nana35
|
Pozdravljene!! Danes sem komaj zdaj vklopila računalnik,ni bilo nič časa prej,pa obiske smo imeli in seveda sva bila s Klemnom zunaj 2x,pa po novi telefon sem šla dopoldan,ker je bil že čas... Klemen še ne spi,nekaj ga moj uspava,kot vsako večer,zadnje čase potrebujeta veliko več časa,kakor prej. karmyka,zelo lepe slikice tvojih dveh punčk.Mi kakih posebnih težav z zobki nimamo,ima Klemen 8 zobkov,dva mu šele rasteta in sta kaka dva milimetra velika,ampak ni posebnosti. sani,vsak dan je treba od doma,pa če sneži,dežuje ali pa je lepo...nismo iz cukra bi rekli,meni je super v snegu zunaj.Se dobro oblečem in je fajn. Lusa,super avatar,sem ga šele zdaj videla.Pa za Lušo.Pa še vedno čakam na slike ja....sem mislila da si jih pozabila.Lahko mi jih pošlješ na mail pa jih bom dala sam razvit. Alfabeta,super za prestano operacijo malega lulčeka,zdaj bo samo še boljše. Je čisto normalno,da ga peče,ampak bo,to itak veš.Samo da je mimo in bo odslej samo še dobro. In vidim nov avatar,samo slikica je malo majhna.Je pa lepa slikica vidim,ker je ista ,ki si jo prilepila.Klemen pa tudi skoraj vsako noč oz.proti jutru konča pri meni v postelji...pa kako sem govorila,da se to pri nas ne bomo šli.Ja ,ja...če verjameš...ljubezen je premočna . IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, res je...Ajda je vsak dan bolj podobna bratcu....Isti poštar Res??? limma,pa še včeraj sem ti napisala,da boš mogoče ostala doma zaradi snega in poglej...sem kot prerokovalka.Se vidi da sva se srečali z vedeževalko Karin , hodi k nam k frizerju in na ličenje ,ko je v Mariboru,ima pa svoje prostore poleg naše šlužbe-lokal od naše šefice ima v najem.A veš katera je to?? klepetka,upam,da ste doma že vsi skoraj pozdravljeni če že ne čisto zdravi. katarinas,upam,da se boš kmalu pozdravila. intruder,Klemen ima tudi smrkav nosek,samo midva vseeno greva ven,ga samo pokrijem preko nosa in ust s šalom in gremo na sprehod. Potem pa itak zaspi... Pa za Vidkovo spanje.Upam,da se obdrži. martinca,zadnjič pa sva res klepetarili...joj,tako dolgo se že nisem s kom pogovarjala 1 uro in pol...to je bilo nazadnje,ko sem bila zaljubljena najstnica,pa smo s fanti govorile po telefonu same ful zanimive stvari... Tinča, za Daniela,bi ga pa rade tukaj kaj videle,daj nam ga kaj pokaži no.Kakšno slikico prilepi...