klepetka
|
Dober večer, še moj lonček; sem mislila, da bom lahko kaj citirala, pa spet ne gre no kakorkoli že, sneg imamo in posledično sem sama ,ekr dela.Pa bom tukaj mal smetila Otroci spijo, tako da uživam, bi se temu reklo Mala pikica, ja do nedavnega je šlo tako, ja, če sem stisnila ctrl+c, zdaj kakšen teden pa ko to stisnem, mi vse zbriše. Pa res ne vem zakaj. Al sem kakšno tipko stisnila, ki je ne bi smela pa je ne znam zdaj izključit al pa ne vem, nekaj je .Kuhinjo imaate pa fantastično lutriopan, si mi dala mislit na FB . Do včeraj namreč nisem vedla, da sem tebe potrdila med prijatelje. Sicer sme vedela da si iz januarskega gnezda, ekr te je predlagala januarčica, potem pa včeraj samo Kajo na sliki zagledam, pa sem vedela da si to ti. Ime pa priimek pa mi res nista bila znana. martinca, tuid meni je zelo všeč tvoja kuhinja, sploh postavitev katee, no vidiš, pa se bo vse rešilo . Držim pesti, da bo služba oz. delovno mesto res tvoja triš, pa ti pa res skoz nekaj pečeš. Pa še hujšaš zraven .Meni to dvoje nikakor ne gre skupaj-na žalost .Zadnjič sem dobila en malarski mail, pa sem se nate spomnila.da tebi nebi bilo problem tako pomalat kot je bilo tam majra, Katja si pa zanimivo krajša čas.Si jo prav predstavljam klaja, pa ti si tud pridna pekarica .Če se lotiš potratno potoco pečt, potem imaš pa veliko volje. Jaz sem jo samo 1x do zdaj, pa me je vse minilo ljubljana, si pa profesionalno izvedla peko mufinov oz. dodala pec.prašek. A ti si tud na FB? TE bom našla koala, za Aleksa. Zdaj pa bo brzina. Pri nas Lana šiba po vseh 4 ko strela.TAko je hitra ratala, da je skoraj neverjetno ...pošiljam, če bo spet Fata na delu