Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 19:43:18
|
|
|
|
Netta
|
mojcek1 - jaz si odvežem SW in razrahljam...malo pa držim ob sebe z rokami...nato se sklonim nad posteljo, kavč in malo narahlo potegnem ven iz ostalega blaga...moraš bit pa kar spreten ja in vse delat zelo počasi mi smo tudi imel maratonsko uspavanje zdajle...skoraj eno uro...uf tak mam rada sneg ampak na mojo pupo pa ne deluje preveč dobro sem pa prej brskala mal po netu in našla zanimivo stran, hrvaško, kjer je s slikami prikazan handling otroka...mi je blo zanimivo, pa prilagam link, če bo še kateri prišlo prav http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050516.htm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 19:45:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 19:48:43
|
|
|
|
Netta
|
ha, mojcek...vidim da je HD veliko bolje opisala stvar kot jaz populis - seveda jo lahko nosiš tudi stran od sebe...le nogice ji ne pusti še zaenkrat dol bingljat...imaš na youtubu en kup filmčkov, ki prikazujejo kako se stvar namontira na razne načine gor
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 19:55:46
|
|
|
|
maja24
|
Netki tako banano ma tut Eli
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 19:56:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 20:01:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
Čveke... Kako naj dohajam, če me pa tolk oči pečejo?? Sem bila na ogledu ReCo, kake štroije, da dol padeš. Samo ena cvetka: kliče tip na 112 in pravi, da naj mu pomagajo, da naj mu pošljejo zdravnika. Kje pa ste, ga vprašajo. Ja, na polikliniki leži, sem bil operiran, pa ni nobene sestre v bližini. Mu svetujejo, da naj potgne za zvonec. Ja, sem misli, da je to za klic v sili.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 20:15:53
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij ojla za nazaj bom pol brala k zle nimam casa.moram pa nekomu pojamrat in itak kam pridem nasa lara noce pit mleka.Ze kr nekaj casa ne pokaze nekega zanimanja da bi bla lacna pac jaz ji dam mleko vsake 4 ure se mi zdi da odkar sva zaceli pokusati drugo hrano,ampak danes je pa najhujs ze ponoci mi je spila 120 in konc,pol zjutraj komaj 120 ampak se to z borbami pol pa opoldanski obrok dava mal banance in ona veselo mljaska ko sem ji pa pol ponudla mleko pa stop pa nisem dala veliko banane,pol je u joku popila 90 tolk da se je mal potolazla,prejle po 4 urah ji dam spet mleko in ni sans,se dobro da si upam otroka zagraabit-k mam prakso iz sluzbe da mamo prijeme k mali nocejo jest.da sva pol pojedle 180 ampak to u 45 minut je prej pediatrinja rekla k sem klicala da imajo eni otroci med 5 in 6 mesecem obdobje ko zacnejo zavracat mleko da nej ji kr rizolinota probam usakic dat pa da naj kr dva obroka zamenjam za sadje in zelenjavo sploh ne vem kaj nej tolk sem zaskrbljena in zalostna ker je glih zadnic prjatlca pristala na pediatriji ker ji je sine zacel zavracati hrano in ni pridobival na tezi tok sem zalostna najbolj sa gremo kr na meso pa krompir pa bo najboljs vesele,pa ne vem kera je napisala da je tasca hotla dat ocvirke,,,,nasa lara bi pomoje pa al nic jedla al pa cist malll kaj nej 24julij, ko je meni Zoja začela pri 4 mesecih zavračati mleko, sva začeli jesti gosto hrano. Za večerjo rižolino na žlico, za zajtrk enako, za kosilo zelenjavno kašico ( kuhano in spasirano zelenjavo).V 7 dneh sva bili na treh gostih obrokih, ponoči v spanju sem ji pa mleko tiščala, ampak nikoli več kot 100 ml. Sicer tusi goste hrane ni preveč marala, je je pa pojedla več kot spila mleka. In ja tudi midve sva pristali v bolnici na preiskavah, kjer niso odkrili nič. Če mala pridobiva na teži ni problemov, mogoče ji samo kakšen zobek raste, takrat otrok nima apetita ali pa bo zbolela za kakšno virozo. Tudi Natka preden zboli nima apetita, ko se pozdravi je normalno. Samo to so moje ugotovitve in verjemi da sem dala pri Zoji celo kalvarijo čez, kar se hrane tiče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 20:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 20:38:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 20:42:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 20:42:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 21:29:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 21:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 21:30:10
|
|
|
|
netki
|
tiste ki dajete kašico v flaško....kako to naredite???
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 21:32:39
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Danes pa je zatišje.. Kaj se vse cartate z možeki in gledate zimsko idilo čez okno. ja pa ja skopali smo otročke, jih nafutrali in uspavali......tolk o našem stiskanju in idili
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 21:42:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Netki, ful dobre slikice, res sta si ful podobna. Pa čudovit ležalnik imate. Liju, ja, ta krema vam zna pomagat. Je od Eucerin 12% Omega losjon in piše, da je za otroke. Evo, prepišem: - za suho in pordelo kožo, ki pogosto srbi - zmanjša pordelost in ublaži srbenje - dodatna nega atopijskega ekcema (to bi naj bilo pri vas) - za vsakodnevno nego suhe, razpokane, pordele, pogosto srbeče kože - ne vsebuje dišav Ti priporočam, da kupiš in sprobaš, škodit ne more, cena pa je 19,50€. Populis, upam, da bomo videle kakšne slikice od SW z Laro notri. Flower, saj pri nas ni nobene idile, no zame je idila, ni snega. Mojcek, nisi še opazla, da imaš ZS.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 21:46:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 22:03:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 22:05:38
|
|
|
|
dzanika
|
Pri nas pa ni še čist nič snega. glugluglu Tole je pa res žalostna zgodba. Joj kaj se to dogaja zadnje čase. Js pa tut te punce od mojga kolega ne morem pozabit. Že dva dni mi sploh iz glave ne gre.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 22:07:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 22:07:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 22:15:56
|
|
|
|
maja24
|
Rebeca ful sta cortkana
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 22:19:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 22:22:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, ni ni snegeca. Hvala bogu! Rebeca, saj tebi je res oproščeno, ker poleg dveh jaz tud ne bi sfolgala brat nazaj, sploh nas čvek. Spraševala sem te, kakšno tuš kabino imaš to in predlagala, da nam kakšno slikico te kabine pripopaš. Nič nujnega. Čestitke za 2. zobek, se pravi, imate zdaj pri Tariqu 2 zobka. Pa slikice daj drugič večje, plis. So pa ful lepe, vsi ste luštni, božična sploh. Vidva pa imata eno posebno super stanovanje, ne? Če boš kdaj imela čas, nas lahko razveseliš s slikicami, jaz ful rada gledam stanovanja, sploh taka modiš, kot se iz tvojega ozadja vidi. Levinja, podatke daj za seznam. Pa čestitke za uspešno prestano pikico. Mi jo dobimo jutri.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 22:29:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, da pokažem, kako je tekoči puder, ki suši bradavice, izsušil Nejcovo kožo, kar je že itak pri njem drugače problem:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?