nana35
|
mala pikica,lepe slikice Božička Gašperja.Tudi Klemen je komaj zdržal s kapo na glavi,saj take slike ko si kapo dol vleče tudi imam,pa brez tudi,tako da nekaj mi jih je vseeno uspelo naredit. Jaz sem pa mislila,da imaš koledarje,kjer je nza vsak mesec Gašperjeva slika,takega sem jaz naredila pri Foto Tabor,ampak še ga nisem poslala,cena pa je mislim da 13€. vaney,tudi tvoj Božični avatar je super lep. martinca,vi ste to Patrika lepo na veliko obdarovali,mi smo dali nekaj malega,pa nekaj dinarčkov in to je to.Še pride Božiček pa rojstni dan,tako da ne bi bilo vsega preveč.Saj zdaj je Klemen še premajhen,da bi se razvadil,ampak drugo leto pa že zna biti...treba ga bo naučiti malo skromnosti. IZVIRNO SPOROČILO: limma nana, tvoj "samski" dopust je tudi super. Huda mačka si Se ti zdi??Hvala limma. muzika,bom potem pogledala FB in ti povem,danes še sploh nisem prižgala računalnika do zdaj. klaja,glede dopustov sva pa že dve čudni .No,tudi tako moramo bit.In za korakec . IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, grem stavit, da je bila gužva okol tebe na plaži klepetka,pa veš kaka??!! triš,lepo da se nasmejiš,smeh je pol zdravja,kajne?? Lepe slikice. Aljaž in Neja vse najboljše !! Ursalara,pozdravljena po dolgem času in seveda za zobke in vse napredke tvoje pikice. Limma,lepe slikice z dopusta,jaz bi 1x tudi rada,da bi bilo za Božič poletje . Samo 1x...Tole pa so sigurno tvoje orhideje,jaz jih imam rada... anita, za prve Janove korake.Klemen še ne bo tako hiter,čeprav je ful napreden,samo je tako ziher na vseh štirih in hiter,da se zlepa noče postaviti na noge.Hoče kar sedeti in potem na vse štiri in gremo.Samo malo postoji in to je to. Bom pa pogledala za kakega seksi Božička,če ga najdem slučajno... Tale je najbolj seksi kar sem jih našla... Nik,vse naj...naj...za god!!