Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:49:24
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Imam občutek, da nas daje ena huda nostalgija po morju.....VSaj mene, hudo. Mah, saj bo kmalu april Jaz tudi komaj čakam, da bomo spet šli. Jaz sem že žmiljonkrat rekla, da bi se za pol leta preselila v tople kraje, pol leta bi bila pa tukaj v toplih krajih. Zima mi glih ni, čeprav rada smučam. Sem definitivno poletni tip.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:50:29
|
|
|
|
martinca
|
aja pa še to sem vam pozabla povedat. a se še spomnite one akcije pri Tušu? no midva s Patrikom sva dobila 4. nagrado! dobila pa sva merilnik krvnega tlaka. Nečak FLorjan nečak Klemen nečak Urban in Patrik Miklavž mi je prinesel darila le kaj gleda Patrik?!? ja parkelj mi je bil tako zanimiv ja parkelj kako pa si ti zanimiv pa saj nič ne narediš, si prav prijeten darilo pa še eno darilo
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:53:47
|
|
|
|
nana35
|
Ker vidim da se vsem toži po morju naj še jaz prilepim eno morsko,kje sem bila jaz na dopustu,ko sem bila še samska.Res čudoviti kraji...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:54:10
|
|
|
|
martinca
|
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:54:59
|
|
|
|
nana35
|
martinca,a se meni samo zdi ali so zadnje tri slikice enake??
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:56:23
|
|
|
|
martinca
|
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 20:57:53
|
|
|
|
martinca
|
nana, če pa me ta shrani.si nekaj zajebava.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:33:35
|
|
|
|
nana35
|
martinca,še kar te zafrkava...zakaj ne narediš copy in paste??
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:34:17
|
|
|
|
nana35
|
martinca,frajerka,kdaj si pa ti natipkala 4 zvezdice???
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:35:09
|
|
|
|
muzika
|
Pa kaj je zdaj to tekmovanje, kdo bo večje lušte naredil s slikicami? Alfabeta, to si slikala z gliserja ali z jadrnice?
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:37:33
|
|
|
|
muzika
|
Martinca, imaš zs.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:43:15
|
|
|
|
martinca
|
nana, veš kdaj sem že jaz to natipkala toliko postov. saj mislim, da si mi čestitala tudi. kaj si že pozabila? muzika, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:45:31
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi smo bili na Ptuju na Miklavžu. Pa ni bilo Gašperju nič kaj zanimivo. Vse drugo veliko bolj Nimam niti kakšne pametne slikice, ker sploh ni bil pri volji in smo kar hitro šli domov. martinca luškane slikice Patrik se ni nič bal Miklavža? Naš Gašper bi na vso grlo jokal, če bi ga tako v miklavževe roke potisnila. Kaj pa je dobil Patrik? Zgleda kar zanimivo nana nas pa zadnje časa pošteno nasmejiš s temi fotkami Tvoja dopustniška mi je še predvsem všeč Ko smo že pri rajskih plažah... Ena takšnih, ki je bila seveda mojim očem dosegljiva, je na enem samotnem otoku Kornatov. No, verjetno jih je na Kornatih kar nekaj Otok mislim da se imenuje Lavernak, možno je kampirat, vendar ni elektrike in ni vode. Plaža pa rajska sani si me že zadnjič spraševala glede torte. Sem se odločila, da jo bom sama delala Kakšna bo znotraj, še ne vem, za zunanjo obliko pa sem se že odločila piškamiška nutelina fila je čisto preprosta; 0.5 litra sladke smetane (jaz vedno delam z rastlinsko) in 5 žlic nutele Sladkorni preliv... Tisto je 'tičino' masa. Jaz jo kupim in potem pobarvam. Sem ravno v fazi teh nakupov Sicer pa jaz pečem predvsem 3 vrste tort; vanilijevo, višnjevo in pa nutelino. Jutri bom ravno višnjevo delala za dragega. Za Gašperja se še nisem odločila. Za krst je imel nutelino, tako da ta sigurno ne bo. Mogoče bo jagodno-borovničeva, nisem pa še čisto odločena Imamo pa še vedno probleme z noskom in to samo ponoči Pa sva mu danes z ljubim 'posesala' nosek, pa očitno ne dovolj Sem pa skoraj sigurna, da se je nazaj nalezel od naju z mamico. Sva obe nenormalno prehlajeni, Gašperja pa je skoraj nemogoče popolnoma izolirati od obeh Od osmih se je že najmanj 4x zbudil.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:46:16
|
|
|
|
mala pikica
|
vaney pošta
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:52:15
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, veš kdaj sem že jaz to natipkala toliko postov. saj mislim, da si mi čestitala tudi. kaj si že pozabila? zgleda da sem,leta pa to,saj veš... mala pikica,me veseli,da vas nasmejim,upam,da še kdaj! Ajde,lahko noč vsem.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:53:11
|
|
|
|
Golobček
|
Pa mi je le uspelo prit do računalnika. Najprej slavljenčki vse najboljše. To je za nazaj in za današnje Tole pa je zate Lunca in vse najboljše Drugače pa sva zadnjič z Nikom čakala, skoraj eno uro da sva prišla na vrsto, bo pa moral na operacijo lulija.Kožica sicer malo gre ne pa dovolj, tako da naju čaka poseg marca drugo leto. No pri nas so bili danes parkli , sedaj pa čakamo kaj bo prineso še Miklavž. Njbolj me zanima kako bo zažel spat Nik v svoji postelji, ker je bilo tako naročeno od parkla, lani naprimer mu je parkl odneso dudo in od takrat naprej je nima, prej pa so ble tri premalo. Jutri pa imamo še Miklavževanje v cerkvi.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:54:10
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika Alfabeta, to si slikala z gliserja ali z jadrnice? Eni pravijo da je barka eni pa da je jahtica , tak da ne eno ne drugo
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 21:56:24
|
|
|
|
Alfabeta
|
kje pa je triš....kdaj imata operacijo? Pa suzana, še nimajo računalnika ok? Kako je Aljaž? pa sončnice tudi ni nazaj...se nas je ustrašila?
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:05:44
|
|
|
|
mala pikica
|
Gašper vam pošilja nekaj svojih slikic ZELO KRATEK ČAS SEM BIL BOŽIČEK, KAPA MI JE ŠLA ZELO NA ŽIVCE TAKO SE SKRIVAM S PINGVINOM ROŽICE PONAVADI VOHAM Z JEZIČKOM RAZMIŠLJAM... ZELO SEM RADOVEDEN, KAJ ZAVRAGA ATI IŠČE TAM SPODAJ MIKLAVŽ IN MOJE NEZANIMANJE ZA NJEGA... ... ZATO PA SO MEDVEDKI V MERKURJU TOLIKO BOLJ ZANIMIVI
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:09:42
|
|
|
|
dašabina
|
Lara, vse naj, naj Čer, super lepe vse nove slikice ... mene daje pa utrujenost in ne bom nič Mikavžu nastavla Grem zdaj narihtat za otroke, če slučajno katera ustane sred noči... Pa nastavte kej Nočko.....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.12.2008 22:10:50 >
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:12:16
|
|
|
|
vaney
|
mala pikica, pošta
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:13:42
|
|
|
|
vaney
|
mala pikica, hvala
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:14:58
|
|
|
|
martinca
|
mala pikica, nič se ni kaj bal Miklavža. parklja pa še manj. igrače je pa dobil: taki mali koš in sta zraven dve žogici pa igra tudi če se žoga obroča dotakne. to je dobil od botrce. od naju pa je dobil. mojo prvo železnico in lego kocke. pa še nekaj čokoladic in otroških keksov.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:18:22
|
|
|
|
limma
|
Sem prej obljubljala fotke, pa sem šele zdaj prišla domov... tako, da jih nalepim jutri. mml (še nisem pohvalila), mala pikica in martinca - krasne fotke vaših sončkov pa vse morske so tudi super mala pikica, upam, da boste lepo spali... pa tudi vsi ostali.... LAHKO NOČ nana, tvoj "samski" dopust je tudi super. Huda mačka si
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 22:19:14 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 22:21:57
|
|
|
|
muzika
|
Mala pikica, lepe slikice. Nana, če se boš ti kaj ven spoznala (glej fb)????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?