Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 18:58:57
|
|
|
|
martinca
|
ljubljana, mislim, da sem to zadnjič zjutraj gledala pri oddaji Dobro jutro, da imajo na tej šoli božični sejem. bi prišla pa je malo predaleč. pa še Uroš gre v službo. koala, tui Alex je kočno spozanal da se da po vseh 4 hitreje kam prit kot pa po trebuhu. pa za plazenje. nana, pri nas gre tudi sneg. sem šla zdaj na balkon gledat.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 18:59:31
|
|
|
|
koala
|
Saj je bilo v palnu kuhana večerja, samo se mi je nekako zdelo da nebo prišel domov ob petih. Danes je bil itak on na vrsti za kuhanje, ker ribice vedno on peče. nana
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:18:53
|
|
|
|
TRIŠ
|
Martinca lijak imam jaz in dašabina ga imava na desni strani ,kot da bi se zmenile,kajne mati Ajda pozdravi se .Alfabeta jaz sem mislila tiste stare recepte ,ki si mi jih poslala ,danes pa odprem tvoj mail,ki še ni bil prebran in notri pravo presenečenje hvala ti mati Ljubljana recept za pitico prosim.A tvoji otroci hodijo v Waldorfsko šolo in vrtec?Če bi bila v Ljubljani bi šla na tole srečanje definitivno,tako pa Imamo pa 3 cm snega in smo šli na večerni sprehod po snegu z otroci.Žan je čisto navdušen .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:22:51
|
|
|
|
TRIŠ
|
Aja Martinca še slikica kje je lijak
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:34:57
|
|
|
|
ljubljana
|
Triš Ljubljana recept za pitico prosim. sej sem ga že dala, to je tista pita z marelicami, pa sem namesto pite eno z ameriškimi borovnicami naredila. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Skutin_kolac_z_marelicami-406.html evo še enkrat A tvoji otroci hodijo v Waldorfsko šolo in vrtec?Če bi bila v Ljubljani bi šla na tole srečanje definitivno,tako pa Samo v šolo, pa že moja brat in sestra sta hodila nanjo. Brat je bil prva generacija.
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.11.2008 19:36:33 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:41:45
|
|
|
|
Alfabeta
|
triš, da ne pozabiš na receptek zame, mati hvala!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:49:14
|
|
|
|
dašabina
|
Ajda Alfabeta hiter se pozdravte, ker drug teden prideva tud z Mihcem po meso, ste cenejši kot Mir Martinca, kuhinja pipa je na desni strani od okna,sem pa res čudna, da edina med pomivanjem ne želim gledati ven, zato jaz ven gledam, ko trebim solatko.... takole se hecamo z žabami, ki je lahko tud kapa, sesalc je pa glaven.... tale cvetoči španski bezeg sva našla 27.novembra u kako je fino v kombenizonu... med palicama za sneg točno v sredini je naša hiška (v daljavi) tole sem pa morala dat gor, naslov: tihožitje v belem sredi vinogradov ... mi je šla potem cel čas po glavi tista pivska: ne boš ti meni..... Miha uživa v špinački
< Sporočilo je popravil dašabina -- 28.11.2008 19:58:10 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 19:57:22
|
|
|
|
mala pikica
|
Vas na hitro malo pozdravim! Pri nas tudi sneži nana dašabina ful luškane slikice. Naše rokavičke pa so postale premajhne, moramo nove kupiti, čeprav si jih Gašper ves čas dol vlači anita naša kuhinja je doma narejena. Seveda ne pri nas doma, ampak pri enem mizarju Tako da nismo čisto nič fancy s kakšno alno kuhinjo martinca meni je tako čisto všeč s pipo in oknom. Ves čas lepo ven vidim katee sem vesela, da si se nekako dogovorila za službo IZVIRNO SPOROČILO: mml No zdaj sem se pa zasekirala, da sem totalno grooooooooooooooooooooooooooooozna, da si me niti poklicat ne upaš...saj zadeva je taka, če se lahko oglasim se oglasim, če ne pa pokličem kasneje,...mala pikica že ve.... mml se vidi, da ti nonstop nekaj težim Sem pa ti resnično hvaležna za vso pomoč Si pa moram jaz te terme tudi shraniti. Upam, da nam znese si kaj podobnega privoščiti čez prvomajske praznike Saj res, kako daleč pa je to od meje? Se splača iti za en dan? alfabeta in Ajda
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 20:06:01
|
|
|
|
dašabina
|
Martinca, sem šele zdaj videla, da tam sploh ni stene ....torej tam omarce ne pridejo v poštev .... Nana, Klepetka, sam da bo še prišlo vse skup, bo, bo... mora"!!!! Lutiropan, moja Maša gre jutri spet na delavnico in sicer k nunam delat adventni venček, mi skoz naroča, da ne bomo kaj pozabile....A, pa ANg je 5 pisala in SLo tud, Ana pa tud matko 5 vprašana in še nekaj ta teden pa ne vem kaj, u glavnem 5 lubice moje Moj mali mišek je že zaspal, ga pa nekaj matra, ker je bil kar sitkan popoldne, pa samo hodit moramo z njim, tako da koga že križ boli...mene tud.... Katee, super za službo....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 20:07:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
hvala vsem za lepe želje Vračam objemčke tudi vam martinca, zelo lepa kuhinja. Edino kar bi jaz spremenila je, da bi dala štedilnik v desni mrtvi kot, pa potem kotno napo, da bi imela več samega pulta na desni in pa izkoriščen kot. Če je seveda dovolj prostora. Ne vem kake so mere. Ker sicer bi si jaz samo kramo nalagala gor. Jaz pač gledam iz stališča uporabnosti, ne samo samega izgleda. Moje kuhinje je 8 metrov, uporabne pa 4 metre, pa mi včasih ko kaj delam še zmanjka prostora. Glede pipe so ti pa že punce povedale. Pa super da je pečica dvignjena! To boš zelo hvaležna tistemu ki je "kriv" za to, verjemi. Pa še nekaj sem ti hotela predlagati, ker sem jaz napako naredila. Jaz imam izvlečne predale z tistimi mrežicami. Sem se rahlo zaj..... Tiste ki so ozke, so neuporabne, no po večini, edina ki mi pride prav je tista za olje in kis, pa še tam je premalo prostora za vse moje šalice in kozarce. Zato pazi, da ne boš dala preveč teh izvlečnih, je boljše 2x preveč premisliti kot premalo. Midva sva potem kar tiste pregradne žice poščipala stran, da sem pridobila še malo prostora. Samo povem! dašabina lepe slikice A oči se pusti, da ga prilepiš sem gor? Al ne ve, da je objavljen? katee, za službo!!!! toliko za enkrat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 20:23:06
|
|
|
|
lutiropan
|
Lutiropan, moja Maša gre jutri spet na delavnico in sicer k nunam delat adventni venček, Pri nas bomo pa jutri doma delali venček in kakšen aranžma....Še dobro, da smo prejšni teden nabrali dovolj materiala z mojimi sončki. Pri nas tamala dva prav uživata, ko kaj ustvarjata... Jaz pa tudi. Me ta december čisto...Pa otroški sobici okrasimo...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 20:30:13
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Ajda koala jaz sem mojemu že milijonkrat povedala, da mu za ob 20.00 ali pa kasneje ne bom kuhala večerje in naj to kar pozabi. Sem mu rekla naj gre na kosilo, za večlerjo bo pa nekaj na kruh dal ali pa podobno. Ne, on pride domov in mi trobi kako ni cel dan nič jedel...in?...to ni moj problem. Saj jamra ampak kar preslišim. nana Pri nas tudi IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Tako da nismo čisto nič fancy s kakšno alno kuhinjo Enkrat, ko bom velika...mogoče. katee super za službico. dašabina lušne slikice. alfabeta a potem imaš te košare z mrežicami namesto predalov? Mi imamo izvlečno s štirimi mrežami in sem jo kar dobro zapolnila. Za drobnarije sem pa kupila plastične košarice. martinca tudi kljub vsej naši januarski pameti se ti lahko zgodi, da boš kasneje ugotovila, da bi kakšno stvar imela drugače. Ampak je pa sigurno, da več glav več ve, pa še izkušnje pomagajo. Upam, da bo kuhinja res taka kot si jo želiš in da bo zate najbolj uporabna.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 20:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zunaj snežuje!!! Sem tako vesela kot mali otrok. Smo ravno poslušali pesem "zapadel je prvi sneg" in pogledamo skozi okno in je res začel padati sneg. Smo bli vsi tako veseli. Koala naš pa še kr drsi po trebuhu, mu še ne potegne, da gre po vseh 4 hitreje. Ajda Ljubljana tudi jaz sem gledala na TV o tem. Dej mi povej v čem je posebnost te šole? Dašabina kakor vedno lepe slikice, sam tebe ni nikjer gor. Ja, še ena mamica ki jo boli križ. Naš bi tudi cel dan samo hodil hodil in to me že kr vleče in on diriktira kam če it. Ma že ornk voljo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:00:06
|
|
|
|
ljubljana
|
Mala pikica a si zadovoljna z izvedbo pa kako je bilo kaj cenovno baje so mizarji dražji od serijskih kuhinj. dašabina krasni ste in zelo pridni punci imaš sigurno si ponosna. katee moj sprašuje katerega leta si diplomirala. Glede službe ima pa baje Ana iste težave kot ti, je mama pojamrala, da jo tole skakanje kar utruja.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:03:30
|
|
|
|
mml
|
martinca bazenov je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, zadeva je tako nekako 4x večja kot Atlantis v LJ - pa mislim to samo tisti del, ki je za tele male čmrlje mala pikica jaz sem prav vesela, če lahko pomagam, tako da sploh ni panike s klicanjem . Terme so pa ene 2 uri od meje, je pa boljše, če se pelješ po avtocesti do Wienerneustadta, ker je po tem samo pol ure po deželni cesti, sicer je pa kar debelo uro, če ne celo uro in pol... klepetka vem, da ni bilo tako mišljeno, ampak sem morala vseeno malo podrezat alfabeta držim pesti, da se bo Ajda še lepo dojila, da slučajno ne pristaneta v bolnišnici Smo se na debelo potikali naokrog in smo pol ure v zamudi...jaz sem pa že celo popoldne tečna za znoret...upam, da bo jutri boljše... ...pa škoda da bo jutri dež, meni je tale sneg prav super
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:03:47
|
|
|
|
ljubljana
|
anitav nama je ta šole zelo všeč. Ena svetlih točk te šole je ravno sodelovanje staršev s šolo. Takole na hitro ti težko vse povem, je bolje če me pokličeš al se pa kaj dobiva na kakšni kavi, lahko tudi pri meni, pa ti osebno razložim.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:14:27
|
|
|
|
ljubljana
|
lutiropan ti si faca sem šele sedaj videla da imaš 4 otroke sem pa res slepa. Ampak ti si še vešja faca k me k mamo tri. Ti si jih imela v razmaku 18 mesecev če sem prav izračunala res zate.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:21:31
|
|
|
|
ljubljana
|
Punce a ima mogoče katera lino znakce. Mi ne kupujemo te hrane Martin si pa želi lino koledar bi bila vesela če jih imate kaj viška. Martin vam pošilja še tole:
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.11.2008 21:26:15 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:28:37
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana katee moj sprašuje katerega leta si diplomirala. Glede službe ima pa baje Ana iste težave kot ti, je mama pojamrala, da jo tole skakanje kar utruja. Diplomirala sem 2004! Katera Ana? Ker ena Ana dela z mano, samo ona ni končala DIFa, ampak socialno delo.
< Sporočilo je popravil katee -- 28.11.2008 21:30:12 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:38:29
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Punce a ima mogoče katera lino znakce. Mi ne kupujemo te hrane Martin si pa želi lino koledar bi bila vesela če jih imate kaj viška. Jaz imam dva lino znaka, ampak sta iz večje embalaže. A je to OK?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:51:32
|
|
|
|
lutiropan
|
utiropan ti si faca sem šele sedaj videla da imaš 4 otroke sem pa res slepa. Ampak ti si še vešja faca k me k mamo tri. Ti si jih imela v razmaku 18 mesecev če sem prav izračunala res zate. Ampak štos je v tem, da vsa z dragim najprej vsaj enega želela. Sem leta 1997 izgubila sončka v 25 tednu .... Potem sva trepetala leta 1998...No pa je bilo vse vredu in takrat sva rekla... Uh imava enega zdravega in to je to...Ampak danes smo pa takšni kot smo...Veseli, zdravi in srečni, da imamo eden drugega ...Res, da je bila Kaja najprej "šok", saj res nismo več planirali...Danes si pa ne predstavljamo, da je ne bi bilo....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:52:29
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Punce a ima mogoče katera lino znakce. Mi ne kupujemo te hrane Martin si pa želi lino koledar bi bila vesela če jih imate kaj viška. jaz ti lahko enega pošljem... Za Lutiropan sem pa jaz že nekaj časa nazaj, ko je bila debata, da bi mi še imeli, povedala, da sta ona in Puri še večji faci, saj jih že imata 4, Lutiropan za tvojega angelčka.... Alfabeta, moj dragi nič ne komplicira, in na piknik bo šel, čeprav tako na glas se pa jezi, kao da mu ni prav Anitav, ponavadi jaz slikam, pa tud v svoji okrogli fazi se nekak nerada gledadam gor... Ljubljana, hvala Martinu za popestritev strani Nočko....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 28.11.2008 21:57:34 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 21:55:35
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro, dober dan in dober večer!!! En post v celem dnevu... No ženske, ki kuhate pečete in rade gospodinjite zdej vas pa res občudujem. Sem danes v celem dnevu počela točno to. Pa še do trgovine sva šli in na sprehod. Sem naredila pomarančno torto iz te nove knjige. Pa vam povem, da se ni bilo vredno pregrešit. Lepa je že lepa. Dobra pa tako tako. Bi mogla našo mojstrico poklicat in ji prvo prebrat recept, da bi povedala svoje mnenje. Ampak včasih je potrebno kaj na novo narest, da vidiš da je še vedno najboljša navadna sadna torta po receptu, ki ga imam v glavi. No dragi je bil navdušen in je z veseljem pojedel en velik kos za večerjo... koala- vidiš jaz se tako potrudim, da dragemu za večerjo še torto serviram... alfabeta- sem mislila nate. Prvo kako ste spali potem kako je Ajda in sploh, ko sem pekla in pacala... nana- vsa sem te včeraj vprašala tega pa ne katero flaško ima tvoj Klemen? Gre pol čokolino normalno skoz? Sem danes videla, da je res brez veze toliko pacati, ker moreš pol celo kuhinjo spucat. Sem ista kot ti. Bi si rajš eno Lindovo čokolado odprla in se vsedla za RR pa bi se imela boljš... muzika- veš mislim, da ne bom pekla tiste ajdove torte, ker sem se že z to zafrknila. Veš pa, da osel ne gre dvakrat na led. Naslednja bo kar lepo biskvit s sadjem in smetano... klepetka- ja je bila panika danes glede tvojga Mp3ja še jaz sem je bila deležna... Sej ne vem več kaj sem še hotela pokomentirat. Vse, ki sem vas izpustila ne biti hude. Vsem želim lep lep bel vikend!!! Pri nas je ful snega... Grem zdej perilo spravit v red. Joj je teh cot... potem pa spat... nočko...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 22:00:39
|
|
|
|
sani1
|
lutiropan- svaka ti čast! dašabina- a vi boste imeli tudi še enega? Joj grem, da se česa ne nalezem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 28.11.2008 22:10:45
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Joj grem, da se česa ne nalezem... Od branja se še nič ne nalezeš! Je treba v akcijo stopiti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?