACIJA?? Vam je vseeno kje, ali imate kake želje?? Ja, bo treba kar rezervirat, drugače bomo zunaj na snegu iz vrečke jedle...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:51:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, mi je zelo hudo pri srcu za Gregorčka , pa tudi za vse ostale bolančke, a pri njemu se to vlečeeeee Ja, že dobra 2 meseca Nič, bom v četrtek pri P prosila za napotnico za pulmologa, da se vsaj naročim, ko še tole alergološko čakam, da mi bo vsak čas brada zrasla... Šele čez en mesec bo na vrsti kaj pa privat na koncesijo???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:52:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:52:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Hej, a se zavedate, da smo v osmih dneh naklofale 118 strani No, bom šla prebrat, če ste se včeraj zvečer še kaj zanimivega pogovarjale Ja kaj čmo. Skušamo podret rekord in prej napisat ta del kot prejšnjega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:52:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tnx za kofi in čajčk. Si bom eno šla pol skuhat k babica vstane. Sej pr nas je dns Vid tud od 4h rogovilu. Pol sm ga pa šla previt in k seb dala pa mal po cartala in je zaspal. Sm mislna, da bo danes dlje spal, k je zvečer ko sm ga dala spat (zaspal mi je na joški) spal, a se je zbudu čez pol ure in mislu, da bomo vstali. O, ne, sm rekla in sm ga pustila, da je oreng jokal. Sam pol sm šla k njemu in ga seveda pocartala, pol pa je zaspal. Pri nas ne pomaga zjutraj nič, ne previjanje, ne flaša, ne cartanje, .... Ko se ona zamisli, da je čas za vstat jo je treba dvignit in konec. Zdej se zna na pol iz leže v sede spravit in potem vstraja v tem položaju dokler jo nekdo ne dvigne. In če to ni kmalu ko si je ona zamislila, je potem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tu nimaš kaj naredit. Tolaži se, da bo potem ko bo treba it v vrtec, Manco treba budit. Mogoče prvo leto še ne, drugo pa verjetno že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:52:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! No najprej, tako kot ponavadi ena kavica in čajček za vse mamice, ki se bodo počasi prebudile. Kavica je že skuhana, čajček si boste pa same pripravile. Jaz vam danes ponujam možnost čajčka, ki je ravno pravo za ta letni čas in sicer zimsko pravljico [link=http://www.sinapsa.org/tm/file.php?id=4&db=tm_priponke][/link] Evo mi smo že spet pokonci od 4.20. Meni se bo počasi en dan . Jaz ne vem več kaj je s tem moji otrokom, da tako zgodaj vstaja. Včeraj popoldan je spala dobro uro in posledično je bila zjutraj že tako zgodaj auf. Kaj lahko res čez dan vsega skup spi max. 1 uro, da bo ponoči spala vsaj do pol 6ih? Jaz pa se bašem z mandarinami in čakam, da moj dragi vstane vsak trenutek za v službo, da skupaj spijeva čajček Kdaj jo daš pa zvečer spat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:53:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, midve sva že nazaj iz "gaženja" snega. Sem prej pobasala Manco v kombinezon, sama oblekla bundo in od mami gumjasta škornje ter sva šli ven po celem snegu gazit ker je bla prava sitnca. Seveda sem jo nosila v naročju, kar posledično pomeni, da imam sedaj roke do tal Seveda ko sva prišli ven je bilo kot bi odrezal sitnost in je dobila nasmešek na obraz . Uglavnem prehodili sva kar nekaj, samo jaz sem pa čisto izmučena. Po glavni cesti nisva šli, ker sva doma na vrhu hriba, pa se mi je zdelo malce riskantno, da ne bi kje padle, ker je po nekod še vedno sneg na cesti. Potem sva še ptičke nahranili in se vrnili v hišo. No in že po stopnicah navzgor je končno zaspala, sedaj pa samo upam, da bo vsaj eno urco spala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:53:15
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, če si tam že bila in veš, da je ok hrana, potem zaradi mene komot Jaz v Lj poznam samo Kitajski zid, kjer je , in Velik Hongkong v Črnučah, kjer je Za moj okus.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso kaj name ste pozabile Ja, se je treba vpisat, ne OOOOpa celih 12 nas bo Prosila bi vas, da tiste ki niste še niste 100% prepričane ali JA ali NE, da se doma do ju3 dogovorite, da potem res rezerviramo plac! Jest bom šla 100%, razen če me ne bo zamedel,upam da ne NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žurat ne vem če bojo za. Ej men link prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:55:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE Tudi z moje in Mančine strani vse najboljše
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:56:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo. Uf, potem je praktično že celo življenje gluha... barbaw, glede alergologov (tudi privat na koncesijo) sem vse preklicala in so čakalne dobe ubijalske, v Trb. je bila prej najkrajša, zdaj pa tudi tu takle drek... Če pa bi plačala, bi bila v roku 2 tednov na vrsti. Ampak se mi zdi bolano za tiste k.u.r.č.eve pršice plačevat za alergološki pregled, raje grem k pulmologu in tam plačam, ker je bolj pristojen za ta nesrečni bronhitis. Se bom konkretno posvetovala s P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:57:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, valentina, edina: hvala za skrb Bom maximalno pazila, saj nisem sama v avtu. Sedaj me ne skrbi več kaj bo P rekel na njeno težao , ampak če bom sploh lahko prišla do njega V nasprotnem primeru zajaham metlo in via Vrhnika Ah ne se sekirat zaradi P, Alja je čisto super punca, pol pa gramčki gor al pa gramčki dol Aja, pa upam, da ima tvoja metla gretje, da vaju ne bo v rit zeblo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še mal zimske idile za tiste ki nimate snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žurat ne vem če bojo za. Ej men link prime ma saj se jecam bomo našle kaj bolj kulturnega, saj tudi jaz od 17. leta ne zahajam tja LINK prime, KLIK pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:58:22
|
|
|
|
špelin@
|
nina7 in edinaos: kdo ali kaj je JANEZ???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?