Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 8:02:20
|
|
|
|
maja24
|
Men je ful dobr pa še lep je.Kaj pa če bi šla v komisijsko po rablenga,če boš kasnej triptrapa kupla?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 8:13:36
|
|
|
|
maja24
|
Kje so tisti časi tukaj
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 8:24:47
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Kje so tisti časi tukaj jaz pa bušija sploh ne pogrešam, mi je dosti lepše zdej, ko je mali razbojnik zunaj ...........in lahko spim na trebuhu!!!!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 8:46:56
|
|
|
|
maja24
|
Ja itak da je bolš ko je pri tebi v naročju,sam jest še zmer pogrešam brce.Pa ful se dobr vid.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 8:46:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:06:57
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Netki ful lepe fotke,maš lepa otroka ,vidm da ste se res fajn imel,a ste šli kej na Bled pogledat ne, nismo šli, ker mojga razjezi k nimaš kje parkirat....zmeri smo mel probleme s tem sandrine....ja ati je bolj svetel ampak imata lase po njmu ker ima žiga zelo svetle lase, ko so malo daljši.....enkrat je imel res že precej dolge in skoraj čisto blond...tilnu se pa tud že svetlijo
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:09:47
|
|
|
|
netki
|
aja, pa dobro jutro mi je prej tilen spal na postelji in sem ga slišala da se je zbudu, pa ga še mal pustim in gre pol pogledat in kaj je naredu......sam se je na trebuh prevalil, prvič prej mu je blo treba čist mal pomagat
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:13:14
|
|
|
|
maja24
|
Netki bod vesela moja se še zej ni,jo dam na igralno podlogo in veš kaj nardi mene gleda pa čist pr miru je ,namest da bi se igrala. Pomoje jest ne bom dočakala da se mi bo prevalila
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
evo luka zaspal, hvala bogu za vetrovne kapljice, tak da edino lahko pomirim, ko je res znerviran zaradi utrujenosti. rovarka sem prej pozabila komentirat. imaš dve hčerkici... tia in lia... ko sem vidla tvoje ime, me je pa tak skor na rit vrglo in pol je še tai. kdo pa je to? iz 5 črk, 4 imena, hihi luštno
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:15:22
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. rovarka..pol pa raje umakni ono sliko, da te kdo ne izkoristi ok, kam je zginil gumb popravi/uredi sporočilo
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
rovarka ne se sekirat, ful si lepa nosečka, pa itak nič takšnega ne kažeš. jaz sem enkrat tule gor objavla ta veliko slikco, kjer tudi pokrivam prsi... nič ne bo, ne boj se.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 9:25:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 9:35:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:41:19
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Jutro. Lahko samo vprašam kje vdiite hišo od rebece, jaz je v albumu ne. Sem kaj spregledala? Pejt dve strani nazaj,maš fotke od stanovanja
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:44:22
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Kje so tisti časi tukaj jaz pa bušija sploh ne pogrešam, mi je dosti lepše zdej, ko je mali razbojnik zunaj ...........in lahko spim na trebuhu!!!! Tinky, enako, prav zanimivo nikoli nisem pogrešala bušija, vsakič sem bila zelo vesela, da sem se ga rešila, da so mali končno zunaj in potem kasneje nisem imela nobenih nostalgij .
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinky, enako, prav zanimivo nikoli nisem pogrešala bušija, vsakič sem bila zelo vesela, da sem se ga rešila, da so mali končno zunaj in potem kasneje nisem imela nobenih nostalgij . PODPIŠEM!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 9:52:45
|
|
|
|
glugluglu
|
Sem se nagledala slikic lepih otročkov, včeraj pa še danes, prav luštni so vsi julijčki!!! rebeca, fensi stanovanje . Taka klop in stoli za mizo je tudi meni ful všeč, no mi smo se maja preselili v novo hiško, ampak s starim pohištvom, ker je denarja zmanjkalo, pa bomo počasi menjali, no pa sej toliko hudo staro ni. Tinky, še tvoje slikice čakamo, pa Tims tudi tvoje! Tinky, ta stolček je ravno pravi, ampak zakaj pa bi potem trip trap, jaz sem tudi razišljala o trip trapu, ker je za dlje časa, pa ne vem še, trenutno imamo sposojenega prima pappa.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:01:07
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 evo luka zaspal, hvala bogu za vetrovne kapljice, tak da edino lahko pomirim, ko je res znerviran zaradi utrujenosti. rovarka sem prej pozabila komentirat. imaš dve hčerkici... tia in lia... ko sem vidla tvoje ime, me je pa tak skor na rit vrglo in pol je še tai. kdo pa je to? iz 5 črk, 4 imena, hihi luštno jaz imam eno hčerko Tio, eno pastorko Tajo, nečaka Taia in nečakinjo Lio Razumljivo?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:02:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine No, zdle sem se spomnala neki glede podobnosti...smo bli mi3 in moja necakinja na sprehodu,pa smo neki racke gledal...in ustavi ena starejsa teta mojga in necakinjo,se neki menjo...pol pa pride se do mene,pa rece-a tuki mate pa se enga?ga pogleda in rece- joj, je pa izrezan ata! A vete sam puncka je pa izrezana mamica jah, se `tuje` dete mi je bolj podobno ... pri nas je bilo tudi hecno... moj oče je pravzaprav očim moji sestri (no, pol sestri, samo pri nas tega pol nikoli nismo in ne bomo uporabljali) in jih enkat ena tetkica gleda, ko so se igrali v parku, pa stopi k očetu in reče: Kako je pa tale punčka vam podobna. Oči pa samo mirno reče: Pa je res, a ne. Mami pa v smeh. Podobna sta si še danes, predvsem po karakterju...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:07:26
|
|
|
|
Tinky
|
3xglu, trip trap bom dobila od svakinje in kupujem stolček za kratek čas moje slikce pa prihajajo , včeraj mi jih ni uspelo naložit, upam da bom danes zdej imam malega v naročju in bolj težko kaj naredim
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:11:05
|
|
|
|
lejla969
|
Dobro jutro čvekice mi smo kar malo žalostni, ker ne moremo ven. Pri nas je mrzlo in vetrovno. V nedeljo smo na prazniku čokolade prav uživali. Je pa draga ta čokolada. Za 10dkg smo dali 4EUR. Je pa res velika izbira. Nekaj sem fotkala, ne znam pa dati slikic sem gor, ker tega še nisem počela. Glede nosečnosti; tudi jaz je ne pogrešam, ker sem imela same probleme. Ne vem kako bo, ko nama rata drugič. Na tem že delava, ker si želiva še otrok in jaz moram malo pohitet, ker sem že v "letih". Tinky- mi smo dobili stolček od Cam-Campione in je super zadeva. Je malo dražji ma ko pogledaš, je ful praktičenin in prilagodljiv dojenčku. Mi ga uporabljamo že cca 10 dni (ima več variant postavitve) in Miran prav uživa v njem. PRIDI GA POGLEDAT.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:12:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jutro! Sem zelo dobre volje - nas tamaucek ima vnete dlani zaradi tega, ker jih tko rada skupaj drzi & se je vnelo. Je glivicno in smo dobili Daktarin. Mami happy
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 10:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:18:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aha, pa posusit moram dlani zelo dobro veckrat na dan - je rekla dr. da lahko tudi s fenom! Hm ... Almera, mi smo bli mak po osmi uri tam. Ma, shit, vceraj zvecer nisem sla nic na RR, tko da sem dele danes videla. Ocitno sva se glih zgresili. Kako ste opravili? Pa Blacky? Krasne slikice vseh julijckov in julijcic Pa stanovanje je hudo dobro! populis, skoda, da nismo z druzino z Iga v sorodu, ja. To bi blo zabavno se videt ... Kako SW? Bos kaj slikic nalepla? Si Laro ze kaj okrog obrnila? No, tko, da gleda stran od tebe, ne upside down, se razume levinja, men je bil What Happens in Vegas tud simpaticen. Mi je Ashton Kutcher prav lustkan mladenic Blacky, bogi Nejc. Tole s kozo je eno veliko sr****! Jest mam na obrazu seboroicni dermatitis in sem danes kot liska - vse flekasto --- mraz ni glih moj frend rovarka, dobra navodila si prilepla za citiranje. Levinja ze obvlada, cakamo, da se pridruzi se kompaniji forumasic, ki obvladajo citiranje, pridruzi se liju. In, rovarka, za izbor imen! To pa je nekaj! lejla, a pol nisi dobila popusta na cokolado za vecje kolicine? Skoda, bi jo julijske cveke dobr pokupile (in pojedle) ... Pa naslednjic, a ne?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 25.11.2008 10:18:59
|
|
|
|
Tinky
|
Lejla, a vidva sta že v akciji za drugega dojenčka? Bravo mami, bravo tati Navijam za vas Jaz sem tudi že v letih in razmišljam, da bi nabavila še enega kužka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?