metuljcek321
|
Dan, bejbike! Eto, midve z malo mis sva se potepali, mami se je naklepetala s kolegico, Anja pa se skoraj zaljubila v malega princa Bora Potem sva zavili se v H & M in C & A ter nabavili za Miklavza. Prinesel bo kapico, tri pare nogavick medvedka Pooh-ja ter dvoje zabice. maja, kako to mislis, da redi tisti moj frustek? Jaz sem itak over the moon - sem zjutraj po dolgem casu stopila na tehtnico in ugotovila, da mi do teze pred nosecnostjo manjkata le se 2 kg. Ulala, zame. Kdo bi si mislil. Sicer pa hvala vsem za nasvete glede hrane brez mleka. Bolj svoh mi zgleda to - sojine, rizeve, kozje reci/pripravke ... no, ja, kar se mora, ni tezko, al kako ze pravijo? 3jemi, ti si tudi imela tragicno izkusnjo? Ma, drek, no! Samo, da je zdaj vse v redu & je tvoj Lovro tak fleten fantek. Prima slikica! 24julij, spangica, kako fensi smensi. Jaz tud ze komaj cakam, da nasi mal pozenejo lasje in bo nosila kaksne okraske v laseh. Bo se mal trajal, sicer, ampak kdor caka, docaka. Majuska, za zdravje. Pa za Tjaso! Blacky, kako Nejc? Karamela, meni je frendica-zdravnica priporocila Sudokrem, ce bi prislo do plenicnega izpuscaja. Je antisepticna in baje pomaga. K sreci nam se ni bilo treba probat ... trkam, trkam!!!! Pa za zobarja! A si ga kej ugriznla? A je bil zobar vsaj ocem prijazen, da nisi prevec trpela se na tem podrocju, k si bla tko dolgo na stolu? krema za telo - uporabljam Fruttini - milky orange --- mnjam, mnjam, mnjam, disi totalno sanjsko, priporocam! Prodajajo v Muellerju al pa v Douglasu (CP). Meni je kaj takega tud fajn za darilo, k se dobimo s frendicami v prednovoletnem casu in si kaj izmenjamo:-) Pa tale Fruttini ima vse stvari tko zlo disece. Te kar katapultira v nebesa, k se namazes, res! Kar moza vpraste, k me vcasih lovi po bajti, ker dobim krila in plahutam naokrog Igriva vadba za dojencka - jaz sem si jo sposodila v knjiznici in si jo doma skopirala. Je pa lustna knjigica, se strinjam. zimska, za zvezdico nr. 4! Ti pridno sledim, saj sem si vceraj prisluzila tretjo. Zdaj pa novim zmagam naproti. mojcek & Ziva lunica, jaz sem M S na FB kar preko ZS oz. mesidza kontaktirala in jo malo povprasala, kam pase. Sem jo povabila, da se na bo pridruzi & pravi, da se bo. I truly hope so! Vidite, zdaj bomo se preko FB rekrutirale julijke na RR. Kdo bi si mislil! We're simply the best! 3jemi, k meni je poleti prisla patronazna Sonja (ful faca, res izvrstna!), zdaj bo pa Anica. Pa pri tebi? In Almera, katero imas ti? Jo bosta kaj klicali glede GH? lunica, pisemce za neboglasnico nastaja. A se zlo mudi? bastian, moje misli so s tabo. Le pogumno, punca. Zelo sem vesela, da se je javila mirjam s "ponudbo" - slisi se super. Pravilno se odloci, poslusaj srce & glavo pokonci. Doma imas mali zaklad, kateremu pomenis prav vse na svetu.