mala pikica
|
Včeraj zvečer se mi ni več ljubilo pred računalnik. Mi smo kar v redu spali. Ponoči sva sicer z Gašperjem nosek čistila, ampak je potem hitro nazaj zaspal. je pa res, da je bil buden že 5.10 ljubljana zdaj pa res obljubim, da se decembra dobiva Še bom sigurno 2x ali 3x v decembru v Ljubljani. Se res že veselim Pa še pravljice že prav nestrpno čakam. triš čestitke Maticu za odlično oceno Jaz se tudi velikokrat sprašujem, kako vzgajati otroke, da bodo tako pridni kot so tvoji. In kot je nana rekla, da bodo znali pokazati hvaležnost in ljubezen. Predvse to dvoje bi si res zelo želela. So pa mi kar solze stopile v oči, ko sem brala Matičevo čestitko koala sta uspela včeraj pojesti večerjo v miru? martinca čudovita kuhinja Težavo z oknom in pipo pa smo mi rešili tako, da smo okno na spodnjem delu nekoliko povišali. V bistvu je bilo okno potem manjše od ostalih. Upam, da me razumeš. Bom pogledala, če imam kakšno sliko. Tukaj se lepo vidi, na levi strani: sani res lepo napisano Človeku kar izvabi solze na lice. Meni se zdi najlepše v tem letu, ob naših sončkih seveda, da se nas je večina spoznala, da smo postale ena velika družina, da si zaupamo dobro in slabo in da se skupaj smejemo in hkrati skupaj točimo solze. Predvsem pa je najlepše to, da smo sunny čudovite slike. Sploh na drugi je Neja tako srčkana. Čisto za avatar klepetka upam, da se vsi tvoji hitro pozdravijo in da ti ne zboliš. Prometno pa čimprej pozabi. Pa res super, da sta se tako zmenila Zakaj pa ne moreš posta kopirat ctrl+c in nato ctrl+v bi pač moralo delovati.... vaney naš Gašper ima v teh dneh zunaj oblečene žabe, pletene volnene hlače, gor pa ponavadi dvojne dolge rokave, toplo bundico, kapico in kapučko. V vozičku je pokrit še z dekico iz flisa. Ta je kar ene 5x preložena, ker je tako velika In je Gašper vedno cel topel, ko ga vzamemo ven. kombinezon pa še šparamo za res hladne dni. katee verjamem, da ti je težko, ker boš brez službe. Upam, da kmalu najdeš novo nana lepo si napisala, da si močnejša kot prej in da tvojega očija nihče in nič ne bo izbrisalo. Seveda bo v tvojem srcu za vedno Kaj lahko vprašama, je tvoj oči živel pri vas? Ker si velikokrat omenila, kako zelo rad ima Klemen dedija. Sem se uspela prebiti skozi vse napisano Imam pa še en kveščen Kaj mogoče katera ve, koliko dodatnih dni dopusta nam pripada za naše sončke Mami mi pravi, da je bilo včasih do tretjega leta 3 dni, potem do sedmega 2 dni in nato do konca šolanja 1 dan. Kako pa je zdaj? Pa to dobita oba starša ali samo eden? Se malo pravno pripravljam na službo So mi povedali, da imam 21 dni dopusta in potem še zraven za Gašperja koliko mi pač pripada. Zdaj pa skočim v laboratorij še po rezultate, potem pa sem končno zaključila z eksperimentalnim delom. In decembra sem doma nana in klepetka, brez zamere, ne bom vama redno delala konkurence