|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 17:45:40   
pondelak
trezika-zdaj sem iz sv. tomaža prej sem bla pa iz grajenščaka-če ti je znano...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.11.2008 17:46:44   
pondelak
od tatly mama pa je moja soseda...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.11.2008 18:10:58   
Pupa7
kako zatišje vlada zdaj??? al bo pol spet čvekarski boom tko k baby one user posted image user posted image user posted image v marcu hehe kam ste se skrile??

men pa tko dolgčas user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.11.2008 18:12:21   
Pupa7
no lejca in lolitka, kaj zdaj, z besedo na dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.11.2008 18:25:47   
tasa_m
jaz sem tu.....

je moj prišel iz fuzbala, pa sem se mogla še malo njemu štulit, ko je večerjo jedel..user posted image  tak, da smo vse pojedli. Pa še pohvalil je mojo rižoto.. jeeeuser posted image

a najaa še kr ni prišla iz kosila? Očitno je pica bila ful velikaaa. user posted image
 spps- kaj pa če bi kr obe kakšne prostovoljne prispevke zbirali? Za začetek nama lahko vse,ki so tak pridne in izdelujejo že novoletno okrasitev, pošljejo po eno stvar..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.11.2008 18:28:09   
tasa_m
 spet me nekaj net jezi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.11.2008 18:29:22   
helimaša
vidm da vam je dolgcajt.....Maša gleda rissanke...moj dons še dela....je neki siten....bebica dons tko veselo skače po mojmu bušiju.....
jutr bi šla pa mal v šoping za kšno spodnje perilo....in pa bundo....je še zdej nimam....sicer sm se spomnla da mi je 2 leti ko sm bla noseča naša tamlada dala eno....tko da tista pride v poštev....če bom kšno pametno vidla si bom pa še eno ubodla.....
ful sm neki lačna.....pa sm mojmu rekla nej pico pol prnese....pa nč ne vem kaj bo iz tega....ma je res neki sitn....ufff....me to popizdi.....
nč grem k Maši k se ji kr neki učki zapirajo....še ne sme zaspat....bo ponoč spet žur....
se kasneje tipkamo

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.11.2008 18:30:36   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Za začetek nama lahko vse,ki so tak pridne in izdelujejo že novoletno okrasitev, pošljejo po eno stvar..user posted image

ni problema,ker sem že tolko narisala da mam že preveč...pa se kar nemorem ustavit...user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.11.2008 18:31:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Za začetek nama lahko vse,ki so tak pridne in izdelujejo že novoletno okrasitev, pošljejo po eno stvar..user posted image

ni problema,ker sem že tolko narisala da mam že preveč...pa se kar nemorem ustavit...user posted image user posted image

a ti pošljem k naslov?? user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.11.2008 18:35:00   
pondelak
ti kar dajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.11.2008 18:39:35   
tasa_m
user posted image prihajaaaaammmmmm kr do tebe, da nebova rabli kuverte ter znamke plačevat.... user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.11.2008 18:39:58   
pocka
ojla punce, danes me je neka hiperaktivnost zagrabila, sem par slikic utegnila narisat na folijo, pa en svečnik sem naredila (pokažem,ko bo sfiniširan), pa kosilo sem skuhala, so bili zrezki v omaki,pa ocvrti krompirjevi svaljki in seveda solatka. Za sladico smo pa imeli pecivo, ki je mimogrede božansko, je pa res ogromno dela z njim. Evo dokaz:
user posted image

janjap - dobrodošla na čveku, z nami te ne bo dolgčas user posted image , pa naj vama selitev hitro mine

božična dekoracija - Je ena spraševala za ideje, ma jaz delam vse sama, ker je tamala še malenkost premajhna, tako,da ne vem kaj bi lahko predlagala. No, tu če ti kaj pomaga je par slikic:
http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl-56.html
http://www.coloriez.com/images/coloriages/No%EBl+%28page+2%29-168.html

ne vem kaj sem še hotela napisat...aja, spps mi tudi nismo še nič kupili za user posted image , ampak je moj kriv,ker me bremza, je pa res,da imamo vse še od Taje (edino lupinico moramo nabavit).

tasa_m - v hoferja je treba iti takoj zjutraj,če hočeš kaj iz akcije, ker popoldne je že vse izropano user posted image

najaa - a si ti še na večerji ostala v piceriji user posted image user posted image user posted image

mama milchy
- kako ste opravili na ORL? Jaz grem pa jutri...user posted image

grem pico naredit...joooj bo vago razneslo,ko bom gor stopilauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.11.2008 18:45:59   
tasa_m
pocka- tole pecivo zgleda božansko. Kr sline so se mi pocedile..
Pa sem ravnokar iz večerje prišla ampak verjetno bi kak kos pice še lahko zmazala. user posted image
Naslednjič ko bom šla G. bom pa 2 dni prej na dieti,ker se bom zdaj v teh 3 tednih tak zredila, da joj...user posted image .
Pa sem grem zdaj za finto stehtat..sicer bi se morala zjutraj ampak vseeno,da vidim al bom naslednje dni samo na sadju ali si bom privoščla še kaj pregrešnega..user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.11.2008 18:54:27   
tasa_m
za tabelo:

• obseg trebuška : 104cm (sicer 103 pa nekaj mm ampak naj bo nekaj v dobrem)
  • kg: +5,5 od začetka nosečnosti.
Sem mislila da bo huje, pa vidim, da se lahko še pregrešim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.11.2008 18:59:43   
mihaela01
Lolita23: lep voziček

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
20.11.2008 19:01:52   
tasa_m
persida si se vstala? user posted image user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
20.11.2008 19:02:23   
Pupa7
tasa_m ja bajsika user posted image pa nehaj z dietami! pa sej veš kaj ti čem razlagat user posted image

pocka svaka ti čast da se ti je dalo narest tole umetnijo !!!! user posted image user posted image user posted image

ma se pridružujem tasi, še men pošljite po eno stvar pa bo zadeva rešena za vse hehehehe

helimaša tvojga pa mal v rit bincn pa se bo zbudu pa hitr prnesu pico za lačno mamico user posted image user posted image user posted image pa reč mu, da sm jst rekla naj te neha jezit user posted image user posted image user posted image (bo zihr zaleglo) user posted image

jaz pa ko zvesti kužek čakam mojga lubija da greva v trgovino po sladoled pa čokoladne palčke z mentolom hahaha, mi je cukr padu user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
20.11.2008 19:02:28   
pondelak
pocka-jaz sem se pa že bala ker mi je modelčkov za risanje zmanjkalo...si že printam...hvala ti res

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
20.11.2008 19:03:27   
Pupa7

persida si se vstala? user posted image user posted image

dans je tko tak zaspan dan da vse ležijo-ležimo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.11.2008 19:06:37   
Najaa
Tako, v hoferju bila, ampak nič konkretnega kupila. user posted image  Samo sladkarije. user posted image  Ma jih rabim za dekoracijo. Sam upam, da jih ne bo mož prej pojedel... user posted image
Punce, a veste da mene mali tako brca spodaj, tam nekje nad jajčnikom, da me prav boli?!  Sej nič hudega, bolečine bom že preživela, sam a ni to malo hitro? Se vam tudi tudi dogaja?

tasa_m, ta avatar ti bolj paše, ja. user posted image  Pa vidim, da si me pogrešala. user posted image

Janjap, super da si se nam pridružila. Iz tega, kar sem prebrala, si taka prijetna oseba. user posted image

mojčika, če boš malo z iskalnikom pobrskala, boš našla malo morje idej za ustvarjanje z otrokom. Jaz ne bom delala drugega kot adventni koledar (sama), čestitke in nekaj okraskov pa bova skupaj s tamalo.

Kasetnega koša za smeti nismo imeli, je brezveze. Smeti odnašam sproti ven, v parih urah pa tudi tista plenica še ne zasmrdi.

Aja, spps, jaz tud še nisem nič kupovala za drugega otročka. Saj imam že praktično vse. Kar pa nimam, je pa še čas, da se kupi.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.11.2008 19:08:08 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.11.2008 19:09:15   
tasa_m
Pupa7  saj ne mislim resno z dietami. Malo sem se hecala,..zdaj pa res ne smemo na to mislit. Samo da naša bebica, dobi dovolj za papcat to je zdaj važno.

Sem mojemu rekla (ki zdaj intenzivno hujša) da še bom njemu zmerila obseh trebuščka user posted image user posted image  pa mi je rekel, da ne. Se boji da je on bolj debel od mene pa čeprav sploh ni noseč..
user posted image user posted image
hjoj, kaj pa meni danes dela.

Sem mu predlaga, da bi midva tudi kupla barve za steklo in bi kaj pobarvala. Pa mi je vse obljubo, samo da bom tiho, ko on gleda poročila! user posted image user posted image

pondelak-  ja le glej, da ti nebo zmanjkalo, kaj pa boš meni poslala? Saj mi lahko to pošlješ za roj.dan, ki ga imam nasl.tedn. Bom ful vesela. user posted image user posted image  bom imela delo manj..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.11.2008 19:11:35   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tako, v hoferju bila, ampak nič konkretnega kupila. user posted image  Samo sladkarije. user posted image  Ma jih rabim za dekoracijo. Sam upam, da jih ne bo mož prej pojedel... user posted image
Punce, a veste da mene mali tako brca spodaj, tam nekje nad jajčnikom, da me prav boli?!  Sej nič hudega, bolečine bom že preživela, sam a ni to malo hitro? Se vam tudi tudi dogaja?

tudi meni se to dogaja, še bolj kot to pa je zoprno ko mi skače po mehurju, prav špika .... če pa je to hitro pa nevem, ker sem prvič noseča user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.11.2008 19:13:41   
pocka
tole pecivo je tisto od piruri, probajte ga naredit, se splača, njammmaaaauser posted image

kasetni koš za plenice - mi ga nismo nabavljali, mislim,da nima smisla, imamo kanto zunaj (taveliko) tako,da skoraj sproti nosimo ven plenice

najaa - a si mogoče videla v hoferju, če imajo še vedno tiste lesene škatle za čaj? Moj pravi,da bi lahko še kako kupili,ampak se bojim,da jih je že zmanjkalo!?
Brcike pa jaz čutim tudi malo nižje,ampak ne pa toliko nizko kot ti praviš. Ma po mojem nič skrbet, verjetno je user posted image samo tako naštiman.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.11.2008 19:14:37   
Lolita23
Jaz bi tud prispevke nabiralauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud ena tistih, ki pač v prvo, nič od prej stvari, le pač kinderped od svaka.Vse drugo pa šoping.In ko sem danes malo cene gledala uhhhuser posted image No sej vem, da nekaj vedno dobiš, sam ne moreš oa čakat na njih, predvem p ricotah.Pri nas je bolj navada, da se dajo ropotulje pa boni za pikopolonici ali pa bay center.Imam pa srečo, da moj bolj šparoven, pa gre.user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.11.2008 19:15:11   
Pupa7

Pupa7  saj ne mislim resno z dietami. Malo sem se hecala,..zdaj pa res ne smemo na to mislit. Samo da naša bebica, dobi dovolj za papcat to je zdaj važno.

Sem mojemu rekla (ki zdaj intenzivno hujša) da še bom njemu zmerila obseh trebuščka user posted image user posted image  pa mi je rekel, da ne. Se boji da je on bolj debel od mene pa čeprav sploh ni noseč..
user posted image user posted image
hjoj, kaj pa meni danes dela.

Sem mu predlaga, da bi midva tudi kupla barve za steklo in bi kaj pobarvala. Pa mi je vse obljubo, samo da bom tiho, ko on gleda poročila! user posted image user posted image

pondelak-  ja le glej, da ti nebo zmanjkalo, kaj pa boš meni poslala? Saj mi lahko to pošlješ za roj.dan, ki ga imam nasl.tedn. Bom ful vesela. user posted image user posted image  bom imela delo manj..

saj vem da nisi resno misnla z dietami, zato pa sm ti rekla bajsika user posted image moj je že čist navdušen ker mam večji obseg trebuha kot on hahaha, ma je 197 velik tko da že v osnovi ni mali obseg hahahaha user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?