|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
26.11.2008 8:38:51   
Dali*
No...pa Dobro jutro!

Danes sem bila bolj zgodnja, ker sem vedela, da bo prišel poštar ob 8.00 s pošto iz ZZZS. Bolniško imam podaljšano do 31.12.2008. Super!!!

Zdej si grem pa kavico skuhat, pozajtrkovala in cajtnge prebrala sem pa že..Pri nas je sonček in ni ne duha ne sluha o snegu. Hvala bogu, ker ga fuuuuuulllll ne maram. Bljak.

No seznamček še prej uredim.

Čestitke buksi in jadrnica za pregled in morfologijo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.11.2008 8:42:30   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image +7,5 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)?,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 20 fantkov
user posted image  - 13 punčk
user posted image  - 29 presenečenj

Trentno je 59 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.11.2008 8:52:38   
tasa_m
Dobro jutro..

Eto pa še od mene kavica user posted image z dosti mleka.

Jaz pa bi naj danes šla v laboratorij ampak zjutraj nisem mogla vstat,..sem se vso noč premetavala ez enga boka na drugega, tak da raje nisem šla, kot pa bi tam v čakalnici malo zadremalauser posted image . Grem zagotovo jutri..
Danes je z mojim križom bolje, no vsaj hodim že lahko normalno ampak nebom nič kaj pretiravala,raje še kak dan počivam, koda me spet zagrabi..

Mi je moj včeraj tak po ovinkih povedal, da je za moj roj.dan povabil kolege, da pridejo na obisk. Hjoj, ko tak ne prenesem nekih presenečenj. Itak se ne počutim, tak dobro, da bi lahko svojo 25-tko proslavljala na veliko. Zdaj pa bi mogla še neko pecivo spečt, pa sem bolj lene sorte zato. Bom taščo poklicala pa jo vpr. kaj ima namen delat te dni..user posted image
Verjetno pa se bom spravla pa bom nardila Kinder pingvin, no če mi bo križ dopuščal.. (zdaj imam izgovor)..

Tak zdaj sem malo pojamrala, zdaj pa grem kr kuhat, da mam pol mir.. si je začelel al kislo zelje ali pa pasulj. Pa bom kr obojno nardila, da jutri ne rabim ničesar user posted image
Punce, mate kak dober recept za kislo zelje? Meni ne rata in ne rata user posted image  ne vem zakaj ne? Sicer jaz nisem haklik ker kislo zelje obožujem tud kr tak. Sem sposobna v eni rundi ga pojest tud do 0,5kg..user posted image

se še beremo....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.11.2008 8:52:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

No...pa Dobro jutro!

Danes sem bila bolj zgodnja, ker sem vedela, da bo prišel poštar ob 8.00 s pošto iz ZZZS. Bolniško imam podaljšano do 31.12.2008. Super!!!

Zdej si grem pa kavico skuhat, pozajtrkovala in cajtnge prebrala sem pa že..Pri nas je sonček in ni ne duha ne sluha o snegu. Hvala bogu, ker ga fuuuuuulllll ne maram. Bljak.

No seznamček še prej uredim.

Čestitke buksi in jadrnica za pregled in morfologijo.

SUper,da so ti podaljšali bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je danes tud tak lep sončekuser posted image user posted image user posted image tud nisem ljubitelj snegauser posted image user posted image user posted image user posted image -men je čist dost če zapade okol božiča in drži do novga leta,potem,mi je pa ravno do Amerike in nazaj,če ga ni večuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.11.2008 8:56:28   
tasa_m

ja super za podaljšano bolniško..user posted image  a si dobila hitro odločbo? Jaz nanjo čakam kr nekaj časa..
Jaz pa se bom z tem ubadala še v začetku mesca, do zdaj imam podaljšano do 12.12. Upam, da mi bodo podljšali..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.11.2008 8:57:01   
spps

BUŠIJI MARČEVK 2009
user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.11.2008 8:57:21   
mama_milchy
Jutro,

samo da vas na hitro pozdravim in zaželim lep dan; grem dat Žigi zajtrk in pol pridem gor vas brat;

lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
26.11.2008 8:58:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja super za podaljšano bolniško..user posted image  a si dobila hitro odločbo? Jaz nanjo čakam kr nekaj časa..
Jaz pa se bom z tem ubadala še v začetku mesca, do zdaj imam podaljšano do 12.12. Upam, da mi bodo podljšali..
jaz jo pa imam do naslednjega petkauser posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima,kaj bodo rekli....user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
26.11.2008 8:59:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

samo da vas na hitro pozdravim in zaželim lep dan; grem dat Žigi zajtrk in pol pridem gor vas brat;

lp
morgenuser posted image user posted image
MM,kje je tvoja slikca bušija?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
26.11.2008 9:02:43   
Dali*
Glede B jaz vedno dobim odgovor 2. dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
26.11.2008 9:03:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
jaz jo pa imam do naslednjega petkauser posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima,kaj bodo rekli....user posted image user posted image user posted image user posted image

spps- verjetno se ne bodo upali špilat in bodo bolniško podaljšali. Vsem nam.
Meni je kolegica rekla, da nena baje več tak komplicirajo,če ti le osebni zdravnik dobro napiše predlog. Tak da,..držimo pesti..
Sicer pa saj v 6 mescu ne morš stat 8 ur na nogah, haloo.. user posted image

Sem včeraj gledala Trenja pa dome za ostarele. Ma kake cene imajo na Primorskem user posted image .. Midva bi si za kak dan al dva glih lahko privoščla tist dom z all inclusive in pogledom na morje..user posted image  pol pa bi verjetno še rada šla domov..uhh 150€/dan  user posted image
A je katera še gledala Trenja?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
26.11.2008 9:17:05   
spps

spps- verjetno se ne bodo upali špilat in bodo bolniško podaljšali. Vsem nam.
Meni je kolegica rekla, da nena baje več tak komplicirajo,če ti le osebni zdravnik dobro napiše predlog. Tak da,..držimo pesti..
Sicer pa saj v 6 mescu ne morš stat 8 ur na nogah, haloo.. user posted image

Sem včeraj gledala Trenja pa dome za ostarele. Ma kake cene imajo na Primorskem user posted image .. Midva bi si za kak dan al dva glih lahko privoščla tist dom z all inclusive in pogledom na morje..user posted image  pol pa bi verjetno še rada šla domov..uhh 150€/dan  user posted image
A je katera še gledala Trenja?
jaz nisem ,sem igrico špilalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ma pri men na šihtu sedim 8h,pa mi ne pašeuser posted image user posted image user posted image ma bo že....se ne mislim,s tem obremenjevat.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
26.11.2008 9:21:23   
Dali*
jst sicer tudi sedim v svoji pisarnici...ampak...a ni bolše sedet doma, zjutraj fino poležavat, klepetat s sami fejst puncami, nič stresa...naši otročki tko super uživajo...to je pa itak najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
26.11.2008 9:22:06   
tasa_m
jaz nisem ,sem igrico špilalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

ma pri men na šihtu sedim 8h,pa mi ne pašeuser posted image user posted image user posted image ma bo že....se ne mislim,s tem obremenjevat.

točno ja ti si včeraj možu mogla nekaj naret pri igrci..user posted image  Prava si ti ja,..
Pri nam tud sonček,..nič nebo z snegom.
Ko je vpreme po TV se jaz full kregam z onimi vremenarji. Se moj tak smeji zraven user posted image  jaz pa mu full resno nazaj odgovarjam. Je včeraj rekel, da je prvi sneg zdaj že povsod po SLO. Sem misla, da mi tud v Slo. spadamo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
26.11.2008 9:23:38   
tasa_m

jst sicer tudi sedim v svoji pisarnici...ampak...a ni bolše sedet doma, zjutraj fino poležavat, klepetat s sami fejst puncami, nič stresa...naši otročki tko super uživajo...to je pa itak najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image

točno tak user posted image . Ampak Dali* ti si bila tak pridna, si dolgo delala user posted image . Jaz sem na bolniški že od sep.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
26.11.2008 9:32:33   
spps

to pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
26.11.2008 9:32:50   
Dali*

točno tak user posted image . Ampak Dali* ti si bila tak pridna, si dolgo delala user posted image . Jaz sem na bolniški že od sep.

jaz sem že od 14.7. doma. Sem pa imela težave na začetku, sem bila tudi v bolnici (krvavitve), pa pred enim letom sem imela poseg na MV. Tko, da sem v službo klicala iz bolnice, da me ne bo in to v 6 t nosečnosti.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
26.11.2008 9:33:41   
Dali*
Pri nas tko lepo sije sonček, da se grem hitro odpravit in hop ven na sprehod.

do potem...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
26.11.2008 9:36:45   
mediuhec
tasa, a greva drug teden skup na glukozo?user posted image  men bo tolk dolgčas, ko moraš tam sedet 1 uro. aja, a greš v laboratorij na sodni ulici ali kje drugje?

MalaCebelica, glede na stevilne popisane strani marčevk, ne vem če si videla, da se MŠ začne 2.12. kot napisano na internetu.

pozdrav še vsem ostalim,

mediuhec in veselo brcajoči pikec v trebuščku

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
26.11.2008 9:40:26   
Najaa
Dober dan.

Je še kaj kafeta ostalo? user posted image  Grem si ga skuhat, ko tole napišem.
Naspali smo se, Tija je v vrtcu, možek v službi, jaz pa spet zabušavam. user posted image  Ma ne, po kavi grem sesat stanovanje, kuhat... Kaj boste danes kuhale? Pri nas bodo zrezki v omaki in kruhovi cmoki.

tasa, ti kar zafrkavaj. Nisem gledala kmete, ker mi grejo nekam. Tamalo sem spravljala spat, pred tem smo ji pa prstek namazali s kremo.
Kislo zelje jaz naredim tako, da ga dam kar v lonec z malo vode, lovorov list, posolim in popram in se kuha. Ni večje znanosti tukaj. user posted image  

mama_milchy, katera je zmagala?

Za RD, miklavža in ostale dobre može imam jaz v glavnem že nabavljeno. Sem sproti kupila, kar se mi je zdelo fajn in uporabno. user posted image

Kaj pa za kruhove cmoke, ima katera kak recept?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
26.11.2008 9:47:36   
mediuhec
Kislo zelje jaz naredim tako, da ga dam kar v lonec z malo vode, lovorov list, posolim in popram in se kuha. Ni večje znanosti tukaj.

ja, v bistvu nič posbnega. čeprav moj se ne brani kakšne prekajene mesnine notri! še lepše diši.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
26.11.2008 10:07:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

Kislo zelje jaz naredim tako, da ga dam kar v lonec z malo vode, lovorov list, posolim in popram in se kuha. Ni večje znanosti tukaj.

ja, v bistvu nič posbnega. čeprav moj se ne brani kakšne prekajene mesnine notri! še lepše diši.

To imaš pa tudi prav. user posted image
Mi imamo ponavadi zraven kakšno kranjsko klobaso, tak da v zelje na dajem mesa.
Njami, jutri bo repa, jo imam še ravno nekaj v hladilniku. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
26.11.2008 10:12:18   
Pupa7

Dobro jutro user posted image

vidim da ste že na polno v čvek akciji.... user posted image

zelje ja kot pravijo prasc mora not stopit ni kej user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam, da me pokličejo nazaj od G, da mi pove kaj je to z mojim otrdevanjem bušija po 6x na dan pa nima veze kaj delam...

se beremo papa

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
26.11.2008 10:13:38   
Pupa7

Dobro jutro

vidim da ste že na polno v čvek akciji....

zelje ja kot pravijo prasc mora not stopit ni kej

Jaz pa čakam, da me pokličejo nazaj od G, da mi pove kaj je to z mojim otrdevanjem bušija po 6x na dan pa nima veze kaj delam...

se beremo papa

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
26.11.2008 10:14:47   
Pupa7
neki je štekal zdej pa 2x objavlo isti post user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?