|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
27.11.2008 20:29:09   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oooo, nekaj se mi obetauser posted image čeprav pojma nimam kajuser posted image user posted image listek hvalauser posted image

no ne vesel se prehitr user posted image  Je za Lariso user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.11.2008 20:35:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Oooo, nekaj se mi obetauser posted image čeprav pojma nimam kajuser posted image user posted image listek hvalauser posted image

user posted image tud to je nekiuser posted image

Larisa je sama zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj časa si je prepevala, potem pa omagalauser posted image jeeeeeeeeeej, tud ona to znauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.11.2008 20:41:13   
Janey

user posted image tud to je nekiuser posted image

Larisa je sama zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj časa si je prepevala, potem pa omagalauser posted image jeeeeeeeeeej, tud ona to znauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image larisa, pridi kaj v mb pa še jakcu povej kak se to dela....no če mu samo poveš kak ležat v postlici in se ne vstajat 10000000x bo dovoljuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.11.2008 20:41:23   
lillchy123
Luka je danes spal od 18h-19h, zdej se pa z očijem kopata v ta velki banji. user posted image  nč, letim, očija panika grabi...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.11.2008 20:50:42   
listek1
no upam, da si boste lahko pogledale tale video user posted image  Res je dober user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.11.2008 20:56:54   
Janey
grem se še malo pocartat in v poteljo

lahko noč

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.11.2008 20:59:16   
larisa
Čer user posted image

Februarka, si sploh ne predstavljam kako je, če te takole skos neki učijo. Najbolje se je navadit, da ti gre skozi eno uho notri, pa dugo ven. Pa čimbolj uživajte!!!

Jaz imam pa novo frizurco. To je pa tud vse kar je novega danes. Pa velik smo vozičkali, pa zeblo me je k pr norcih user posted image  To je to. Ostalo kar sem hotla pokomentirat, sem pa itak pozabla.

Aja, Janey....ampak vi mate pa res skos ene štale s tem dretjem. Sej bi ti z veseljem dala kak nasvet, pa nihče ne more bit pameten za nekega drugega user posted image , zato ti želim, da se porihta tako, da bo čimbolj znosno user posted image

No pa dejmo še kako rečt user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.11.2008 21:00:47   
ella79
janey tudi jaka se bo naučil zaspat user posted image jaz bi uno knjigico prebrala k jo suzi študira, sigurno je kej uporabnega user posted image

februarka listek kaj se šuntata user posted image user posted image user posted image listek luštn tole ja, sem že vidla

larisa kakšno firuco maš user posted image sej veš da sem firbčna user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.11.2008 21:00:48   
Janey
larisa hvalauser posted image sej jaka čez dan sploh nič ne joka in je FUL priden dojenček zato pa mi ni jasno kako jelahko zvčer taka štala.user posted image no zdaj grem pa resuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.11.2008 21:01:27   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey tudi jaka se bo naučil zaspat user posted image jaz bi uno knjigico prebrala k jo suzi študira, sigurno je kej uporabnega user posted image

čitam čitamuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.11.2008 21:05:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čitam čitamuser posted image user posted image

naj čimprej obrodi sadove user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.11.2008 21:14:18   
larisa
Ah, Ella, ti me tolk časa nisi vidla, da tud opazla nebi, da je drugačna user posted image  Drugač pa, tako ful stopničasto, pa ful posnete lase...ah ne znam povedat, zato je čas da se zmenimo za vozičkanje user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.11.2008 21:15:48   
listek1

februarka listek kaj se šuntata user posted image user posted image user posted image listek luštn tole ja, sem že vidla

larisa kakšno firuco maš user posted image sej veš da sem firbčna user posted image user posted image user posted image

ella - nč se ne šuntava user posted image  če bi eno stran prej bolj prebrala, bi vidla, da je zate tud oz. za Zojo user posted image user posted image  A jutr kakšen kofe? Je že Jencili spraševala za popoldne. Jest sem za user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.11.2008 21:19:44   
ella79
larisa no, neki se pa verjetno že pozna user posted image user posted image user posted image user posted image

listek user posted image hvala. Sam sem res falila tvoj povst user posted image tole uživanje v vodi je bilo pa potem res super user posted image user posted image user posted image za Davida user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.11.2008 21:21:36   
Februarka08

ella - nč se ne šuntava user posted image  če bi eno stran prej bolj prebrala, bi vidla, da je zate tud oz. za Zojo user posted image user posted image  A jutr kakšen kofe? Je že Jencili spraševala za popoldne. Jest sem za user posted image

user posted image Jest bi tud kofeuser posted image user posted image no ja, pa drugičuser posted image sej itak sam kofetkam... bajeuser posted image

Jest sem stuškana in podepilirana, zdej grem pa v mižule. Upam na dobro nočuser posted image
Listek, sem že vidla tele ˝slapove˝, res so dobriuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.11.2008 21:23:26   
ella79
aja listek glede jutri... midve sva do treh zasedene, potem pa vprašanje če se bo nama še dal kam user posted image sporočim jutri

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.11.2008 21:24:22   
mesecnica
Listek1 - user posted image  David za stanje. Pa super, da tako uživate na kopanju. Video je pa tudi lušten.
Janey- user posted image . Kar ne morem dojet, da imate vedno tako probleme, ko je potrebno it spat in ponoči. Jaz komaj čakam, da bodo naši user posted image  začeli govorit in bodo lahko povedali kaj jih matra.
Febriarka08 - tvoja Larisa je pa tako pridna, kar se tiče spanca. Blagor ti, ker ti tako lepo sama zaspi. Pri naši mora biti vedno nekdo poleg, drugače ni šans. Se skos vstaja iz posteljice in se potem čisto razbudi in hara notri. user posted image  Mahhhh - očitno se to dete res ne zna sama umirit.
Larisa - user posted image  za novo frizurco.

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.11.2008 21:26:02   
lillchy123
janey, user posted image  Luka sicer zvečer sam zaspi brez ceremonij, zato pa jih mava tolk več čez dan. Skoz aktiven, FUUUUUUULLLLL glasen, pa valjda NE spat. Posledično je pa koma, pa siten ko trije user posted image ki. jst se tolažim s tem, da me je moj sine zbral za svojo mami, zato ker je vedu, da bom zmogla. Tko kot zmoreš ti. Itaq bojo pa še prehitr zrastli in ko jih bomo čakale, da se na skuterjih pripeljejo iz diskoteke, se nam bo še tožilo po teh časih. user posted image

larisa, user posted image dej kakšno slikco. čeprav ne verjamem, da si lohk še bolj luštkana user posted image

nizy, Luka tud skoz glasno protestira na fizio. Ampak mene je že koj opozorila, da dokler otrok dela, bo delala z njim. Pa če se zraven dere ko da ga iz kože daje. Glavno, da user posted image  sodeluje in da se oba kaj naučita.

bamby, škoda, ker ne morš pesmic poslat. Kakšne sta pa to adv.škatle delala? Dej kakšno sliko prpopi!

februarka, nimam besed. Sej bi ti rekla, da se ne sekiri, ampak kako se ne boš. Mama je le ena sama. Takrat ti kr nam pojamraj, da se boš boljš počutla. Je pa tko kot so ti že napisale. Ti si najboljša mama, za tvojo hčerkico. Zato si te je pa zbrala za mamico!
a dude si ji probala naštimat v posteljco?

mesečnica, sej ne morem verjet. Eni sploh ne hodijo na fizio, pa dobijo dodatek, tistim, ki bi ga rabili, ga pa ne dajo! user posted image user posted image user posted image  A vsaj porodniško ti bojo podaljšali? Če pa arbiš pomoč, pa povej, meni se glih mami z ministrstvom krega, zakaj mi ne pripada povrnitev izgube dohodka, če grem delat za 4 ure..

dolenjka, pejdi kmal spat, pa lepo potujte in se čim prej javite. Če bti bo pa kaj hudo, pa naj ti bo za tolažbo, da bomo vsi februarčki in februarčice 08 v mislih potovali z vami. user posted image

Luka je za večerjo pojedu ful mal, mu bom probala okrog enajstih- takrat hoče pit čaj, flaško z mlekom uturit

zdej grem pa k mojmu v bano, da se ne bo utopu v mehurčkih. Sem spila pri večerji kozarec vina in mi čist dogaja. še dobr da je moj skoz za user posted image . user posted image  no ja, razen ko sem bla noseća. Takrat je blo preveč tud zanjga. user posted image

nočko

sej mogoče pa še pridem

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.11.2008 21:36:04   
listek1
ella - ti kar sporoči.
Februarka - full uživajte v toplicah user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.11.2008 21:46:22   
ella79
larisa tole bo pa tebi všeč user posted image http://www.planet-tus.com/film/u2_3d/4632
no, pa verjetno še kateri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

dolenjka lepo potujte, pa le glej da nas iz severa ne boš preveč zanemarjala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.11.2008 21:56:04   
larisa
Oooo Lillchy, kakšen kompliment. Takega pa že dooolgo nisem dobila, hvala user posted image

Ella, jupiiiiii. Sej ne morem verjet, da je res prišel v Slo user posted image  

Mesecnica, sem skos pozabila odgovorit na vpr. glede bodijev. V C&A sem jih kupila, po 2,5 eur, pa so res kvalitetni user posted image  So že oprani in iz sušilca, pa so taki kot prej, torej so ok user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.11.2008 22:04:08   
nizy
mesečnica, sej ne morem verjet. Eni sploh ne hodijo na fizio, pa dobijo dodatek, tistim, ki bi ga rabili, ga pa ne dajo!  A vsaj porodniško ti bojo podaljšali? Če pa arbiš pomoč, pa povej, meni se glih mami z ministrstvom krega, zakaj mi ne pripada povrnitev izgube dohodka, če grem delat za 4 ure..

lilči in mesečnica kakšen dodatek omenjata user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.11.2008 22:11:03   
Blacky*
jencili user posted image za dogovor s šefom in kje je šele 23.2... jaz moram vsaj 1 mesec prej nazaj user posted image

nizy - za zobke

februarka - jaz bi bila tudi malo previdna pri kopanju v bazenih kjer je veliko ljudi (npr. čez vikende...), kopala bi se pa večinoma v toplejših bazenih. Prijateljica ki je pediatrinja sploh odsvetuje kopanje dojenčkov vsaj do enega leta, pa jaz kljub temu hodim na plavanje v termalni bazen. Sploh boš pa videla kako bo, kako se bo Larisa odzivala... Poznam že kar veliko mladih družinic, ki so bile že v toplicah in je bilo vse ok.

mesečnica - upam, da ti bo v drugo uspelo z dodatkom. Val sicer ne gleda risank, ko pa sliši reklamo za Pampers za Unicef in predvsem špico na Kanalu a za Svet, je pa nalepljen na kavču, nato pa na ekranu user posted image . Ko pa mami ugasne gleda kam so se strici in tete skrili

listek - pri nas je tudi jok na sporedu po bujenju... očitno je to neka faza, no vsaj upam, ker če se bo to nadaljevalo, me bo pobralo... pa še vsako noč se zbudi cca po 1 uri in joka

larisa - user posted image user posted image za frizurco

Bamby - kot sem pogledala je možno plačilo z viso in mastercardom. Ne vem koliko bo dražja poštnina po decembru, baje nekaj eurov. Bom preverila drugo leto user posted image user posted image user posted image So pa stvari full kvalitetne. Val ima nekaj Nextovih stvari in so še vedno kot nove, kljub pogostem pranju. Številke pa ustrezajo H&Movim. No bundica ki je za 9 - 12 nam je še velika. Čaka na januar. user posted image

janey - upam da hitro mine to bujenje in kričanje. user posted image Mi smo našega ravno prinesli v dnevno sobo ker je jokal kot nor po dobri uri in pol spanja.

Sploh ne bom komentirala... jok je bil kot da ga iz kože dajemo, zdaj pa spi pri babici na trebuščku in se mu prav smeje v spanju... pa kaj čmo...

Sigurno sem kaj spustila, za kar se opravičujem...

Lepo se mejte in dobro pančajte

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
27.11.2008 22:20:46   
larisa
Dolenjka, upam da to, da te ni na RR ne pomeni, da si do vratu v delu in z živčki proti Savi user posted image
Lepo in srečno potujte! user posted image  Jaz te bom pogrešala in se vidimo po 19.12., ko se s ketne strgava. Te bom naučila spet popivat user posted image  pa rauhat user posted image  user posted image user posted image user posted image  Matr, zarad tebe grem solzna spat user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.11.2008 22:26:27   
Janey
ja še kar sem auf....ma sem čoravauser posted image user posted image ampak sem prišla še dolenjki rečt papa, lepo potujte in čimprej se javi. upam da en mesec hitro mine in se hitro spet vidimo...kot sem obljubilauser posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?