|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
5.12.2008 22:32:21   
klaja
Sani seveda sem zaslužla, ker drugače ziher ne bi vedela kaj je to!

Katarinas jaz kupujem Pomursko mlekosz 3.5 maščobe.

Anchikaa čim prej se pozdravi, pa lepo se imej na čagi!

Stanči lepo da si se odločla sodelovat v naši temi!

Limma lepe slikice, no mi dalje kot do Črne Gore ne bomo šli. Mi niso všeč taki kraji, sem bolj staromodna in si raje ogledam kaka stara mesta,... Saj vem da boste rekle, da sem čudna, ampak nisem tak tip človeka, ki bi ležal na plaži in se cvrl, nasploh pa ne v kakem pesku. Saj je lepo za videt, ampak me ne privabi.

Lutiropan bravo za Kajo in njene korake!

Golobček user posted image za vaju z Nikom!

Martinca in Mala pikica lepe slikice!

Mi smo pa jutri nameravali v Ljubljano, pa ne bo nič iz tega, ker mora moj it v službo, sem žalostna da je joj. Kaj češ, bom že preživela.

Miklavž pa jima je prinesel lesenega vlakeca, pa leseno knjigico, babica pa jima je kupla oblačila in magnetno tablo.
Še tole, Hana je danes prvič naredila en korakec, da se je spustila, ampak do hoje ji pa še kar manjka, vsaj začetek je dober.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.12.2008 22:40:31   
klepetka
Čer,

bom kratka, smao toliko da me ne pozabteuser posted image . Uh, dan je zadnje čase vedno  nekam prekratekuser posted image

dašabina, dušica z velikim D, še tukaj najlepša hvalauser posted image user posted image . Uh, šlo se je skoraj za minute.user posted image Ampak glavno da se je rešilo.user posted image SEm ravno razmišljala kaj naj, potem pa zvonecuser posted image .Ampak to so pa naši brzinski poštarjiuser posted image

ljubljana, tudi tebi najlepša hvala za navodila.user posted image  PIškotki delajo svojeuser posted image

Slike so super, tako morske kot od januarčkov.user posted image

mala pikica, akko ti je Gašper podoben na teh današnjih slikicah. SE mi do zdaj ni nikoli tako izrazito zdelo, danes je pa kopija tebeuser posted image .Pa upam da G. ponoči nosek le ne bo nagajal prehudouser posted image

nana, user posted image  grem stavit, da je bila gužva okol tebe na plaži
stanči , dobrodošlauser posted image
mml, polno  user posted image user posted image  za M&M. Uapm da se ne razvije kaj zoprnega.

Pri nas tud Lana nažiga, predvsem ponoči ko se uleže. Ah ja, tja do marca bomo menda zdržal

anitav in lutriopan, user posted image  za prve korake vajinih čmrljevuser posted image

Pri nas je pa zdajle skapirala vstajanje ob opori, tako da nonstop vstaja,  potem pa ne upa  oz. ne zna se   usest pa tuliuser posted image .SE ji tolk nasmejemo.JE pa ratala ena praa trma zadne čase.JI sam orečeš "ne", že začne nabirat, je tik pred jokomuser posted image

LUNCA , ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE

user posted image

LARA, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ

user posted image
 no , pa niti nisem bila tako      zelo  kratkauser posted image

grem zdaj še pripravit miklavža, ve pa le glejte da boste nastavile, da ne ostanete praznih rok, ekr si boste same kriveuser posted image

Lahko noč vam želim

user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.12.2008 22:52:02   
mala pikica
muzika če hitro kaj poveš, ti lahko delam družbo kratek čas user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.12.2008 22:55:14   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

mala pikica, akko ti je Gašper podoben na teh današnjih slikicah. SE mi do zdaj ni nikoli tako izrazito zdelo, danes je pa kopija tebeuser posted image .Pa upam da G. ponoči nosek le ne bo nagajal prehudouser posted image

Kaj pa vem... Mogoče je tako, ker je trenutno čist blond user posted image Sicer pa se mi zdi, da je čisto atijev. Sploh zaradi očk. Je pa res, da zadnje čase vsi pravijo, da je meni podoben user posted image

muzika šla pa,pa user posted image

Grem jaz tudi...

user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 5.12.2008 22:58:03 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
6.12.2008 7:02:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image Prej kakor morje pa pride Božičika na vrsto.

Nana pa kle jih jemleš.Za dobro jutro me nasmeješ do solzuser posted image user posted image user posted image

Martinca krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image za nagradouser posted image

Mala pikica zelooo lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

limma si me pa nasmejala s svojim kvizom

stanči dobrodošla.Glede kil pa je imel potem mož novo okroglo ženko

Mi pa smo šli včeraj tudi na miklavža ampak brez Žana ,ker zelo grdo kašljauser posted image .Potem pa smo prišli domov in otroci so šli spat.Ob pol desetih pa pes začne lajat in ...kar naenkrat se odprejo vrata in notri se zapodi deset parkljev,da sem se jih še jaz ustrašilauser posted image .Šli so v sobo in zbudili Matica(njihovega kompanjona)Potem se zbudi še Lana in gledata kot sveto čudo kaj se dogaja.No potem smo šli v kuhinjo nazdravili s šampanjcem in malo poklepetali.Pride Matic z očmi kot sod,kaj se to dogaja.Namreč en dan prej nas je prosil naj mu po pravici povemo ,če res miklavž obstaja.In sedaj je spet v velikih dvomihuser posted image .Lana pa je jokala v sobi in smo jo šli iskat ,da smo se vsaj poslikaliuser posted image .Ja mislim da si bodo to resnično zapomniliuser posted image user posted image user posted image

Evo še malo foto materjala:

NO LANA DRŽI ATIJA,DA GA NE BI ODNESLI PARKLJI

user posted image

KOŠ SE JE NAPOLNIL,ZRAVEN PA JE BILA TUDI PALICAuser posted image

user posted image

NO PA ŠE PISMO OD MIKLAVŽA

user posted image

PA VESELJE OB DARILIH

user posted image

ZJUTRAJ PA JE DOBIL SVOJ DAR TUDI ŽAN

user posted image

user posted image

user posted image

GREMO SE ŽOGAT

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.12.2008 7:03:33 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
6.12.2008 7:48:04   
mala pikica
Jutro!

Vsem našim kofetkaricam najprej ena jutranja kavica user posted image

user posted image

Mi smo ponoči spet imeli veselje. In po 45 minutah sem ugotovila, da se Gašper prav heca z mano. Ko se šla ven iz sobe, je prav izsiljeval, je vsake toliko nehal 'jokat', da je slišal, če se kaj dogaja, pa dudo je metal na tla, ker je vedel, da jo bom prišla pobrat user posted image . POtem sem mu dudo dala v posteljico in sem šla spat. Pa je kar hitro ugotovil, da se mami ne gre več in je zaspal. Ti naši otročki user posted image

triš
kako luškane slikice. Pismo mi je pa skoraj solze privabilo user posted image Meni je zelo všeč, da se ohranjajo ti stari običajo kot je že sani napisala. Pa na vaseh še nekako gre, v mestih pa se mi zdi, da gre vse v pozabo user posted image

Zdaj pa moram končati torto, pa še 'slavnostno' kosilo imava z dragim danes user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
6.12.2008 7:59:02   
martinca

dobro jutro!

klaja, škoda da ne morete it v LJ. danes imate srečanje z julijkami če se ne motim? no bo pa drugič moralo it če ne gre danes.

triš,  zelo lepe slike.

mala pikica, vidva z D. pa danes uživajta v Habakuku.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
6.12.2008 8:19:58   
Sunny Morning
ALJAŽ

moja predraga NEJA

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
6.12.2008 8:20:07   
katee
Da bi parklji in Miklavž prišli na dom pozdravit otročke, v Ljubljani ne doživiš. Sem vam kar malo folšuser posted image .

Suzana ima še vedno računalnik pokvarjen, Aljaž je pa načeloma zdrav, samo zabasan nosek ima in mu nič ne pomaga (ne baby vac, ne Operil, ne Olynth). A ima katera kakšno rešitev za zabasan nos?

Mi smo spet dobro spali. Mali se je zvečer nekaj jokal, ampak to samo zato, ker mu je duda padla ven.

Zdaj grem pa kavico spiti, potem grem pa v trgovino po sestavine za torto (mami je imela roj.dan, pa jutri praznujemo).

Lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
6.12.2008 8:20:50   
katee
Neja vse najboljše!!!!!

Aljaž vse najboljše!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
6.12.2008 9:15:02   
martinca
ALJAŽ VSE NAJ NAJ

user posted image

NEJA VSE NAJ NAJ
user posted image

KATEE, za zabasan nosek ne vem kaj bi še pomagalo. pa vseeno pozdravi Suzano in Aljaža ki danes praznuje.
saj pri nas tudi ni navada da pride Miklavž in parkelj na dom. samo to se moja svakinja in njen fant gor naredita in potem gresta malo naokrog. user posted image
tvoji mami pa vse najboljše za minuli praznik. user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
6.12.2008 9:15:23   
mala pikica
Mi smo pa danes dobili koledarje, ki jih bo Gašper podaril za božička user posted image In sem zelooo zadovoljna. So zelo kvalitetni, pa še v dveh dneh smo jih dobili user posted image Res sem vesela!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

mala pikica, vidva z D. pa danes uživajta v Habakuku.

martinca hvala, bova pa jutri uživala user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
6.12.2008 9:27:02   
klaja
Jutro!

Aljaž in Neja vse lepo za vajin praznik!

Mala pikica kaj če bi ti to malo poslikala in prilepla kako slikico sem gor, da vidimo kako zgleda. Plis! Pa kolko si plačala, če ni skrivnost?

Triš lepe slikice!

Katee čestitke mami ob rojstnem dnevu!

Klepetka tudi pri nas je tako, da če jo skregam in ji rečem, da česa ne sem, potem je takoj jok. Pa trmasta je tudi zelooooooo.

Jaz pa se bom danes lotila izdelovanja voščilnic, saj je že skrajni čas!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
6.12.2008 9:30:16   
limma
Dobro jutro,

mala pikica, super za koledarje user posted image in hvala za kavico.

Neža tudi izsiljuje, sploh med vikendom ni nobenega reda, ko sva oba doma... in mi user posted image stalno ruši sistem user posted image

Triš, super fotke, sploh Miklavž in Lana, ki se stiska k atju.

< Sporočilo je popravil limma -- 6.12.2008 9:44:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1789
6.12.2008 9:43:54   
ursalara
Čaw čvekice!
Evo danes sem si vzela prosto v službi da sem lahko malo več z mojo pikico in da gremo malo na obisk k mojim domov ker je baje nekaj miklavž prinesel za mojo pikico!
Pri nas je bil miklavž kar radodaren nekaj novih igrač in oblekic tako da bo spet pestro!
Ko bom imela kaj časa vam pokažem nekaj novih slikic!
V torek smo dobili že 6 zobka se pravi imamo zdaj 4 spodaj in 2 zgoraj!
Čebljamo sto na uro kobacamo tako hitro da jo ujeti sploh ne moremo!

Hvala za čestitke ob 11 mesečnici še en mesec in moja pikica bo upihnila prvo svečko!

Vsem slavljenčkom vse najboljše!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
6.12.2008 9:49:52   
ursalara
Stanči in aaaaaa dobrodošle med januarkami!

Vse slikice so prekrasne!user posted image user posted image

Vsi bolančkani hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
6.12.2008 9:58:00   
martinca
mala pikica, no potem pa jutri uživajta. user posted image a boš kakšno sliko pokazala kakšne koledarje ste naročili?

ursalara, lepo da si se oglasila po dolgem času. zdaj pa ko imaš prost dan pa ga le izkoristi da boš s tvojo pikico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.12.2008 10:17:27   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Limma lepe slikice, no mi dalje kot do Črne Gore ne bomo šli. Mi niso všeč taki kraji, sem bolj staromodna in si raje ogledam kaka stara mesta,... Saj vem da boste rekle, da sem čudna, ampak nisem tak tip človeka, ki bi ležal na plaži in se cvrl, nasploh pa ne v kakem pesku. Saj je lepo za videt, ampak me ne privabi.

Klaja, jaz tudi ne maram neskončnega izležavanja na plažah.. mogoče je po fotkah sodeč tako izgledalo, ampak je bilo vse prej kot to... na koncu sva šla za par dni na plažo, se malo pocartlat, ker potem itak celo večnost nisva šla na dopust...drugače pa tempo - vsak dan kje drugje, na trekingu v topskem gozdu, po avtobusih, tržnicah, na enem vulkanskem otoku.... Nikaragva sploh niso samo plaže (jih je res malo), temveč velika revščina (in peščica neskončno bogatih - "najboljši" rum ne prihaja s Kube, pač pa z Nikaragve), kaotična arhitekura (kar je novega), pa tudi prekrasna stara kolonialna mesta, prijazni ljudje na podeželju in eno najnevarnejših glavnih mest na svetu.

Tukaj je par fotk - na večini ostalih je eden od naju, tako da jih ne bom pokazala, sva sramežljiva user posted image

user posted image napihljiv sneženi mož user posted image in provizorična novoletna jelka user posted image

Stare kolonialne zgradbe user posted image user posted image Povabili so naju tudi na poroko - v tej cerkvici user posted image

Skromne hiške user posted image
Za konec pa še ena morska user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.12.2008 10:33:47   
katarinas
ALJAŽ & NEJA

user posted image
Happy Birthday

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
6.12.2008 10:39:31   
limma
ursalara, lepo, da si se oglasila user posted image

klaja, danes ponoči sem probala upoštevati tvoj nasvet o nedojenju, ampak sem po 20 minutah popustila, ker je Neža jokala in tako milo klicala "meme, meme" .. in se mi je paralo srce... sem jo pa čisto malo podojila, tako da upam, da nama kmalu uspe user posted image Škoda, da ne greste v Ljubljano na srečanje julijk... boste se pa doma lepo imele, ko boste delale voščilnice. Nam jih boš pokazala?

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
6.12.2008 10:44:18   
mala pikica
Tukaj so naši koledarji:

user posted image   user posted image

klaja naši koledarji so velikosti 30x40 cm, cena za to velikost je 6 €, je pa 7 različnih velikosti in temu primerne so cene, od 2-6 €. Imajo pa ogroooomno različnih motivov. Se je bilo res težko odločiti. Jaz sem pač izbrala z božičnim motivom, ker je pač tak čas user posted image TUKAJ si več poglej. Jaz sem naročila preko njihovega programa, poslali pa so mi jih kar po pošti čez dva dni.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
6.12.2008 11:12:18   
klaja
Mala pikica hvala za obrazložitev in slikici. Ja, ful je lep koledarček. Mogoče se bom odločla, še premislim.

Limma sem te res malo narobe razumelauser posted image , ja tako kot si potem napisala to pa je druga pesem. Zanimivo je pogledat take slikice in seveda hvala za podrobno obrazložitev. Midva ko sva bila kje na morju, sva se mogoče samo kak dan kopala v morju, ostalo pa sva lutala okoli, sedaj bo sicer druga pesem, ko bomo šli vsi skupaj in dokler sta še majhni.

Neposredna povezava do sporočila: 1797
6.12.2008 11:14:26   
Anonimen
Dan!

Naš Janček tud full hodi, dela svoje prve samostojne korake. Prehodi celo dnevno sobo, seveda tudi pade, ampak mu zelo dobro greuser posted image user posted image user posted image . Smo pa tudi mi mal prehlajeni.

Joj s temi slikami ste tudi meni lušte naredile.

Nana ti ga pa pokaš s to božičko, kaj ne bi rajš kakšnega lušnega božička gor dala. Čeprav če posmilim so vsi božički stari in debeli. NO, če kakšnega najdeš, bi blo pa fora.

Martinca pri vas pa so se potrudili, da so prav pričarali "Miklavževanje". Super! Drugo leto bo še bolj užival.
Mala pikica kako lep je vaš dečko, pa tako hodi in stoji tud full samostojno. user posted image

Triš tudi pri vas ste imeli zelo lep obisk. Otroci so bili čist navdušeni, a Lana kr preplašena. Zdej bo pa Matic spet v dvomih, ha.

Naši so pa dobili sanke in manadrine od naju, od tasta in tašča pa Jan kahljico, Lea pa mikrofon in sladkarije. Popoldan pa gremo še k moji mami pogledat kaj je tam Miklavž nastavil.

< Sporočilo je popravil anitav -- 6.12.2008 11:21:01 >

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
6.12.2008 14:32:27   
Lunca1
Lutiropan čestitke za prve korake. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
6.12.2008 17:20:15   
stanči
Punce hvala vam za tako lep sprejem,res ste me lepo sprejeleuser posted image
no mi smo se potepali danes,mal smo šli po trgovinah in k dediju in babici po darilo za Miklavža.Zdej se mali malo carta in imam malo časa da se vam javim.
No rojena sem 10.7.1980 v Celju.
martinca nisem iz Celja,daljna okolica

tele slikce iz morja in to ja ni kej se kr sline zacedijo po nečem rajskemuser posted image

VSEM SLAVLJENČKOM PA VSE NAJBOLJŠEuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?