nana35
|
Pri nas sneži sneži... že skoraj cel dan s pavzami vmes.Domov iz službe sem se vozila kot po jajcih ker je ravno na novo zapadel sneg na ceste... S Klemnom sva se dopoldan alo sankala po ulicah gor in dol,malo pa se je z dedijem,ker je bila mami v trgovini.Odkar delam še za trgovino nimam več prav časa. vaney,lepa tortica in seveda lepi fantek. Alex,vse najboljše za 1.rojstni dan ti želita Klemen in njegova mamica. Ema-nisem gledala,sem pa že slišala nekaj kritik,pa ne glede pesmi ampak glede izvajalcev in tega,da je bila pesem že takoj zapeta v angleškem jeziku.Sicer meni je itak vseeno,zato tudi nisem gledala,ampak vseeno sem mnenja,da bi pa nas lahko zastopali Slovenci,kajne?? sani,vidiš,moj Klemen pa je veliko v vozičku in vsakič v njem zaspi,zato meni tale Zapp ni preveč všeč.Klemen v vozičku spi vsak dan,dopoldan in če grmo še popodan ven,potem tudi eno rundo. limma,jaz sem pa jutri doma in si mislim,HB!!Ker toliko snega pa že dolgo ni bilo,seveda pa ti želim,da prideš jutri v službo čisto normalno,ali pa je mogoče bolje da niti ne greš,če bodo razmere kritične.Verjetno bi to pri vas razumeli v službi,saj se voziš tako daleč. Jan pozdravi se !! mml,mi imamo tudi čez 1000 slik in še več,tako da niste edini ki zbirate slike . Jih pa dajem delat sproti,HB za to,ker potem bi bilo,kakor pri tebi. Super slike,sploh tista ko sta oba tvoja otročka v sušilnem stroju. Alfabeta,nisi edina,ki ji kronično primanjkuje časa,meni ga tudi,ampak semle še skočim,pa malo na gmail in FB,to je pa tudi vse.Jutri bom doma,da porihtam stanovanje,ga spravim v red...pa po nov telefon skočim,potem pa vprašanje kdaj bom spet kaj prosta,razen v nedeljo. Je pa Ajda na slikah vse bolj podobna Filipu,vsaj jaz imam tak občutek oz.jaz tako vidim. triš,upam,da je prvi delovni dan bil kar se da uspešen. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: mml Matic pomaga razložit pomivalni stroj Isti je kot Neja. Ona sliši v hodnik, da so se odprla vrata pomivalca in je takoj v kuhinji. Bog ne daj, da bi lahko zložila iz stroja brez nje. Je pa začela pomagat, vse krožnike mi podaja. Pa kaj je to,Klemen dela čisto isto.Lahko je bilo kje,dela bilo kaj zanimivega,ko pa se odprejo vrata na pomivalnem stroju je v nekaj sekundah vpri njem in že stika... In kar se tiče plezanja,je Klemen v isti fazi,zato je zadnjič splezal pri babici in dediju na posteljo in takoj za tem poletel na drugi strani dol z nje.Dedi ni uspel tako hitro priti okrog postelje.