blaža
|
No mi Blažu nič ne dodajamo. Za enkrat je ok in ni niti smrkav. Upam, da bo kot Matija, ki ni bil skoraj nikoli bolan, pa čeprav je šel v jasli. Pazim pa , da dobi vsak dan zelenjavo, sadje, malo mesa pa ne vsak dan, mleko, kolikor je treba,... V glavnem , da je uravnotežena prehrana. Čeprav je vse skupaj , kolko je sploh zdravo, ma se trudimo. Ponavadi sem pa Matiji dajala pikovit sirup, ko ga je kej primlo grlo predvsem v zimskem obdobju. Sem se pa včeraj spomnila, da je minilo 4 leta ta mesec od kar je imel Matija vročinski krč. Zdej jih nima več, upam, da jih ne bo potrefil še Blaž, čeprav je velika možnost. Takrat , ko ga je dobil Matija, je bla prava katastrofa. Mi nismo vedli kaj mu je in kako to izgleda. Jaz sem delala popoldne in me je klical mož, da je z Matijo nekaj ful narobe in da ne more priklicat rešilca. jaz sem samo vzela ključe, zaklenla trgovino in med potjo klicala policijo, da naj nam pošljejo rešilca domov. ko sem začutla, da se je mož ustrašil, ki je resnično flegma karakter, sem mislila, da mi bo Matijo pobralo. In pol je policija kontaktirala zd in so se pol oni povezali z Boštjanom. Jaz sem pa šibala iz Postojne v domov in še sedaj rečem, da če se takrat nisem ubila z avtom, se ne bom nikoli. sem prehitevala vse živo, pa še zima je bla in že noč. po moje, če bi me ustavljali policaji, se ne bi niti ustavla. In kaj mislite, da so nam koga poslali?! Lahko bi blo karkoli in ne bi poslali rešilca. zdej vem, da če bi komu kej blo, samo pobaši in v zd. In pol smo morali v na Kozino v zd, ki kao spadamo tam. In tam so imeli svečke s pretečenim rokom . Ma kreteni. zdravnik pa pol ni razumel, ki ni znal slovensko Zato pa imam za oba pedjatrinjo v KP
|