Lusa
|
anita-imaš zs..drugač pa daša kaka samo v školjko vsak dan 2x dnevno..danes je že 1x na školjko ,točno ve ,da mora pritisnit in 1x v plenico ,mi ni nič povedala ,da ji je kakat ...Luša tud ni hotela bit na kahlici ,kot daša ,kakala je v školjko že nekje od 14meseca ,brez plenic pa je bila komaj pri 2letih ...ah bodo že ...naša ni fant ,pa nima časa sedet na kahli ,pa meni je lubše ,da gre na školjko ,pa samo vodo dol potegneš...je pa zanimiva ,da se tako posrečeno nasmeji ,ko opravi potrebo v školjki in vse tri ploskamo mala pikica-danes pa že verjetno komaj čakaš ,da vzameš Gašperja v naročje in se skup pocarkljata ...in ne v službi še sploh nisem bila ..sploh ne utegnem prit do nje katee-slikico naše "profes." smučarke dam drugič gor ,ker ne vem iz drugega fotoaparata slik dol potegnit..žal pa je ne boste gledali po tv ,ker ni športen tip ,ampak vsaj nek pogum pokaže in to je meni že veliko in sem ponosna nanjo sunny-ja kaj je smešno ...mogoče jo res s čim hraniš ,da ti neja takoooo lepooo spi s kakšnimi pomirjevali naj le tako ostane..jaz pa ne vem ,kako daša spi ,moj pravi da super ,ker zdaj par noči spim pri luši in dežurave.. ljubljana-smo rešili z Liso ,jo uspešno oddali drugemu otrokcu,posneli en filmček ,napisali 3dni dnevnika,zašili oblekco in to je to ..nič strašnega alfabeta-kakšna cart slikica vaše male pupike in veeelikega ponija in me veseli ,da je filip že boljši...tud moja prosi ,da bi šla rada v vrtec .kar z vročino..pa ni šans nana-avatar mi je mala pikica nardila ,jaz si ne znam dobro in pride takšna mala slikica..raje ti dam razvit slikice ,kot pa po meilu poslat ,ker mi tam nikakor ne gre..nekaj šteka klepetka-upam ,da je z Marušo že bolje..ampak če ji AB ne pomaga že 5ali6 dan ji tud naprej ne bo ,kot ti je že naša mml napisala..vem pa kao to boli ,sem ssama dala mandlje ven ,ampak zdaj jih baje samo ožgejo ,če so preveliki ,jih redko v celoti odstranijo...tak sem slišala ,ne vem ,pa ,če je res matic-super za samostojne korake...zdaj pa mama pozor bolančki-pozdravite se... ...me3 pa smo danes bile na kontroli in Luša še je kar uboga imave v pon. kontrolo ,daša pa je že skoraj zdrava ,če ne bo spet kaj fasala od luše...pa bomo spet v začaranem krogu...smo pa že toliko dni so noter ..sem sama z obema in pol nočem luše pustit same v hiši ,ker bi ona tud šla tako rada ven ,pa smo raje vse noter...
|