|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mail
6.2.2009 16:52:09   
nena30
Oj! Ja meni je reku G , da če želim da mi lahko posname in da moram predhodno to željo sporočit sestri. Nisem pa sigurna al je mislu na morfo al potem posebaj 3d posnetekuser posted image !
Dajta poročajta kako je blo na pregledu!!!! In kaj tebi spet ne štima na urinu, Bia!?
Sem pa danes zvedela full lepo novico za katero sem obljubila, da bom molčala. Moja sestra je 2. noseča. Ona ima tudi cel kup težav z zanositvijo, kot jaz. Ha,ha se vidi da prihajava iz istega gnezda. V glavnem ne želi da kdo od naših zve dok se ne prepriča da je vse ok. Od tu vem da se novica ne bo širila. Moja malenkost pa se počuti super, ker to lahko z nekom delim. Ke fino!
Držte se ženske!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: mail
7.2.2009 12:23:48   
supernova2002
hello to everyone!!!! kako kaj????
jaz sem končno domaaaaaaaaaaaa!!! devet dni v bolnici je too much! :D
stanje je tako: imam kamne na ledvicah, antibiotike bom jemala celo nosečnost, otrok je zdrav in že tehta 775g v 24.tednu! je cela bajsa ta naša pupika. pa čeprav jaz nisem dosti jedla.... user posted image
imela sem vse možne preiskave v bolnici...tud srček sem že poslušala! iiiiii...skoraj na jok mi je šlo....jaz nisem mogla niti stat na nogah ona pa je veselo poskakovala, brcala in še srček ji je takooooo lepo bil....

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: mail
7.2.2009 12:47:18   
BIA79
Nena ti si pri Merlotu? Mislim, da so bolj sodobni tam, verjetno imajo cd :)

Jaz imam bakterije v vodi. V ponedeljek moram nest vodo na mikrobiološki inštitut da ugotovijo kakšne bakterije so to...

Na 3d je bilo super. Je lepo dobit še drugo mnenje in videt da girica raste iz tedna v teden. Baje smo po izračunih že v 27. tednu (jaz sem računala v 26), sam je rekla ginekologinja da naj ne pričakujemo da pride kaj prej, ker je sedaj v modi da pridejo kasneje, baje jim je prav lepo v naših trebuhih :)

Nena, držimo pesti za tvojo sestro. In verjamem, da bo šlo vse ok. Lahko so problemi, ampak to nas ne sme ustavit!!! user posted image

Je posijalo sonce jupiiiiii...Kako se mi ne da pospravljat hehehe

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: mail
7.2.2009 18:43:33   
nena30
OOO Živjo Supernova! Lepo da so te nehal mučit v bolnici. Kamni, antibijotiki...zoprna reč. No ampak vsaj veš pri čem si. Kar pa je najvažneje, da je dete user posted image !!!
Je bilo edinstveno na pregledu, ane Bia!?
Jest sem pa do 14h delala pa sta k men prsla po tem starša in prinesla kosilo! Kako fino, da ni blo treba kuhat. Smo samo pogreli in jedli Full dobr. Sem pa tud jaz že izbrala voziček in ga tudi danes pokazala mami- K se hvali da ga bo financirala. Pa sem spet pozabila ime. Sem brskala po spletni trgovini SONČEK in kar imajo izbere. Baje se tud maksimalno potrudijo za stranke. Sestrica mi full priporoča QUINNY SPEEDY... ne vem men pa kar ne potegne!!
Kako pa se odločate ve? Folk tud pravi, da se splača v Italijo pogledat. A katera ve kam, ker men se tud približno ne sanja?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: mail
7.2.2009 21:20:23   
supernova2002
evo mi smo danes kupili voziček peg-perego pliko p3 (cedro)-model 2009, pa zraven dobili miljon stvari...so nam šenkali še blazinico za v voziček s prevlekami...pa še enih par stvari sem kupila...vse skupaj 580eur....
bili pa smo v trgovini Io Bimbo (naprej od Ronchi) v Villi Vicentina(neko naselje).

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: mail
8.2.2009 14:47:55   
BIA79
Hmmm...supernova ste bili mogoče v Gradisci? Ma tam je Baby Pullman trgovina, Io bimbo je v centru monfalcona in prav tako Tutto per il bimbo.

Meni Nena tudi Quinny ni všeč.Glih včeraj sem gledala eno mamico, ki se je sprehaja s Quinijem sicer ne vem kakšen model, ampak se mi je zdel ta športni del ful na tleh...Po mojem bi morala res pogledat tudi kaj v Italiji, ker so cene nasplošno nižje kot pri nas. Trgovina, ki sem jih omenila prej, so ta najbljižje. V Trstu ni take izbire in trgovine so manjše.

Lepo tebi supernova...jaz se niti ne lotim kupovat, ker enostavno ne vem kam dat stvari :) Me je kar groza...bi mogla vzet eno  garažo vzet  v najem :) ali kot se vidi v filmih en box :)

Še sreča da po dežju vedno posije sonček :)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: mail
9.2.2009 12:04:09   
BIA79
Punce ste prebrale? Najaa je rodila hčerkico Niko!!!
Nika je velika 46 cm in težka 1940g.

Punci se je mudilo, no važno da sta obe ok user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: mail
9.2.2009 13:11:44   
nena30
Ola!! Kako ste kaj punce. Jaz sem danes prosta in sem se naspala...ne znam povedat kako: Zdaj pa čakam, da se skuha kosilo - sam laaačnnaa!!! V načrtu sem imela, da bi mal stanovanje popedenala pa me nekako bolj vleče na sprehod.  In ti slednje bom tud naredla! Prah,itd. bo že počakalouser posted image .
Kako pa veš za Naajo? Ja so mal pohiteli! Ma super, da sta obe ok!
NAAJA ISKRENE ČESTITKE!!!!
Glede prostora sva pa očitno na istem, Bia! Jest bi tud že zdaj vse živo navlekla v stanovanje. Tako da hvala bogu ni placa, ker je itak še prezgodi!! ajoj kotleti nekam preveč dišijo, Zato bezim k štedilniku, da ne ostanem brez!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 15:13:29   
Belen
pozdravljene izolanke :)
nism vedela,da imamo izolanke poseben del foruma za nas user posted image
no sedaj lahko tudi js kaj napišem.....

moj PDP je 27.7.cc....oz.24.7. :)
no uglawnem sedaj sm w 17.tednu ...in pričakujem dwojčke user posted image user posted image
zaenkrat je wse ql....upam,da me boste sprejele med se user posted image


še malo končam delat, zunaj wreme ubija user posted image

lp

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 15:32:04   
BIA79
Dobrodošla Belen user posted image  

Nas je malo, ampak smo ta prave :) Jaz se švercam tudi pri Koprčankah (tu pa tam bomo šli tudi kaj v Koper na sprehod, ne :) Dvojčke pričakuješ, pri vas pa bo pestro user posted image   Ti si ok?

Jaz upam,da bo počasi nehalo deževat, drugače bom mogla plavat do avta :)



(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 15:41:22   
Belen
ciao bia, sm widla ja, sm se dala tudi med "koprčanke"....ma ja sm bla prisotna tipo na drugem forumu, pa pri dwojčkih,sam tam so wse iz "gor" nekje.... pa kej prašaš, so ene kr neki.... tipo preberi si nazaj,smo že wse napisale....al pa ... sploh ne jeb...5 posto če kej prašaš :), pole ene sploh ne delajo weč,majo weč časa za pisarit...itd :)
če bi wedla, bi se že prej sm dala med "izolanke " :)

uglawnem zdej sm ql.... po 3.mes.mi je blo slabo,zdaj pa sm spet polna energije :)

ti,kdaj rok?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 15:55:17   
BIA79
Jaz sem se tudi vpisala najprej med Majčice, ampak tam gre prehitro...poleg tega, so me določene novice na začetku nosečnosti spravile v slabo voljo, tako da sem raje opustila branje. Tu je lepo, mogoče odgovarjamo malo z zamudo, ampak si vsaj na tekočem :)

Naša girica bi mogla pridet na svet enkrat maja.Doktor pravi tam okoli 8.5., ona pa bo imela zadnjo besedo :)

Slabosti...na srečo jih nisem imela, razen posameznih dogodkov, sem pa prve 3 mesece samo spala, ker sem bila neprestano utrujena...Zdaj,ko je trebuh večji pa vedno težje najdem pravo pozicijo za zaspat...Sem kot kraljična na zrnu graha, obdana s povštri, ampak še vedno ne spim dobro :)

Ti si prav z Izole ali živiš drugje?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 17:27:42   
Belen
aha moja faza na zrnu graha še pride :))))
še posebej ker sta dwa :)))

kaj pa pričakuješ? :P

ja ja iz izole...prawa ribarka od rojstwa user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 18:10:16   
nena30
Pozdravljena Belen!
2 boste zibali? Full dobro!! Kaj mogoče tud kaj pri julijkah čvekaš? Sama sem vpisana med njih, ampak mi jih nekako ne uspe dohajat. Tja pa sem se malo pojavim...ma to je enako kot da me ni. Tu nas je malo, ma je fino- vsaj meni!! Nobena nobene ne ignorira, vsaka piše ko pač pišeuser posted image !? Jest se včasih 100x ponavljam pa mi še nobena ni dala košarceuser posted image .


(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: nosečke iz Izole
10.2.2009 20:56:14   
BIA79
Belen, ne verjet Neni je prav fajn punca, po tem kar piše :) Samo malo skromne narave :)

Jaz sem pa preseljena v Jagodje...kaj dela ljubezen...no doma res nisem imela pogleda na morje kot tukaj :) Pa še za user posted image  se mi zdi Izola bolj primerna kot Koper, ima igrišča, morje je na dosegu rok...Sam tisti klanec v Jagodje me bo verjetno na začetku ubijal..Še dobro da nimamo dva, ker drugače bi me še voziček povozil :)

Mi na žalost mojega dragega pričakujemo Bio junior :) Mi je uspelo prekinit tradicijo moških v njegovi družini. En aplavz zame user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 6:59:42   
Belen
nena30, hvala za dobrodošlico....:)
js sm že pokonci, čepraw sm mela uro naštimano za 7h...ki grem w službo,ampak nism mogla spat user posted image

eja dwa ali dwe ali par bomo zibali...še ne wemo sicer...ker marca mam morfo in takrat naj bi mi powedala hmm... karkoli,sam da je zdrawo :)

kolko ste stare bia, nena? vaš prwi otročiček? :)
js bom rešla wse s prwe ...kao :)

katere G imate? ma katera Rožič-ko? user posted image

zdej pa pod tuš in služba... user posted image dokler še lahko delam...
lep dan,čepraw spet dež....ufffffff

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 8:09:57   
BIA79
Belen, si pa zgodnja! Jaz sem danes za spremembo spala kot top. Res da sem potrebovala veliko časa preden sem zaspala,ampak se nisem zbujala kot ponavadi. Zjutraj je bila prav muka vstat, še posebej ko sem slišala da dežuje...bi kar budilko vrgla stran in potegnila še za kako uro...Si moram vzet kak dan dopust, a kaj, ko je pisarna na pol prazna...

Belen, to je moj prvi otročiček...in točno čez  mesec se bom morala soočit z mojo prvo 3 spredaj :) Joooooojjjj... 

Moj ginekolog je dr. Miloševič v Kopru :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 8:26:38   
Belen
bia79... alora ti imaš baje (po goworicah) se hujšega G kot js user posted image

ma ti je kul? moja frendica ga je mela....oz.ima in komaj po 3-4 mes.je zvedla od njega da bo imela dwojčka...prej kao ni widel user posted image
js oz.moja G pa mi je že w 8T powedala da sta dwe pkici user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 9:58:43   
BIA79
Mene moti pri njemu, da je redkobeseden in da karkoli ga vprašaš reče, da ni panike. Jaz sem pa tak tip ,ki hoče vedet vse, da ve kaj ga čaka. Pa lahko na koncu ni nič, ampak hočem. Se pripravim na najhujše in upam na najboljše...Ja, malo čudna logika :)

Drugače pa moram priznati da dobro (trkam les) skrbi zame in za pikico. V ponedeljek me je poslal na mikrobiološko raziskavo urina,ker imam določene bakterije in upam, da ne bo kaj hujšega...

user posted image  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 10:50:32   
Belen
bia79 ne skrbi baje jih ma wečina kake powečane beljakowine w urinu....
mislim da to ni nič hujšega :) i hope...

ti tudi hodiš na telowadbo?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 10:59:48   
BIA79
Problem je ker niso beljakovine ampak bakterije...No po izvid pokazal,če bo treba spet antibiotik pit...

Jaz sem začela zelo pozno hodit na telovadbo in sicer ta mesec :) Prej sem imela tečaj angleščine in še en drug tečaj, da bi mi bilo malo preveč vse skupaj... Ampak mi je žal, da mi ni uspelo iti prej... Če imaš možnost pridi pogledat. Ma imaš rizično nosečnost (sem prav prebrala?)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 11:36:11   
Belen
bom pršla ko bom sredi 4.mes al w 5.----da widim kaj prawi G....
was dosti hodi?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 11:37:45   
BIA79
Nas je kar dosti ja...sam veš kako je to...eni pridejo, drugi grejo :) Ti vprašaj ginekologijo, da vidiš kaj ti bo rekla in potem moraš tudi sama presodit enkrat, ko si tam, če ti paše al ne. Jaz sem bolj lene sorte, telovadit grem rada, a da bi se spravila na sprehod ha...to je že čudež :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 12:17:27   
Belen
super.... načeloma bom čez kak mesec :)

ti mogoče weš, če se wedno dobimo od občine 500 eur? user posted image  moja frendica prawi, da ni nujno,da bodo ukinili, ker nam dajajo (izolanom) preweč :) ti weš kej o tem?! user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: nosečke iz Izole
11.2.2009 13:06:44   
BIA79
Se moram tudi sama pozanimat...trenutno sem še prijavljena v Kopru, tako da bi si morala uredit začasno bivanje v Izoli...Glede na znesek je res veliko večji kot v večini drugih občin, ampak vsak euro pride prav (še posebej, ko ti ga dajo drugi) :) Če kaj zvem ti povem!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?