Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:18:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Meni na tem FB ni niiiiiič jasno, sem menda preblont. Najprej ISKRENO SOŽALJE!!!! Kaj ti pa ni jasno na FB? Povej, jaz sem čist not padla. Sploh v iskalnik
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:20:19
|
|
|
|
Alfabeta
|
karmyka, slikice kot vedno lepe in zopet konkretno poročilo vaney, tudi tvoje so lepe
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:23:04
|
|
|
|
limma
|
vaney, super fotke Sami lepi fantje. Jaz Neži ne upam dat prstnih barv, ker vse poje... pa najbrž niso preveč užitne Anže je pa lepo pobarval banjo Triš, kako veliiiiiko solno lučko imate... Barve v vaši hiški so super, čeprav jaz nisem za tako intenzivne, mi je blazno všeč Sem mislila nekaj lepih fotk s potovanj prilepit, ker imam ravno čas, pa boljše, da danes Leo in Teo ter D+BK fantičke občudujemo...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:26:47
|
|
|
|
karmyka
|
Ja prav ste videle puzle imamo res čez celo dnevno sobo razen tam ko je sedežna amapk še imava rezervo tri pakete če vržem še sedežno kdaj ven Je pa tole nekje 13 paketov puzl .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:32:30
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma karmyka, krasni punčki imaš Pa kako čupico imata Zdajle gledam, da ste ju postrigli čisto na kratko Sigurno je imel ati prste vmes
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:32:57
|
|
|
|
Intruder24
|
Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Na ja take mamo! karmyka lepe slikice !
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:34:17
|
|
|
|
Intruder24
|
vidim, da ste se imeli krasno pri TRIŠ
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:35:14
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Boš pa z mano tukaj klepetala... Bova skupaj vadili jogo Jaz sem iz forme, te bom prosila za kak napotek.. ne vem, kaj je riba Sicer pa, zakaj te ne bo? A imaš kak razlog ala "poklicne deformacija"?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:37:59
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Boš pa z mano tukaj klepetala... Bova skupaj vadili jogo Jaz sem iz forme, te bom prosila za kak napotek.. ne vem, kaj je riba Sicer pa, zakaj te ne bo? A imaš kak razlog ala "poklicne deformacija"? mam bolj konkreten razlog, intruderji pa to...pa je ta FB res čist mimo, če hočeš met mir, te vsak najde! riba ..čakaj poiščem in ti pokažem
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:42:25
|
|
|
|
lutiropan
|
Saj sem jaz tudi tukaj..... No sedaj šibam sina h karateju iskat potem pa spet pridem....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:47:02
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Na ja take mamo! Jaz sem tako efektivna da sem tukaj in tam
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:47:35
|
|
|
|
Intruder24
|
limma maš še mail Kaj Neža tudi že spi? Vid je zaspal že ob 19, tako da bo ju3 budnica...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:49:36
|
|
|
|
limma
|
Hvala, te vaje pa ne poznam. Pa super stran Imam preveč energije, grem malo pilates delat. Lahko noč, ne me kregat, ker je vsako drugo sporočilce moje. Sem vam pa vsaj s fotkami prizanesla
< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 19:50:01 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:49:48
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo... Na ja take mamo! Jaz sem tako efektivna da sem tukaj in tam IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan Saj sem jaz tudi tukaj..... No sedaj šibam sina h karateju iskat potem pa spet pridem.... ja super
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:52:01
|
|
|
|
dašabina
|
no, zgleda, da ste res šle vse tam oziroma večina, jaz bom kar tle... Lepe slikice, Karmyka in Vaney... lepo da ste uživale... Naš Miha pa je ves pikast po trebuhu in hrbtku, sumim skutice... drugač pa rinejo zobki ven, ker je ves nesrečen in kar naprej dela: e, e,e .... Novo leto, mi bomo lepo doma, to mi je najbolj všeč
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:53:29
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Naš Miha pa je ves pikast po trebuhu in hrbtku, sumim skutice... drugač pa rinejo zobki ven, ker je ves nesrečen in kar naprej dela: e, e,e .... Bogi Miha...upam, da pikice čimprej zginejo in da zobki pokukajo ven...Vida tudi mučijo, da je joj...sem tak jezna na te zobke že...pa imamo komaj enega
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:53:47
|
|
|
|
limma
|
Intruder, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:55:12
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 http://www.abc-of-yoga.com/yogapractice/thefish.asp evo tu sem našla en link, je fajn opisano Jaz sem tudi kake 6 let nazaj na jogo hodila, pa sem prenehala po pol sezone, ker mi je bilo predolgočasno. Ne vem kaj sem pričakovala....No, saj danes bi mi pa pasalo malo sprostitve. Imam tečnitis. Tamala celo noč ni spala tko kot bi bilo treba, je bila cel cajt na Joškotu, ker jo tale zob zeza. Čez dan je bila tečna, pravzaprav cmerasta, tavelik je danes težil u nulo (zjutraj je prišel iz kopalnice z pol tube gela na laseh, tak da je mož z brisačo stran brisal-ne vem katerega smeškota naj dam, al tega al tega ), popoldan je skoz nekaj da bi, potem sem pa še ugotovila, da stroj le ni tako kot bi moral bit, ker so cunje še vedno pretežke, kar pomeni da ne izpira dovolj. Sedaj sem še 2x dala prazen stroj prat, pa odtočno cev v banjo speljala, če je še kaj mehčalca tam notri . evo, na kratko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:55:55
|
|
|
|
muzika
|
Štajerke: Saj vem, da sem pozna, kaj pozna, ful pozna, pa vseeno: bi se šla katera jutri kopat v Fontano. Jutri bo namreč vreme. S kolegico greva okrog 11. ure, pa je tako lepo videt, če je več, ker potem kar mrgoli in gomazi okrog .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:58:37
|
|
|
|
dašabina
|
Intruder, potem pa bova zobke skupaj štele, mi tud imamo šele enega Alfabeta, pride tak dan , ampak vseeno, a ne bi ti poklicala serviserja...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:58:40
|
|
|
|
Alfabeta
|
aja, novo leto, mi bomo najbrž doma, ali pa pri mojih. Se bova odločila zadnji trenutek, glede na ostale dašabina, pikice so pa res lahko od skutic ali pa od preveč oblačil, če mu je prevroče.Upam da hitro minejo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:59:16
|
|
|
|
Intruder24
|
Alfabeta glede joge, je na začetku res mimo in dolgcajt...pol pa je fajn...moreš bit full telesno pripravljen...sicer pa je res, da je to od človeka do človeka odvisno, če mu paše. Mi imamo tudi pilates zraven je malo bolj tak hiter Za tečnoritis pa , nič bat bo minil. Jaz sem ga imela predvčerajšnjim, danes pa sem kot rožica
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 19:59:53
|
|
|
|
muzika
|
Klaja, ja kje si ti našla Facebook v slovenščini. Prosim za link ali kakšne napotke. Hvala.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 20:00:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Alfabeta, pride tak dan , ampak vseeno, a ne bi ti poklicala serviserja... saj sem ga, pa ne vem al se mu ne da prit, ker mi je vse razložil še preden sem vprašala če ne bi on prišel, ali pa ne mara zaslužiti . Saj jutri bom še 1x dala na spiranje, potem pa popiz.... da ma da pride
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?