Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:59:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* O sm šele zdele vidla, kolk zgodnja je bla Manca ... joj te čist razumem. Tud ko se je Žan kdaj odloču, da bo vstal ob pol šestih nism mela kej naredit. Čeprav to ni tolk zgodaj, ampak vem, da ko se enkrat odločjo, da bojo auf je fertik. Kaj pa če bi jo kasnej spat dala? Naty, nič ne pomaga. Lahko gre spat ob 8ih al pa ob 10ih, ona je vedno pred šesto pokonci, ene 2x v zadnjem mesecu je mogoče spala do 6.15 al pa 6.30. Mah bo že
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo. Uf, potem je praktično že celo življenje gluha... barbaw, glede alergologov (tudi privat na koncesijo) sem vse preklicala in so čakalne dobe ubijalske, v Trb. je bila prej najkrajša, zdaj pa tudi tu takle drek... Če pa bi plačala, bi bila v roku 2 tednov na vrsti. Ampak se mi zdi bolano za tiste k.u.r.č.eve pršice plačevat za alergološki pregled, raje grem k pulmologu in tam plačam, ker je bolj pristojen za ta nesrečni bronhitis. Se bom konkretno posvetovala s P. Banda EStrella ti pa previdno vozi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 9:59:56
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Samo na hitro se malo javim, ker se Videk prebuja. barbaw pri nas pa je malo snežilo, ga je na določenih mestih par milimetrov, tolko, da se vidi. Je pa tako mrzlo zunaj, da ne moreš verjet, da je +1 C, ker občutek imaš, da je najmanj -5 C. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV IN VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE Tudi od naju z Vidkom!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:00:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:00:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo. Uf, potem je praktično že celo življenje gluha... barbaw, glede alergologov (tudi privat na koncesijo) sem vse preklicala in so čakalne dobe ubijalske, v Trb. je bila prej najkrajša, zdaj pa tudi tu takle drek... Če pa bi plačala, bi bila v roku 2 tednov na vrsti. Ampak se mi zdi bolano za tiste k.u.r.č.eve pršice plačevat za alergološki pregled, raje grem k pulmologu in tam plačam, ker je bolj pristojen za ta nesrečni bronhitis. Se bom konkretno posvetovala s P. Vem kako je to. Mi smo bili v Mb pri eni privatnici s koncesijo hitro na vrsti. Ne vem, če sem čakala mesec dni. Je pa pulmologinja in alergologinja. Vse v enem. Delajo tudi alergološke teste. da čim prej ugotovite kaj je narobe in da se Gregi pozdravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7 in edinaos: kdo ali kaj je JANEZ??? El lokal v ČRNUČAH, ga ne boš niti spoznala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:00:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
EDINA: meni je načeloma vseeno katera kitajska, ker v Lj ne poznam nobene. Bilo bi pa fino, da ima parkirišče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste no super, lepo da si sporočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:02:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vem kako je to. Mi smo bili v Mb pri eni privatnici s koncesijo hitro na vrsti. Ne vem, če sem čakala mesec dni. Je pa pulmologinja in alergologinja. Vse v enem. Delajo tudi alergološke teste. da čim prej ugotovite kaj je narobe in da se Gregi pozdravi. A si tako prijazna in mi za vsak slučaj poveš, za katero zdravnico gre? Da bom imela čimveč informacij, ko bo treba iskat pulmologa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7 in edinaos: kdo ali kaj je JANEZ??? El lokal v ČRNUČAH, ga ne boš niti spoznala z narodno musko. Kaj pa kej poslušate ostale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:02:55
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca mi ga pa tu nismo niti videli. Niti deževalo ni pošteno. SS tolaži se, da bo minilo. Vem, da je hudo zato pa je fajn, da bi tvoj vsaj za vikende imel Manco, da se malo spočiješ. To zgodnje vstajanje pa bo minilo. Verjemi. mogoče te ne tolaži to, ampak boš videla. Zdaj si se verjetno že navadila na zgodnje vstajanje, ker se moraš navaditi, potem pa bo minilo to obdobje in se boš sama sebi čudila kako hitro je minilo in kako si ga sploh preživela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:03:35
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro Brina se zahvaljuje za čestitke Mi pa tudi čestitamo Galu za pol svečke in Ani za sedem mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:04:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vem kako je to. Mi smo bili v Mb pri eni privatnici s koncesijo hitro na vrsti. Ne vem, če sem čakala mesec dni. Je pa pulmologinja in alergologinja. Vse v enem. Delajo tudi alergološke teste. da čim prej ugotovite kaj je narobe in da se Gregi pozdravi. A si tako prijazna in mi za vsak slučaj poveš, za katero zdravnico gre? Da bom imela čimveč informacij, ko bo treba iskat pulmologa... moram poiskat izvide pa ti javim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žurat ne vem če bojo za. Ej men link prime ma saj se jecam bomo našle kaj bolj kulturnega, saj tudi jaz od 17. leta ne zahajam tja LINK prime, KLIK pa ne Se mi je zdel da se mal hecaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:05:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! No najprej, tako kot ponavadi ena kavica in čajček za vse mamice, ki se bodo počasi prebudile. Kavica je že skuhana, čajček si boste pa same pripravile. Jaz vam danes ponujam možnost čajčka, ki je ravno pravo za ta letni čas in sicer zimsko pravljico [link=http://www.sinapsa.org/tm/file.php?id=4&db=tm_priponke][/link] Evo mi smo že spet pokonci od 4.20. Meni se bo počasi en dan . Jaz ne vem več kaj je s tem moji otrokom, da tako zgodaj vstaja. Včeraj popoldan je spala dobro uro in posledično je bila zjutraj že tako zgodaj auf. Kaj lahko res čez dan vsega skup spi max. 1 uro, da bo ponoči spala vsaj do pol 6ih? Jaz pa se bašem z mandarinami in čakam, da moj dragi vstane vsak trenutek za v službo, da skupaj spijeva čajček Kdaj jo daš pa zvečer spat? Običajno zaspi med 20.30 in 21.uro. Pa če jo dam kasneje spat nič ne pomaga, edino še vmes se ponoči zbuja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:05:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:06:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žurat ne vem če bojo za. Ej men link prime ma saj se jecam bomo našle kaj bolj kulturnega, saj tudi jaz od 17. leta ne zahajam tja LINK prime, KLIK pa ne Se mi je zdel da se mal hecaš jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo baje ji je vožnja, kar dala strah v kosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:08:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS tolaži se, da bo minilo. Vem, da je hudo zato pa je fajn, da bi tvoj vsaj za vikende imel Manco, da se malo spočiješ. To zgodnje vstajanje pa bo minilo. Verjemi. mogoče te ne tolaži to, ampak boš videla. Zdaj si se verjetno že navadila na zgodnje vstajanje, ker se moraš navaditi, potem pa bo minilo to obdobje in se boš sama sebi čudila kako hitro je minilo in kako si ga sploh preživela. Hvala! Pa sej sem se nekako navadila, da zgodaj vstajam, čeprav jaz nikoli nisem bila jutranja ptica Sem že v nosečnosti kar veliko noči previsela na RR, ker nisem mogla spati. Pa sem se takrat delala norca, da bo moj otrok zagotovo malo spal, no zdej pa mam . Sej moj dragi ima za vikende Manco in se veliko ukvarja z njo. Pa med tednom tudi. Itak pride ob 4ih domov pa da pojemo je ura 5 in je dneva hitro konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:08:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Se strinjam Pa itak se v lokalih z glasno glasbo ne da pogovarjat, meni je pa do ČVEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:08:59
|
|
|
|
hijenca
|
čmrlika javi se kaj, pa povej kako je kaj s Tajo!! Pa za vse bolančke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:09:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo baje ji je vožnja, kar dala strah v kosti Kaj pa za nazaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:10:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Se strinjam Pa itak se v lokalih z glasno glasbo ne da pogovarjat, meni je pa do ČVEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?