Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 14:10:00
|
|
|
|
lejca
|
ciao... dans sem brez volje do zivljenja,se pocutim tako samo...namrec moj dragi je odpotoval za 2 mesca zaradi sluzbe in jst kr naprej . vceri je bil en tezek dan,ker smo mislili,da ima moj dragi kaksen "izrastek" na levi ledvici,pa se je potem na sreco izkazalo,da je zdravnik mal pretiraval...ampak je sel cel dan za preiskave in potem zvecer ob enajstih sem se zarad strahu mal razjezila...(zarad tasce...ma to je pol ze druga zgodba) in potem sva sla spat ob polnoci in vstala ob 4 in 30..sla na letalisce...pol ko sem prsla domu pa spet v . ker ga tak pogresam..... se na predavanje nisem sla tolk me je sesul. zdej se morm ucit pa nimam volje in v prihodnjih dneh imam izpit . se oproscam ,ce sem mal zatezila,ko pa trenutno nimam nikogar h komur bi se lahk potozila. lp lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 14:17:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ciao... dans sem brez volje do zivljenja,se pocutim tako samo...namrec moj dragi je odpotoval za 2 mesca zaradi sluzbe in jst kr naprej . vceri je bil en tezek dan,ker smo mislili,da ima moj dragi kaksen "izrastek" na levi ledvici,pa se je potem na sreco izkazalo,da je zdravnik mal pretiraval...ampak je sel cel dan za preiskave in potem zvecer ob enajstih sem se zarad strahu mal razjezila...(zarad tasce...ma to je pol ze druga zgodba) in potem sva sla spat ob polnoci in vstala ob 4 in 30..sla na letalisce...pol ko sem prsla domu pa spet v . ker ga tak pogresam..... se na predavanje nisem sla tolk me je sesul. zdej se morm ucit pa nimam volje in v prihodnjih dneh imam izpit . se oproscam ,ce sem mal zatezila,ko pa trenutno nimam nikogar h komur bi se lahk potozila. lp lejca Lejca saj prav da se potožiš pri nas-samo da je tebi lažje. Zato pa smo tu! Verjamem, da ti je težko in da si imela z včerajšnim dnem vse na kupu ampak ne skrbi, tud ta 2 meseca bosta hitro minla in bo tvoj srček že pri tebi.. Zdaj pa smo na vrsti ME MARČEVKE, da te razvajamo in kratkočasimo, ko bo tebi hudo in neboš vedela kam se dat. Saj veš samo en klik in si že na RR pri nas... Evo en objemček sam zate.. ..vem pa da ti nobena beseda, nebo nadomestila tvojga dragega za ta 2 meseca,..ampak lahko pa ti pomagamo, da ti 2 meseca hitro mineta..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.11.2008 14:19:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 14:21:08
|
|
|
|
Najaa
|
Ej upam, da bomo tudi me take face, ko bo treba it rodit. Sicer pa, celjanke smo žilave, ne? Keglove vaje delam, ko se spomnim. Spomnim se pa kar pogosto, no. Recimo zdajle jih delam. buksi, izcedek ni nevaren za otroka, razen če imaš vnetje. Potem se pri porodu lahko okuži tudi otrok. lejca, ti kar jokaj, če ti bo lažje. Lahko se nam potožiš, zato pa smo tukaj. Kdaj se pa spet vidita? A za praznike bo prišel domov? tasa, kaj si jedla pol, ko si tolk nakuhala? Jaz sem se najedla ko ker je bilo tako dobro, da nisem mogla nehat. No, pol sem pa malo zaspala, zdaj pa kavo pijem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 14:32:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, kaj si jedla pol, ko si tolk nakuhala? Jaz sem se najedla ko ker je bilo tako dobro, da nisem mogla nehat. No, pol sem pa malo zaspala, zdaj pa kavo pijem. jooj, jaz sem se tud najedla kot pujs. Saj ni čudno, da sem že kot . Čakam mojega da pride iz službe (sem ga poslala še po mandarine, ker imam samo eno še) in probam še pasulj-no, saj ne da ga že nisem.. Sicer sem jaz jedla zelje, da se malo ščistim,ko sem včeraj cel dan jedla samo sladkarije pol pa ša kebab. Verjetno bo jutri moj sladkor tak na max., kaj pa morem če pa mi čokolada paše zdaj tak. Saj bom za večerjo še pojedla malo zelja, da bo šel ta sladkor ven.. Kolko prve 3 mesece nisem jedla, tolko bom očitno ostalih 6 vse not spravla.. Najaa lahko pridem tud jaz na kavo? Mi ni sami za kuhat, moj pa je ne pije popoldan,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 14:57:03
|
|
|
|
dana
|
lejca upam, da ti bo ta čas ko boš brez dragega čimprej minil. Glede izcedkov in vnetij v nosečnosti pa vam lahko napišem svojo izkušnjo, ko sem v prvo rodila. Vnetje sem fasala ravno tisti teden ko sem šla potem rodit. Ker sem kar čakala da se bo samo od sebe porihtalo, me je porod prehitel preden sem se uspela pozdraviti. Zunanjih šivov zaradi vnetja nisem imela nič več kot bi jih imela brez vnetja. Mi je pa zdravnica, ki me je šivala, rekla, da je tako kot bi puter šivala, ker se je tkivo sproti trgalo. In mi je takrat rekla naj bom pozorna na vnetja in da naj jih sproti zdravim. Tamali k sreči ni nič pokasiral.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:08:43
|
|
|
|
spps
|
oj,da vas enmal pozdravim-ker brat se mi ne da danes spet ni moj dan-mi je skoz slabo (1krat sem šla objemat školjko),glsvs mr boli...malprej pa me je še mala razkurila,da sem skor živčnega fasala.potem pa so se mi solze ravno vlile po obrazu eh...mogoč še vas pridem kasnej kaj pogledat,če bom pri volji....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:19:26
|
|
|
|
Pupa7
|
drage moje, javljam se vam iz porodnišnice, kjer so me zaradi popadkov obdržali, (tisti moj trd trebuh)... kr jokam, ker me je tok strah a bo vse ok... UZ MV je bil ok apak popadki kljub svečki še niso prenehali... strah me je....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:22:26
|
|
|
|
felix7
|
Pupa, držim pesti zate, saj bo vse ok. Misli pozitivno, me smo s tabo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:27:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 drage moje, javljam se vam iz porodnišnice, kjer so me zaradi popadkov obdržali, (tisti moj trd trebuh)... kr jokam, ker me je tok strah a bo vse ok... UZ MV je bil ok apak popadki kljub svečki še niso prenehali... strah me je.... Pupa držimo pesti,da se bodo popadki nehali,poskusi(VEM,DA TI JE TEŽKO) ampak poskusi se umirit,bo verjetno prej ponehalo.Drži se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:28:19
|
|
|
|
felix7
|
Malačebelica, meni se ta občutek pojavlja tudi če stojim, ležim, sedim. Nekaj dni je bilo prav nadležno, zdaj je že bolje. Me je malo potem še mami prestrašila, ko mi je povedala, da ja zadnji znak, da si tik pred porodom to, da te na WC tišči Ampak takrat sigurno vse bolj intenzivno čutiš. Izcedki - tudi jaz jih imam, me je že ginekologinja vprašala, če jih imam in sem ji pritrdila, pa je rekla, da to ni nič posebnega. Jih imam v bistvu že od nekdaj, tudi pred nosečnostjo in očitno je moja anatomija pač takšna, ker ne gre za nobeno vnetje, noben pregled pri G ni ničesar pokazal. Danes sem šla iz službe že ob 13.30, me je doma moj pričakal s kosilom. Res je luštno biti , ko vsi tako zate skrbijo , v službi so pa zaenkrat kar veseli, da sploh hodim v službo, jih po moje malo skrbi, da bi ušla na bolniško in nič ne težijo, če prej domov hodim. Sicer pa moram pokoristiti še 296 nadur (cele 4 mi je uspelo v tem tednu ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:29:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa7- vse bo ok. Nič skrbet.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:38:26
|
|
|
|
Pupa7
|
hvala za vzpobudne besede!!! ma vsaj nadstqndardno sobo mam tuki z neverjetni pogledom na jezero in netom v sobi tko da vsaj z vami lahko čvekam...drugač pa mam organski odpor do bolnic in mi je slabo sam da tablo h vidm... lejca, saj bo kmalu minilo in bo dragi spet pri tebi!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:40:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hvala za vzpobudne besede!!! ma vsaj nadstqndardno sobo mam tuki z neverjetni pogledom na jezero in netom v sobi tko da vsaj z vami lahko čvekam...drugač pa mam organski odpor do bolnic in mi je slabo sam da tablo h vidm... lejca, saj bo kmalu minilo in bo dragi spet pri tebi!!! fajn,da imaš nadstandarsnoo sobo,rako vsaj nisi odrezana od sveta-in predvsem nisi sama mislim pa,da nobena od nas ni rada v bolnišnici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:40:11
|
|
|
|
felix7
|
Pupa, predvidevam, da si še vedno zaprta. Kaj so ti pa rekli v P?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 15:59:32
|
|
|
|
lejca
|
hvala vsem za bodrilne besede... , so mi pomagale nekako prelesti ta popoldan. PUPA mislim nate in drzim pesti,da bo vse v redu!!!! lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 16:12:40
|
|
|
|
Lolita23
|
lejca ,vem da se ti zdi zdaj daleč, vendar verjemi gre hitro mim.Ko je šel moj v ZDA za 1 mesec, sem jokala ko dež prvi teden, pa no fejst sem bila jezna, ker sem bila čist sama, sam sem pa imela učenje, pa sem se taka zamotla, ti pa imaš nas in seveda še malo bebo, ki bo verjeten tud atija pogrešala.Verjemi kmalu bo tu, samo ne smeš pustit, da preveč študiraš, pa da te žalost vase potegne. Pupa7 Imej vero pa upanje, pa tako kot so rekle druge, kljub temu da je težko se sprosti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 16:43:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa, predvidevam, da si še vedno zaprta. Kaj so ti pa rekli v P? ja sm še vedno zaprta, rekli pa so da tako pogosti popadki lahko začnejo odpirat MV , sm dobla svečko, pa ni še nič boljš, zdaj čakamo kaj bo... sm probala spat, pa ne gre ker je tak šunder z obiski tuki...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 16:56:43
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, z veseljem skuham kavico zate. Ej, glede kil - me, ki smo doma, bomo itak več dobile na kilaži. Vidim po sebi, da odkar ne migam toliko, se res redim. Pa ne v trebuh, ampak vse naokoli. Čeprav je tudi trebušček zrastel. spps, pa kaj je zdaj s tole tvojo slabostjo? Boga si, prav nič ti ne privoščim. Pupa, joj držim pesti, da bo vse dobro. Drži se, bejba in misli pozitivno. Pozdravčke imaš tudi od moje Tije, ki je prav vriskala, ko je vidla račko ob tvojem štetju tednov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 17:03:14
|
|
|
|
Pupa7
|
najaa hvala pa enga lupčka Tiji spet en popadek mimo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 17:51:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika (mimogrede, tortaje bla ful dobra ), a si delala torto po receptu od pupe7? katero pa ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 18:03:46
|
|
|
|
Dali*
|
Pupa7, ma fajn, da si lahko z nami na RR, da si krajšaš čas. Sigurno bo vse OK, ker si naša marčevka in ostani pozitivna. Me smo s tabo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 18:06:50
|
|
|
|
Dali*
|
lejca - joj, kok te razumem. Sej bo kmalu 20. december, ko boš prišla malo domov in si boš malo skrajšala čakanje z družino, pa kakšno kavico z nami...pa bo! Tašče pa znajo bit nadležne, sploh če si v bolj občutljivem obdobju in je vse na kupu. Kar uči se za izpit, boš imela boljši feeling, ko ga boš opravila, pa boš hitro pozabila kako hudo se je bilo spravit zraven. Ti penso!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 18:27:15
|
|
|
|
tasa_m
|
hei punce.. najaa pridem na kavico, me je kolegica za..., kr je ni blo. Pride ju3 baje.. Sva bila v trgovini in sem si ves čas tipala trebuh, če tudi meni otrdeva. PA kaj te vem,včeraj ko sem ležala cel dan je meni tud otrdeval ampak priznam da ne vem, kako sploh zgleda. ali je fejst trd? Verjetno sprašujem bedarije ampak raje vprašam pa vidim, da si vsaka misli svoje (kak sem sm....), kot pa se kaj zgodi.. Pupa7- upam, da si že vsaj malo pomirjena in boš vsak čas doma..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 26.11.2008 18:35:29
|
|
|
|
trezika
|
pupa7 držim pesti, da bo vse ok...no, saj itak bo vse ok, ti samo vse črne misli stran vrži lejca upam, da ti bo ta čas hiiiiiiitro minil, me smo vsak dan tu, da te zamotimo in spravimo v dobro voljo...te pa čist razumem...js mojega že po nekaj urah začnem pogrešat kaj šele po nekaj dneh...ampak se bosta pa potem imela toliko lepše ko bo prišel nazaj... saj boš videla, da bo hitro minilo...ti se pa poskušaj čim manj sekirat, že zaradi malega bitjeca v tebi sn glih zmazala en cel toffifee...saj ne vem, kako se napiše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?