jadrnica
|
hojla moje drage trebuškarce res ne bit jeznem ker me ni nič tle gor, ampak potem ko grem od doma ob 7 zjutraj, pa pridem ob 1900 domov, res samo osnovno lahko funkcioniram in se še mojemu srčku kaj malega posvetim, drugega pa mi kaj dosti ne rata. gledam, gledam kakšne lepe bušije imate ni kaj, se bom mogla pa sedaj tud sama poslikat, ker je meni tudi že zelo zrasel in se prav pošteno vidi. drgač je pa moje zdarvje nekoliko bolje, grlo me ne boli več toliko, nekaj še. V sluzbi se pa recesija pozna, pa je šef privil vse delavce, vključno z nosečko :) fino, kajne - da dol padeš, mislm. skratka, še nič nimam kupljenega za dete, nekaj sem dobila, tako osnovno, za začetek, posteljico in jogi sva sipa sposodla. en lep pozdrav v zimske dni, pa se fino stiskajte k svojim srčkom, da vas ne bo zeblo. aja, moj otrok - pupica bo - pa full neki brca DALi - pregled je bil ok, zredila sem se skupaj + 6kg, obseg trebuha je pa 90 cm. sedaj se samo še v trebuh redim, resno, kot da bi žogo pojedla. Naslednji pregled imam 19.11.2008. drugače pa razmišljam, da bi šla v 30 tednu na kontrolo rasti ploda, ker do sedaj me je samo moja G pregledovala (tudi nuhalno in morfologijo), pa bi vseeno rada, da me še en drug pregleda. Najverjetneje bom šla kar k Pušenjaku, ker je tud v Dravljah. A boste ve tud šle na ta UZ? grem sedaj za nazaj brat, kdaj je naše srečanje.
|