|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
2.2.2009 13:06:27   
katee
limma: sej do jutri bodo že vse splužli, tako da ne bo panike na cesti!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.2.2009 14:47:33   
Anonimen
ALEKS VSE NAJ NAJ ZA TVOJ 1.R.DAN!!!

Jan je pa včeraj dobil vročino in danes smo bili pri P in ima vneta ušesa. Tako, da sva doma in se crkljava. Zdej pa imam že res dovolj teh viroz in te zime, naj že enkrat pride pomlad....

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.2.2009 15:04:26   
mml
anitav hitro se pozdravite user posted image user posted image

katee ni panike user posted image

Jaz sem malo urejala fotke in dala v posebno mapo tiste, ki jih moram dat naredit in sem prišla do številke 612 user posted image , k temu moram prišteti pa še fotke za babice in dedke...se pravi tam malo čez tisoč user posted image user posted image user posted image . Jih moram jutri še malo uredti, pobrisat rdeče oči, mogoče kaj vrečt ven...je pa res, da jih eno leto (no malo manj) nisem dala delat...sram me bodi...

Tule jih je pa nekaj iz zadnjih dni

Spanje pravičnega
user posted image

Matic pomaga razložit pomivalni stroj
user posted image

Matic je zlezel v drugi predal in leze še više...
user posted image

Torta št.1
user posted image

Darilo babice in dedka
user posted image
user posted image

Torta št. 2
user posted image

Takole Matic preverja, če je mami kaj pozabila v sušilnem stroju
user posted image

Manca mora tudi zlest v sušilni stroj
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.2.2009 15:58:33   
katee
mml: hude fotke!!! Mene bi kap zadela, če bi Žan Luko našla na pomivalcu ali pa v pralnem stroju. Zadnjič je zaprl vrata od pralnega stroja ter ga vključil. Jaz res ne vem, kdaj se je naučil prižgati pravi gumb!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.2.2009 16:12:10   
Anonimen
mml super slikce. Mene tudi čaka razvrščanje slikic za 4 mes, to bo dela. Ampak mi je kr fajn, ko gledam kaj vse moji sončki špičijo in kako rastejo...

triš kako pa je kaj Žan in kako si ti kaj preživela svoj prvi delovni dan?

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.2.2009 19:26:42   
Alfabeta
Čer babuške!user posted image

Evo mene. Imam toliko časa, da kaj napišem. V glavnem....fešta uspela, mala je bila prava princeska :), pridna, se je videlo da je v centru pozornostiuser posted image  .
Torta je bila super, vendar moram za konec tega meseca pogruntat nekaj drugega, ker smo se je že kar preobjeli, te Nutelline.

No, kaj veliko več nimam za povedat, le to, da me čas v eno lovi, za mano tekajo 3 žehte opranega perila, pa ene 2 še za oprat, pa nimammm časa nič! Jutri zjutraj gremo z Ajdo v vrtec, s Filipom v bolnico pa da vidimo kaj bodo pogruntali. Morda pa ne bo ostal notri, če bo v ordinaciji že kaj uspeha. Močno upam. Pa še sama sem jutri popoldan, ker ima mož eno nepremakljivo obveznost.user posted image  Da le ne bi mali ostal notri, pa bo vse bolj enostavno.
Mah saj bo, saj sem že povsem železnauser posted image

Sicer pa Ajdi močno nagajajo 3 štirice in jo tako matrajo, da je že vse prste zgrizlauser posted image  Ponoči sva pa v kosu spali od 4.30 do 6 ure. user posted image  Sem bila vsa skozlana zjutrajuser posted image . Je celo noč nekaj cmihcala, pa jokcala, pa se kar šetala v pol snu po postelji....Potem mi je bilo pa dovolj ustajanja in sem jo dala k sebi na posteljo....Kaj mi ni češpla mala spet skoraj padla iz postelje?!?!?user posted image user posted image Je kobacala proti robu in preko odeje, sem jo za gleženj v temi ujela, tako da se je z glavo samo dotaknila tal. V glavnem v zadnji stotinki sekunde!!user posted image  HB

Evo, toliko, da ne boste rekle, da vas zanemarjam. Zdaj pa spet šibam. MOgoče se še kaj vrnem

Še tole nahitro:

triš, kako prvi delovni dan po 1 letu in pol (če sem prav seštela)?

sani, je uspela fešta? Rojstnodnevna in tista druga?user posted image

mml, krasne fotke....sploh tiste iz strojauser posted image user posted image user posted image  Spanje pravičnega pa je na taki prevleki kot jo ima naš...Medvedek PU a ne?

Jan user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.2.2009 19:43:51   
mala pikica
Upam, da niste vse do vratu zametene s snegom. Letos pa je res prava zima user posted image

Gašper že pridno panka, mami pa hitro še na RR...

vaney čudovita tortica user posted image
golobček sem vesela za NIno, da tako lepo napredujeuser posted image

triš upam, da si lepo preživela prvi delovni dan. Sem ravno danes mislila nate, ko sem se vozila čez Semič user posted image

mml čudovite slikice! Sem se nasmejala Manci in Maticu v sušilnem stroju user posted image

Še eno vprašanje... Ima mogoče katera težave z glivicami na nohtih? Mi lahko piše na ZS, da ne bova o tem tukaj govorili.

Pa še čestitka:

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.2.2009 19:45:46   
mala pikica
Joj, bi skoraj pozabila...

lunca in lutiropan kaj se bomo lahko v sredo kje dobile? Jaz imam po tretji časa na pretek user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.2.2009 20:06:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
user posted image

Isti je kot Neja. Ona sliši v hodnik, da so se odprla vrata pomivalca in je takoj v kuhinji. Bog ne daj, da bi lahko zložila iz stroja brez nje. Je pa začela pomagat, vse krožnike mi podaja.

Manca mora tudi zlest v sušilni stroj
user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

Neja je tudi ratala pravi plezalec. Včeraj je ugotovila, da lahko zleze na kavč in to zdaj redno testira. Moram ves čas pazit, ker lahko tako poleti, da bo groza. Njej je pa ful dobro in se samo reži.
Pleza tudi na posteljico. Z rokami se prime za ograjo noge da pa na spodnji del ograje in kar visi. Se mi kar obrača, ker je dosti blizu postelja in bi lahko z glavo udarila ob rob. Se zadnje dneve samo šokiram nad njenimi odkritji.

Ne vem kaj naj pa rečem za naše uspavanje in spanje...to ni naša Neja. Danes sva ob 18.00 jedli večerjo, se oblekli v pižamo, popili čokolino in ob 19.20 je Neja spala. Sploh ne bi bilo čudno, ampak zdaj zaspi sama v posteljici. Nosila sem jo mogoče 5 minut, dala v posteljico in je od takrat tišina.user posted image  Spi pa tudi v enem kosu do zjutraj. Ne vem kateri gumb smo pritisnili, da se je to zgodilo. Upam, da se ne ugasne. user posted image  Kar trkam, ko razlagam.

Vsi mali in veliki bolančki
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.2.2009 20:07:44   
lutiropan
lunca in lutiropan kaj se bomo lahko v sredo kje dobile? Jaz imam po tretji časa na pretek

Ja, seveda. Kje boš potem prespala?

Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.2.2009 20:11:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Upam, da niste vse do vratu zametene s snegom. Letos pa je res prava zima user posted image

Kolikokrat se spomnim kakšno srečko smo imeli lansko leto...smo bili ful na sprehodih.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.2.2009 20:21:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan
lunca in lutiropan kaj se bomo lahko v sredo kje dobile? Jaz imam po tretji časa na pretek

Ja, seveda. Kje boš potem prespala?

Pri Dežmanu v Kranju. Se mi zdi, da je kar fajn urejeno.

Kje pa se dobimo? Bova počakali še lunco? Nekaj je omenila, da če njenega dragega ne bo, da bo najbolje kar pri njej doma, ker ima Pino in Lukca doma.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Kolikokrat se spomnim kakšno srečko smo imeli lansko leto...smo bili ful na sprehodih.user posted image

Ja, to pa res! Ni bilo skoraj nič snega. Mi smo bili vsak dan po uro do dve skoraj zunaj. Zato pa naš otrok ne zna spati nikjer drugje kot v vozičku user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 2.2.2009 20:22:57 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.2.2009 20:24:43   
Alfabeta
Evo še malo fotoreporta, ker že dolgo nisemuser posted image

user posted image
tako veselje, ko mi pojejo VSE NAJBOLJŠEEE ZA TEEEE,.....

user posted image
potem se pa še malo pohecam s svojimi gosti user posted image

user posted image
eno od daril, ki je zadnje dni fuuuullll v uporabi user posted image  Mami ima občutek, da revček zelo trpi pri nas

user posted image
pa skos so me neki lupčkal

user posted image
končn mal sama

user posted image
MAMI Zdej te mam pa dost!!! Nehi me slikat!user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.2.2009 20:36:04   
muzika
Ta pomivalec pa je zleda prava poslastica za vse naše otročke.

Sunny, ko boš ugotovila, kje je ta gumb, prosim prosim, še meni povej.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.2.2009 21:31:49   
nana35
Pri nas sneži sneži... že skoraj cel dan s pavzami vmes.Domov iz službe sem se vozila kot po jajcih ker je ravno na novo zapadel sneg na ceste...
S Klemnom sva se dopoldan alo sankala po ulicah gor in dol,malo pa se je z dedijem,ker je bila mami v trgovini.Odkar delam še za trgovino nimam več prav časa.

vaney,lepa tortica in seveda lepi fantek.user posted image

Alex,vse najboljše za 1.rojstni dan ti želita Klemen in njegova mamica.

user posted image user posted image

Ema-nisem gledala,sem pa že slišala nekaj kritik,pa ne glede pesmi ampak glede izvajalcev in tega,da je bila pesem že takoj zapeta v angleškem jeziku.Sicer meni je itak vseeno,zato tudi nisem gledala,ampak vseeno sem mnenja,da bi pa nas lahko zastopali Slovenci,kajne??

sani,vidiš,moj Klemen pa je veliko v vozičku in vsakič v njem zaspi,zato meni tale Zapp ni preveč všeč.Klemen v vozičku spi vsak dan,dopoldan in če grmo še popodan ven,potem tudi eno rundo.

limma,jaz sem pa jutri doma in si mislim,HB!!Ker toliko snega pa že dolgo ni bilo,seveda pa ti želim,da prideš jutri v službo čisto normalno,ali pa je mogoče bolje da niti ne greš,če bodo razmere kritične.Verjetno bi to pri vas razumeli v službi,saj se voziš tako daleč.

Jan pozdravi se !!user posted image
user posted image
mml,mi imamo tudi čez 1000 slik in še več,tako da niste edini ki zbirate slikeuser posted image . Jih pa dajem delat sproti,HB za to,ker potem bi bilo,kakor pri tebi.
Super slike,sploh tista ko sta oba tvoja otročka v sušilnem stroju.user posted image

Alfabeta,nisi edina,ki ji kronično primanjkuje časa,meni ga tudi,ampak semle še skočim,pa malo na gmail in FB,to je pa tudi vse.Jutri bom doma,da porihtam stanovanje,ga spravim v red...pa po nov telefon skočim,potem pa vprašanje kdaj bom spet kaj prosta,razen v nedeljo.
Je pa Ajda na slikah vse bolj podobna Filipu,vsaj  jaz imam tak občutek oz.jaz tako vidim.

triš,upam,da je prvi delovni dan bil kar se da uspešen.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

user posted image

Isti je kot Neja. Ona sliši v hodnik, da so se odprla vrata pomivalca in je takoj v kuhinji. Bog ne daj, da bi lahko zložila iz stroja brez nje. Je pa začela pomagat, vse krožnike mi podaja.

Pa kaj je to,Klemen dela čisto isto.Lahko je bilo kje,dela  bilo kaj zanimivega,ko pa se odprejo vrata na pomivalnem stroju je v nekaj sekundah vpri njem in že stika...
In kar se tiče plezanja,je Klemen v isti fazi,zato je zadnjič splezal pri babici in dediju na posteljo in takoj za tem poletel na drugi strani dol z nje.Dedi ni uspel tako hitro priti okrog postelje.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   Sončki januarčic 08 - 5. del
2.2.2009 21:41:48   
karatina
Dober večer

Tudi pri nas sneži, sneži... Upam, da ne bo kot prejšnji teden, ko sta iz nasproti ležečega gozda (na hribu) padli dve drevesi. Ena nas je za las zgrešila, druga pa je padla po hiši.

Dolgo se nisem oglasila, ker mi čas tega preprosto ni dopuščal, prejšnji teden pa je še moje slabo počutje doseglo vrhunec. Sem se malo preforsirala in sem do nadaljnega v bolniški...

ČESTITKE VSEM SLAVLJENČKOM, KI SEM JIH ZAMUDILA IN ŠE POSEBAJ DANAŠNJEMU, ALEXU

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.2.2009 21:43:02   
majra
Alex, vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.2.2009 22:19:50   
katee
Sem takooooo besna!!!! Sem imela aerobiko in avto sem parkirala čisto zraven kluba. Ko pa sem hotela iti domov, vidim, da je sopotnikova šipa razbita na milijon koščkov. Kar vrelo je iz mene. Joj, tale šiškarska banda mi bo res živce uničila. Je rekel dragi, da je imel eno torbo notri, ki pa je ni več. Še dobro, da so ostalo pustili pri miru. Res ne razumem, kako si upajo vdreti v avto na tak način in to tam, kjer je kar nekaj ljudi. Mah, spet dodatno delo. Še dobro, da je avto kasko. Aja, nisem bila s svojim avtom, ampak  z avtom od lubija.

Grem kar spat, da se ta dan hitro konča!

Lepo noč vsem!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.2.2009 22:32:32   
karmyka
Večerr user posted image

Da se vam na hitro javim in pokažem nekaj slik od mojih dveh pupikuser posted image user posted image

user posted image LEA TI TIuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image LEA
user posted image TEA
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Mi imamo trenutno težave z zobki sem napisala temo v otrocih no če ima kaki vaš malček take težave
se priporočam za kakšen odgovor.user posted image user posted image

Drugače pa vsem za rojstne dneve in obmesečnice vse naj naj user posted image user posted image user posted image
Nočko mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.2.2009 7:27:37   
lutiropan
Kje pa se dobimo? Bova počakali še lunco? Nekaj je omenila, da če njenega dragega ne bo, da bo najbolje kar pri njej doma, ker ima Pino in Lukca doma.

Ja lahko se skupaj dobimo, ampak, ko boš šla v Šenčur pa boš vseeno prišla k meni vsaj na kavico. 

Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.2.2009 8:33:05   
sani1
Lep pozdrav iz bele Ljubljane!

Tu pri nas je zapadlo sigurno 20cm snega in še ful ful sneži.  Super je... 
Jutri bo malo manj super, ko bom mogla na vse zgodaj od doma...Bo prava komedija...user posted image user posted image user posted image al pa tragedija...user posted image

intruder- danes sem že navsezgodaj mislila nate. Kombinizon, sneški in te stvari...user posted image

Nisem si nikoli mislila, da bo letos toliko snega. Evo so se začele točno takšne zime kot so bile, ko smo bili mi majhni, a ne?

No lep dan vsem. Jaz pa popijem kavico in nato grem v mesto...user posted image   Sem nora, a ne da rinem od doma?

Tudi za vse vas ena velika dobra user posted image ....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.2.2009 8:38:44   
koala
Jutro!

Alex se še enkrat zahvaljuje za čestitke, čaga je na koncu uspela, čeprav sem najprej skoraj doživela živčnega.........sem bila že tako beeeesna da sem skoraj popakala dete in dragega in nekam šla. Namreč goste smo imeli naročene ob pol štirih štirih, vsi so prišli 'pravočasno. razen tistih z torto. Sem že mislila da bo moje dete brez taprave torte (eno miceno za raztrančirat sem mu nardila), pol je pa še Alex zaspal... No na koncu se je vse dobro izteklo.

Jan pozdravi se!

Karatina ti pa pazi nase!!! Pa bušija pobožaj.

Sunny ko pogruntaš kje je tisti gumb bi jaz tudi lepo prosila za informacijo!!!user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.2.2009 8:44:53   
Lusa
Ojla

alex-malo z zamudo ,pa vseeno ti želi vse najboljše ,pa naprej raveseljuj mamico in očija

..smo še ta teden doma ,pol pa močno upam ,da daša zdrži vsaj 1mesec v vrtcu ,jaz pa v službi...včeraj sem še Lušo zraven vzela k P ,ker so jo ušesa bolela ,danes ponoči ob polnoči ,pa sve šle dihat na zrak ,ker jo je dušilo-laringitis.Pol sem ji dala ventolin in danes že izkašljuje HB..upam ,da se spet daša kakšnega drugega infekta ne naleze od nje...

vaney-zelo lepo torto ste imeli ,glede poziranja ,pa imamo mi od Lušinega prvega rojstnega dne več ali manj vse v joku..ni bil njen dan..pol pa je še zbolela..Daša je pa druga pesem ,ona je pa ful uživala ,čeprav ne mara gužve

mml-kakšne odštekane fotke..ko si želiš mir veš kaj naredituser posted image

alfabeta-je pa res ajdica prava princeska..tako je tud prav ,ko pa je praznovala svoj 1RD(pa še rima seuser posted image )

sunny-kaj pa ti daješ Neji za jest ,da tako super spi...nosaj naša se je to noč tud samo 1x zbudila ,ko sve midve z Lušo norele in drvele ven na mrzlo..

katee
-grozno kaj vse počnejo..mi pa imamo preslab avto ,pa nič noter ,da bi nam vlamljaliuser posted image lahko pa bodo ravno jutri-upam ,da ne ,mi smo na podeželju ,pa tega ni toliko

golobček-zelo lepe mere vaše nine...

mala pikica-hvala za avatar ,bo ok!

martinca-očitno nobena nič kaj ne dela v albumu na RR...meni je ful mimo ta album

karmyka
-zelo lepe slikice

sani
-zadnjič pa sem se nasmejala tvojim fantazijamuser posted image o šivanju ,frizuri ,kondiciji

bolančki-pozdravite se

slavljenčki
-vse najboljše

sneg-baje ga konec tedna več ne bomo imeli(temperature nad 7stopinj)..škodauser posted image pa ravno ,ko seje Luša naučila smučat oz spustit po dolgem bregu...sem ji vprogo naredila čez gozd in se prav čudim njenemu pogumu...

...pri nas so pa aktualne stopnice ,daša s tako hitrostjo drvi po njih(nana in muzika nise pozabila na vajine slikice .še jih moram dat razvit)..aja ,pa prej je prvič kakala v školjko...smo imele zajtrk ,pa sem jo takoj po zajtrku nesla kar na školjko ,ker noče bit na kahli in je kakala ,ne veliko ,nekaj pa je le bilouser posted image moja lubica...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.2.2009 9:47:37   
Alfabeta
Dan!

Se javljam....smo iz bolnišnice...Sinku so v popolni narkozi (ni hujšega zame, kot gledati otroka, ki zaspi s pomočjo narkoze! in potem prebujanje) prerezali kožico. Ne vem sicer koliko, ampak joka pa da ga ful peče. Tudi na vodo noče, ker ga peče, tako da je bolj user posted image . Ampak tolaži me pa, da bo sedaj vse boljše in da bo vsak dan bolje.

Ajda je pa v vrtcu, je tako bolj umirjeno stanje zaradi F.

Šibam....

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.2.2009 9:57:01   
klaja
Alfabetuser posted image za vaju s Filipom!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?