3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 hrana - meni tudi čedalje manj poje. je lačna, flašo kr k sebi potegne, poje 100 v 3 minutah, pa je gotovo. tko da čez dan smo nekje na 100 do redko 120, zvečer poje k sreči več, med 150 in 200, ponoči pa spet okol 100 - 120. matr, k je bla 2 meseca stara, je več pojedla. ne vem, kaj je to. k sreči vsaj vzame flaško, ampak pol pa fertik, je ne prepričam več. ji jo lahko tišim notri, pa se bo vedno stran obrnala, no way. do kontrole še vztajam, pol pa da vidimo, če bomo mi tudi z mal gosto poskušali, kaj pa naj. redi se ravno ne... ... kako sta si najina podobna... jaz tudi ne vem več kaj naredit... lakota, se trese ko zagleda flašo, potegne in popije 60, pa misli, da ima dovolj, podre kupček, začne afne guncat v naročju, potem pa pridejo naslednji prijemi: v ležalnik pa flašo, na kolena obrnjen proti meni in flašo, na pouštr pa flašo, sedi v naročju pa flašo in da prideva vsaj do 120 traja tudi po 1 uro... zvečer poje med 120 in 150, ponoči pa v 20 min spije tudi 180. Z GH pa še ne bom začela, bom počakala do 2. cepljenja, ko bo star že skoraj 5 mesecev in da vidim kaj bo P rekla.
|