Blacky30
|
Majuska, bejž hitro do dr., da se čimprej pozdraviš. Prazniki so pred vrati, ne smeš bit bolana. Ti božiček ne bo nič nastavil, ker se bo bal, da se česa okuži. Pa končno lepa novička - dobrodošla Tjaša na ta naš svet. Glede meda pa sem razumela ja, da se bojiš, da je dobil kaj preko mleka, samo nimam pojma. 3jeMi, Lovro je ful srčkan fantek. Maja24, bravo za -kile. Čestitke za nagrado občine, sem mislila, da so samo naši med lenimi, ko sem dobila odločbo septembra. Pa vidim, da ste res vi rekorderji. 24julij, Lara je tud pravi cukerček. Mirjam, jaz mojo dam v kombinezon oblečeno takole: bodi z dolgimi rokavi, žabice do pasu, termo zokni, podložene hlače, topla mikica in kapo. Pa potem še 2 dekici gor in v zimski vreči jo imam v vozičku. Kaj je pri vas miklavž lepega nakupil? Karamela, otroški bazen v Čatežu je super. Lahko jo komot namočiš malo noter. Flower, fajn zrihtaj jutri pri g., saj ne bo hudo, boš vidla. Pri M mene nič ne boli, nič ne zateguje, hb. Mentorja pa ne poznam, je verjetno bolj frišn. Pa predmet Ekonomija sem imela priznan, tak da sploh nisem imela stika z njimi. Lunica, kolko rezerviranih izvodov do danes? Iiiiiiiiiii, Lukec, srček mali. Zimska, čestitke za 4. zvezdico!!! Uvajanje se začne kadarkoli. Jaz moram v službo prej, poteče mi 18.6., pa dopust, v službo bom šla verjetno konec julija. Rabim vrtec prej kot septembra in bo pač uvajanje sredi poletja. HD, žal mi je, da imaš težave s sedežno. Pa ful lepe fotke Kali. No ja, njej pa res ni bilo najbolj všeč. Pa dober tek psički. Sem pozabla njeno ime. Al si ga sploh povedala? Ker se redko zgodi, da jaz kaj pozabim. Sem te ravno zato vprašala za miško, ker sem se spomnila, da si rekla, da imaš laptopa na nogah na sedežni. In sem mislila, če si taki butl kot jaz, ko naredim enako, zraven sebe na sedežni pa imam zvezek, pa z ono miško vozim gor in dol. Tale od laptopa mi dela težave, je nimam preveč rada. Bi me moral nekdo slikat, kak smešna izgledam. Jumper - jaz sem ga imela - podedovanega in predpotopnega, nič kaj fajn zadeva. Zdaj sigurno izdelujejo veliko bolj kvalitetne, tisti je imel prav železne fedre, na katere je otrok potem glavico lahko prislonil. Mislim... BC ga nima? Metuljcek, Nejc je ok. UZ trebuščka ni pokazal nobenih nepravilnosti, vse je v mejah normale. Zgleda, da ga je bolel res samo zato, ker je bil spremljajoči simptom angine in se je z ab pozdravilo. Ja, Fruttini res lepo diši. Glede naročanja ja, se pridružim, so meni tudi poslali samo en adventni koledar pri Quelle, čeprav sem napisala 2 kom. Pa so se zmotili, ko so pretipkavali, mi je zdaj rekla. Še dobro, da je Teja tak majhna, da jo boli patak za to, kaj pa če bi bila večja? Kak bi jima razložila, da je božiček na enega pozabil. Smotkoti.....in še 14 dni so si zdaj vzeli, da mi dostavijo, sicer brez poštnine, samo hudiča, takrat bo že skoraj božič, koledar pa je v uporabi že od včeraj. Stolček Bumbo - pravijo, da ni dober za hrbtenico, zato sem ga odpisala s seznama. Zdaj pa ne vem. Mislim, da je do 10 kg. Dzanika, Janu dober tek, luštkan je. Mmmmm, se vidi, da mu je bilo všeč. Obisk....čao....
|