|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 9:59:03   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

O sm šele zdele vidla, kolk zgodnja je bla Manca user posted image ... joj te čist razumem. Tud ko se je Žan kdaj odloču, da bo vstal ob pol šestih nism mela kej naredit. Čeprav to ni tolk zgodaj, ampak vem, da ko se enkrat odločjo, da bojo auf je fertik. Kaj pa če bi jo kasnej spat dala?

Naty, nič ne pomaga. Lahko gre spat ob 8ih al pa ob 10ih, ona je vedno pred šesto pokonci, ene 2x v zadnjem mesecu je mogoče spala do 6.15 al pa 6.30.
Mah bo že user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.11.2008 9:59:23   
Anonimen
ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. cesteuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.11.2008 9:59:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo.

Uf, potem je praktično že celo življenje gluha...

barbaw, glede alergologov (tudi privat na koncesijo) sem vse preklicala in so čakalne dobe ubijalske, v Trb. je bila prej najkrajša, zdaj pa tudi tu takle drek... Če pa bi plačala, bi bila v roku 2 tednov na vrsti. Ampak se mi zdi bolano za tiste k.u.r.č.eve pršice plačevat za alergološki pregled, raje grem k pulmologu in tam plačam, ker je bolj pristojen za ta nesrečni bronhitis. Se bom konkretno posvetovala s P.

Banda user posted image

EStrella ti pa previdno vozi

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.11.2008 9:59:56   
hijenca
Dobro jutro!

Samo na hitro se malo javim, ker se Videk prebuja.

barbaw pri nas pa je malo snežilo, ga je na določenih mestih par milimetrov, tolko, da se vidi.

Je pa tako mrzlo zunaj, da ne moreš verjet, da je +1 C, ker občutek imaš, da je najmanj -5 C.

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image  VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  IN user posted image  

VSE NAJ, NAJ ZA POL SVEČKE

Tudi od naju z Vidkom!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.11.2008 10:00:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. cesteuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.11.2008 10:00:31   
barbaw

Špelin@ moja mami je bila ful majhna tako da se niti ni zavedala, da jo je kaj doletelo.

Uf, potem je praktično že celo življenje gluha...

barbaw, glede alergologov (tudi privat na koncesijo) sem vse preklicala in so čakalne dobe ubijalske, v Trb. je bila prej najkrajša, zdaj pa tudi tu takle drek... Če pa bi plačala, bi bila v roku 2 tednov na vrsti. Ampak se mi zdi bolano za tiste k.u.r.č.eve pršice plačevat za alergološki pregled, raje grem k pulmologu in tam plačam, ker je bolj pristojen za ta nesrečni bronhitis. Se bom konkretno posvetovala s P.

Vem kako je to. Mi smo bili v Mb pri eni privatnici s koncesijo hitro na vrsti. Ne vem, če sem čakala mesec dni. Je pa pulmologinja in alergologinja. Vse v enem. Delajo tudi alergološke teste.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čim prej ugotovite kaj je narobe in da se Gregi pozdravi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.11.2008 10:00:37   
Anonimen

nina7 in edinaos: kdo ali kaj je JANEZ??? user posted image user posted image user posted image

El lokal v ČRNUČAH, ga ne boš niti spoznalauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.11.2008 10:00:40   
Soncnica Sandra ***
EDINA: meni je načeloma vseeno katera kitajska, ker v Lj ne poznam nobene.
Bilo bi pa fino, da ima parkirišče

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.11.2008 10:00:50   
Anonimen

no super, lepo da si sporočilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.11.2008 10:02:19   
špelin@
Vem kako je to. Mi smo bili v Mb pri eni privatnici s koncesijo hitro na vrsti. Ne vem, če sem čakala mesec dni. Je pa pulmologinja in alergologinja. Vse v enem. Delajo tudi alergološke teste.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čim prej ugotovite kaj je narobe in da se Gregi pozdravi.

A si tako prijazna in mi za vsak slučaj poveš, za katero zdravnico gre? Da bom imela čimveč informacij, ko bo treba iskat pulmologa...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
25.11.2008 10:02:28   
Anonimen

nina7 in edinaos: kdo ali kaj je JANEZ??? user posted image user posted image user posted image

El lokal v ČRNUČAH, ga ne boš niti spoznalauser posted image user posted image

z narodno musko.

Kaj pa kej poslušate ostale?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
25.11.2008 10:02:55   
barbaw
Hijenca mi ga pa tu nismo niti videli. Niti deževalo ni pošteno. user posted image

SS tolaži se, da bo minilo. Vem, da je hudo zato pa je fajn, da bi tvoj vsaj za vikende imel Manco, da se malo spočiješ. To zgodnje vstajanje pa bo minilo. Verjemi. mogoče te ne tolaži to, ampak boš videla. Zdaj si se verjetno že navadila na zgodnje vstajanje, ker se moraš navaditi, potem pa bo minilo to obdobje in se boš sama sebi čudila kako hitro je minilo in kako si ga sploh preživela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.11.2008 10:03:35   
tana7
Dobro jutro

Brina se zahvaljuje za čestitke user posted image

Mi pa tudi čestitamo Galu za pol svečke in Ani za sedem mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.11.2008 10:04:06   
barbaw

A si tako prijazna in mi za vsak slučaj poveš, za katero zdravnico gre? Da bom imela čimveč informacij, ko bo treba iskat pulmologa...

user posted image user posted image  moram poiskat izvide pa ti javim

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.11.2008 10:04:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žuratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem če bojo za.

Ej men link prime

ma saj se jecamuser posted image user posted image user posted image bomo našle kaj bolj kulturnega, saj tudi jaz od 17. leta ne zahajam tjauser posted image

LINK prime, KLIK pa neuser posted image

Se mi je zdel da se mal hecašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.11.2008 10:05:06   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

No najprej, tako kot ponavadi ena kavica in čajček za vse mamice, ki se bodo počasi prebudile. Kavica je že skuhana, čajček si boste pa same pripravile. Jaz vam danes ponujam možnost čajčka, ki je ravno pravo za ta letni čas in sicer zimsko pravljico
[link=http://www.sinapsa.org/tm/file.php?id=4&db=tm_priponke][/link]
user posted image  Evo mi smo že spet pokonci od 4.20. Meni se bo počasi en dan user posted image . Jaz ne vem več kaj je s tem moji otrokom, da tako zgodaj vstaja. Včeraj popoldan je spala dobro uro in posledično je bila zjutraj že tako zgodaj auf. Kaj lahko res čez dan vsega skup spi max. 1 uro, da bo ponoči spala vsaj do pol 6ih? Jaz pa se bašem z mandarinami in čakam, da moj dragi vstane vsak trenutek za v službo, da skupaj spijeva čajček

Kdaj jo daš pa zvečer spat?

Običajno zaspi med 20.30 in 21.uro.
Pa če jo dam kasneje spat nič ne pomaga, edino še vmes se ponoči zbuja

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.11.2008 10:05:29   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.11.2008 10:06:25   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je tisto manj??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je prispela in da se ni nič zgodilo

Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.11.2008 10:06:35   
Anonimen

NINA kaj praviš a peljemo svoje babnce mal v JANEZA žuratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne vem če bojo za.

Ej men link prime

ma saj se jecamuser posted image user posted image user posted image bomo našle kaj bolj kulturnega, saj tudi jaz od 17. leta ne zahajam tjauser posted image

LINK prime, KLIK pa neuser posted image

Se mi je zdel da se mal hecašuser posted image user posted image user posted image

jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.11.2008 10:07:48   
Anonimen

kaj pa je tisto manj??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je prispela in da se ni nič zgodilo

baje ji je vožnja, kar dala strah v kostiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.11.2008 10:08:10   
Soncnica Sandra ***

SS tolaži se, da bo minilo. Vem, da je hudo zato pa je fajn, da bi tvoj vsaj za vikende imel Manco, da se malo spočiješ. To zgodnje vstajanje pa bo minilo. Verjemi. mogoče te ne tolaži to, ampak boš videla. Zdaj si se verjetno že navadila na zgodnje vstajanje, ker se moraš navaditi, potem pa bo minilo to obdobje in se boš sama sebi čudila kako hitro je minilo in kako si ga sploh preživela. user posted image user posted image user posted image

Hvala!
Pa sej sem se nekako navadila, da zgodaj vstajam, čeprav jaz nikoli nisem bila jutranja ptica user posted image
Sem že v nosečnosti kar veliko noči previsela na RR, ker nisem mogla spati. Pa sem se takrat delala norca, da bo moj otrok zagotovo malo spal, no zdej pa mam user posted image .

Sej moj dragi ima za vikende Manco in se veliko ukvarja z njo. Pa med tednom tudi. Itak pride ob 4ih domov pa da pojemo je ura 5 in je dneva hitro konec

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.11.2008 10:08:32   
špelin@
jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videliuser posted image

Se strinjam user posted image  Pa itak se v lokalih z glasno glasbo ne da pogovarjat, meni je pa do ČVEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.11.2008 10:08:59   
hijenca
čmrlika javi se kaj, pa povej kako je kaj s Tajo!!user posted image user posted image

Pa za vse bolančke user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.11.2008 10:09:28   
špelin@

kaj pa je tisto manj??

baje ji je vožnja, kar dala strah v kostiuser posted image

user posted image  Kaj pa za nazaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.11.2008 10:10:11   
Anonimen

Se strinjam user posted image  Pa itak se v lokalih z glasno glasbo ne da pogovarjat, meni je pa do ČVEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAA user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?