lillchy123
|
janey, Luka sicer zvečer sam zaspi brez ceremonij, zato pa jih mava tolk več čez dan. Skoz aktiven, FUUUUUUULLLLL glasen, pa valjda NE spat. Posledično je pa koma, pa siten ko trije ki. jst se tolažim s tem, da me je moj sine zbral za svojo mami, zato ker je vedu, da bom zmogla. Tko kot zmoreš ti. Itaq bojo pa še prehitr zrastli in ko jih bomo čakale, da se na skuterjih pripeljejo iz diskoteke, se nam bo še tožilo po teh časih. larisa, dej kakšno slikco. čeprav ne verjamem, da si lohk še bolj luštkana nizy, Luka tud skoz glasno protestira na fizio. Ampak mene je že koj opozorila, da dokler otrok dela, bo delala z njim. Pa če se zraven dere ko da ga iz kože daje. Glavno, da sodeluje in da se oba kaj naučita. bamby, škoda, ker ne morš pesmic poslat. Kakšne sta pa to adv.škatle delala? Dej kakšno sliko prpopi! februarka, nimam besed. Sej bi ti rekla, da se ne sekiri, ampak kako se ne boš. Mama je le ena sama. Takrat ti kr nam pojamraj, da se boš boljš počutla. Je pa tko kot so ti že napisale. Ti si najboljša mama, za tvojo hčerkico. Zato si te je pa zbrala za mamico! a dude si ji probala naštimat v posteljco? mesečnica, sej ne morem verjet. Eni sploh ne hodijo na fizio, pa dobijo dodatek, tistim, ki bi ga rabili, ga pa ne dajo! A vsaj porodniško ti bojo podaljšali? Če pa arbiš pomoč, pa povej, meni se glih mami z ministrstvom krega, zakaj mi ne pripada povrnitev izgube dohodka, če grem delat za 4 ure.. dolenjka, pejdi kmal spat, pa lepo potujte in se čim prej javite. Če bti bo pa kaj hudo, pa naj ti bo za tolažbo, da bomo vsi februarčki in februarčice 08 v mislih potovali z vami. Luka je za večerjo pojedu ful mal, mu bom probala okrog enajstih- takrat hoče pit čaj, flaško z mlekom uturit zdej grem pa k mojmu v bano, da se ne bo utopu v mehurčkih. Sem spila pri večerji kozarec vina in mi čist dogaja. še dobr da je moj skoz za . no ja, razen ko sem bla noseća. Takrat je blo preveč tud zanjga. nočko sej mogoče pa še pridem