Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 11:36:20
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Jutro! Sem hitra ne Pa da ne bo slučajno katera mislila, da sem šele sedaj vstala, sem že od pol šestih pokonci Ja, ja ti se samo izgovarjaj, mi tako vemo, da sta z Gašperjem spala do sedaj .
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 12:03:34
|
|
|
|
sani1
|
No moja pupa spi in jaz sem zavila sem. Pri nas ful dežuje in je vreme za ... Bomo lepo doma na toplem. katarinas- vse najboljše tvoji Lari za 11 mesecev. Ja še malo pa bo prva svečka... Čestitke tudi za oddajo diplome. luša- pa delaš vanili puding z mlekom ali vodo iz jabolk? No sicer ima pa vsak svoj okus. V vsakem primeru je pa sladko in en kos bi vsak z veseljem zmazal in si obliznil prste. Ni takšnega smajlija z jezikom... Se ti pa pol ko po teh dobrotah stopiš na tehnico... klaja- pa si ti kdaj na tepežen dan kaj zaslužila? Jaz kot otrok sem ful... mala pikica- pridna, da pečeš piškote za dragega. Si se že odločila za Gašperjevo torto? Jo boš sama spekla? tepežen dan- to je dan nedolžnih otrok. (28.12.) In pri nas je navada, da na ta dan z šibo, ki jo dobiš za miklavža zgodaj zjutraj vstaneš in natepeš starejše ljudi za zdravje v naslednjem letu. Oni pa ti morajo za to, ker si jih natepel in jim zaželel zdravja obvezno plačati in dati kakšen dinar. No zdej evro. Smo pa mi imeli rek: Reši se reši starega leta, da boš zdrav in vesel v novem letu! So sicer še drugi reki ampak jaz poznam tega... Se mi zdi, da se ti stari običaji kar pozabljajo in je vse bolj v materialnih stvareh. Obvezno kaj boš kupil in kaj dobil. Pri nas je miklavž vedno prinesel samo suho sadje, pomaranče in mogoče še kakšno čokolado. No ne vem kako je bilo drugod ampak mi bomo to tradicijo kar obdržali...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 12:33:28
|
|
|
|
limma
|
Lunca, vse najboljše od naju z Nežo
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:03:58
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana- a ne kako so prijazni v Ikeji. Pa res se potrudijo jaz sem ob novem katalogu dobila še en list, da me vabijo... in itd... v slovenščini. Pa njihove stvari se mi zdijo preproste in super uporabne... Zdej bo pa tvoj Klemen po novem levček ne krompirček... Ja pa ovni ste res fajn ljudje!!! Ja lepo da so se spomnili...Pa naj bo Klemen še naprej krompirček... Da smo ovni fajn ljudje mislimo samo ovni pa mogoče naši dobri prijatelji.In tisti,ki nas ne poznajo... In čestitke tvojima prijateljicama za dva frajerja. Lusa,zelo si pridna,ko tako lepo urejuješ hiško. IZVIRNO SPOROČILO: Lusa nana-ja daša je dobrovoljček ,tako ,da ni sploh opazit ,d abi bilo kaj z njo narobe...je pa zato Luša kontra ima vročine komaj 37 ,pa jo že tako zdela Ja vsega ne moremo imet kajne?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:05:08
|
|
|
|
katee
|
Mama Lunca vse najboljše!!!!! Lara vse naj naj za 11 mesecev!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:06:19
|
|
|
|
limma
|
Nam spet ni delal internet... je bilo treba menjat modem... že drugič 14 dneh Neža spi, očitno bomo začeli spat samo še 1x/dan... upam, da bo to več kot 20 minut Tukaj je beda od vremena, pada leden dež... pred 4. leti na današnji dan sva uživala v toplih krajih.... To je pogled z najine hišice: Se vidi (okrog drevesa), da je že okrašeno za Feliz Navidad (vesel Božič) To je pa najlepša plaža, kar sem jih videla... se je bilo treba kar potrudit, da sva prišla do nje, ni bilo javnega prevoza (taksijev itak ne), tako da sva rentala kolesa in rinila v en hrib... pričakalo pa naju je tole: In najboljša stvar - bila sva čisto sama... samo morje, sonce, pesek, ... RAJSKO Pa še malo večerne romatike:
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 13:07:53 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:08:42
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Da smo ovni fajn ljudje mislimo samo ovni pa mogoče naši dobri prijatelji.In tisti,ki nas ne poznajo... No tukaj se tudi jaz pridružujem, ker sem tudi jaz , po kitajskem sem pa Eno - katero mleko kupujete, mislim s koliko maščobe? Zdi se mi, da je meni P rekla, da lahko kupujem 1,6...zdaj pa mi eni govorijo, da mora biti 3,5 ?!! Kako je s tem , prosim za odgovore.... Ohhhhhh limma kakšne skomine nam ti delaš Kje pa je tale suuuuupeeer plaža, najbrž ni ravno za vogalom Kakšen Bali mogoče?
< Sporočilo je popravil katarinas -- 5.12.2008 13:10:45 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:12:49
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Eno - katero mleko kupujete, mislim s koliko maščobe? Zdi se mi, da je meni P rekla, da lahko kupujem 1,6...zdaj pa mi eni govorijo, da mora biti 3,5 ?!! Kako je s tem , prosim za odgovore.... Mleko naj bi pili polnomastno - torej 3,5. Ohhhhhh limma kakšne skomine nam ti delaš Kje pa je tale suuuuupeeer plaža, najbrž ni ravno za vogalom Kakšen Bali mogoče? Ne, ni Bali...nikoli ne uganeš... po moje lahko vse ugibate, pa boste težko ugotovile... ker je ena taka država, da ne bi rekel, da ima takšne plaže...imaš še tri poskuse
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 13:13:44 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:13:49
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Eno - katero mleko kupujete, mislim s koliko maščobe? Zdi se mi, da je meni P rekla, da lahko kupujem 1,6...zdaj pa mi eni govorijo, da mora biti 3,5 ?!! Kako je s tem , prosim za odgovore.... Mleko naj bi pili polnomastno - torej 3,5. Ohhhhhh limma kakšne skomine nam ti delaš Kje pa je tale suuuuupeeer plaža, najbrž ni ravno za vogalom Kakšen Bali mogoče? Ne, ni Bali...nikoli ne uganeš... po moje lahko vse ugibate, pa boste težko ugotovile... imaš še tri poskuse Havaji? Ne vem, men padejo same take na pamet Aja sem zdej vidla, da je taka država kjer si ne bi mislil, da so take plaže...pa mende ja ne v Sloveniji?!
< Sporočilo je popravil katarinas -- 5.12.2008 13:15:18 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:14:56
|
|
|
|
limma
|
Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je Niso Havaji
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:17:43
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je Niso Havaji Ok, jaz se predam
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:18:47
|
|
|
|
limma
|
Ja, v Sloveniji - fototapeta, si uganila... saj ne, se hecam
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:19:40
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: limma Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je Niso Havaji Ok, jaz se predam A pustiva še drugim, da ugibajo ali ti povem? Na uho....
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:20:25
|
|
|
|
mml
|
Lunca vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku Lara vse najboljše katarinas do pred dobrim letom je bilo priporočilo WHO in raznih pediatričnih združenj, da naj otroci do 3. leta uživajo polnomastno mleko in mlečne izdelek. Po zadnjih raziskavah in glede na "epidemijo debelosti", so priporočila spremenili in priporočajo tudi za otroke do 3. leta polmastno mleko (se pravi 1, 5 oziroam 1,6)...tako da je oboje čisto OK limma super fotke ...imaš pa prav...za najlepše in najboljše plaže se je ponavadi treba zeloooo potrudit Moja dva čmrlja sta pa spet prehlajena...tokrat sta začela sočasno...včeraj zvečer oba kašljati , Matic je prekašljal pol noči in tudi zdajle ne more spati, ker kašlja...tako da bo tale konec tedna prav zanimiv...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:22:36
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: limma Sem ti dopisala še nekaj, da je ena "čudna" država... po moje večina ljudi sploh ne ve, kje je Niso Havaji Ok, jaz se predam A pustiva še drugim, da ugibajo ali ti povem? Na uho.... Ne ne, me zanima če bo katera uganila. Saj sem potrpežljiva, bom počakala. Mml hvala za odgovor, se mi je zdelo, da je P nekaj v tej smeri govorila
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:25:06
|
|
|
|
limma
|
Velja, katarinas Sem te pa malo zavedla, ampak nam je P rekla, da polnomastno - najbrž je mene pogledala in si mislila, da tudi meni ne bi škodilo Hvala, mml
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:29:04
|
|
|
|
katee
|
Matic in Manca: čimprej se pozdravita!!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:30:14
|
|
|
|
katee
|
Limma, za lažje ugibanje vsaj povej, kateri kontinent je! Jaz ciljam na Azijo!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:34:01
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Limma, za lažje ugibanje vsaj povej, kateri kontinent je! Jaz ciljam na Azijo! Ne, ni Azija. Govorijo špansko - zato sem napisala, Feliz Navidad.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:39:27
|
|
|
|
katee
|
Pol pa Južna AMerika. Ne, ne, že vem: Kanarski otoki.
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:41:27
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Pol pa Južna AMerika. Ne, ne, že vem: Kanarski otoki. Ne, niso Kanarci. Bolj J Amerika Grem kuhat, če ne prej, povem zvečer...
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:42:16
|
|
|
|
katee
|
A zadj si pa že zlobna! V J Ameriki je pa itak vse lepo! Jaz se predam
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:42:58
|
|
|
|
nana35
|
limma,lepe slikice si nam servirala,če ne druga si naredila nostalgijo tukaj po poletju...Kje je to?Ne bi vedela,nekaj si pisala o Feliz Navidad...tako da...no vidim da si tako napisala tudi katee,ampak tole sem tudi sama ugotovila. Zdaj ga bom biksnila,Katalonija?Nimam pojma kako tam govorijo... katarinas, za ovenčka!!Ne vem kaj sem po kitajskem H.,meni se zdi da podgana .Mleko jaz kupujem 3.5 že skoz,tako da je bolje če je polnomastno.Vsaj tako sem poučena in delam vedno tako. mml,pozdravite se soon!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:44:30
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sani lepo si napisala o tepežnem dnevu.Letos ga bomo pa kar uveljavljali .Drugače pa je res da je vse v dobrinah in to na žalost v materjalnih Limma sem dobila stolček in je krasen.Hvala ti .Ne vem kaj je bilo včeraj ampak danes sem šla še enkrat gledat nakazilo in sem ti nakazala do centa natančno in me je sedaj kar sram.Sem delala več stvari zraven in zlomek sem vse delala brez pameti in prepisovala Tako da naslednjič kavica Mizice pa sploh ne bomo potrebovali,ker gre lepo k mizi .No pa dej povej če je mogoče to .......ne vem povej že,ker sem nestrpna.Pa me ne zanima ampak si me malo naredila firbčno
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:49:37
|
|
|
|
limma
|
katee, nisem zlobna Ne smeš se tako hitro predat! Recimo, da je J Amerika... samo, ne me potem kregat, da vas zavajam nana, ni Katalonija.. to je del Španije - Barcelona in okoliš in tam ni tako lepih plaž... so onesnažene in pooooolneee ljudi. Triš, sploh še nisem gledala nakazila... saj je toliko stal (do centa), nimaš se kaj sekirat Super, da gre lepo k mizi. Kavico bova pa z veseljem skupaj spili Ne povem vam še - še malo ugibajte, da skupaj ponavljamo geografijo... mogoče sem failila poklic in bi morala matrati otroke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?