Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:10:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo baje ji je vožnja, kar dala strah v kosti Kaj pa za nazaj??? v Godoviču baje orng sneži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:12:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. ceste kaj pa je tisto manj?? da je prispela in da se ni nič zgodilo baje ji je vožnja, kar dala strah v kosti Kaj pa za nazaj??? v Godoviču baje orng sneži A res al kaj? Pri nas pa HB danes ŠE ne, pa tud upam da ne bo, ker me vse boli od kidanja včeraj
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 25.11.2008 10:15:37 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše znaš plesat na kitajsko muzko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:17:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Sem šla zdele ven na balkon naredit par fotk naše zasnežene pokrajine, in vidim SPET PADA SNEG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla zdele ven na balkon naredit par fotk naše zasnežene pokrajine, in vidim SPET PADA SNEG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše znaš plesat na kitajsko muzko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:21:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eVO NAŠA mANCA JE ŽE BUDNA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:21:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videli Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše znaš plesat na kitajsko muzko edina pa kje jih ti pobiraš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:23:14
|
|
|
|
kasso
|
Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok. Včeraj pa sem peljala otroka k zobarju in sta bila presenetljivo pridna, ko je obema barvala zobke. Naslednjič pa bo Petji dokončala še zgoraj, Gašperju pa bo vrtala ....zzzzzzzzzzz Pri nas tudi spet sneži. Včeraj pa ga je vsega pobralo, ker je kasneje deževalo. Estrella pa boga, upam, da pride srečno nazaj domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri nas sneži Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:26:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, današnje fotke:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok. jaz sem bila tam par let za valentinovo, res je prijetno vzdušje, tuha muzika, baje nas bo Nina presenetila z nekim kitajski plesom Nina brez zamere, mal heca pa fajn je ker imajo veeeeliko okroglo mizo in se bomo vse komot pogovarjale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:27:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi pri nas sneži Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečo Kako pa se to lepo prebere. Moj Videk pa še vedno spi, ob 7 je jedo, od takrat pa je mir pri hiši. Sneži pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:28:48
|
|
|
|
hijenca
|
SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:31:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi pri nas sneži Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečo Lepo, da si skromna Meni do tele "idile" niti najmanj ni, ker me čisto nič ne vleče ven, ampak bom morala iti... Pri nas sicer (še) ne sneži, je pa turobno, mokro in mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok. jaz sem bila tam par let za valentinovo, res je prijetno vzdušje, tuha muzika, baje nas bo Nina presenetila z nekim kitajski plesom Nina brez zamere, mal heca pa fajn je ker imajo veeeeliko okroglo mizo in se bomo vse komot pogovarjale joj maš ti domišljijo . Gaja pa noče zaspat,sam jamra pa jokca,zaspat pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:35:29
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi pri nas sneži Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečo kaj le še.... Sm glih hotla vprašat kaj je z našo šetnjo . Poklič!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:38:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:43:33
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ dr. MAJA SKERBINJEK KAVALAR, LAVRIČEVA 1, MB, 02 250 26 33 V bistvu je alergološka ambulant,a ona pa je dr. med.spec. pediater in je obenem tudi poulmolog. Mene je moja P njej poslala kot pulomolgo in šele tam sem videla, da ima alegološko ambulanto. Ko si naročen vse lepo poteka pa še čakalnico je imela lepo opremljeno z otroškim pohištvom, barvicami, igračami in knjigicami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:46:04
|
|
|
|
barbaw
|
A small boy wrote to Santa Claus: Dear Santa, Please send me a baby brother. Santa wrote back: "Send me your mother..."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Aja a ta calpol kej bl pomaga k un za mazat? Jest mam lekadol sirup
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?