|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
25.11.2008 19:53:14   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Najaa in še nekatere pa ste full ustvarjalne; a imate kakšne ideja kako izdelat čestitke za bližnje? pa da ni preveč zakomplicirano in seveda da lahko tudi otrok sodeluje?

Za najbližje (to so babice in dedki user posted image ) bom slikala tamalo s božičkovo kapo in nalepla.
Je pa ful dobra ideja odtis rokice in pobarvaš zgornji prstek belo in na sredini narediš obraz... kot Božičkova glava. Če želiš, ti pošljem sliko, kako zgleda.

tasa, prav smiliš se mi. Tvoj pa tudi, sploh če ful hodiš lulat. user posted image

spps, jaz še čakam na MF, v petek imam. Imam pa na vsakem pregledu UZ, tak da nisem tako zelo neučakana. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.11.2008 19:53:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Lepo nočko DALI tudi jaz se odpravljam v mižule...lepo nočko...user posted image user posted image
Dali ,cita lepo spitauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.11.2008 20:00:38   
spps
 BUŠIJI MARČEVK 2009
user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image
 pupa7
user posted image spps
user posted image piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image  najaa
user posted image tasa_m
 še prilepite svoje bušije.....

< Sporočilo je popravil spps -- 25.11.2008 20:01:21 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.11.2008 20:04:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Lepo nočko DALI tudi jaz se odpravljam v mižule...lepo nočko...user posted image user posted image

nočko...

zdaj pa sem se tak fajn namestila da sem kr ponosna nase. Nič me ne boli user posted image . Sem se obdekala z pojštri,katere imam na radiatorju, da mi je toplo v križ, noge imam na starem računalniku tipkovnico pa na nogah. Juhej.

spps- midva bova morali pač plačat UZ ali pa počakat da se nama pikice rodijo. Moja G. mi tud ne dela UZuser posted image , razen tisti kaj mi pripadajo.. Bom ap jo na nasednjem pregledu vpr. če je kaka možnost, da dobim pe kakšno slikico. Upam, da bo kaj decembersko razpoložena in mi ugodila..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.11.2008 20:06:54   
Pupa7
ojla,

no ko pridem gor na net pa vse uidete user posted image tistim ki greste pančat lepe sanje, grem pa tudi jaz u mižule.

nočko user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.11.2008 20:06:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nočko...

zdaj pa sem se tak fajn namestila da sem kr ponosna nase. Nič me ne boli user posted image . Sem se obdekala z pojštri,katere imam na radiatorju, da mi je toplo v križ, noge imam na starem računalniku tipkovnico pa na nogah. Juhej.

spps- midva bova morali pač plačat UZ ali pa počakat da se nama pikice rodijo. Moja G. mi tud ne dela UZuser posted image , razen tisti kaj mi pripadajo.. Bom ap jo na nasednjem pregledu vpr. če je kaka možnost, da dobim pe kakšno slikico. Upam, da bo kaj decembersko razpoložena in mi ugodila..user posted image

BOMO VIDELI KAJ BO V TOREK REKEL....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.11.2008 20:07:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ojla,

no ko pridem gor na net pa vse uidete user posted image tistim ki greste pančat lepe sanje, grem pa tudi jaz u mižule.

nočko user posted image

jaz še bom čist enmal...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.11.2008 20:16:43   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Za najbližje (to so babice in dedki user posted image ) bom slikala tamalo s božičkovo kapo in nalepla.
Je pa ful dobra ideja odtis rokice in pobarvaš zgornji prstek belo in na sredini narediš obraz... kot Božičkova glava. Če želiš, ti pošljem sliko, kako zgleda.

ja, dej mi pošlji pa seveda kaj moram kupit da to nardim; Žigec full rad nekaj ustvarja tako da po moje nam bo kaj uspelo nardit;

ma kaj ste vse zaspane danes al kaj??? dejmo no; ja seveda se je treba do marca naspat, ker pol bomo bolj v budnem stanju kot v spancu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
25.11.2008 20:18:12   
spps

ja, dej mi pošlji pa seveda kaj moram kupit da to nardim; Žigec full rad nekaj ustvarja tako da po moje nam bo kaj uspelo nardit;

ma kaj ste vse zaspane danes al kaj??? dejmo no; ja seveda se je treba do marca naspat, ker pol bomo bolj v budnem stanju kot v spancu user posted image
jaz sem po kosilu zaspala,pa še mam enmal rezerve,pa sem mojmu obljubila,da mu bom pri eni igrci neka naredilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1684
25.11.2008 20:19:48   
tasa_m

jaz sem po kosilu zaspala,pa še mam enmal rezerve,pa sem mojmu obljubila,da mu bom pri eni igrci neka naredilauser posted image user posted image user posted image

a računalniški igrci? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
25.11.2008 20:25:27   
spps

a računalniški igrci? user posted image
aha-ameriCAS ARMYuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
25.11.2008 20:32:36   
jadrnica
hojla moje drage trebuškarceuser posted image user posted image user posted image

res ne bit jeznem ker me ni nič tle gor, ampak potem ko grem od doma ob 7 zjutraj, pa pridem ob 1900 domov, res samo osnovno lahko funkcioniram in se še mojemu srčku kaj malega posvetim, drugega pa mi kaj dosti ne rata.

gledam, gledam kakšne lepe bušije imate ni kaj, se bom mogla pa sedaj tud sama poslikat, ker je meni tudi že zelo zrasel in se prav pošteno vidi.

drgač je pa moje zdarvje nekoliko bolje, grlo me ne boli več toliko, nekaj še. V sluzbi se pa recesija pozna, pa je šef privil vse delavce, vključno z nosečko :) fino, kajne - da dol padeš, mislm.

skratka, še nič nimam kupljenega za dete, nekaj sem dobila, tako osnovno, za začetek, posteljico in jogi sva sipa sposodla.

en lep pozdrav v zimske dni, pa se fino stiskajte k svojim srčkom, da vas ne bo zeblo.

aja, moj otrok - pupica bo - pa full neki brca

DALi - pregled je bil ok, zredila sem se skupaj + 6kg, obseg trebuha je pa 90 cm. sedaj se samo še v trebuh redim, resno, kot da bi žogo pojedla.user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 19.11.2008. drugače pa razmišljam, da bi šla v 30 tednu na kontrolo rasti ploda, ker do sedaj me je samo moja G pregledovala (tudi nuhalno in morfologijo), pa bi vseeno rada, da me še en drug pregleda. Najverjetneje bom šla kar k Pušenjaku, ker je tud v Dravljah. A boste ve tud šle na ta UZ?

grem sedaj za nazaj brat, kdaj je naše srečanje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
25.11.2008 20:37:10   
tasa_m
aha-ameriCAS ARMYuser posted image user posted image

dobra si, dobra user posted image .
Jaz pa SIMSE drugače špilam ampak zdaj ne,ker ne morem dolgo sedet. Se počutim, koda bi bila spet stara 12 let user posted image , ko si ustvarjam družinice...

Najaa gledaš kmete? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
25.11.2008 20:51:55   
mama_milchy
spps, ja računalniške igrice - ah, sej imamo dovolj let user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
25.11.2008 20:55:44   
tasa_m
mama_milchy a si še v službi? No, saj vem, da si samo tolko da si ampak služba je služba, ni važno kaj delamo tačas tam a ne?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
25.11.2008 21:08:05   
tasa_m
punce, jaz grem spat. Ne gre več.
Mi je tak toplo v križ, da me kr nosi..se mi polkna zapirajo user posted image
Upam,da bomo spali kaj več, kot danes ponoči, ko je bla katastrofa.

Se slišimo jutri, ko pridem iz laboratorija..

user posted image  in naj vas mali sončki in sončice zazibajo v spanje z svojimi nežnimi brcikami...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.11.2008 21:08:09   
mama_milchy

mama_milchy a si še v službi? No, saj vem, da si samo tolko da si ampak služba je služba, ni važno kaj delamo tačas tam a ne?
user posted image

jaz tukaj gledam te misice ma kaj ko so vse tako mlade; upam, da do 22-te končajo da grem domov; sej par urce sem nabrala in potne storške tudi; gor po netu sem se naklepetala tako da grem lahko komot spat;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.11.2008 23:13:21   
MalaČebelica
ojla.

zgleda, da ste že vse pobegnile pančkat. saj jaz grem tudi počasi...

pupa7 - ti je oproščeno glede pomote v zvezi s poročno obleko user posted image user posted image user posted image imava z čebeico majo zelo podoben nick...

felix7 - veš da se meni to tudi dogaja zadnjih par dni - da imam občutek, kot da me na wc, ampak me v resnici ne... upam, da je samo kaki čuden položaj male pikice in da ni nič narobe. sem pa opazila, da me to muči, če ležim pokrčena - ko stegnem noge, je običajno bolje - pri tebi tudi?

tasa_m - upam da bo hrbet kmalu bolje

lepe sanje vsem pa se tipkamo jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.11.2008 23:24:42   
MalaČebelica
dolžna sem pa še slikico bušija. ta je sicer kakih 10 dni nazaj, ampak zdaj se mi ni dalo naredit nove....

user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.11.2008 7:23:32   
buksi
Dobro jutro zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bi skuhala kavo vam pa sem že v službi, tak ,da  si jo boste morale same.:)

Jaz sem pa včeraj imela pregled. Je bil moj zraven in je imel cist solzne oči. In še to je šel, ker ga je skrbelo, kako bom prišla do tja, ker je snežilo. Pol je pa šel kar z mano noter. me je prijetno presenetil. Pa moja G tudi. Se mu je tako posvetila in razložila čisto  vse o ultrazvoku, da sem še jaz kaj novga zvedla. Se je ful potrudla mu razložit. Sva bla noter po moje skor pol ure.
Je pa vse ok!!!!!!!!!!!
Pri 24. tednih tehta 650g. Je ful velik že.  Nardila mi je tudi hiter test sladkorja in je bil 4.8. Torej čist okej.
Sicer pa kile!!!! Me je kregala. Za seznam pa lahko napišete , da je do zdaj vse skupaj +8kg, naslednji pregled pa imam 23. 12.2008.

Sva bila pa včeraj potem še na materinski šoli in je bilo tako monotono predavanje. MOgoče bo v torek bolje. Je tako zaspano govoril.  Me pa zanima ali imate tudi ve, po tečaju vaje z fizioterapevtko in se tam učite dihati itd.... Nam je dana ta možnost in ne vem še ali naj hodim ali ne. Je bila pa ful nekam čudna ko je to govorla.

OK, sedaj pa delat.
POzdravček

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.11.2008 7:59:38   
helimaša
jutro!

bom pa jst skuhala eno user posted image .....grem v Lublano.....mi je dala zadnic napotnco za sladkor pa grem dat.....tko da smo dons mal pospal....k je moj tud doma.....oz. gre kasnej delat....tko da greva skup v Lublano......

se pol tipkamo ko pridem domov
papa

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.11.2008 8:15:57   
PERSIDA
Dobro jutro!!!

Kaj danes ,pa ne bo dobena postregla kavice jaz bi jo ?

mama_milchy - moj veselo vozi tovornjaka ,zato sem večji del sama.Saj včasih naleti ,da je tud po dve noči doma a ,včasih ,pa pride komaj v petek.Odvisno kako se počutim včasih mi manjka ko user posted image ,drugač,pa kar gre ,se navdiš.

spps -ultrazvok bi ti moral pripadati nekje okrog 30 - 32 tedna.Vidim ,pa ,da ima vsak g. svojo vizijo o tem.Jaz še bom imela enega zagotovo ,kaj več,pa odvisno od situacije,sta le dva.

Zdaj ,pa ,da še malo pojamram.Dva dni sem  skoraj cel dan stala na nogah so nama prišli  polagat robnike na dvorišču.Manjka samo še alsfalt.Imava takega izvajalca ,ki hodi pol leta na ogled zdaj ,pa je tak mraz na vratih ,tako ,da vprašanje kako bo s tem.No in mene veselo boli vsaka kost od tega stanja.Upam, ko se danes razmigam ,da bo kaj bolje.
No drage moje grem zdaj ene hlače skrajšat pol ,pa na kapučino k sosedom.Doma mi ga nihče noče skuhat.user posted image .

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.11.2008 8:23:30   
spps
jutro!
danes ste pa vse  neki terenskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
eto Persida kavicauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.11.2008 8:27:10   
dana
Joj punce, ko vas berem se vedno samo o hrani pogovarjateuser posted image
Saj bi jaz tud kar naprej nekaj mlela. Sam se kar probam mal bremzat, da se ne bom preveč razlezla. Že tako pojem veliko sladkegauser posted image

Glede UZ - moja G ga po morfologiji ne dela več. Razen samoplačniško. Tam okoli 30. tedna. Sem šla že pri prvem in bom šla zdaj tudi.

Kaj pa za Miklavža ste že kaj nabavljale? Ali pri vas nosijo drugi možje?
No midva imava že en teden vse nabavljeno, tako da ne bo paničnega letanja po štacunah v zadnjih dneh. Jaz pri svojih letih še vedno uživam v teh dnehuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.11.2008 8:36:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Kaj pa za Miklavža ste že kaj nabavljale? Ali pri vas nosijo drugi možje?
No midva imava že en teden vse nabavljeno, tako da ne bo paničnega letanja po štacunah v zadnjih dneh. Jaz pri svojih letih še vedno uživam v teh dnehuser posted image
za miklavža tud še nimam nič nabavljenouser posted image  ma ne hodim zdaj ničkaj po trgovina ,ker sem na bolniški-sem pa med tistimi,ki s strahom hodijo od domauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa bo treba en dan riskirat pa it,da ne bo mala prikrajšana-pa itak ne mislim nevemkaj kupovat...
že tak ima polno rit vsega in ji ničkaj interesantno....

Men pa spet hoče bit neki slabouser posted image  Več tednov,ko imamo,bolj se slabo počutim....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?