Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:11:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdo pa pol vleče????????? Jest ... pa SIOL internet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... Kar misli si. Če bi se našla moj in tvoj na kup, bi se vsa ogledala zdrobila od same "obremenjenosti" He,he...sem mu povedala in njemu ni smesno....men pa za polulat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:11:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem čisto zabluzila, grem spat. NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:12:20
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem čisto zabluzila, grem spat. NOČKO NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Spet I K T A R D A V K treniras: شلاؤيثبلاهتنمةىخحقسفعرئ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:12:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... A si ziher? Verjetno bi se našel kakšen gej, ki je bolj narcia kot tvoj. A ne gejev ne stejem oni imajo poseben nacin obnasanja...ceprav itak nobenga v resnici ne poznam..tuki jih namrec ni. Jaz stejem sam prave moske...in moj si je blazno vsec in ima o sebi zelo visoko mnenje...Od tega da je pameten lep... Eh, kaj bi clovek govoril... Jaz pa poznam nekaj gejev. Pravega moškega narcisa pa nobenega. Moj ni tak. Sem ga komaj malo k sebi spravila, da je malo na okusu naredil, ker prej itak ni imel izbire. Zdaj pa si sam izbira oblačila ali pa mu jih jaz. Kar pridno zapravi mojo božičnico v bonih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:14:08
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... Kar misli si. Če bi se našla moj in tvoj na kup, bi se vsa ogledala zdrobila od same "obremenjenosti" He,he...sem mu povedala in njemu ni smesno....men pa za polulat Ah, oni nas ne razumejo, mi pa ne njih... moj sploh ne kapira zakaj se že eno uro na RR-ju režim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:14:26
|
|
|
|
barbaw
|
jaz sem tudi rekla, da ne bom tako dolgo pokonci kot večraj. Če pohitim bom danes malo prej v postelji. zjutraj pa ne slišim budilke. Ma me matra tale hoja sem in tja ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem čisto zabluzila, grem spat. NOČKO Zakaj? Leh? Se filem sem pustila zaradi vas....zdej pa tkole.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:14:57
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** شلاؤيثبلاهتنمةىخحقسفعرئ VAV... kva je pa to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:15:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... Kar misli si. Če bi se našla moj in tvoj na kup, bi se vsa ogledala zdrobila od same "obremenjenosti" He,he...sem mu povedala in njemu ni smesno....men pa za polulat Ah, oni nas ne razumejo, mi pa ne njih... moj sploh ne kapira zakaj se že eno uro na RR-ju režim saj boljše, da ne. Da te ne bo deložiral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:16:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem čisto zabluzila, grem spat. NOČKO Zakaj? Leh? Se filem sem pustila zaradi vas....zdej pa tkole. Pri nas se konča tale šport ob cca. 23. Meni se zdi, da boš mogla kar nazaj tisti film gledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... A si ziher? Verjetno bi se našel kakšen gej, ki je bolj narcia kot tvoj. A ne gejev ne stejem oni imajo poseben nacin obnasanja...ceprav itak nobenga v resnici ne poznam..tuki jih namrec ni. Jaz stejem sam prave moske...in moj si je blazno vsec in ima o sebi zelo visoko mnenje...Od tega da je pameten lep... Eh, kaj bi clovek govoril... Jaz pa poznam nekaj gejev. Pravega moškega narcisa pa nobenega. Moj ni tak. Sem ga komaj malo k sebi spravila, da je malo na okusu naredil, ker prej itak ni imel izbire. Zdaj pa si sam izbira oblačila ali pa mu jih jaz. Kar pridno zapravi mojo božičnico v bonih. eh...moj se tko spedena, da se jaz vcasih pocutim kot pepelka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:16:27
|
|
|
|
barbaw
|
Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem čisto zabluzila, grem spat. NOČKO Zakaj? Leh? Se filem sem pustila zaradi vas....zdej pa tkole. Pri nas se konča tale šport ob cca. 23. Meni se zdi, da boš mogla kar nazaj tisti film gledat. Pri nas je zdele ze 00.17...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** شلاؤيثبلاهتنمةىخحقسفعرئ VAV... kva je pa to Nic sam abeceda... Bi rada kej mela napisano?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:17:44
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nočko! NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Noben ne more bit bolj narcisa kot je moj... Kar misli si. Če bi se našla moj in tvoj na kup, bi se vsa ogledala zdrobila od same "obremenjenosti" He,he...sem mu povedala in njemu ni smesno....men pa za polulat Ah, oni nas ne razumejo, mi pa ne njih... moj sploh ne kapira zakaj se že eno uro na RR-ju režim [/quote Ah, kje bodo oni kaj razumeli... so prepametni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha o.k. zdej ste vse sle...nic grem pa film do konca pogledat... Lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:20:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** شلاؤيثبلاهتنمةىخحقسفعرئ VAV... kva je pa to Nic sam abeceda... Bi rada kej mela napisano? Se mi je kr zdel, da je abeceda. Sem si zdejle v Word prekopirala in povečala in mi je kr neki.. full lepo... sam poznam pa nč.
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 24.11.2008 23:24:07 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:23:55
|
|
|
|
valentina2006
|
No očitno bom sama... grem pa še jest pred TV...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:52:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla . Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega. Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi... Im sorry, but now I can not cancel it izsiljevanje!!!! Ja, čisto izsiljevanje. Če ni bilo nič plačano in poslano, potem imaš vso pravico, da skenslaš zadevo. Sploh jim več ne odgovarjaj, saj si se 2x opravičila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 23:55:44
|
|
|
|
Aurea
|
Nočko tudi od mene! Pa vsem , ki so bolni:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 1:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K. zdaj grem pa res pocasi spat..je pa ze cajt... aja se tole Valentina bo bolj pregledno da si spravis v Word...pa se popolnoma razlozeno. Isolated : Tako je ce stoji samostojno. Initial: Tako se zapise ce stoji na zacetku besede. Medial: Tako se zapise ce stoji na sredi besede. Final:Tako se zapise ce stoji na koncu besede. . Poznamo 28 glasov in hamzo. Z hamzo in crko alef se naredi-zapise samoglasnik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 5:35:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! No najprej, tako kot ponavadi ena kavica in čajček za vse mamice, ki se bodo počasi prebudile. Kavica je že skuhana, čajček si boste pa same pripravile. Jaz vam danes ponujam možnost čajčka, ki je ravno pravo za ta letni čas in sicer zimsko pravljico [link=http://www.sinapsa.org/tm/file.php?id=4&db=tm_priponke][/link] Evo mi smo že spet pokonci od 4.20. Meni se bo počasi en dan . Jaz ne vem več kaj je s tem moji otrokom, da tako zgodaj vstaja. Včeraj popoldan je spala dobro uro in posledično je bila zjutraj že tako zgodaj auf. Kaj lahko res čez dan vsega skup spi max. 1 uro, da bo ponoči spala vsaj do pol 6ih? Jaz pa se bašem z mandarinami in čakam, da moj dragi vstane vsak trenutek za v službo, da skupaj spijeva čajček
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?