Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 11:56:18
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: netki flower ......ali imaš kako slikico izpuščajev tvojga pobča? ker naš ima tudi neke fleke tko bolj suhe kože, pa je P rekla da je to samo suha koža.....ampak to že traja, čeprav ga mažem in samo tuširam, tko kot je rekla.... mi tudi. že nekaj časa. sem pokazala, je rekla ni panike, samo suha koža. kopam v linoli, mažem flekse z linolo, pa NIČ. ostajajo. sej na oko se ne vidijo, samo na otip pa ko se kopa, mal rahlo pordeči. nimamo kaj verjetno. bolj mastne kot linolle fett za kožo ni. ekola.....isto kot pri nas, ko se kopamo je vse bolj rdeče, drugače pa je nevidno oz. samo hrapavo.....sam mi imamo to po trebuščku in pa na ličkih, malo pred ušesi. Kje pa ima Živa?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 11:59:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:00:20
|
|
|
|
netki
|
tkole...še naša škrata
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:03:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:03:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:06:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
flower , ni panike, jaz ti jo pošljem, pa boš že ko boš! se ne mudi! hvala ti sicer pa tako izzide šele naslednji mesec, zdaj samo naročajo punce, ker je s popustom do izzida. kak je pa luka danes teeeeečennn, mojcek menjaš?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:17:05
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Eh no, sem glih zvedla, da je umrla od mami teta. Saj je mela že lepo starost, 84 pa infarkt jo je dva tedna nazaj, samo vseeno. Ful me je prizadelo, ker sem jo mela res ful rada Kak sovražim take dni s takimi novicami Težko mi je... P.s.Sorry da tu s takimi težim, samo me je res ful iztirlo rebeca, moje sožalje jaz sem pa ravno izvedela, da so mojo teto peljali v bolnico. se še ne ve, ali je samo sladkor padel (je namreč sladkorna bolnica) ali celo obstaja možnost infarkta
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj same slabe novice rebeca nič ne jamraš, ljubi bog, sej zato smo tu, ne samo za lepe stvari, tudi za žalostne. moje sožalje majuska, držim pesti, da se vse čimbolje izteče, pa javi kako je z njo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:24:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:24:53
|
|
|
|
3jeMi
|
Almera... saj sta še pri Tomšičevi, a ne?... vidim, da je en malo obsedena s temi tabelcami, krivuljami itd. ... ma, jaz sem ji kar povedala kako se dečko obnaša in kaj počne, potem naj pa sama presodi ali je prelahek, da bi to škodilo njegovemu zdravju in mi nato svetuje, kaj naj naredim, da se bo bolj redil.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcek hvala enako, traja že cel teden. popizdiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:29:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:43:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Mal pospravla po bajti, nafutrala naso malo zabo, se poigrala z njo, se pomenila za en teden naprej in nazaj, zdaj sem pa mal kle. 3jemi, nobenega nasveta, kako ji to prepreciti. Pac drzi pestke skupaj ... moram pa res striktno skrbet za to, da je suho. Ja, fen se tud men zdi mal skrajna opcija. Bokvej, kam vse bi pihal & itak bi rabla se eno osebo zraven, da bi drzal njeno rokico. Zaenkrat sam s suhim kosmom vatke potapkam, da se posusi in je to to. Pa Daktarin sem nezno gor nanesla. Menda bo OK. A ti si pri Tomsicevi? Aja, pa koncno smo dobil datum za UZ kolkov - 1. 12. (na moj god ). rebeca, moje sozalje. Take novice so zmeri grozne ... je pa imela gospa 84 let, kar pomeni, da je v zivljenju dozivela ze veliko lepega, in to je vsaj delna tolazba, kajne? Drz se, punca! Majuska, tvoja teta pa v bolnico? Dio mio, kaksni zalostni posti so to?!?! SRECNO! Upam, da se bo vse dobro izteklo. netki za odlicno fotomontazico. lunica, izid ... one "z" ... moje sokolje oko se je zapelo na zz ... Pa brez zamere, bejbika! Kako Luka, kej boljs? mojcek, kako tvoja mala? za vse, katerih malcki so teckoti, nocejo jest in/ali spat!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:45:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Da vam na obrazu zasije nasmeh: RECEPT "Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!" "Si že poskusil s kislim zeljem in litrom DONATA ?" "Ne, za to pa še nisem slišal!" "No, poskusi, pa boš videl, da bo pomagalo!" Naslednji dan: "Si poskusil moj recept?" "Sem." "In še kašljaš?" "Ne, si ne upam!"
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 12:45:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:51:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
Uf, pa je res ornk razpon - tako pri velikosti, kot tudi pri tezi.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 12:54:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Preden odsibam kaj koristnega postorit, vam prilepim se 2 lustni pesmici za otrocke direkt iz kokosnjaka. Prve se spomnim iz otrostva, drugo mi je pa danes oci povedal & je Anja ze cist navdusena nad njo. --------------------------- Didl, didl, dajčka, putka nese jajčka. meni 4, tebi 5, pa je skupaj kar 9. --------------------------- Petelinček je zapel, je skočil gor na hlev, je hlačke odpel, pa lulati začel. --------------------------- Mejte se, grem mal tale moj doktorat pogledat ... do konca tedna moram oddat cisto zadnjo, zadnjo verzijo. Itak cakam se lektorici, da mi vrneta - menda jima bo ratal popravit
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 13:01:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 13:01:36
|
|
|
|
netki
|
pri nas pa spet ful snežiiiiiiiiiiiiii j.... cesta jst moram pa po žigata
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 13:03:14
|
|
|
|
lavita*
|
Ojla punce! Malo imam odmora od kuhanja in sem si privoščila malo sladoleda. Kaj čmo naj bo še v ustih nekja mrzlega. Almera-naša je imela pri 3mesecih takšno težo in velikost. Res so čudne te mere. Sem tak jezna, po enem tednu mestre imam spet krvavitve. Pa to je huje ko . Ne vem kak je to narejeno. Mogoče so hormoni. Sam mi je res čudn, ker sem jo imela pred enim tednom tako močno, da je trajala cel teden. Zdaj jhe bil teden dni mir, včeraj pa spet. Pri nas spet sneguje. Prej sem bila z malo malo zunaj. Mogoče boma pa še šle kaj. Rebeka - moje sožalje. Niso prijetne novice, samo kaj ko brez njih ne gre. Drži se! No vas še berem kaj!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 13:15:02
|
|
|
|
liju
|
Pozdravček! Končno mi dela net, je zjutraj tak štekal, da sem morala iti čistit stanovanje od žalosti . Zdaj pa bom brala kot zmešana. Danes smo drugič jedli riževo kašico na žličko in je pojedel konkretni obrok, je celi nor na žlico kar trese se ko jo vidi IZVIRNO SPOROČILO: netki tiste ki dajete kašico v flaško....kako to naredite??? Mi flaše ne poznamo več od prvega meseca, bomo pa vidli kako dolgo še bo tak IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Liju - evo, boma mele inštrukcije zdaj za citiranje Hvala, ampak ne bo več potrebe, ni opcije copy , je pa ctrl+c , sem vidla prej ko sem na hitro preletela da si napisala. HVALA ŠE ENKRAT VSEM ZA POMOČ Aja, naslednje poglavje inštrukcij bi prosla za te koledarje Full so dobri rebeca: hvala Kako čudovito stanovanje Fulllll lepo, res. IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Liju - evo, boma mele inštrukcije zdaj za citiranje (če ti še ni nobena pomagala, ker sem še nekje zadaj z branjem) meni tudi citiranje dela težave , bom jaz tudi zdaj malo trenirala No pa le obvladama sandrine: kaki lepi blacky: kak ste lepi Si našla odločbo? levinja: kake očke, full lepa pupa Kaj ti si jo našla- odločbo? IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Aja, je katera že dala slike razvit v Leclercu preko spleta???? Me zanima, kak ste bile zadovoljne? Jaz jih preko neta dam kar v tušu in so lepe Pridem hitro nazaj brat Žana letim uspavat.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 13:15:13
|
|
|
|
3jeMi
|
metuljcek... a ti si tudi slučajno pri Tomšičevi? Bajdpotka... odličen recept in super pesmice. Aja, glede pesmic, ne... midva že znava vse pesmice od pametnega kužka in pojoče knjigice. ... pridi sem, pridi sem, mojster pek, speci kolaček za dober tek... mljask mljask... midva pa na dieti. S in Z... France Arhar to kar po domače uporabi in reče "sz" skupaj, pa fertik. Drugače pa je nas prof. Rutar iz srednje šole nadrilala takole: S se uporalja pri vseh soglasnikih v stavku: Ta suhi škafec pušča. Pri ostalih črkah pa se uporablja Z.
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 25.11.2008 13:16:15 >
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 13:18:13
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeka, moje sožalje ja Tian je isto gledal sneg z veliiiikimi očmi majuska, držim pesti, da bo vse ok s tvojo teto! Spet sneži že od zjutraj. Dobro, da nisem ta teden brez Mitja, sedaj pa držim pesti, da ne bo januar tak, ker smo cel mesec sami, ker se mi bo glih strgal, če bo tak vreme.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?