|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 10:36:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
4.12.2008 10:42:05   
glugluglu
ejej, zadnje greste, prve prideteuser posted image

rebeka
, jaz sem pa ravno zadnjič ugotavljala, da vas je tu veliko kadilk, HB, da so meni cigareti veliko let nazaj zasmrdeli do konca,

ksenci bravo user posted image , da se je dobro končalo in, da sta že doma

HD, pri nas je samo ta veliko pivo, večinoma pa ustekleničeno, jaz ga ne maram, potem pa ponujamuser posted image . Ma mi moramo imeti zaloge za druge user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
4.12.2008 10:43:47   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

nanka;kako Natka? Sem razmišljala če je možno da bi se tudi pri LAri pojavile vodene koze.Zadnjič ko smo bile v CP si jo imela mal v naročju, pa danes je že 2 tedna od takrat, pomoje bi se že pojavile če bi se mislileuser posted image  A ti si jih drugače že prebolela? Jaz sem jih imela, a misliš da je pol Lara preko mleka zaščitena pred njimi.Sory če bedarije spračujem.

user posted image user posted image user posted image  inuser posted image user posted image user posted image  za malo Natko.

Natka je zaenkrat super. Kozice se ji še kar delajo, zdaj jih ima že polno glavico, samo nič ne kaže da bi jo kaj srbelo. Sitna ni, spančka lepo, zvečer gre spat ob 19 brez joka in spi do 7. Vmes jo samo 1x hranim. Tudi čez dan se obnaša enako kot se je pred boleznijo. Tako da sem kar vesela da se je nalezla in da jih preboli zdaj ko je majhna in se ne more praskati. Zoji si jih je veliko spraskala in se še zdaj niso čisto zacelile. Se pa Natki pozna na apetitu, ker bolj malo je, samo sem vztrajna in ji kar stiščim tiso dozo, včasi mi bruhne, to  pa je tudi vse. Poje pa en obrok manj. Natki o izbruhnil 13 dano našem srečanju, smo jih a pri nas zdaj vsi preboli.

Neposredna povezava do sporočila: 4603
4.12.2008 10:51:30   
3jeMi
blacky... moja sestra ima 4 punčke (ja, svak je rekel, da taktike pri izdelavi ne bo spreminjal in tako je, same babe user posted image )... je bila pa punčka udeležena kot pešec, splet okoliščin pa je nanesel tako, da ne moremo in nočemo govorit o tem kdo je bil kriv, ker so bili udeleženi 3 mladi ljudje, in 2 od njih še danes zelo trpita. Obtožbe pa otroka ne bodo vrnile, samo še huje bi bilo, če bi se tožarili in grdo gledali.

neboglasnica... user posted image user posted image user posted image

ksenci in aljaž... user posted image in user posted image

nanka in natka... user posted image in user posted image ... šcšc k'ze...

HD... v Rutarju ne kupujem stvari, katerih ne morem takoj odpeljati s seboj, ker je splošno znano, da so rahlo v kur**... znanec je delal pri njih slaba 2 meseca in je zaradi zanič sistema raje dal odpoved, ker je rekel, da tako pa ne more delat... računalniški program iz leta 80 prejšnjega stoletja, slaba komunikacija med prodajalci in skladiščem, kaj šele z dostavo, reklamacije so pa nekje boguizanogu. user posted image ... lepa sedežna, mmmmm...user posted image

službena zabava... user posted image user posted image user posted image ... pri nas je zopet ne bo, prenizka zainteresiranost zaposlenih, pa menda so Strasti preveč dinarčkov popapale user posted image user posted image user posted image ... ožji krog sodelavcev si kar sami organiziramo, če nam paše... menda gremo naslednji petek na bowling in večerjo. user posted image

netki... naš spi vsaj po 4x na dan po cca 40 minut, ampak to že od nekdaj user posted image , ga kar malo prisilim, ker če ne pa rata siten.

rebeca... tvoja dva sta pa prava korenjačka hlačka user posted image

metuljcek... bravo za zlektoriran doktorat user posted image  in držim pesti, da boš imela zagovor čimprej... a lahko pridemo navijat?

inigo... ja, skladovnico dru se podira kar skoz, če ne čez ramo, pa sede, če pa ne gre, pa na trebuhu, tako se bo zihr sesula. user posted image

ilatic... bravo tvojemu možu user posted image user posted image user posted image  in se strinjam z Zimsko! user posted image

mojcek... user posted image  in user posted image ... žalostno je tole z PK... žal so v naši državi otroci še vedno na zadnjem mestu, čeprav od dokumentov ta prvo dobijo davčno številko user posted image

bastian... kakšen fejst dečko je Gal, mamino sonce user posted image

mirjam... našemu pa noge še vedno smrdijo, pa ga kopam vsak večer... gleda jih, se dotika, v usta pa ne user posted image

frutka... čestitam za nov avtomobilček user posted image

primorke... a ni mcdonald v mercatorju v kopru?... al' je bil... se mi zdi, da sem ga tam videla, res pa da je to že ene 2 leti nazaj.

o hrani in hujšanju pa zanalašč nisem hotela brat, ker.... LAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... pa ne smem.

blacky... srečno pri G... pa mogoče dobiš čebelico, če boš pridna... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.12.2008 10:53:32 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 10:52:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
4.12.2008 10:56:41   
ksenci

postavli so diagnozo dehidracija. pediatra pravi, da je verjetno tudi, daje  imel kao zastrupitev želodčka, da mu nekaj ni pasalo in je zato bruhal in driskal. vrjetno pa bi tudi bilo, da se mu je odluščil- obnovil del črevesja, kar ni nič narobe, saj je bilo na uz trebuščka vse vredu.

morm povedat, da je bil ped.dr. Kozorogova res vredu in je rekla, da se bo trudla, da se temu pride do konca, ker je to tudi zanjo zanimiv primer.

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.cebelarska-zveza-slo.si/Images/cebelar_vzrejamatic_razvoj2.gif&imgrefurl=http://www.cebelarska-zveza-slo.si/cebelar_vzrejamatic_razvoj.php&usg=__NYD2J5xrssWi0PDqb9T1YrM3Ruk=&h=198&w=250&sz=18&hl=sl&start=22&um=1&tbnid=sYzvycDsZ0v44M:&tbnh=88&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dli%25C4%258Dinka%2B%25C5%25BEu%25C5%25BEelke%26start%3D18%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dsl%26cr%3DcountrySI%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
4.12.2008 10:59:12   
ksenci
ne znam drugače, vidte morda tu pri sliki a, nekako to bi bilo še najbolj podobno- sam ni od čebeleuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
4.12.2008 11:00:02   
3jeMi
ksenci... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.12.2008 11:02:08 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:04:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4609
4.12.2008 11:05:55   
ksenci
hvala!
no če je migal ne vem, sm bla tolk v šoku! sam vrjetn ni, ker so iz lab. poslal, da ni živalcauser posted image bilo pa je prožno in men se res zdi najbolj vrjetno, da se je to odluščlo od črevesa.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
4.12.2008 11:10:43   
nanka
Populis ne nisva šle nič do zdravnika, ker ji tako ali tako nima kaj pomagat, pa še njene zdravnice ni do ponedeljka, takrat bo pa tako že v fazi celjenja.

Ksenci, kaj neki je to bilo user posted image , pa super za tako zavzeto zdravnico.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
4.12.2008 11:27:47   
Motoristka
Jaz ne vem ali samo meni šteka ta stran od ringaraja-čakam da mi odpre, potem pa vse zgine, probavam 5x pa potem končno pridem na stran, pa še to stalno šteka...prav tako gmail-mi ga ne odpreuser posted image ...no danes imamo posvetovalnico popoldne...me prav zanima koliko tehta, pa pikico dobi-upam, da bo boljše kot prvičuser posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
4.12.2008 11:30:29   
nanka
Motoristka meni tudi ful nagaja, zelo težko pridem do foruma, moram preko googla poiskati stare debate, da se lahko noter prijavim. Če vtipkam začetno stran pa nikakor ne pridem gor, se mi pokaže samo ena mala slika fantka. Že včeraj zvečer se mi je to naredilo, zdaj pa ne upam zapreti te strani ko sem končno gor.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:48:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:48:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:53:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4616
4.12.2008 12:15:07   
Anonimen
jutro!

rovarka, HD, rebeca, maja, sovojakinje, nismo se naspale ane user posted image naš lump se je po 12, ko sem ga nahranla, zbujal na 40 minut!!!! do 3, ko sem imela dovolj in ga vzela v svojo posteljo. potem je pa spal do 6.30 in konec. ne vem po kom rabi tak malo spanja. no pol sem ga pa 2,5 ure (čista resnica) uspavala, ker je bil siten in zaspan, ampak ne in ne.. končn mi je ratalo in je okol 9 zaspal, sem se lepo naštimala, da še jaz za kako urco potegnem. malo morgen, čez pol ure je že cvilil.

pol sva se mal igrala, pojedla, zdej spi (sem ga spet pol ure uspavala), jaz sem dala kuhat korenček, mal kuhinjo pospravla, zdej pa se bo tak počas zbudil. jap, zbudil

v glavnem danes furam zombi style user posted image

ajde, čveke, zvečer bo verjetn maraton, morm prste šparat

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4617
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 12:23:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 12:35:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.12.2008 12:57:21   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Flower: Glede štajercev in korošcev. Mi ki smo na sredini, nas noben noče met, korošči (ravne pa un konc) govorijo, ma daj niste korošči, ne govorite na W (pršwa, dawa, šwa), ne spadate k nam, štajerci pa nas spet nočejo met user posted image  Vidiš kak vrag je to.
Meja je bla včasih na Murnhofu (če kera ve kje je to, malo pred mostom za Trbonje), zdaj pa je menda tam nekje nižje Brezna. Ma kaj vem. Pa tud vseeno mi je, jaz se mam za korošico, pa konc. Pika. user posted image

rebeca sam smo pa najboljši a ne?user posted image user posted image  - razred zase, ko nas noben nočeuser posted image

ok, da ste zmešane s klofanjem (pisanjem) to že itak vem, samo da sem vas že skor na 5 del mogla it iskat, to si pa nisem mislila. pa samo 1 dan nisem bla gor, 1 dan sem pa samo malo pošpegala. ampak do nedelje ne bom mela cajta - a tedaj boste že na 6 delu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no vas berem še kaj. za vse bolane user posted image user posted image user posted image  za vse mesečke, obletnice rojstne dneve,........user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4620
4.12.2008 13:02:28   
Blacky30
Jutro!

Sva spali do 7h, pojedla flaško, spali do 9.30, ob 10h pa patronažna na vratih.user posted image  Jaz pa bombo v bajti, ker se spravim k pospravljanju šele po kavici, ko gre Teja spat nazaj.
Prišla je zaradi uvajanja GH. Začneva tudi zdaj, najprej z jabolčnim sokom, potem pa počasi surovo jabolko, korenček in pri 5,5m na kašice. Uf, sem dobila dosti info danes, tak da si  moram še vse zabeležit, da ne pozabim. Torej bomo tokrat tudi mi začeli prej kot pri 6m.

Vidim, da ste spet pridne in kloftate kot zmešane. Jaz pa sem živčna zaradi g., ga imam ob 15h. user posted image

Metuljcek, pa ti pa ja skoz križanke rešuješ, marička. A vama ni že pošla zaloga, saj tiskarna ne folga tolko tiskat tega...user posted image user posted image user posted image user posted image  Iiii, ful lepe voščilnice.user posted image

Babe kadilke.....bljeeekkkk, packeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Nehajteeeee, otroci bi vam ziher povedali, kak smrdite, če bi lahko.user posted image user posted image user posted image

Ksenci, super, da sta doma!!!user posted image user posted image user posted image  Moja poje 150ml na obrok, na 3,5 ure, od 21h do 7h pa ne je.

Levinja, samo da si zdaj ok.user posted image

Svit in Staš, čestitke za polnih 5 mesecev!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Vauuuuu, kam čas beži.....user posted image

To je blo na hitro, zdaj pa grem spet živčke past, da se psihično in fizično pripravim na pregled.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 13:05:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.12.2008 13:07:46   
Anonimen
Sva spali do 7h, pojedla flaško, spali do 9.30, ob 10h pa patronažna na vratih. Jaz pa bombo v bajti, ker se spravim k pospravljanju šele po kavici, ko gre Teja spat nazaj.
Prišla je zaradi uvajanja GH. Začneva tudi zdaj, najprej z jabolčnim sokom, potem pa počasi surovo jabolko, korenček in pri 5,5m na kašice. Uf, sem dobila dosti info danes, tak da si moram še vse zabeležit, da ne pozabim. Torej bomo tokrat tudi mi začeli prej kot pri 6m.

haha, jaz že dva tedna ne spim, ker razmišljam, kaj če pa lih danes pride, moja kuhinja pa je vsak dan do 12 ure, ko uspem pospravit - bomba... ker jeva šele zvečer, ko rpide iz službe, potem pa je na sporedu uvarjanje z lukcem in uspavanje, pol pa ne ropotam več user posted image user posted image

in no vidiš!!! pa boš le uvajala pred 6 mesecem hahah user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 13:09:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 13:09:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?