misar
|
dobro jutro ampak zares dobro jutro... ..ne boste uganile, sem spala celo noč..od 23-7h na kavču v dnevni, tko, da nisem nič slišala ...no saj naša princeska ni spala, so jo zobki matral , sam danes je pa ati po 9.5 mesecih prvič dežural celo noč. no saj menda ni blo prevelike krize, sam je rekel, da ga je vsak šum zmotil ah bejž no jaz sem pa ko nova...oz, se popravljam jaz SEM NOVA danes gremo k svakinji na kosilo, tko, da niti kuhat ne bo treba, pa še vse sem pospravila včeraj, no kopalnica me še čaka, pa gora cunj, ampak načeloma smo cel vikend frej. pravite, da bi se ga mal nacedile...ne govort, jaz bi šla tud mal ven, pa se naplesala, pa zažurala. preden je prišla princeska, z dragim nisva bila doma niti enenga vikenda, še ko sem bila noseča sva ful pohajkala, če ne drugače sva šla v kino, pa na drink. pol pa kar čez noč nikamor ...ja v začetku sva ene par mesecev mela kar orenk krizo, sploh jaz, ker on je šel tu in tam na drink s frendi, jaz pa ko neka nončka durh doma ...no mal sem se že navadila, čeprav že komaj čakam prednovoletno fešto s firmo, da se spet mal uštimam, pa najvišje petke obujem, pa spijem kak kozarček vinčka, zaplešem ...hvala moji prezlati mamici. grem zdaj eno alelujo odpet, pa mleko si moram sčrpat, ker mi bo joške razneslo, ker princesa ponoč ni nič gor visela